Pokaż pełną wersje : Zamiana siebie w item..
Pawel ziomek
01-02-2006, 16:02
Czy da sie zamienic siebie np. w bohy ? Widzialem raz filmik w ktorym czlowiek zamienil sie w pusty vial. Jak nazywa sie ten czar?
Pozdro
Ten (http://www.tibia.pl/spell.php?s=17&id=47) czar nazywa się "Chameleon". Jest to zaklęcie runiczne , które może tworzyć druid. Używasz runy na dowolnym przedmiocie i przyjmujesz jego wygląd.
Toldi the Rider
01-02-2006, 16:31
tak. ten czar nazywa się chameleon. ale według mnie jest wogóle nie przydatny. służy tylko do zabawy
(...) według mnie jest wogóle nie przydatny. służy tylko do zabawy
A według mnie czasami jest. Załóżmy, że przed chwilą kogoś zabiłeś i jesteś ścigany. Wchodzisz np. na wyższe piętro jakiegoś budynku (albo na dach), na którym jesteś widoczny. Osoba ścigająca, która po zainkantowaniu czaru "Find Person" dowie się, że jesteś wyżej od niej w określonym kierunku może stwierdzić, że jesteś zwykłym przedmiotem i po prostu cię pominąć :) . Ale szczerze mówiąc raczej rzadko się to zdarza :p . Pozdrawiam!
@up
No, chyba że zmienisz się w blue robe albo jakiś inny twój wartościowy item - wtdy będziesz mógł spodziewać się że koleś użyje parceli :D
Ale w sumie pomysł jest niezły (tak samo można by wykożystać czar "creature ilusion") byle by koleś nie looknął na ciebie bo wtedy wtopa ;)
Każdy czar w pewien sposób jest przydatny.Albo do zabawy czasami do zmylenia przeciwnika.Ja jednak myśle, że jest to czar, który raczej powinniśmy kupić w ostatniej kolejności.Uważam, że lepiej oszczędzić i zainwestować w jakiś item.
poisoner
01-02-2006, 22:34
Czy da sie zamienic siebie np. w bohy ? Widzialem raz filmik w ktorym czlowiek zamienil sie w pusty vial. Jak nazywa sie ten czar?
Pozdro
Utevo lux of kors
Sir Klimek
02-02-2006, 14:21
ekhm...
Może i to ci napisze to jest offtopic ale na forum tibi.pl bardzo irytuje mnie jedna rzecz.
Otóż jest to powtarzanie postów napisanych przez jakiegos urzytkownika wcześniej, na przyklad w tym temacie.
Ktoś napisał, że jest to run chameleon, więc powinno sie zamknąć dyskusje a nie powtarzać to samo kilka razy. Takie spamowanie występuje również w tematach gdzie 100 osób jedzie po kims i mówi na poczatku "nie masz racji" a reszta 20~ osób powtarza kilka razy "jestes pajacem", "gdzie sie uczysz" i inne wulgarne okerślenia:P, podobnie ze zdjeciami mnóstwo użytkowników chwali autorów SS mówiac "Za***iste"etc jednak takie posty może powinny być ale nie w takich ilościach w jakich wystepuja w topicach na tibia.pl.
Podsumowywując APELUJE do niepowtarzania postów napisanych przez kogos i zamykanie tematów w których została uzyskana odpowiedź.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.