Pokaż pełną wersje : Druid = Knight
siemka temat troszke przewrotny ale chodzi mi o takie cos.Mam zamiar ulatwic sobie zycie mojego knighta na mainie i zrobic sobie druga postac na tym serwerze a mianowicie druida aby mi robil runy.Knightem mam zamiar grac caly czas a druidem tylko do robienia runek.Otoz moje pytania sa nastepujace.Po pierwsze na jakim lvl mozna zaczac robic UH i ile czasu zajmuje robienie bp ,nastepnie czy jesli knightem poloze na ziemi np 5 k (oczywiscie w pewnym miejscu) i zaloguje sie druidkiem to bedzie dalej ta kasa? :P no i co uwazacie na temat mojego pomyslu bo dziennie potrrzebuje knightem bp UH , bp fb ,bp hmm a to jest okolo 5 k a ja dziennie knightem zarabiam 4 k.zaloze sie ze paru z was tez tak robi.Pozdrawiam
razem na runki stracisz z 6h a lapiej bylo by przez ten czas robic tylko bp uh-ów. A co do tej kasy jak juz masz te 5k to mozesz dac kumplowi, ale pomysl majac 5k - 5000gp czy zbawi cie to 15gp na parcela ?, a zawsze pewnosc wieksza.
Vihobefa
14-06-2004, 18:50
8)
11 lvl, 11 mlvl 1 uh = 100 mp druid bez promocji robi bp uhów w 3h 20 min. ;) ( 1mp co 6 sec. dla druida i sorca)
Druid może robić uhy na 11 lvl'u, plecak robi sie 3 h 20 min. Jeżeli położyzs kase na ziemi i logniesz druida to ta kase bedzie tam dopoki ktos inny jej nie weźmie ;P. Jak jeszcze grałem w tibie to miałem dwóch taki druidów do robienia uh i sorca do sd ;]
zależy jeszcze gdzie tą kase połozysz bo jak ukryjesz ją pod jakimś krzakiem tak jak ja robie:) no nikt nie powinien ukraśc ale tak na ziemi to wiadomo że zaraz zginie
Heh ja też zrobiłem sobie druida do robienia UH, a grałem wcześniej palkiem....
I gdy tak expiłem bo chciałem nabić 11lvl, to postać druida spodobała mi się bardziej niż palka :P
A więc teraz gram druidem a palladyna odstawiłem na bok :))
A tak do tematu to dobry pomysł mieć własnego UH makera 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.