Pokaż pełną wersje : Killing Seremontis
Glacial Hero
02-02-2006, 19:23
Film nie jest nowy, ale chyba nie był publikowany nigdzie, znalazłem go na www.tibicams.com
Zauważcie jakie te 150 lvl+ waliły w Sero~ śmieszne hity z sd ^^
EDIT:
O lol zrobiłem błęda w temacie ... ;/
Tak oczywiście nie ma za co ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5080
Angel of Death
02-02-2006, 19:27
Fajnie że podałeś linka ;] ...
@Edit/ Filmik średni,tylko nie wiem po co oni próbowali go zabić, w 5 osób to nie ma szans w dodatku gdy Sero biega, trzeba strapować bo tak nic się nie wskóra.
Glacial Hero
02-02-2006, 19:32
1. poprawiłem się za nicka, a po 2. nie napisałem, że go zabili. Na drugi raz pomyśl, zanim kogoś zwyzywasz --.--
Palek Demon
02-02-2006, 20:02
G00d Film Seromontis ma 9mlvl puszczal mwalle 0o ale sie usmialem te 100+ nieumieli go dogonic a jakie hity z explo scongac pOleCam :)
Fire Necromacer
02-02-2006, 20:03
po 1 noobie nie ma linku a po 2 nie ma takiego chara jak seremontis a po 3 ma 244 lvl i padl na 241 -.-
Jan 18 2006, 23:00:23 CET Killed at Level 241 by a warlock
jego ostatni dead pls ban dla tej ****y
Sam taki jesteś big n00b -.- i to ty powinieneś mieć bana...
A film niezły i ciekawe ilu trzeba aby zabić "bestie" xD
Player Killer
02-02-2006, 20:07
najs akcja
Fajny filmik ;p
:D Ostanio dużo słychać o wojnie UV vs DM
BTw. Sam jestem z hiberny :p
Lord'Nesteloo
02-02-2006, 20:22
Fajny filmik...
Zauwazcie ze hity Seromontisa z explo wynosily tyle co ich hity z sd 8o 8o 8o 8o 8o ;d
matekk fst bolt
02-02-2006, 20:43
najs ekszyn xD :D :D pozdro:)
hyhyhy
niezle niezle :] sero roX
wogule filmik niezly był
Tylko mam jedno takie pytanie dlaczego seremontis'a funfle nie przybiegli na pomoc? bo to troche taka siara ze 244lvl ucieka przed 100lvl :) a jego kumpel pada xP...
nie znam dokladnie sytłacji na jego servie dlatego sie pytam
Spoko filmik, explo tez ladne.. ale dziwie sie, ze nikt z UV nie przybiegl na pomoc oprócz Makeva :/
Przeciez Sero~ mogl tam rozwalic przynajmniej polowe pkerow...
Atak meele +exori w dobrym momencie i koniec z takim natretem starczyloby
Seromontis fajnie uciekał od nich,ale myślałem ze zaraz wpadnie z 5 osób z UV a tu wpadł jeden który padł a potem drugi który ledwo przeżył...Ogólnie fajny filmik;];]
Kaczy'vook
02-02-2006, 22:03
Aeumhaeuaea ale nooby omg hahaha hhaha Serkowi nawet bp uh chyba nie poszedl xD, najlepszy bylo na koniec, jak Pibby i Painful hands zaczęli ich gonić :D:D ale mają już prze***ane xD
Seromontis nie jest taki glupi biegal duzo na otwartej przestrzeni, trudno go trapnac w tyle osob na takim terenie, filmik spoko fajna akcja, chociaz niektorzy aimbota mieli ;)
Archangel de'nur
02-02-2006, 23:42
eh ale sie usmialem .. DM & Sero .. koles ma w c*** hp a oni chcieli go ubic omg ... nawet jak dorwali Makeva to go nie zabili bo tesh wysoko lvlowy najt :P i wszystko jasne ..
a czemu Uv nie przybieglo ... hmm wychodzili z expa pewnie .. juz pod koniec filmu widac jak wpada Painful , Pojarra, Pibby... Gamle Tyrus odrazu schowal d*** w temple bo sie trykal ...;/
Moim zdaniem Uv rozniesie Dm i juz :P
no ale swoja droga to porazka kogo przyjeli ... "Sirendor" (44elder)~ no comment:P
Otis of Hell 100 (ek) ~powiedzieli mu ze jak zrobi jescze jeden lvl to ded:F wiec po co go przyjmowali ....
Ehmm co za ludzie na tej hibernie ... Dlatego sie przenioslem :P
aaha i jescze dziwi mnie to czemu Dm zrezygnowalo jak ju trapneli Makeva mogli go lac spokojnie a oni nagle zaczeli uciekac... omg ..moze wiedzieli ze ekipa z Uv nadchodzi ...ehm..
Sero Konkrecinza hity z explo po 220... sadzil ... heuaheua :]
W sumie, to po obejrzeniu filmu, zastanawiałem się, jaki był sens całej akcji... Nie mieli szans go ubić, waste sd, time ringów i manasów... Z drugiej strony, Sero~ mógłby ich pozabijać, przynajmniej część. Ogólnie, to film średni.
Hellraider
03-02-2006, 08:56
Dziwi mnie troche zachowanie seromontisa. Jakbym mial je oceniac to bym powiedzial, ze spier***. Why? po 1 czemu mogl pomoc typowi, ktory padl, nie wydal mu sie dziwne, ze nagle przestali go gonic? Po 2 jak maver czy jak mu tam byl w trapie to w ogole nie podchodzil, a przeciez mogl walic z meele, explo i zasadzic exori za 400~, a jak juz uciekali to mogl im podtrzymywac pz locka, walic z gfb czy explo a nie tylko biec za nimi. Omfg! Chyba jakis owner do expienia gral ;p. Miec prawie 4k hp i bac sie trapa od 6 osob 100+ na wolnej przestrzeni... n/c
To pierwszy filmik od dawna na którym osoba która kręciła nie miała aimbota:P Inni mieli ale i tak dobrze choc czasem zobaczyc jak ktos z SD nie trafia :P
Seremontis niezly jest :) lal go jeden noob co ja dostal explo to uciekal ale ladnie strapowali jednego typa i tak by nie zabili sermontisa bez trapa bez szans :) on by mógl zabic sorców bez problemu exori z miecza i explo i cialo by bylo :) GZ:] :] :]
Maniek(ChB)
03-02-2006, 09:37
Uważame ze ludzie, którzy próbowali ubić Sero~ to banda totalych baranów... tylu ich było i nie dali rady... ehhh
Sero~ miał świetne hity z explo... 2xx :P Nie chciał bym poczuć jego Exori na swoich plecach!
Film ogólnie wysokiej jakości praiwe sama akcja ;]
Johny Rambo
03-02-2006, 10:19
hahahaha rozwalilo mnie to :p oni sero~ wala z sdkow a on robi exure :p buahahha sie dziwie czemu nie atakowal ich .... tylko same explo
:p on ma tyle hp ze nawet jakby oni go trapli to by mogl sie isc wysrac i wrocic i dalej by tam stal :p
a jak o jest wojna to niezle desperaty ci ktorzy maja wojne z sero~ 8o
NooB from LW
03-02-2006, 10:21
Świetny film xD. Przewaznie jak jest pking to jest mało akcji ale w tym filmie jej nie brakuje
Draconis Dragontooth
03-02-2006, 10:47
hahahaha rozwalilo mnie to :p oni sero~ wala z sdkow a on robi exure :p buahahha sie dziwie czemu nie atakowal ich .... tylko same explo
:p on ma tyle hp ze nawet jakby oni go trapli to by mogl sie isc wysrac i wrocic i dalej by tam stal :p
a jak o jest wojna to niezle desperaty ci ktorzy maja wojne z sero~ 8o
może własnie dlatego uciekał bo miał mało uh a expił na exurach z manasami .. nie wiem , ale filmik spoko :))
Exura leczy sobie ok~100hp. Posiada 3775 hp i trudno jest go zabic samymi boltami. Sero nie jest nieśmiertelny i leczy sie tylko za 1250 czyli z dużo grupą shoterów podczas TRAPA da się go zabić. Film bardzo dobry, dużo walki czyli to co powinnno być w filmie.
@Xup sorce jakby zobaczyli ze Sero~ zaczyna walczyc zakladają SSA.
@Xup chyba chceli go trapnąc w OFie a nie na otwartej przestrzeni
Ja gram na Hibernie i wedlug mnie jest to naj naj swiat. Jak wiadomo Seromontis jest wlasnie z HIBERNY ;> , wiec nie wiem czemu oni chcieli zabic swego rodaka.Akcja nice [;. 10/10 BTW.- Polecam.
Ja gram na Hibernie i wedlug mnie jest to naj naj swiat. Jak wiadomo Seromontis jest wlasnie z HIBERNY ;> , wiec nie wiem czemu oni chcieli zabic swego rodaka.Akcja nice [;. 10/10 BTW.- Polecam.
o_O przeciez dm nie jest z polski... tylko przewaznie wszyscy to szwedy
Luc'Infernus
03-02-2006, 14:49
wydaje mi sie ze głownym powodem defensywy u seromontisa bylo czekanie na reszte uv, chcial by paru kolesi z dm padlo, zawsze to jakis frag by byl dla dobra wojny, stawiam ze UV wygra wojne, a hiberna zmieni sie w tym ze panowie z dm nie beda grac na hibernce, Seromontis czekal i sie zabardzo nie doczekal, wszyscy w carlin sie znalezli ehh. Fajnie uciekali na pz =]
ehhhh jak dla mnie to ponizenie dla Seromontisa i polakow ;/
Jakies low lvle w porownaniu z Seromontisem przyczepily sie i zaczely go lac
Ser~ uciekal im ciagle czekajac chyba na jakas pomoc ktora nie miala zamiaru sie pojawic -.-
Dla porowniania Eternal~ cos nie ma takich akcji a jesli by go juz ktos pekowal to oprocz calego serwa nawet gmi by sie zerwali na pomoc : PP
ej poporstu zal.pl
te ziomki mialy by szanse bo pvp maja good z tego co widzialem w trapie np. demony gdzies ale na of nie ma szans
natomiast makev to zalosc.com widzieliscie gdzie on im uciekal?? w krzaki hahah gdyby nie sero to on by padl 10 razy ! jak sie wejbal miedzy rzeke drzewa i krzaki
a sero tak biegal bo czekal az uv przybiegnie i ich pozabija jak bede miali pz ale sie nei doczekal ;] niewiem po co najpierw tamten ziomek przybiel i dal sie strapoowac a potem makev nie mieli szans we 2 na ich 6 ...
Gonił go pall 113 lv z time ringiem utani hur i bohami i go nie mógł dogonić, zresztą czego można oczekiwać 244 ek od pala ktory ma mniej many :D.
Zresztą powinien uhy nosić przy sobie to byśmy zobaczyli niezłą akcje.
-=DanieL=-
04-02-2006, 06:52
Aż głupio się czyta takie komenty typu "Ale ci co go atakowali mieli śmieszne hity z sd!! Seromontis miał większe z explo!!". Seromontis hita podobnie bo ma drukrotnie większy level od nich? Wiadomo że pallek na 100lvl+ niebędzie z sd hitał tak jak sorc? Dziwie się, że sero się bał atakować, wiadomo dobrze robił że do tych garnków niepodbiegał bo odrazu by go otoczyli ale wyczuł moment i zwiał.
Doceniam Seromontisa za to że zrobił taki level ale pietrać się pomóc koledze z gildii? Który przybiegł żeby mu ocalić dupe, a potem seromontis stał i się bawił w gaszenie fieldów zamiast zaatakować odrazu tego np. Desola zauważyłem że Desol zapominał się uhać często miał red hp mógł sero wyczuć moment i exori i by było jednego shotera mniej. Ale i tak respect dla Seromontisa za ten level.
Draconis Dragontooth
04-02-2006, 07:34
Aż głupio się czyta takie komenty typu "Ale ci co go atakowali mieli śmieszne hity z sd!! Seromontis miał większe z explo!!". Seromontis hita podobnie bo ma drukrotnie większy level od nich? Wiadomo że pallek na 100lvl+ niebędzie z sd hitał tak jak sorc? Dziwie się, że sero się bał atakować, wiadomo dobrze robił że do tych garnków niepodbiegał bo odrazu by go otoczyli ale wyczuł moment i zwiał.
Doceniam Seromontisa za to że zrobił taki level ale pietrać się pomóc koledze z gildii? Który przybiegł żeby mu ocalić dupe, a potem seromontis stał i się bawił w gaszenie fieldów zamiast zaatakować odrazu tego np. Desola zauważyłem że Desol zapominał się uhać często miał red hp mógł sero wyczuć moment i exori i by było jednego shotera mniej. Ale i tak respect dla Seromontisa za ten level.
Jakbyś tak sharował jak on tez miałbyś taki lvl ..
-=DanieL=-
04-02-2006, 07:51
Może i sharował ale level ma i teraz banda noobów z forum się wydziera że 113 levelowy pallek hita mniej od 244 knighta mi się to w łbie niemieści jak można mieć tak kompletny brak wyobraźni jak te lolki i niemoże im dotrzeć do łba że 131
leveli robi wieeeeelką różnice.
Royal Kaszalot
04-02-2006, 08:01
zwracam honor i srry za comment :)) killing sero~~ myslalem ze go zabili a to kolejny keylogger jeszcze raz srry
Glacial Hero
04-02-2006, 10:05
@-=DanieL=-
Wiesz, gdyby Seromontis sie nie bawił w gaszenie fire fieldów, to by tamten raczej długo nie pożył.
No prosze pana to zes mnie zadziwil. Jestes rl bratem, mama, tata, seromontisa? Ze wiesz ze sharuje?O.o pewnie nawet na hibernie nie grasz ale jak juz widzisz ze ktos ma lepszy level niz ty to odrazu musi sharowac, uzywac cheatow itp?....
..::QRAS::..
04-02-2006, 10:51
bawil sie z nimi jak z psami
-=DanieL=-
04-02-2006, 11:18
@-=DanieL=-
Wiesz, gdyby Seromontis sie nie bawił w gaszenie fire fieldów, to by tamten raczej długo nie pożył.
Nie niewiem, widać, że nie myślisz racjonalnie. Ci wszyscy shooterzy niemogli się przebić przez to ostatnie red hp tego knighta to jest okolo 200 moze 300 hp które mu zostawało przy każdym combo. Kiedy Seromontis zaatakowałby tego rozkojażonego pallka ten nieatakowałby już sdkami i stracili by 200 ataku z sd przy następnych combach i knight byłby już 100% bezpieczny a seromontisowi moze by się udało zdobyć fraga. Gdyby zaatakował tamci by się odrazu poddali i przestali atakować tego knighta i zaatakowali by seromontisa knight by się wycofał a seromontis by wykorzystał swoją przewage prędkości i oddalił się.
Draconis Dragontooth
04-02-2006, 14:44
No prosze pana to zes mnie zadziwil. Jestes rl bratem, mama, tata, seromontisa? Ze wiesz ze sharuje?O.o pewnie nawet na hibernie nie grasz ale jak juz widzisz ze ktos ma lepszy level niz ty to odrazu musi sharowac, uzywac cheatow itp?....
wiesz dużo osób jest z większym lvlem odemnie bo mam 29 , i to mnie jakoś nie boli , a na hibernie gralem Enslaved Kangaax (teraz Phaeluxus , sprzedalem) , nie mówilem nic o cheatach tylko o tym że sharuje bo dla mnie to jest nie pojęte żeby chłopak który ma 19 lat ( jakoś tak .. ) grał 19-20 godzin dziennie .. może sharuje tak jak tirveliusa czyli gra nim 3 braci , no cóż niech robią co chcą nie moja sprawa ..
Glacial Hero
04-02-2006, 17:38
Nie niewiem, widać, że nie myślisz racjonalnie. Ci wszyscy shooterzy niemogli się przebić przez to ostatnie red hp tego knighta to jest okolo 200 moze 300 hp które mu zostawało przy każdym combo. Kiedy Seromontis zaatakowałby tego rozkojażonego pallka ten nieatakowałby już sdkami i stracili by 200 ataku z sd przy następnych combach i knight byłby już 100% bezpieczny a seromontisowi moze by się udało zdobyć fraga. Gdyby zaatakował tamci by się odrazu poddali i przestali atakować tego knighta i zaatakowali by seromontisa knight by się wycofał a seromontis by wykorzystał swoją przewage prędkości i oddalił się.
-No i co z tego, że sie nie mogli się przebić przez jego red hp ?? w koncu by mu się uhy skończyły. Więc gdyby nie jego zabawa z fieldami to by tamten na 100% był martwy.
-I widać sero nie mógł zaatakować tego "rozkojarzonego palka", bo prawdopodobnie miał jakiś powód, no i gdyby to było takie łatwe jak ty mówisz to by to na pewno to zrobił.
Więc nie mów, że to ja nie myślę racjonalnie, gdy ty piszesz takie teksty --.--
wiesz dużo osób jest z większym lvlem odemnie bo mam 29 , i to mnie jakoś nie boli , a na hibernie gralem Enslaved Kangaax (teraz Phaeluxus , sprzedalem) , nie mówilem nic o cheatach tylko o tym że sharuje bo dla mnie to jest nie pojęte żeby chłopak który ma 19 lat ( jakoś tak .. ) grał 19-20 godzin dziennie .. może sharuje tak jak tirveliusa czyli gra nim 3 braci , no cóż niech robią co chcą nie moja sprawa ..
Zgadzam się z Tobą, bo to nie jest normalne tyle h siedziec i grac, po jakims czasie juz samo sie nawet nudzi...
-=DanieL=-
04-02-2006, 23:10
-No i co z tego, że sie nie mogli się przebić przez jego red hp ?? w koncu by mu się uhy skończyły. Więc gdyby nie jego zabawa z fieldami to by tamten na 100% był martwy.
-I widać sero nie mógł zaatakować tego "rozkojarzonego palka", bo prawdopodobnie miał jakiś powód, no i gdyby to było takie łatwe jak ty mówisz to by to na pewno to zrobił.
Więc nie mów, że to ja nie myślę racjonalnie, gdy ty piszesz takie teksty --.--
LOL weź idź z taką gadką. CIEKAWE, A IM SD TO SIĘ NIEKOŃCZĄ?? wkońcu oni tymi boltami nic mu nierobili musieli ciągle run używać i im to by się niekończyły niby? Zobacz, że przy drugim trapie dali sobie spokój bo im się RUNY kończyły i odbiegli od tego knighta. Pewnie na full speedzie przewinełeś i teraz coś próbujesz udowodnić.
I widać sero nie mógł zaatakować tego "rozkojarzonego palka", bo prawdopodobnie miał jakiś powód, no i gdyby to było takie łatwe jak ty mówisz to by to na pewno to zrobił.
Jaki powód (myślisz, że jak ma 244 to wie wszystko i błędów nierobi?)? Poprostu się pietrał. Dlaczego teraz nieatakował tego pallka przy pierwszym trapie , a potem jak knighta znów strapowali to zaczął całą ich drużyne z explo nawalać?
Moim zdaniem on się przy pierwszym trapie bał, a przy drugim zyskał pewnie odwage bo troche wody go zasłaniało.
Armeleon
04-02-2006, 23:35
lol nawet niepadl :baby:
Blackneon
05-02-2006, 00:43
Filmik ogolem fajny z lekka dlugi ale troche sie ubawilem ogladajac go =] :D szczegolnie jak uwiezili Seromontisa i go gonili ;)
Haha po pierwsze nie przeklinam bo znow mi usuna posta :P
Teraz tak przecinkow dawac nie bede (to nie tibia.org wiec co mi tam :P).
-Po 1 czy ktos tu zna jezyk Angielski? na poczatku bylo napisane ze Seromontis nie miesza sie w wojne a odpowiedz ":/" :PP
-Po 2 jak ktos wie dlaczego tam weszli to niech napisze a nie gada oh co za kretyni chcieli zabic seromontisa oh ah afff !! Oni nie chcieli zabic seromontisa chcieli mu tylko PRZERWAC EXP (no tak jak sie wchodzi tylko na tibia.pl to nic sie niewie :).)
-Po 3 Seromontis sie nie miesza dlatego nie pomogl kumplowi (uhal go ale nvm :P)
-Po 4 Dlaczego odpuscili? bo painful i inni lecieli itd...
btw Ci co graja na hibernie "Czy wy wogule cos wiecie wiecej? Niz tylko nicki :< ja tam gralem pol roku i wiem wiecej od was wszystkich :o"
-Po 5 nie widzicie ze Gamle i inni Bawia sie z UV? i jada ich jak chca mahuhaua co widac po filmach gamle se biega i bawi sie w kotka i myszke :)
Co do takich akcji jak na of udalo im sie :) seromontis 500k expa wbil :o dziwne? :D:D
mozecie mi pisac posty typu "Wypi****laj na Tibia.org" itd ale spojrzcie na swoje posty :P dzieci
no pan up widze ze bardzo sie zna ogladajac filmiki -.-. To teraz troche pomysl kiedy DM sie bawi?? tak tak wlasnie wtedy jak z UV sa online 3~osoby, tak samo na tym filmie, weszla grupka osob z UV to juz DM do pz zone ucieka, ale to DM rzadzi a uv sie chowa nie?=]
Feaster of pain
05-02-2006, 14:10
Niema bata... moim zdaniem do bani:
1. Ztrata chaisu (chociaz dla nich to zaden chais)
2. Z gory bylo wiadomo ze szansa na trapa byla znikoma
3. on sie uha za ~1250.... czyli policzcie sobie ze co 2 sec musialo by w niego wchodzic minimialnie 1300 dmga zeby go ubic... = masa shotterow ktorych nie bylo...
Zobacz, że przy drugim trapie dali sobie spokój bo im się RUNY kończyły i odbiegli od tego knighta. Pewnie na full speedzie przewinełeś i teraz coś próbujesz udowodnić.
Jaki powód (myślisz, że jak ma 244 to wie wszystko i błędów nierobi?)? Poprostu się pietrał. Dlaczego teraz nieatakował tego pallka przy pierwszym trapie , a potem jak knighta znów strapowali to zaczął całą ich drużyne z explo nawalać?
Moim zdaniem on się przy pierwszym trapie bał, a przy drugim zyskał pewnie odwage bo troche wody go zasłaniało.
hehe taki typowy polak, nie ma bladego pojęcia ale nawija.
1.Sam chyba przewijałeś na full spidzie ten filmik, gdyż nie znasz powodu ich ucieczki, uciekli ponieważ był mass log członków UV i się zdygali.
2.Knighta u***ali na 103 lvl bo komp mu się piznął i kapiszon.
3.Pietrać to on się raczej nie pietrał, tych 6 nawet go do yellow zjechać nie mogli, ale jakies powody miał, blizej mi nie znane
Teraz tak przecinkow dawac nie bede (to nie tibia.org wiec co mi tam :P).
Po 3 Seromontis sie nie miesza dlatego nie pomogl kumplowi (uhal go ale nvm :P)
btw Ci co graja na hibernie "Czy wy wogule cos wiecie wiecej? Niz tylko nicki :< ja tam gralem pol roku i wiem wiecej od was wszystkich :o"
-Po 5 nie widzicie ze Gamle i inni Bawia sie z UV? i jada ich jak chca mahuhaua co widac po filmach gamle se biega i bawi sie w kotka i myszke :)
mozecie mi pisac posty typu "Wypi****laj na Tibia.org" itd ale spojrzcie na swoje posty :P dzieci
Nie bedziemy ci pisac postów tego typu zeby się nie zniżać do poziomu Twojego i tibia.org. Seromontis się nie miesza ? Oczywiście, że się miesza. Jego gildia UV,a więc i on jest w wojnie z DM. Gamle i inni może bawią się z nimi ,ale każda zabawa ma swój koniec,a jak ten nadejdzie to gamle i inni będą się spawnować w temple ;]
Nie bedziemy ci pisac postów tego typu zeby się nie zniżać do poziomu Twojego i tibia.org. Dzieci ? <ROTFL> Tak,tak ../ Seromontis się nie miesza ? Oczywiście, że się miesza. Jego gildia UV,a więc i on jest w wojnie z DM. Gamle i inni może bawią się z nimi ,ale każda zabawa ma swój koniec,a jak ten nadejdzie to gamle i inni będą się spawnować w temple ;] Radzę Ci byś wrócił na samohackowalną stronę tibi.org i tam dzielił się swoją głęboko niepojętą wiedzą wykraczającą poza nas wszystkich <LOL>
Aff... co trza potepic tibia.org? aff klade na jakim jestem forum :< wole tibia.org bo tam niema takiej komuny ale nvm :<
jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze
Gamle nie bedzie sie chowac w temple on ****a od dawna niegra na hibernie :PP
Seromontis sie nie miesza co bylo widoczne walac explo i uciekajac proste?
Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org :o i kto tu ma niski poziom?
Tylko tu pisalo "haahuahuhauah co za nooby chcieli seromontisa ubic"
"Film 10/10 ahhah gratz!!" xDD banda dzieciaczkow :PP
Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie :D)
ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis :P a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv :o
Pozdro xDD
LoL
Takie lvle jak te które go trapowały powinny to robić 5x lepiej. What a noobz.
PS. wie ktoś dlaczego oni chca ubić naszego polskiego kata??
Aff... co trza potepic tibia.org? aff klade na jakim jestem forum :< wole tibia.org bo tam niema takiej komuny ale nvm :<
jest tam napisane "Seromontis will be neutral" *** ze jest w uv jakos fragow nie widze
Dlaczego napisales nie bede sie znizac do twojego poziomu? aff napisalem zebyscie nie pisalo mi Wy*******aj na tbia.org :o i kto tu ma niski poziom?
Ja tu wyrazam swoje poglada nie wazne z ktorego forum pochodze... Pacc kupilem na tibia.pl,tutja czary sprawdzam itd... nie pasuje wam cos? Zbanujcie mi ip a nie... tibia.org to hym tam jest wieksza wolnosc slowa ;p itd... Nie sciagam Tbi bo na *** mi to (co do botów tbi sux w porownaniu z tym co mozna dorwac na necie :D)
ahh jeszcze btw :< To nie jest Guildia seromontis :P a jak chcesz wiedziec jaki z seromontisa HEROS spytaj sie Przemlu i innych... dlaczego sero jest w uv :o
Pozdro xDD
"Affff" na necie dorwiesz to samo co przez tbi = hack'a, ale keep trying. Pisząc "jego gildia" nie miałem na mysli tego że on jest jej leaderem, po prostu UV. Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-). Dzieciaki są wszędzie, tutaj widać mądrzejsze bo się w strony z hackami nie pchają. Odchodząc od tematu ci z tibia.org chyba nas nie lubią i z tego co mi wiadomo często pokazują, a my o nich praktycznie nie wspominamy no i dobrze. Oczywiscie możesz być na dowolnym forum ,ale nie podchodź do nas podejsciem maniakalnego choleryka.
Pozdro "xDD"
Pozdro xDD
Chetnie sie spytam tylko ktorego ownera Przemlu? bo ich tam bylo za 10~ conajmniej z czego kazdy nastepny byl gorszy niz poprzedni =] Aktualnie ownuje go 12~letnie dziecko?
A Seromontis BIERZE udział w wojnie, nie atakowal = widocznie miał powód.Polecam lekture forum tibia.com dział Hiberna i @UV Pitchiego, gdzie pisze ze Seromontis jest wmieszany w wojne. Poczatkowo mial nie brac w niej udzialu ale pomaga kolegom z gildii "loyal to the end". Wiec panie który sie najlepiej zna na sytuacji Hiberny a na niej nie gra i jego źródłem informacji jest Przemlu, panu podziekujey za tlumaczenie nam kto i co robi na hibernie =]
Urs Mave
Prusorone
05-02-2006, 21:01
Nice Move B) Czy Nice Movie... Co to za roznica..Tu move-ruch tu movie-film tak czy siak w obu wyrazach jest akcja.
Palek Demon
05-02-2006, 21:53
@uo raczej nice movie a nie "move" xd
-=DanieL=-
06-02-2006, 02:02
hehe taki typowy polak, nie ma bladego pojęcia ale nawija.
1.Sam chyba przewijałeś na full spidzie ten filmik, gdyż nie znasz powodu ich ucieczki, uciekli ponieważ był mass log członków UV i się zdygali.
2.Knighta u***ali na 103 lvl bo komp mu się piznął i kapiszon.
3.Pietrać to on się raczej nie pietrał, tych 6 nawet go do yellow zjechać nie mogli, ale jakies powody miał, blizej mi nie znane
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj ten swój "2 pkt.", a potem przeczytaj moje posty i powiedz czy coś wogle wspomniałem o tym pierwszym knighcie którego udało im się zabić. I co? nic niewspomniałem i mało mnie to obchodzi, że ma gruchota zamiast pc.
A pietrać się jak najbardziej mógł np. Gdyby miał mało uhów albo coś bo głupotą było się trzymać na dystans od tych pallków z tym że jeden miał dwukrotnie red hp.
I raczej to ty jesteś "Typowy Polaczek" bo nieumiesz prosto zanalizować filmu , a potem nawijasz bez sensu : - )
@pare up
przemla sie nie spyta nikt bo jest haked hunted itd.
ale kazdy kto gral tam rok wie ze seromontis jest tam tylko dlatego ze uv postwailo ultimatum albo hunt albo my.
Saxiw Smith
06-02-2006, 11:22
LoL
Takie lvle jak te które go trapowały powinny to robić 5x lepiej. What a noobz.
PS. wie ktoś dlaczego oni chca ubić naszego polskiego kata??
Spoko filmik bardzo mi się podobał.
@ Rybs
Na Hibernie jest wojna UV (Uncommon Valor) vs. DM (Dark Mortals) są to najsilniejsze gildie na Hibernie dlatego chcieli oni ubić Seromontisa. :p
Mike of Lucera
06-02-2006, 17:52
A seromontisa i tak nikt nie pokona!:p Z tego co widzialem to ekipa go tlukaca musialaby byc 2x liczniejsza. Ciekawi mnie tylko powód dlaczego seromontis nie zabil zadnego z atakujacych...
Tomcio Pall
06-02-2006, 17:55
Ziomus to chyba zes sie pomylil. To jest temat Filmy a nie. Trzeba to bylo zamiescic w inne:/.
O.O - to jest tomcio pall, jak zwykle zdziwiony i piszący jak zwykle idiotyczne texty.
Fajny filmik...
Zauwazcie ze hity Seromontisa z explo wynosily tyle co ich hity z sd 8o 8o 8o 8o 8o ;d
to nie byl jego max
Kumagoro
07-02-2006, 14:12
to nie byl jego max
Czas zacząć się bać ;]
Ciekawe kiedy Hesperides dobije tego 200 lvl ;p to będzie chluba dla wszystkich Druidów!
Cyber Demon
07-02-2006, 14:21
Haha i dobrze mu tak!
Noobek mnie huntowal B)
Dagiraaz
07-02-2006, 14:28
nice nice fajny :D sere wymiata 100 vl ganialy zanim jak za zarciem :p
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj ten swój "2 pkt.", a potem przeczytaj moje posty i powiedz czy coś wogle wspomniałem o tym pierwszym knighcie którego udało im się zabić. I co? nic niewspomniałem i mało mnie to obchodzi, że ma gruchota zamiast pc.
A pietrać się jak najbardziej mógł np. Gdyby miał mało uhów albo coś bo głupotą było się trzymać na dystans od tych pallków z tym że jeden miał dwukrotnie red hp.
I raczej to ty jesteś "Typowy Polaczek" bo nieumiesz prosto zanalizować filmu , a potem nawijasz bez sensu : - )
Ale mój punkt 2 nie odnosił się wcale do twojego posta, po prostu ktos inny się pytał wczesniej. A teraz jako typowy Polak spróbuj pomyśleć logicznie, czy Sero mając lvl o ~130 większy od nich i 4 k hp na plecach i eq do huntu (uhs, explo) nie uciekł by im <rotfl> ? Głupotą moze było dla ciebie te trzymanie ich na dyst on widocznie mial powód zeby nie zabic ich wiec LHFAO !
-=DanieL=-
07-02-2006, 23:26
Ale mój punkt 2 nie odnosił się wcale do twojego posta, po prostu ktos inny się pytał wczesniej. A teraz jako typowy Polak spróbuj pomyśleć logicznie, czy Sero mając lvl o ~130 większy od nich i 4 k hp na plecach i eq do huntu (uhs, explo) nie uciekł by im <rotfl> ? Głupotą moze było dla ciebie te trzymanie ich na dyst on widocznie mial powód zeby nie zabic ich wiec LHFAO !
Chyba taki że zdradza swoją gildie? Po co on jest w tej gildii jak mają wojne jeden za wszystkich wszyscy za jednego powinno być, a nie że on niepomaga gościowi który ledwo zipie w trapie.
Z tym 2 pktem jak kopiujesz mój post to się do niego odwołuj, a nie kopiujesz a piszesz o kimś innym. Bezsensu.
"Affff" na necie dorwiesz to samo co przez tbi = hack'a, ale keep trying. Pisząc "jego gildia" nie miałem na mysli tego że on jest jej leaderem, po prostu UV. Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-). Dzieciaki są wszędzie, tutaj widać mądrzejsze bo się w strony z hackami nie pchają. Odchodząc od tematu ci z tibia.org chyba nas nie lubią i z tego co mi wiadomo często pokazują, a my o nich praktycznie nie wspominamy no i dobrze. Oczywiscie możesz być na dowolnym forum ,ale nie podchodź do nas podejsciem maniakalnego choleryka.
Pozdro "xDD"
Ehhh ;( czy mozesz mi dac dowód ze wspominamy o nich? czy ja uzywam boty? bo siedze na tibia.org.pl?? aff :( po co mi od dziecka wywalasz? oO niemasz pojecia nawet do kogo mowisz no ale nvm :P
Co do botow pamietam kiedys w dziale "Zdjecia" kilka zdjec z napisem u gory ekhem "Tibia Black Ice" hauah xD no tak tibia.pl botow nie uzywa xD
"Skad tyś taki znerwicowany "zbanujcie mi ip, nie pasuje wam cos" skadś ty się urwał, bo napewno nie z tibia.pl ;-)" hum? no taka prawda ja tutaj widze tylko komune i bande kretynow :< Pisza all time "hauha Seromontis HIP HIP HURA" aff... bez sensu na tibia.org.pl moze sa nooby ale nie w takim stopniu ;p
Jak napisalem wyzej... Nie uzywam tbi bo nie potrzebuje (gram ek wiec juz nie potrzebuje ^^)
Teraz tak ile uzytkownikow tibia.pl niema tbi na kompie? hmmm ja znam 7 co kochaaaja tibia.pl :< a musialem im wysylac tbi przez gg xD
co do tego ostatniego "bo napewno nie z tibia.pl ;-)" co miales na mysli? aff czy ****a tibia.org.pl rozni sie bardzooo od tibia.pl? aff procz tego ze mniejsza komuna i quest spolling z ktorego kozysta sporo uzytkownikow tibia.pl <-- tak tak jestescie doskonali xD (btw lacznie z toba bo watpie zebys nie uzywal :o)
Wiec mam nadzieje ze all sobie wyjasnilismy sami rozumiecie jestesmy polakami i te same mysli czyli
"-Mam ****a aim bot z tibia.org ****a ide na tibia.pl szezyc propagande ze tam keyloggery zeby nie sciagali hauhau bede ownowac yeye o taak zlo zlo"
(To jest porownanie nie doslowne wiec mam nadzieje ze tego nie skomentujesz :<)
Yeep :P mial powód zeby uciekac
"01:29 Joaxx: seromontis vill typ va neutral" <<--- seromontis will be neutral
dlaczego neutral? xD patrzcie up w posty ^^
Czy możecie zakończyć temat tibia.pl vs tibia.org.pl?
niezle :D ale nie wiem po co on tyle z nimi biegal chcial zebrac ekipe zeby ich zabic czy co :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.