zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gackass 2.5 Wygłupy Idiotów- update poprzedniego odcinka

Szalony Nurkowiec
01-02-2006, 21:38
Dzisiaj probiliśmy kilka Gackassów ale uznaliśmy że jest ich za mało na oddzielny film, więc skleiłem Gackass 2 z nowymi i tak powstał Gackass 2.5 :P. No to ściągajcie i komentujcie! :)
http://rapidshare.de/files/12329966/gackass_3*****.html
http://www.upload2.net/download2/3r0xKua0u3xOJT7/gackass+3*****.html

-=DanieL=-
01-02-2006, 21:42
Niema co najlepsze to było o Hegonie Part 2 tak się brechałęm z tego jak się małpeczka wkurzył, że dostał od pryrza z półobrotu normalnie niemoge ze śmiechu XDDD

bakusek
01-02-2006, 21:51
Dasz linki do poprzednich czesci??plz

-=DanieL=-
01-02-2006, 21:58
http://rapidshare.de/files/11479920/gackass*****.html <-- link do 1 części

niedaje linku do drugiej częsci ponieważ gackass 2,5 jest ulepszeniem częsci drugiej zawiera prawie wszystko z drugiej częsci i ma dodanych wiele innych skeczów :)

Hege Heg
02-02-2006, 10:07
gz filmow som kozakami xD

Johny Rambo
02-02-2006, 10:41
To jest zalosne ..... nie wiem co w tym jest fajnego bo po pierwsz g***o widac a po drogie wy tam nic nie robicie tylko sie kulacie na zolu ..... jak chcecie cos zrobic to robcie to dobrze .... :baby: bo jakos moim zdaniem to zasmiecanie forum .... Ehh wogole dzcie se lepiej pograc w pasjansa a dajcie spokoj z filmikimi :D :D :D moja dobra rada :p

Blanca
02-02-2006, 19:30
2 część równie żałosna jak pierwsza. Jedyne co mi się podobało to jak zasypanie śniegiem.No i oczywiście breathe przy zjazdach po lodzie :] Sądze, że może chińczyk będzie dla was dobry

Małpeczka
02-02-2006, 19:50
Oj wy to sie nic nie znacie na sztuce( co niektorzy) i gardzicie naszymi filmami, a jak mowi moja mama to znaczy ze nam zazdroscicie i jestescie wielkie mamy. Tak, nie wstydzmy sie tego!! Jestescie wielkie MAMY!! Dla tych ktorym sie podobalo wielkie pozdro;)

Moto
02-02-2006, 21:11
Totalna klapa, taka jak poprzednio

Johny Rambo
03-02-2006, 10:16
:baby:
Kooooomu sie te gowno podobalo ??
chyba 12 latkom ;) ;) normalny czlowiek by czegos takiego nie dal na forum -.- kolejny raz powtarzam ;) pasjans ;) dla was w sam raz 8o 8o

Blanca
03-02-2006, 16:26
Oj wy to sie nic nie znacie na sztuce( co niektorzy) i gardzicie naszymi filmami, a jak mowi moja mama to znaczy ze nam zazdroscicie i jestescie wielkie mamy. Tak, nie wstydzmy sie tego!! Jestescie wielkie MAMY!! Dla tych ktorym sie podobalo wielkie pozdro;)

jesteście wielkie mamy ????? chyba nie zaczaiłem o co chodziło ci w tym oto stwierdzeniu :) Hmm, większość z tego filmu, to jak robicie coś najmniejszemu z waszej grupy i nie widze w tym nic śmiesznego. Po prostu załamka... ;(

Ridler
03-02-2006, 17:11
Ten cały Gackass to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Określe to dwoma słowami "syf straszny". :confused:

Małpeczka
03-02-2006, 17:53
jesteście wielkie mamy ????? chyba nie zaczaiłem o co chodziło ci w tym oto stwierdzeniu :) Hmm, większość z tego filmu, to jak robicie coś najmniejszemu z waszej grupy i nie widze w tym nic śmiesznego. Po prostu załamka... ;(

Juz wyjasniam stwierdzenie "Jestescie wielkie mamy". Otoz chodzi ze mama to nie jest tylko nazwa jednego ze wspoltworcow nowonarodzonego dziecka, ale takze okreslenie nazywajace osobe podobne do debil, czy ciota, aczkolwiek nie tak obrazliwe jak te wymienione wyzej. Mozna by powiedziec ze stwierdzenie ty mamo to nic innego jak "osz ty".

@Johny Rambo
Tak dla twojej wiadomosci to tyle razy pykalismy pasjansa (przynajminej ja :)), ze nie ma opcji zeby sie nie ulozyl

Btw. Jesli sie wam nie podobaja nasze wyglupy, a widze ze nie podobaja to zamiescie probke czegos co wam sie podoba to zobaczymy coto jest i postaramy sie sprostac waszym wymyaganiom zeby i was to smieszylo. Pozdro4all B)

Bobciu
03-02-2006, 18:15
Sredni ten filmik

Johny Rambo
05-02-2006, 00:04
Lol ja nie wiem skad wyscie wzieli te okreslenia "mama" ogolnie rzecz biorac wykasowac ten temat plax !!! X(
a wyscie powinni przeprosic nas wszystkich uzytkownikow tego forum za taka glupote B)

a co do tego co ns smieszy to HmmHmm ... nawet jakbyscie nagrali cos super smiesznego to jak was zobacze na tym filmiku to juz mi sie humor j***e ....

-=DanieL=-
05-02-2006, 00:13
Lol ja nie wiem skad wyscie wzieli te okreslenia "mama" ogolnie rzecz biorac wykasowac ten temat plax !!! X(
a wyscie powinni przeprosic nas wszystkich uzytkownikow tego forum za taka glupote B)

a co do tego co ns smieszy to HmmHmm ... nawet jakbyscie nagrali cos super smiesznego to jak was zobacze na tym filmiku to juz mi sie humor j***e ....

Po co dzieciaku wałkujesz ten temat? Piszesz codziennie jakiś beznadziejny post pewnie zazdrościsz że kamery niemasz ani nic i gadasz coś codziennie i tak cie nikt niesłucha.

Johny Rambo
05-02-2006, 00:40
jaki kretyn padnie mi "dzieciaku" ty ****a nie dorastasz do poziomu moich trampkow a nazywasz mnie dzieciakiem .... a walkuje ten temat bo chce do je****go h*ja pana zeby go usuneli !! bo cos chwile ktos tu pisze o tym i tak ze jest beznadziejne.... i jak nie wiesz co gadac to lepiej nie gadaj ==> daniel bo narazie to ty z tym twoim 15 lat jestes dla mnie dzieciakiem

Aaha jeszcze EDIT:
Danel ---- naucz sie ukladac zdania albo radze wrocic o 2 klasy wczesniej :P:P

temat kaput ! ! ! ;)

Małpeczka
05-02-2006, 10:08
No i dales kolejny powod ze jestes nie dzieckiem ale juz dzidziusiem :baby:, poniewaz tylko dziecko z braku slow wypowiada sie w co drugim slowie jakims bluzgiem. Dziecko albo kompletny bezmozg. Wybor pozostawiam tobie, pozdroB)

matkow21
16-02-2006, 22:16
Moim zdaniem fajnie wyszło ,a najbradziej shizowe pohowanie żywcem i przemiana w Hegona.