PDA

Pokaż pełną wersje : MS 2006-Hooligans

Lord Tyran
02-02-2006, 10:57
Jestem ciekaw czy ktoś z użytkowników forum wie coś czy będą organizowane jakieś akcje przez naszych hooliganów,bo szłyszałem wczoraj w wiadomościach że polska i niemiecka policja sie szykują i że mogą nie dać sobie rady z polakami:evul:

Matek
02-02-2006, 11:08
Napewno znajda sie jacys idioci.

PUPISEM
02-02-2006, 16:45
JA tam lubie hooligansow. bez nich by bylo nudno . Ide na mecz i zamiast robic jazde wstaje i bravo yeee a ktos za mna nonckiewicz siadej z holiganami nie ma nonckiewiczow tylko gesty Kozakiewicza. Wierze ze polscy chlopcy dadza rade z niemieckimi :)

Ghost Nieudany
02-02-2006, 16:54
@up
Życzę ci tylko z całego mojego stalowego serca, żebyś wpadł w krzyżowy ogień pał polskich i niemieckich kiboli, gówniarzu.

@topic
A co, chcesz się przyłączyć do walki? Nawet jeśli, to kogo to obchodzi? Kibole na bank będą się lać po pyskach w czasie Mistrzostw, na to nie ma raczej rady. Zwłaszcza, że na MŚ pojadą zapewne nasi polscy idioci.

TehRegent
05-02-2006, 22:39
Wystarczy ze pojedzie kilka ekip np. z Gdyni, Zabrza, Worclawia itd. :)
I boom!

A tak btw to niemieccy policjanci najbardziej boja sie kibicow polskich i angielskich ^^ Nie dziwie sie :)

Rethfing on Aldora
06-02-2006, 10:33
Policja ma tu małego wała, ponieważ szalikowcy nie boją się ich ściulać, a policja im nie może zbyt dużej krzywdy wyrządzić.

Caer
06-02-2006, 11:24
Nie będzie żadnych zadym, bo Niemcy sciągneli Chucka Norrisa do ochrony :p. A tak serio, to zadymy napewno będą i nie jeden nie wróci do domu o własnych siłach.

PiXik
06-02-2006, 11:47
qrcze a mialem nadzieje ze jakas fajna minigierka czy cuś ale jak szybko weszlem tak szybko nadzieja prysła...kibole będą na bank ale mam nadzieje że obędzie się bez skandali a jeśli już to niech dostaną takie kary że do końca życia na żaden stadion nie wejdą

Tiligus
06-02-2006, 12:38
JA tam lubie hooligansow. bez nich by bylo nudno . Ide na mecz i zamiast robic jazde wstaje i bravo yeee a ktos za mna nonckiewicz siadej z holiganami nie ma nonckiewiczow tylko gesty Kozakiewicza. Wierze ze polscy chlopcy dadza rade z niemieckimi :)

Gówno wiesz w tym temacie...

Według mnie akcji hools w trakcie meczu nie bedzie, ani bezpośrednio po nim. Jest to impreza sportowa na zbyt wysoką skalę. I ochrona też jest na to dobrze przygotowana. Jedynie co może być to że jakiemuś "turyście" zakoszą szalik lub flagę.

@Topic
Hooligans rzadko zgadują się "na necie".

]v[ichal
06-02-2006, 12:57
Jestem ciekaw czy ktoś z użytkowników forum wie coś czy będą organizowane jakieś akcje przez naszych hooliganów,bo szłyszałem wczoraj w wiadomościach że polska i niemiecka policja sie szykują i że mogą nie dać sobie rady z polakami:evul:

Za dużo się naoglądałeś "Green Street Hooligans".

Pacek
06-02-2006, 13:54
no ludzie to wy nic nie wiecie? zacofani jesteście równo. Nasi hóliganśi zkumali sie z niemieckimi neofaszystowskimi organizacjiami kibolskimi oraz z antyjudeo anarchistami z czech do tego dochodzą nacionalistyczne organizacjie anty rumuńskie z Moskwy oraz muzłumanie pargnący pomścić mahometa, to wszystko zwali sie do Berlina (jakieś 50tys ludzi) i będzie taki dym jakiego jeszcze świat nie widział, latać będą cegły,sztachety, koktajle mołotowa a muzłumanie będą we wszystko z kałaszy napierniczać, mają w planach zajęcie alianz arena oraz opanowanie Bundestagu. Przjom panowanie nad morzem lądem i powietrzem, a przede wszystkim wyniosom na kopach wszystkich polizejów. Kto chce nich sie przyłączy. Początek planowany na 6 czerwca 2006 (wiecie trzy szóstki 06.06.2006) będzie sie działo

*Ryspeht*
06-02-2006, 19:40
Nie ma opcji żeby zrobili dym w czasie meczu. Niemiecka policja będzie zbyt dobrze przygotowana. Ale po/przed to na pewno coś będzie. Dobry przyład był na meczu Angila - Polska w Manchasterze gdzie w czasie meczu było spokojnie ale za to przed meczem `ciekawie`

Towlie
06-02-2006, 20:10
Pokażmy całemy swiatu jakimy jestesmy neandertalczykami! Niech lecą sztachety i cegły, bo jest okazja, a po drodze skopiemy kilku "rzydów"! Nie zapomnijcie przyniesc reczniczka, bo bedzie sie lała krew i zmokniecie!

Bellatrix Vampirica
06-02-2006, 20:38
powiesić was wszystkich "hooliganów" za genitalia, flaki wypruć i gnijcie równo. To jest JEDYNA rzecz na jaką zasługujecie

"Bandytyzm, sadyzmy, bestialstwa..." - jak to śpiewał niejaki Kaczmarek czy jak mu szło(Jeziora pozornie są takie spokojnie et cetera et cetera)

Parys
06-02-2006, 20:50
Eee tam. Zadymy podczas emczu nie będzie. Na polskich stadionach nie ma już od dawana podczas meczy zadym. Ustawki są po meczach gdzieś na polach, gdzie więcej miejsca jest. Polecam obejrzeć film "Klatka". A i oczywiście nie mylić Kibola/kibica z bandytom.

Ashlon
06-02-2006, 22:16
powiesić was wszystkich "hooliganów" za genitalia, flaki wypruć i gnijcie równo. To jest JEDYNA rzecz na jaką zasługujecie

A co TOBIE ci "hooligani" robia? Przeszkadza ci to, ze ~20 debili z jednej i ~20 debili z drugiej strony, beda sie bili? Ich mordy, ich sprawa. Jedna osoba napisze, ze "hooligani sa be!", wiec i kolejne 20 jej wtoruje, chociaz na 90% nigdy nie widzialo prawdziwej "ustawki".

*Ryspeht*
06-02-2006, 23:17
Eee tam. Zadymy podczas emczu nie będzie. Na polskich stadionach nie ma już od dawana podczas meczy zadym. Ustawki są po meczach gdzieś na polach, gdzie więcej miejsca jest. Polecam obejrzeć film "Klatka". A i oczywiście nie mylić Kibola/kibica z bandytom.

LOL?! Ty chyba oglądasz tylko 1 lige gdzie rzeczywiście nie ma praktycznie dymu na stadionach bo często się nie da bo jest dobra ochrona. Ale to co jest w niższych ligach to jak nazwiesz? `Przyjazne przepychanki`? Nawet w 2 lidze są już zadymy i to nawet poważniejsze niż napinanie się przy ogrodzeniu, nie mówiąc już o niższych ligach.
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mówić... :confused:

A co TOBIE ci "hooligani" robia? Przeszkadza ci to, ze ~20 debili z jednej i ~20 debili z drugiej strony, beda sie bili? Ich mordy, ich sprawa. Jedna osoba napisze, ze "hooligani sa be!", wiec i kolejne 20 jej wtoruje, chociaz na 90% nigdy nie widzialo prawdziwej "ustawki".

Yeah, fantastic dude. Teraz to naprawde do***ales.
Ty chyba nie slyszales prawdziwych chuliganach.
"Ci prawdziwi" jak sie schleja i zlapia faze to biegaja po "wrogich osiedlach" "wrogich klubow" i lapia niewinne osoby robiac im krzywde.
Przyklad? Kumpel mi opowiadal jak na osiedlu zlapali jakiegos chlopaka i poskakali mu po nogach w jakiejs klatce schodowej. Ich mordy? Yeah, right.

Ustawki prawdziwej nie widzialem i nie mam zamiaru, ale w jednej bijatyce bralem udzial (przypadkowo) i tego pozalowalem. Wiec powiem - "hooligani sa be!" bo taka prawda i ch..

@up
wyjales mi to z ust stary.

EDIT:
Wiesz - w Green Street Hooligans faktycznie leja sie tylko sami ze soba ALE TO FIKCJA! Tutaj jest prawdziwe zycie stary. Wake up

Caer
06-02-2006, 23:34
Na polskich stadionach nie ma już od dawana podczas meczy zadym.
Omfg, ale dosrałeś teraz. Przyjedź kiedyś do Łodzi na mecz Widzewa, to zobaczysz jak to "nie ma zadym na meczach" ;p

Widać, że nie masz zbyt wielkiego pojęcia o polskich chuliganach ;p

Ashlon
06-02-2006, 23:37
Pozwole sobie zaczac od konca ;) :

Wiesz - w Green Street Hooligans faktycznie leja sie tylko sami ze soba ALE TO FIKCJA! Tutaj jest prawdziwe zycie stary. Wake up
Nie ogladalem jeszcze Hooligans~.

Yeah, fantastic dude. Teraz to naprawde do***ales.
Ty chyba nie slyszales prawdziwych chuliganach.
"Ci prawdziwi" jak sie schleja i zlapia faze to biegaja po "wrogich osiedlach" "wrogich klubow" i lapia niewinne osoby robiac im krzywde.
Przyklad? Kumpel mi opowiadal jak na osiedlu zlapali jakiegos chlopaka i poskakali mu po nogach w jakiejs klatce schodowej. Ich mordy? Yeah, right.

Tak samo moze zrobic banda tzw "blokersow", czy innych debili - wcale nie musza chodzic na mecz.

Ustawki prawdziwej nie widzialem i nie mam zamiaru, ale w jednej bijatyce bralem udzial (przypadkowo) i tego pozalowalem. Wiec powiem - "hooligani sa be!" bo taka prawda i ch..

Nie mowie, ze chuligani sa "good" czy cos podobnego. Sam tego nie popieram, ale skoro mowimy juz o "chuliganach, ktorzy bija sie/innych po meczu", mowmy tez o innych... Zebys mnie zle nie zrozumial - jesli kibole tluka sie po wlasnych mordach, niech robia to dalej. Nie popieram (chyba nie do konca dobre slowo...) za to tych, ktorzy "mieszaja" do tego postronne osoby.

Bellatrix Vampirica
07-02-2006, 09:27
jasne, jasne. Tolerancja górą ale tolerancja MA SWOJE GRANICE. Nie będe tolerować bandy kretynów którzy jako jedyny cel w życiu uważają obserwowanie 20 facetów uganiającymi się za kawałkiem nadmuchanej gumy a potem piorą tych co sie cieszą, że ktoś tam wygrał.

Spróbuj jednemu osobnikowi chodzącemu ze mną do klasy powiedzieć, że jesteś za jakimś Górnikiem Zabrze niż za jakimś GKS Piast a masz po lekcjach marmoladę na mordzie albo koniec swojego życia. Nie obchodzi ich czy żartujesz czy mówisz prawdę, skopią cię do nieprzytomności zazwyczaj za sam fakt, że przejdziesz obok nich na korytarzu w szkole.

Zazwyczaj na tego typu inteligentne pytanie "a ty za czym jesteś?" odpowiadam inteligentnie i na ich poziomie: "za legalizacją marihuany"

Powiem inaczej: Kibic TAK/Kibol NIE
w 75% Kibol/Hooligan = najzwyklejszy bandyta który za szczyt chwały uznaje buchnięcie komórki komuś ZNACZNIE młodszemu albo skopanie kogoś całkowicie obcego i nieznanego do nieprzytomności

Lord Patrious
07-02-2006, 10:59
Ja jestem hooligan ;)
-GÓRNIK
-ZABRZE
-GÓRNIK
-ZABRZE
-GÓRNIK
-ZABRZE,ZABRZE,ZABRZE!
I jak zawsze wygrywamy ustawki :)
Torcida Hooligans zawsze 1 w tabeli

Khazid
07-02-2006, 11:10
Nie zgodzę się, jeśli chodzi o to, że "hooligans" nie robią złego innym. Ja idę na mecz obejrzeć jak gra drużyna z mojego miasta, posiedzieć. Nie po to, żeby potem uciekać, ew. szybko wychodzić ze stadionu, bo jacyś niewyżyci neandertalczycy chcą się bić. Atmosfera na stadionie na pewno byłaby lepsza, gdyby nie tacy, jak oni. Wystarczy dla przykładu pójść na mecz siatkówki.

dobrym przykladem dla usuniecia "kibicow maniakow" moze byc Anglia ktora sie ich pozbyla chociaz wiele razy szaleli o wiele bardziej na stadionach niz jestesmy w stanie sobie wyobrazic.
Jezeli hoolsi beda sie lali TYLKO miedzy soba to niech sie leja ale niech zostawia normalnych ludzi.

jasne, jasne. Tolerancja górą ale tolerancja MA SWOJE GRANICE. Nie będe tolerować bandy kretynów którzy jako jedyny cel w życiu uważają obserwowanie 20 facetów uganiającymi się za kawałkiem nadmuchanej gumy a potem piorą tych co sie cieszą, że ktoś tam wygrał.

Spróbuj jednemu osobnikowi chodzącemu ze mną do klasy powiedzieć, że jesteś za jakimś Górnikiem Zabrze niż za jakimś GKS Piast a masz po lekcjach marmoladę na mordzie albo koniec swojego życia. Nie obchodzi ich czy żartujesz czy mówisz prawdę, skopią cię do nieprzytomności zazwyczaj za sam fakt, że przejdziesz obok nich na korytarzu w szkole.

Zazwyczaj na tego typu inteligentne pytanie "a ty za czym jesteś?" odpowiadam inteligentnie i na ich poziomie: "za legalizacją marihuany"

Powiem inaczej: Kibic TAK/Kibol NIE
w 75% Kibol/Hooligan = najzwyklejszy bandyta który za szczyt chwały uznaje buchnięcie komórki komuś ZNACZNIE młodszemu albo skopanie kogoś całkowicie obcego i nieznanego do nieprzytomności

z marihuana by u mnie nie przeszlo - łomot za pyskówe =p
a tak wogole to wyluzuj troche - nerwy do konserwy ;)

Parys
07-02-2006, 15:06
Tak może i w niższych ligach leją się dużo częśćiej. Tylko przypomnijcie sobie co działo się jeszcze 4 lata temu.

*Ryspeht*
07-02-2006, 16:27
dobrym przykladem dla usuniecia "kibicow maniakow" moze byc Anglia ktora sie ich pozbyla chociaz wiele razy szaleli o wiele bardziej na stadionach niz jestesmy w stanie sobie wyobrazic.

Ale w Anglii jest coś czego u nas nie ma i pewnie szybko nie będzie. Po pierwsze ostre ale i skuteczne prawo, szybkie sądy etc. Po 2 w Anglii w ostatnich latach zamontowano kilkaset tysięcy kamer w miejscach publicznych przez co tzw. anonimowość na ulicy stała się fikcją. W naszym kraju coś nie wydaje mi się aby poczyniono szybko takie działania...
Co do mojego zdania to mi chuligani ani nie przeszkadzają, ani ja nie jestem jednym z nich. Gdy jest nuuuudny mecz to można chociaż popatrzeć co się dzieje na trybunach. Chuliganka to po prostu nie moje klimaty, choć ja też nie wyobrażam sobie jak można cały mecz przesiedzieć patrząc cicho na to co się dzieje na boisku...

Btw. GSH jest słabe obejrzyjcie sobie Football Factory ;>

Thero
09-02-2006, 18:41
Nie wiem czy kto nie wie jak w Anglii było, w gruncie rzeczy, to przez huliganów MS odbędzie się w Niemczech, a nie w Anglii (Blair w mediach starał się łagodzić sytuację, ale nie udało mu się). Ja wam przepowiadam, że to co angielscy huligani wyprawią w Niemczech szybko nie zniknie z pamięci.

Pacek
09-02-2006, 20:47
dobra tak gadacie, gadacie o tych hooliganach, to tamto a mam takie pytanie. Ilu z was dało kiedyś komuś na serio w morde/twarz. Tak soczyście z piąchy prosto w zęby. A ilu z tych co kogoś uderzyli, zrobili to tylko dlatego że miał szalik innego koloru. Ja nigdy nikogo nie uderzyłem, czuje odraze przed czymś takim jednakowoż potrafił bym to zrobić gdyby przyszło co do czego. Tym ludziom co sie leją nie zalezy na tym czy sie biją za GKS widzew ŁKS czy Legie, mają to głęboko. Równie dobrze mogą sie lać dlatego że jedni są fanami topoli a inni lubią brzozy. Są to ludzie którzy odnajdują przyjemność w zadawaniu sobie bólu co jest pewną chorobą psychiczną i dlatego należało by ich izolować. Najlepiej w spólnej sali gdzie by sie pozabijali i był by spokój.

Wiedźmin
10-02-2006, 13:19
Nie zasługują na śmierć bo raczej to nie ich wina, tylko rodziców. Jak rodzice nie potrafią wychować dziecka to puźniej takie coś rośnie. Jak by takie żeczy w ludziach można było naprawić.....

PiXik
10-02-2006, 13:37
rzeczy ale co tam;)wina rodziców hmm to po części prawda ale tylko po części bo jak ktoś sie urodzi z taką zrytą psychą to rodzice mu nie pomoga;p

kaczi
10-02-2006, 14:09
Ja jestem hooligan ;)
-GÓRNIK
-ZABRZE
-GÓRNIK
-ZABRZE
-GÓRNIK
-ZABRZE,ZABRZE,ZABRZE!
I jak zawsze wygrywamy ustawki :)
Torcida Hooligans zawsze 1 w tabeli

Jak już długo jesteś hoolsem, to ciekawe czy pamiętasz jak s*******aliście przed Odrą Opole..?
Jak nie, to rzeczywiście z Ciebie gówniany h"ó"ligan. ( Pewnie na forum Górnika... )
Ta, zawsze wygrywacie... Jak was jest 20, przeciwników 5.
I co? Zaskoczony? Pewnie tak. Ale mam to głęboko.

Nie wiem, co wam przeszkadza, że ktoś się leje po mordzie.
Nie mówie o tych, co atakują na blokowiskach niewinnych ludzi, ale o prawdziwych ustawkach. Jak się chcą lać, to niech się leją.
Lepiej, aby tak się bili, niż żeby napadali na niewinnych ludzi.

Pewnie myślicie, że mówie to bez podstaw.
Może i rzeczywiście, lecz byłem w ważniejszych ustawkach niedaleko stadionu, gdzie Ci byli jakies 5~km dalej.
Na swoich oczach widziałem, jak ściągaliśmy flagę rywala z naszego stadionu.

To jest adrenalina. Czy przeciwnik Cię zaatakuje, czy też nie.

A co do kontuzji..
Morda nie szklanka.

End.

djkuter
11-02-2006, 09:31
Finał MŚ: Polska - Anglia...
To byby meczyk :))

]v[ichal
11-02-2006, 10:18
@PiXik
Z psychiką się nie rodzisz, tylko kształtuje się ona we wczesnych latach życia. :baby: ?

PiXik
11-02-2006, 10:34
w sumie to nie czytałem ale:choroby od urodzenia chyba też obejmują choroby psychiczne?jesli nie poprosze o jakis link

Matek
11-02-2006, 10:45
w sumie to nie czytałem ale:choroby od urodzenia chyba też obejmują choroby psychiczne?jesli nie poprosze o jakis link

Zle czytales. Nie mozna okreslic z gory czy dziecko ma zaburzenia psychiczne czy nie. Psychologiwe nie sa wogole zgodni co do tego czy noworodek ma jakakolwiek psychike... wiekszosc twierdzi ze nie.

S.P.M
11-02-2006, 11:48
Tak sobie czytam, czytam.. I się śmieję...
Nazywacie debilami, neandertalczykami. Ok, nie mówie że chodzą tam sami intelektualiści. Ja np jestem uczniem 4/5, z fizyki konkurs na etapie wojewódzkim. Jestem debilem, bo lubię się bić? Jestem debilem bo lubię oglądać bójki? Jestem debilem bo trenuję sport walki i chodzę na siłownię? "bezmyślną kupą mięcha", tak? Ludzie, ocknijcie się. Nikt nie będzie was pytał o to czy jesteście kibicami jakiejś drużyny. U nas kibice jednej drużyny się zabijają (ostatnio 19 letni chłopak zadźgany nożem) Nikt nie będzie się pytał czy uznajecie przemoc czy jej nie uznajecie. Dostaniecie w mordę za to że jesteście nie z tego osiedla, czy za to że pojawiliście się na cudzej ulicy, za to że się patrzyliście czy za to że się "bujaliście", za to że mieliście ręce w kieszeniach albo ich tam nie mieliście. I jedyne co pozostaje to stanąć do walki a nie *******ić głupoty o tym, jak ci ludzie są źle wychowani i trzeba ich odizolować. To wina wychowania że dzieciaki mają w głowy wtłoczone jaki świat jest piękny i kolorowy a życie potem daje im w dupe (nie mówie tu tylko o przemocy) i wielkie zdziwko i załamanie.

PS Nie życzę sobie warna za wulgaryzmy bo przecież autocenzura je cenzuruje.

Matek
11-02-2006, 12:17
Jestem debilem, bo lubię się bić?

Lubisz sie bic? Tak - a ile walk stoczyles jeden na jeden, bez obstawy kumpli? Bicie, biciem - niech bedzie, ze to normalny sposob na pokazanie jaki ja macho. Ale to nie zmienia faktu, ze jak czlowiek bierze udzial w ustawkach, gdzie si klepie ok 10-30 osob jest idiota. I nie zmieni tego zadne tlumaczenie. Chorych psychicznie zamyka sie w zakladach - tak tez powinno byc z baranami "kibicami".

Chcesz powalczyc? Zglos sie na walki uliczne. Zobaczymy jaki twardziel bedziesz - a zawsze tez wpadnie troszeczke grosza za obita morde.

I jedyne co pozostaje to stanąć do walki

@edit: skoro juz sie dopisalem do tematu to powiem co mysle o hooliglanach;]

Wszyscy bez wyjatku to wg mnie zakompleksione debile, ktorzy zostali wyrzuceni z jakiejs grupy spolecznej. Zdaja sobie sprawe, ze jedyna wspolna pasja i solidarnosc moze ich spotkac tylko podczas bojki. Tak naprawde nie maja nikogo, zero przyjaciol. Dlatego swoja pasje do bicia usprawiedliwiaja jako 'milosc do klubu/osiedla/podworka". Kazdy ma jakies zboczenie - ich zboczeniem jest walka.Niestety wiekszosc to tchorze, bo nigdy nie spotkalem hoolasa, ktory w pojedynke zaatakowal by innego. na*******as umie sie kazdy, to nie sztuka, ale jak taki stanie twarza w twarz z kolesiem w ciemnym kaciku bedzie uciekac:) Proste uogolnienie. Nie mam zamiaru doszukiwac sie wwsrod bandy idiotow jakichkolwiek ludzkich reakcji.

No i ile razy staneles do walki, kiedy zaatakowalo Cie 5+ osob?

S.P.M
11-02-2006, 12:20
Lubisz sie bic? Tak - a ile walk stoczyles jeden na jeden, bez obstawy kumpli? Wszystkie?
@EDIT
Matek, przejdź się do pobliskiego klubu bokserskiego, potrenuj, powalcz, zobaczysz jakie to uczucie jak wygrasz z kimś w walce. A nie teoretyzujesz. Bo z tego co widzę to się przemocą brzydzisz.

Matek
11-02-2006, 12:25
Wszystkie?

No wiec ty sie mozesz cieszyc;)

PiXik
11-02-2006, 12:27
jeep dobry jestes gratulacje przeslemy poczta.
ps.matek napisalem ze nie czytalem
ps.2masz troche racji S.P.M ale nie jest też tak kolorowo jak ty byś chciał bo najczęściej napdają ludzi grupy więc nie da ci nic umiejętność bicia tylko uciekania?

S.P.M
11-02-2006, 12:41
jeep dobry jestes gratulacje przeslemy poczta.
ps.matek napisalem ze nie czytalem
ps.2masz troche racji S.P.M ale nie jest też tak kolorowo jak ty byś chciał bo najczęściej napdają ludzi grupy więc nie da ci nic umiejętność bicia tylko uciekania?
Jasne, ale jak będziesz Ty i twoi kumple na kilku kolesi, to chyba lepiej jeśli umiecie się bić, nie? Zawsze lepiej podjąć walkę niż poddać się bez walki, na nich to nie zrobi wrażenia i będziesz robił za worek.

PiXik
11-02-2006, 12:52
S.P.M jeszcze nikt nigdy mnie nie zaatakował ale atakujących grup się nie widziałem oprócz ustawek(ale to także nie na żywo)
akurat dales dobry przyklad z grupa a co kiedy sam idziesz do spożywczego i spotkasz grupe?zawołasz chucka i jego kopniaka z polobrotu?

TehRegent
11-02-2006, 13:02
Nie, wyciagnie "sprzet" ^^

Ostatnio mialem akcje ja sam ich 3 i co? Bilem sie, malo...zwialem im. Jeden ***nal z dynki w sciane (chcial we mnie), drugiem sam ***lem z banki, a trzeciemnu buta na ryj i sie skonczylo. Zwialem na przystanek, jako zwyciezca. Fajne uczucie :)

@kaczi

Az dziw bierze, ze kiedys z chlopakami z Opola jezdzilo bic sie z Piastolami :(

ludmo
11-02-2006, 13:04
W zasadzie przestałem pisać na tym forum, ale poziom wypowiedzi niektórych wypowiedzi jest żenujący. Nie bede cytował konkretnych osób, bo nie chce po raz kolejny przegladać tego syfu.

Wszystkich kiboli powinno się zagnac do kamieniołomów, i kazać pracować po 16h na dobę, może wówczas mieliby okazję do pożytecznego wykorzystania ich "energii". A co do ustawek na polach itp. Miałbym to w dupie, gdyby nie fakt, że ta banda debili później korzysta z usług bezpłatnej służby zdrowia ( na która wszyscy płacą, i za moje pieniądze mam sponsorawąc taką bandę zidiociałaych małp, które nic nie robią tylko się leją? Sami sobie odpowiedźcie...

Rethfing on Aldora
11-02-2006, 14:15
Ostatnio mialem akcje ja sam ich 3 i co? Bilem sie, malo...zwialem im. Jeden ***nal z dynki w sciane (chcial we mnie), drugiem sam ***lem z banki, a trzeciemnu buta na ryj i sie skonczylo. Zwialem na przystanek, jako zwyciezca. Fajne uczucie :)

Pobiłeś trzech kolesi tak? A jeden walnął głową w ściane... Sure! Koleś by musiał być ślepy. Bez przesady. Mi mój brat opowiadał (w co akurat moge wierzyć i wy wszyscy też), że jego kumpel (mało go zna) z jakimś tam pasem (ma go kilkanaście osób w polsce) skopał 4 łysków. Jednemu tam noge złamałem kopnięciem. To się wydaje prawdopodobne, a nie że Ty pobiłeś trzech kolesi, a zakładam, że nie masz więcej lat niż 17~. Więc albo kolesie mieli po 14 lat albo kitujesz.

TehRegent
11-02-2006, 14:28
@up

Jeez...a moze odsunalem leb i typ przy***al w sciane?

Tamci sie na niego gapili, a ja wykorzystalem sytuacje?

PiXik
11-02-2006, 14:36
ja złamałem 3 kolesi 1 kopem z półobrotu i chuck sie przy mnie chowa.forum to najgorsze miejsce na takie historie bo każdy je może powiedzieć ale nikt w nie nie uwierzy?chyba że ktoś Ciebie zna

TehRegent
11-02-2006, 17:52
Wiem, zauwazylem =p

A co do tematu to coraz bardziej watpie w takie akcje na Mistrzostwach :P

kaczi
11-02-2006, 23:39
Ustawki na 100% będą, wiem, że z Opola paru jedzie do Niemiec "kibicować".

Btw, nie wierzycie Retengusowi, wiadomo, nieprawdopodobne. Lecz może to prawda?

Ja swoje historie opowiedziałem w Oldschoolach, jak komuś zależy to niech sprawdzi :P

Same szczere wypowiedzi.

Offtopic:
Rege-N-tuS:
Czasy się zmieniają, i kibole też :)

PiXik
12-02-2006, 10:20
Kaczi:ale że kibole na lepsze?<lol2>dobrze że w niektórych państwach ludzie wiedzą jak kibicować.Hala Madrid@
ps.opowieści o pobiciu kogoś przecież to błazenada;/90% z nich wymyślone i przesadzone a reszta MOŻE jest prawdą

kaczi
12-02-2006, 10:27
Kaczi:ale że kibole na lepsze?<lol2>dobrze że w niektórych państwach ludzie wiedzą jak kibicować.Hala Madrid@
ps.opowieści o pobiciu kogoś przecież to błazenada;/90% z nich wymyślone i przesadzone a reszta MOŻE jest prawdą

Hala Madrid?
A zadymy z kibicami Barcelony to już nic?
I między Realem, a Atletico to też nic?

Wszędzie są huligani, no prawie wszędzie.

djkuter
12-02-2006, 10:40
Jasne, ale jak będziesz Ty i twoi kumple na kilku kolesi, to chyba lepiej jeśli umiecie się bić, nie? Zawsze lepiej podjąć walkę niż poddać się bez walki, na nich to nie zrobi wrażenia i będziesz robił za worek.

Nasz metal napisał coś mądrego;) Też uważam, e lepiej podjąć walkę, niż uciec, bo wtedyy cie wysmieją i będą gnębić. Ja osobiście nie uciekam z jeszcze jednego powodu, dość prozaicznego - noszę rozwiązane glany i mogłyby mi spaść. Za to w zawiązanych nawet dobrze biegam (rok temu zrobilem sobie ostry treningbiegów w glanach :] )

PiXik
12-02-2006, 10:51
Hala Madrid?
A zadymy z kibicami Barcelony to już nic?
I między Realem, a Atletico to też nic?

Wszędzie są huligani, no prawie wszędzie.
kiedy były tam ostatnio takie zdarzenia?może media kłamią;|nie było nic takiego na stronie realmadrid.pl onet.pl i wielu innych w których można się dowiedzieć o sporcie.ale może sie myle
pozatym jesli oceniamy Hiszpańskich kiboli i polskich to polacy wypadają oczywiście lepiej ale tylko w biciu się;/
Kuter:pewnie że lepiej się bić,jak nie masz szans też?moje osiedle niby nie jest bezpieczne ale nikt mnie nie gonił od 17lat;d

djkuter
12-02-2006, 11:05
Kuter:pewnie że lepiej się bić,jak nie masz szans też?moje osiedle niby nie jest bezpieczne ale nikt mnie nie gonił od 17lat;d

Co innego ja sam na kilku typów, a co innegosam na sam z kimś silniejszym. Wolę się postawić,w być może dostać, niż uciec i zostać wyśmianym...

spider-bialystok
12-02-2006, 11:17
Ludzie zastanowcie sie.. Tacy chetni klepac sie z dresami? Ok, zalozmy, ze umiesz sie bic i skopiesz jednego dresa ktory cie zaczepial. I co nastepnego dnia? Ten sam typ czeka na ciebie pod blokiem z 5 ziomkami. Gdybys uciekl zapomnialby o tobie w ciagu kilku godzin. Na ucieczke przed dresami masz sto razy wieksze szanse niz wygrac z nimi w bojce. Ale jak uciekniesz to jestes cienias tak? Pfrrr....

kaczi
12-02-2006, 11:28
kiedy były tam ostatnio takie zdarzenia?może media kłamią;|nie było nic takiego na stronie realmadrid.pl onet.pl i wielu innych w których można się dowiedzieć o sporcie.ale może sie myle

To pokaż mi, na stronie jakiegoś klubu, że tu i o tej porze była ustawka między tymi a tymi.

Tak samo na Onecie..

Nie mówie tu o tych największych, tylko o tych zwykłych.

PiXik
12-02-2006, 11:49
Kaczi to skoro ty to wiesz to czemu nikt inny;|zatkało mnie stary.Ustawki w Hiszpanii gdzie;|?chociaż tam kibicuje 75tys kulturalnie a moze jakies 20 osob sie nawala na polu chociaż wątpie

Ashlon
12-02-2006, 14:13

Lol, czyli twierdzisz, ze masz POWYZEJ 17 lat? Nie wiem, jakim cudem zdales mature z takim poziomem gramatyki, ktory jest zawarty w twoich postach.

A czy ty wiesz o wszystkich ustawkach w Polsce? Wchodzisz na www.chce-ich-pobic.pl i sie dowiadujesz?

@Wszyscy, ktorzy pobili pol armii :
Zamiast pisac bajki, wejdzcie lepiej na strone typu www.bracia-grimm.prv.pl, napiszcie tam posta. Moze te wasze wypociny wydrukuja ;)

TehRegent
12-02-2006, 14:24
@up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili :P Dobra skonczmy ten temat...

@topic

Nie w Hiszpanii jest baaardzo spokojnie -.- Zwlaszcza miedzy Barca i Espanyolem -.-' Wiem, bylem, widzialem. Wierzcie lub nie...w Barcelonie bylem i widze co sie tam dzieje.

PiXik
12-02-2006, 16:46
Lol, czyli twierdzisz, ze masz POWYZEJ 17 lat? Nie wiem, jakim cudem zdales mature z takim poziomem gramatyki, ktory jest zawarty w twoich postach.

sorki gdzie ja tak napisałem?mam 17 lat.troche to tak zabrzmiało jakbym od urodzenia biegał sorki.moja gramatyka jest tragiczna bo nie zwracam uwagi na to na forum i mam 3 z polskiego gdyby Ciebie to interesowało
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/

kaczi
12-02-2006, 20:03
ps.chętnie zassam jakieś filmy z ustawkami

Google.pl..

A co? Chcesz sie czegoś nauczyć czy co?...

PiXik
12-02-2006, 20:06
tak nauczyć czegoś z ustawek?chce sie pośmiać z bandy debili która napier...się
bo chyba normalni oni nie są

kaczi
12-02-2006, 20:15
tak nauczyć czegoś z ustawek?chce sie pośmiać z bandy debili która napier...się
bo chyba normalni oni nie są

To kabarety różne są, albo jakiś kawał sobie poczytaj.
Zdaje mi się, że to jest śmieszniejsze..

Ale chyba mamy inne poczucie humoru..

PiXik
12-02-2006, 20:38
To kabarety różne są, albo jakiś kawał sobie poczytaj.
Zdaje mi się, że to jest śmieszniejsze..

Ale chyba mamy inne poczucie humoru..
masz racje kabarety są śmieszniejsze.ale ustawki niczego sobie ale niestety widzialem 1 tak film

@pawelekthedruid aka PIXIK

moze przestaniesz w koncu sie osmieszac i pisac jaki ty "mondry i zaciety w walce z hoolsami" nie jestes i przestaniesz pisac te glupie (zeby nie powiedziec czegos ostrzejszego) posty?!
Temat od dluzszego czasu zszedl na inny tor (w zasadzie od 11 postu bodajze) i widze tylko rywalizacje pomiedzy mejlunem i innymi uzytkownikami z toba.
Jeszcze z tego co widze masz 17 lat wiec powinienes wykazywac pewien poziom (w koncu niedlugo bedziesz pisal mature) ale i tak siedzisz chyba mozgiem dalej w piaskownicy

@topic
ja juz sie wypowiedzialem bodajze 3-4 razy w tym temacie i mialem juz nie postowac ale jak zobaczylem jego posty to naprawde nie wytrzymalem.

ściana.napisal ze sie "wymondrzam"gdy prowadzilem normalna dyskusje ogolnie nie wiem o co ci chodzi.wpieprzasz sie tam gdzie nie trzeba.
nie no. ten uzytkownik mnie dobija. Jezeli ktos uwaza ze on prowadzi normalna dyskusje niech mi to wytknie, bo jak dla mnie on NIE POTRAFI takowej dyskusji prowadzic na litosc boska. a widze ze jak mu sie to wytknie to biegnie z placzem do mamusi i pisze notke ZLEMU uzytkownikowi.

PUPISEM
12-02-2006, 22:54
Daj ktos link z tymi "ustawkami" chce zobaczyc jak to wygląda

kaczi
13-02-2006, 11:03
Daj ktos link z tymi "ustawkami" chce zobaczyc jak to wygląda

Parunastu chłopa wali gwałtownie nogami i zaciśniętymi dłońmi.

Nie widziałeś jak się ludzie biją?

A pozatym:
Na stronie "Uwagi" kiedyś był taki film.

.::SwetR::.
13-02-2006, 12:52
Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.

Ashlon
13-02-2006, 13:37
@up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili :P Dobra skonczmy ten temat...

Szczerze, to nawet do ciebie tego nie kierowalem. Mozliwe jest (przy dozie szczescia/umiejetnosci) pobic trzech gosci. Na ktorejstam stronie widzialem, jak to ktos nie pobil grupki, wiec chodzilo mi raczej inny typ opowiadan. Tobie akurat wierze :)

sorki gdzie ja tak napisałem?mam 17 lat.troche to tak zabrzmiało jakbym od urodzenia biegał sorki.moja gramatyka jest tragiczna bo nie zwracam uwagi na to na forum i mam 3 z polskiego gdyby Ciebie to interesowało
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/

Kiedys, jako pawelekthedruid, miales napisane w wieku "13 lat", wiec - kompleks malolata? Wyobraz sobie, ze ja tez mam 3 z polskiego (bo mi sie na kartkowki nie chcialo uczyc ;) ), wiec mozesz sie chociaz troche starac.

Lol ludzie was fascynuja hooligansi kurde przecierz to jest hore kiedys mozna było pujśc z całą rodzina na mecz a teraz nie idize bo dostaniesz po psyku tylko za to ze jestes polakiem albo kibcujesz innemu klubowi to jest głupie! tacy ludzie powinni byc w jakims osrodku dla chorych psychincznie :| jestem pewnien ze 70% forumowiczow kturzy twierdza ze hooligansi sa fajni jak by sie znalezli na ich miejscy to by uciekali z tamtąd jak z motorynką w dupie.

1. Kup sobie slownik ortograficzny.
2. Po pysku mozesz dostac rowniez za to, ze idziesz z rekami w kieszeniach, w bluzie z kapturem, w czarnych butach. Wiec rownie dobrze dostaniesz od nie-kibica.
3. Do chuliganow nic nie mam, jesli sie tluka MIEDZY soba.

PiXik
13-02-2006, 16:26
nigdy nie mialem czegos takiego napisane z Wroclawia do Rybnika nie jest daleko więc zapraszam.komplex małolata rotfl;|

Baron Kaldrick
13-02-2006, 16:31
nigdy nie mialem czegos takiego napisane z Wroclawia do Rybnika nie jest daleko więc zapraszam.komplex małolata rotfl;|
Jojo, nie mam argumentów, to się chociaż w dresa pobawię, jo! Jak jesteś taki mocny w gębie to chodź na solo, jo! I wcale nie kłamię o swoim wieku, heeej, hooł.

djkuter
13-02-2006, 16:33

1. Fascynować można się wszystkim i komuś innemunic do tego.
2. Człowieku byłeś kiedyś na Harcerskiej 14b??? (dla niekumatych: na Harcerskiej 14b jest w Jastrzębiu Zdroju stadion) Bo ja choć już 1,5roku jna mecze i jakoś nie dostałem po mordzie, ani sie z nikim nie lałem na meczu. Usiądż sobie na ławeczkach pod dachem, tam naprawdę nikt Ci nie zrobi.
3. Zdarzają się fanatycy, którzy przychodzana mecz by się bić. Ale większośc kibiców i pseudo-kibiców kocha swoje kluby.
4. Nie jestem chuliganem i raczej nie będę, co innego mówić o nich, co innego nim być.

@ Kald

Dresy nie mówią "jo!"...

PiXik
13-02-2006, 16:33
mam zobacz sobie w moich notkach i nie chodziło o to że chce kogoś pobić tylko o to że można dostać liste uczniów(chyba)ps.jeżeli to z notek nie wystarczy to musicie przyjechać niestety