Pokaż pełną wersje : Gm mowi po Polsku o.O
Vinsento
14-06-2004, 21:35
Dzis z ciekawosci patrzylem co ludzie sprzedaja/kupuja na trade i nagle zobaczylem to:
http://members.lycos.co.uk/ziomq/ss/gm.JPG
taaaaaaaaa gratz
najlepiej powinnismy zrobic liste gmow polskich , i skarzyc u nich szwedow :PP
qrde fajnie jak by taki polski gm pomogl dla polakow przetrwac na isarce lub innych serverach
no ale wiadomo
polak polakowi niepopusci.. , polak polaka okradnie
bo np ostatnio w przedziale tygodnia zabili mnie 68 pallek i 58 master sorceres
i jak tu zyc jak nabijesz lvl w 3 godzin a w 2 min go stracisz i znow odrabiac trza
tibia ma glupie zasady zwiazane z smierco
w mu jest o wiele wiele wiele lepiej ( tracisz kawalek paska ) a jak ci pk walnie to wogule nic nietracisz ..
Czy ma ktos liste z polskimi Gm??Czy wogulę jest polski Gm???zawsze jest takie coś jak słownik :]
Hmm ja to zrozumialem inaczej, wdlug mnie ten GM mowil aby nie powtarzac wiadomosci "Prosze nie...", moze sie myle ale tak to zrozumialem :P. Sa tesh ludzie co chca sie uczy polskiego, ablo to jakis obco krajowiec ale o polskich korzeniach.
Manina jest z Niemczech. Zapytala tutora (hi Peterski ;)) zeby przetlumaczyl ostrzezenie o spamie na polski i dokleila do hotkeya. Proste, isnt it?
Jak dla mnie to on tylko dał teskt w różnych językach, więc nie wiem z czego robic tą afere :/
GM zawsze mogl sie spytac jakiegos polaka o najwazniejsze zwroty, gdyz niektorzy ludzie nie romumie angielskiego
Vinsento
15-06-2004, 11:54
Zdaje sobie sprawe z tego ze mogl sie dowiedziec od kogos tego zwrowtu. NIe umiescilem tu ss'a po to zeby pokazac ze gm jest polakiem , tylko ze wysyla wiadomosc w kilku jezykach w tym po polsku. Nie cadziennie sie spotyka takie zjawisko.
TheNatoorat
15-06-2004, 12:08
Wiecie, o czym to świadczy? To znaczy, że Polacy sa jedną z liczniejszych nacji w Tibii (bo dlaczego nie pisali po rosyjsku lub niemiecku?)! 8o
Dadzam się 100% z lasasem
Heh nie wiedzialem ze choc jeden polak Jest Gm'em w Tibi.
ja mysle ze to oznacza ze polacy po prostu najwiecej spamuja i z tego co zauwazylem to jest prawda :)
Tak jak Polin już wspomniał...
Ludzie... czytajcie posty... bo czasami pokazujecie, że nie jesteśmy wcale lepsi od "brazuk" :P
/całe szczęście, to nie doyczy więkrzości.../
@TheNatoorat
Niemcom nie trzeba tłumaczyć z angielskiego...
Więc tak....Albo GM jest polakiem, w co szczerze wątpie.
Raczej jest tak, że pisał w 3 językach najbardziej stosowanych w Tibi, tzn. angielski - wiadomo czemu,
hiszpanski - tez wiadomo czemu (w końcu wszedzie się szwendają BR :)) ) no i polski bo nas też jest bardzoooooooooooo dużoooooooooo :]
Sd Maker
15-06-2004, 13:48
Ja bardziej wierze w opcję ze ktoś mu to przetłumaczył a on to tylko powiedział. 8) Myślę że żaden GM nie jest Polakiem. ;(
Eternia Master Sorcerer 35+/53+
Oryginalnie dodany przez Trener
hiszpanski - tez wiadomo czemu (w końcu wszedzie się szwendają BR :))
Eee? Co ma hiszpanski do Brazylii?
Trzciniak
15-06-2004, 18:05
Mnie się nie wydaje by ten GM był z polski. Nauczył się sentecji, lub miał gotową, tylko dlatego że Polska jest jednym z najbardziej noobowskich krajów z którego ludzie graja w Tibie. Tan komunikat jakby wyraźniej tyczył się ludzi którzy zrozumieją dokładniej o co chodzi. A że Polacy są na takiej liście noobów to jest to raczej wstyd, że GM musi uczyć się kilku słów tylko po to by zwrócić uwagą Polaków na ich postępowanie.
jestem zdziwiony 8o
naprawde :D
Owocowy Shejk
15-06-2004, 20:52
W sumie fajnie, że chociaż raz GM zatroszczył się o polaków xD
tworzyc sobie nowe postacie i jak cie coś wkur** to se można na niego poklnąć :)
Elendart
15-06-2004, 21:04
hehe pewnie ze slownikiem:P:P
Invader from Hell
15-06-2004, 21:23
w mu jest o wiele wiele wiele lepiej ( tracisz kawalek paska ) a jak ci pk walnie to wogule nic nietracisz ..
[/QUOTE]
W Mu? Lekka reklama ale to nic podobno fajna gra mam kolege w klasie który i tej grze gada
No no nieźle, żeś to wyczaił :)
Stary normalka ja tez dostalem ta wiadomosc i jak ktoś pomaga nowym to nie dziw sie ze jest GM
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.