Pokaż pełną wersje : Fire devil
Lord pawoman
13-06-2004, 22:12
JA KNIGHT 22 level skille 49/45 VS FIRE DEVIL
I jaak kto wygra .I co mam wziąść
Skoro powstał temat o FD to ja mam pytanko: czy ja sorc na 15 lvl z bagiem SD (na wszelki wypadek) i bagiem HMM wygram z Fire Devilem?? A i jeszcze mam prośbę czy mógłby mi ktoś przedstawić drogę do FD w Ancient Temple koło Thais? (mapka mile widziana). :baby:
bierzcie uh i spokojnie go rozwalicie. jak raz go spotkalem to w sekunde mi 3 razy walnal za 60+,po czym jeszcze pare razy i musialem uh uzyc. Obrone ma cienka wiec na full atk go i moze bez uh ci sie uda.
obiezyswiat
14-06-2004, 07:25
@Lord pawoman
bedizesz je rozwalac do czasu ... padniesz
moze ze 2 uda ci sie ubic, ale ja bym nieryzykowal
widzialem jak knight ze skilami 55/55 na 25 lv z nimi pada
@Ghostek sorc moze je bic z niewidzialnoscia - wtedy
jest luzik i one ci nic neizrobia, a z hmm nieradze :]
fd maja glupia wlasciwosc bicia za bardzo duzo,
co dla nisko lv psotaci moze okazac sie zabojcze
ancient temple - na lewo od polnocnej bramy thais,
latwo trafisz, to taki maly budyneczek
nierozumiem po co polowac na fd...
loot slaby a one bija mocno i dla nisko lv postaci bywaja smiertelne
Oryginalnie dodany przez obiezyswiat
Ja naprzyklad poszedl bym aby tylko zobaczyc go i zabic a nie odrazu huntowac, ja nie licze calyc zas pieniedzy i co sie oplaca a co nie, ja gram bo lubie i lubie probowac nowych rzeczy.
Fire devile zabij na niewidce, tylko trzeba czas liczyc zeby sie nie zaskoczyc :P, one sa dosc mocne dla sorcow co malo hp maja ciekzo im ( walic runami i sie uhac, mozna miec exhousted i dead)
Dj Nekro
14-06-2004, 08:04
Raczej jak mash BP of HMM i dużo życia to znim spokojnie wygrash.
Ja mam palka na 34 lvl i mam 13 mlvl, brakuje mi dwa magic levele do tego żeby znikać;( (trzeba mieć 15 mlvl)
obiezyswiat
14-06-2004, 14:35
Oryginalnie dodany przez elite
Oryginalnie dodany przez obiezyswiat
Ja naprzyklad poszedl bym aby tylko zobaczyc go i zabic a nie odrazu huntowac, ja nie licze calyc zas pieniedzy i co sie oplaca a co nie, ja gram bo lubie i lubie probowac nowych rzeczy.
Fire devile zabij na niewidce, tylko trzeba czas liczyc zeby sie nie zaskoczyc :P, one sa dosc mocne dla sorcow co malo hp maja ciekzo im ( walic runami i sie uhac, mozna miec exhousted i dead)
chyba ze tak, bo hunt fd jest bez sensu :]
zabijalem je pare razy knightem i sorcem jak trzeba bylo sie przebic dalej - ale to bylo z przymusu
Invader from Hell
14-06-2004, 20:35
W starozytnej swaityni sa 2 FD moge podac droge jest blizej ale jest duzy resp orców warriorów i spearmanów co dla sorca bywa zabujesz albo dluzsza ale latwiejsza droga ale bywa ze sie na bh natchniesz jak pwiesz która chcesz wybrac to co powiem droge bo tak mi sie nie chce 2 mówic
Mam rycka na 29 levelu i skille 58-57 ...
Nie spotkałem jeszcze nigdy fire devila i mam coraz większą ochotę to zmienić ...
Oczywiście nie dla zysku , a w celu sprawdzenia się i zaspokojenia ciekawości ........ :P
Wszelkie rady i porady mile widziane ....... :)
idZi Master Of Dizaster
11-07-2004, 23:19
przed chwila zwiedzialem pod ziemia desertu .. spotkalem fd :) bylo milo
22:40 You lose 87 hitpoints due to an attack by a fire devil.
luzik przezylem :D 8o
Moze wam byc ciezko :|. Na pustyni czasami ( raczej w wiekszosci) fd wystepuja w grupkach 3 osobowych. A jak one walna kombo po 80 to uuu
Ancient Temple-zaraz po wejsciu do tej glownej sali z rotwormami,odbijasz w prawo tam taki jakby "ukryty" korytarz.Idziesz do konca w prawo,pozniej w dol rozwalajac ps'y.Dochodzisz do takiej jakby sali ,sa tam orc warriory,spearmany i zywkle.Skrecasz w prawo i po pewnym czasie masz dwie drogi ,mozesz isc w gore ,albo jeszcze troche w prawo i odbic w dol,jak odbijesz w dol zobaczysz cos podobnego...:
"You lose 35-90 hitpoints due......":D
Wielki Pawsiuk
15-07-2004, 11:24
sorc raczej ma malo zycia...albo mana blocking albo niewidka i runki a knight...pocwiczyc skille najlepiej a jak masz 4 mlvl to jest dobrze
Druid of Seciura
17-07-2004, 18:49
Ja osobiscie mam niemile wspomnienia po Fire Devilu X( Jak robilem razem z moja gildia questa na spike sworda zeszliesmy juz na sam dul (nie moge powiedziec gdzie) I tam bylo okolo 15 Fire Devili ja mialem niewidke rszta tez ale jakis debil wszedl bez niewidki tak zaczely nawalac w niego ze wszyscy inni tez obrywali i prawie wszyscy padli X( Wraz ze mna nawet nie zdazylem na uha kliknac X( A tamten debil przez którego padlismy zostal wydalony z gildi i zapisalismy go na BL. :] I na koniec dostal bana :D Ale ten dead..... Nie radzil bym Ci isc na Fire Devila nie oplaca sie lot cienki w zasadzie prawie nic X( Wiec lepiej nie ic chyba ze chcesz miec dead :baby:
Druid of Seciura
17-07-2004, 19:05
Ja osobiscie mam niemile wspomnienia po Fire Devilu X( Jak robilem razem z moja gildia questa na spike sworda zeszliesmy juz na sam dul (nie moge powiedziec gdzie) I tam bylo okolo 15 Fire Devili ja mialem niewidke rszta tez ale jakis debil wszedl bez niewidki tak zaczely nawalac w niego ze wszyscy inni tez obrywali i prawie wszyscy padli X( Wraz ze mna nawet nie zdazylem na uha kliknac X( A tamten debil przez którego padlismy zostal wydalony z gildi i zapisalismy go na BL. :] I na koniec dostal bana :D Ale ten dead..... Nie radzil bym Ci isc na Fire Devila nie oplaca sie lot cienki w zasadzie prawie nic X( Wiec lepiej nie ic chyba ze chcesz miec dead :baby:
Najlepiej szybko podbiedz po skosie i walic w niego ja ubilem na 13 lvl knightem kolo temple w thais skille 70/70 ae mzoesz bic przy 30 skillach tylko po skosie
:d
szymon287
24-05-2006, 23:53
Najlepiej szybko podbiedz po skosie i walic w niego ja ubilem na 13 lvl knightem kolo temple w thais skille 70/70 ae mzoesz bic przy 30 skillach tylko po skosie
:d
n00b plax -.-"
po kij po ukosie powiedz mi to?! przy 30skillach to go polaskocze...
Blumfull
25-05-2006, 20:09
wy wszsycy radzicie niewidke 15 lvlowi, ale czy niewidka nei jest od 35?
p.s. fd mi walnal combo za 120, więc trzeba sie wystrzegaci raczej bym powiedzial, ze bp manasow potrzbny i na utamo lot rzadki ale jak juz wypadnie volcanic albo guardian shield to jest git:](no i czesto gubia double axe)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.