Pokaż pełną wersje : Bląd CrC :/
Palladyn Zawisza
01-02-2006, 10:03
Witam , pragne zainstalowac pewną gre (mafia) i przy kazdym instalowaniu na pliku "a1.dta" gra przestaje sie instalowac . Probowalem rożnymi sposobami , także skopiowalem cala plytke na dysk twardy , niestety kiedy nadchodzil plik a1.dta wyskakiwal komunikat "niemozna skopiowac danych a1: bląd danych (CrC)":(. Nie jest to wina płytki ponieważ mam 3 plyty od rożnych osob i wszystkie 3 stawaja w jedym miejscu :/ . HELP ME !!
AHA przed formatem umialem zainstalowac tę grę . :/
Jak masy pirata to masy problem, a jkak orginal - reklamacje
Radek 666
01-02-2006, 14:36
Uszkodzone pliki? Błąd rozpakowywania? Jeśli to jest pirat/ściągane z neta to się nie dziwie, wtedy często się tak dzieje.
Najlepszym sposobem będzie zakupienie orginału.
Palladyn Zawisza
01-02-2006, 16:27
Uszkodzone pliki? Błąd rozpakowywania? Jeśli to jest pirat/ściągane z neta to się nie dziwie, wtedy często się tak dzieje.
Ale ja tą gre pożyczylem od 3 innych osob . Ja mam w domu trzy instalki Mafii i te trzy instalki i nie sa ze sobo powiazane . :/
Radek 666
01-02-2006, 16:35
A to może masz coś zrąbanego z CD-Rom'em? Albo wszystkie 3 płyty to piraty, które ci nie działają? :P
Ja mialem tak z colinem 3 mialem zwyklego xp nie sp 1 ani sp 2 tylko zwyklego. Zmienilem na sp 1 i tak mi zostalo do dzis, a gra juz dziala na sp1.
Palladyn Zawisza
02-02-2006, 10:37
Ja mialem tak z colinem 3 mialem zwyklego xp nie sp 1 ani sp 2 tylko zwyklego. Zmienilem na sp 1 i tak mi zostalo do dzis, a gra juz dziala na sp1.
THX :D !! zainstaluje sobie service pacca :D
Palladyn Zawisza
07-02-2006, 10:57
Zainstalowalem SP 2 i NADAL NIEDZIALA :confused: HELP ME !! Pozycze jeszcze od kogos moze dziwny zbieg okolicznosci i akurat 3 plytki sa zepsute .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.