Pokaż pełną wersje : Sonda- MuOnline VS Tibia
Sami porownajcie co lepsze. Muonline CZY Tibia ?
Radek 666
02-02-2006, 12:46
Ani to ani to. IMO, oba to śmiecie.
@up
Zgadzam sie... w oba gralem... i w oba skonczylem gre.... Oba nie sa warte tego czasu straconego...
Mimo iż obydwie gry uważam za niesamowity syf, to i tak Tibia jest lepsza ;p
Mam pytanie bo chcialem zaczac grac w Muonline ale sie zniechecilem bo uslyszalem ze jest program do kopiowania itemow w tej grze ktos moglby mi powiedziec czy to plotka czy prawda?
Ra the Risin' Sun
02-02-2006, 15:07
Tibia rlz! B)
@up: Nie wiem czy to prawda, ale slyszałem, że jak jakiś low lvl wyjdzie z miasta to go od razu zabijaja H lve dla expa...
Ta sonda nie ma sensu. Porownujesz 2 gry z zupelnie roznych krancow. Raz jest to forum TIBI, wiadomo, ze ona bedzie przewazac. Dwa, nie kazdy gral w mu. Trzy, porownania tego typu maja na celu dowiedzenia co jest lepsze, gdy chce sie to ustalic; tu nie ma co ustalac, mu to porazka, gra w to grupka ludzi, a tibia jest juz prawie kultem gier tego typu przyciagajaca setki tysiacy graczy.
@Up:
Owszem, grupka ludzi w to gra... ale na oficjalce. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile jest pirackich serwerów tej gry :P
MuD Killer ^^
02-02-2006, 20:04
Mu tibia sux ;p
NooB from LW
02-02-2006, 23:02
To i to syf i scierwo
No coz.... Trudno sie zdecydowac na co zaglosowac. Obie gry to g*wna.
Mam pytanie bo chcialem zaczac grac w Muonline ale sie zniechecilem bo uslyszalem ze jest program do kopiowania itemow w tej grze ktos moglby mi powiedziec czy to plotka czy prawda?
Info i download: www.muonline.com
Ee, nie wiem czy to prawda (dawno w Mu nie gralem), ale nie jest ciezko sprawdzic.
glupota robienie takies sondy na oficjalnej polskiej stronie o tibi :/ wiadomo jaki bedzie wynik :baby:
Ludzie nigdy się nie nauczą, że to nie ma sensu takie sondy.
Wiadomo, że Tibia wygra, bo to forum o Tibi. Większość osób nie wie nawet, co to MU.
A na forum MU wygrałoby MU, a większość osób nie wiedziałaby co to Tibia.
BTW:
Głos na MU za dźwięk.
up:
Taa... odrazu...
Topic:
Tibia ... i tak jest do du... ale nie bylo innego wyboru.. a czemu lepsza?
Na swoim kompie mam caly zestaw hackow do MU działających bez zarzutów na Globalu .... :
-Shield Hack
-Speed Hack
-Dupe Hack
-1 Hit 1 Kill (coś al'a Speed)
i pare innych mniej lub wiecej przydatnych, Hacki do MU są dostepne dla wszystkich...tylko trzeba umiec szukac - heh .
EDIT:
UP:
Aha wspomniałeś że MU wygra na forum o MU... DUPA A NIE !
www.mu.xp.pl - była tam sonda o MU (Jest to forum o MU...ale takze o innych mmorpg.. i sa dla nich odpowiednie dzialy... czyli forum takze dla innych gier a nie tylko MU ) .
Nie pamietam co bylo tam vs MU ... ale MU przegralo poprzez ~100 glosow... wiec nie gadaj ze MU wygralo by !
Mu to jedno shakowane gówno nie ma sensu grać w takie gry.
Hellraider
27-04-2006, 01:48
Mu rzadzi, masz sobie 50~lvl z miasta wychodzi 6 lvl ze speedhackiem i cie zabija w 1 sekunde B)
Co do sondy, nie ulega watliwosci, ze obie te gry to gnioty ktore tylko zzeraja czas, ale tibia jest zdecydowanie lepsza, a w mu postacie w zaden sposob nie sa wyrownane powiedzmy ze dk na 150~ lvlu moze ubic 1 hitem dw na 150~ i gdzie tu sens.... dodac mozna, ze w 80% jest zerzniete z diablo :<
up
a ja myslalem ze devil square i blood castle to z lotr sciagneli ja nie wiem co ty tam widzisz z diablo a tak pozatym i te gry sa sux ale oddam głos na mu online za wyjechaną muze
OBY DWIE GRY Sa _Z_J_E_B_A_N_E_!!
Mu Mozna Z PAlCeM W _D_U_P_I_E_ sHackowac,monotonna gra...
a Tibia ma Zjebana Grafe,0 dzwiekow,jest nudna I JEST to 1 WIelka KoMerCja!!
Obie gry są do kitu. W tibi trzeba zmarnować masę czasu by coś osiągniąc i wogule jest beznadziejna, a MU opiera się na bezsensownym biciu mobów i szybko może się znudzić. Lecz zagłosowałem na MU, bo przynajmiej tam jest niezła grafika, efekty oraz dzwięk, w przeciwieństwie do tibi.
Obie gry sa podobnie nudne (z tym, ze mu minimalnie nudniejsze). Obie gry maja podobne zasady (jak najwiekszy poziom, jak najwiekszy level...). W obie gry gram. Tibia jednak mnie bardziej wciagnela.
Hmm.. prawie wszyscy(jak nie wszyscy O,O) w tym temacie strasznie marudza/skarza sie na Tibie, a jakos odwiedzaja to forum.. Nie rozumiem takich ludzi, no bez kitu.. Po kiego grzyba tracicie czas na przegladanie forum o czyms w co nie gracie/nie podoba wam sie?
@topic:
Zaglosowalem na Tibie ofc, bo w Mu nawet nie gralem.. 'troche' zniechecily mnie opisy tej gry przez kumpli, ktorzy w nia grali.
Mu jest moim zdaniem gorsze... gdyż od 60 lvl'u jest (albo będzie ^^) płatne. Mimo to nie oddaje żadnego głosu gdyż uważam że są dużo lepsze gry od wyżej podanych (np. ragnarok, diablo).
A co do pana "DyCHa"... Tibia została stworzona po to aby wiele ludzi mogło w nią grać bez potrzeby ściągania 100mb+ klienta. Dlatego Tibia nigdy (?) nie zostanie grą 3d.
MuOnline troche muli kompa i ma bardzo duzo błędów.
Tibia lepsza ;p.
widze ze dawno temu niegral na globalu w mu bowiem:
Juz hacki nei działają od czasu gdy k2 wprowadził nowy serwer (p2p) + zabespieczenia (wyjatek to stary speed hack z nowym sposobem uruchomienia go )
mu ma lepsza grafike , dzwieki
Nierozumiem czemu ludzie czepiaja sie do mu ze ma bugi skoro w kazdej grze sa nawet w tibi (ktora ma juz duzo lat ale niezmieniaja w niej zbyt wiele)+działajace boty)
Wejdzcie np: na www.gamecenter.xt.pl i tam zadajcie to pytanie nawet w dziele tibi
Zummer zalezy jakiego masz kompa
Stawiam na muonline w tym sondazu chociaz zadna z tych gier niemoze równac sie z gra Blizzarda World of Warcraft'em
WoW to gówno i nawet ty mi sie tutaj z tym nie wypowiadaj ja nie wiem jak mozna grac w gre gdzie jak zginiesz to nic nie tracisz tylo musisz dojsc do swojego ciala to jest chore albo ze jak odkryje sie calo mape to plik z gra wazy ponad 60GB to jest chore
@topic
ani to ani to wole knight online diablo2 LoD oraz battlefielda 1942
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.