Pokaż pełną wersje : Problem z noobami
Hydromen
02-02-2006, 19:38
Ej ja sie tu zwracam z takim zapytaniem. Czy gdy ktos zajmuje dla siebie powiedzmy jeden caly poziom na kopalniach dwarfow to czy to jest lamanie regul tibii i taka osoba moze zostac przez to zbanowana czy to jest jak najbardziej legalne ??
To moj pierwszy post i niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale prosze o udzielenie mi odpowiedzi.
sceptile
02-02-2006, 19:44
jest to całkowicie legalne.
OMG! A co w tym takiego nielegalnego by mogło być??
Sam się zastanów to proste i logiczne, ktoś był tam pierwszy więc nikt przynajmniej z uprzejmości powinien mu tego respa niezajmować X(
Bana prędzej dostałby ten kto by się komuś wkradł na respa...
A w żadnym regulaminie nic o banie za takie coś nieusłyszysz!
czy to jest jak najbardziej legalne ??
To moj pierwszy post i niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale prosze o udzielenie mi odpowiedzi.
Jest to jak najbardziej legalne.Jednak nie jestem w 100% pewien, że osoba, która wkradła się na respa innemu playerowi dostanie bana.H lvl raczej robią na pvp tak, że jak się ktoś im wkradnie to zabijają.
P.S
Temat w dobrym miejscu.
Radosny~
03-02-2006, 22:57
Jest to NIELEGALNE
wiele osób zajmuje expowiska pisząc na liscie/labelu : Radosny Hunt Here-Please don't disturb(Radosny expi tutaj Prosze o nie przeszkadzanie) Jest to kulturalne zwrócenie sie o to aby nikt nie podkradał ci expa bo resp jest tylko twój.
Za blokowanie przejscia w Carlin na Slimie można dostać bana-.-''
Przecież moze sie wydawac, że slime jest tylko twoj...ktos to reportuje gm przybywa dostajesz bana;]
sir Tifejo
04-02-2006, 00:00
Widac ze przed zalozeniem pierwszej postaci przeczytales regulamin ;/
http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules
Polecam.
Kamlot De'Kapy
04-02-2006, 09:31
@up
Niechce nic mowic, ale moze on nie zna na tyle dobrze angielskiego...
Ja tez nie jestem wyborny... przetlumaczysz? :>
@up
Niechce nic mowic, ale moze on nie zna na tyle dobrze angielskiego...
Ja tez nie jestem wyborny... przetlumaczysz? :>
To masz pecha. Zaczynając grać tibie powinieneś znać dobrze regulamin.
Coż, po raz któryś odpowiadając na pytanie to jest legalne chodzi o zasady kultury osobistej i szacunku dla innego gracza (teraz o to coraz bardziej trudniej). A co do regulaminu... http://www.tibia.pl/rules.php przetłumaczony regulamin tibi na tibia.pl.
Radosny~
04-02-2006, 10:41
Offtop
~Jeżeli jest sie chamem to regulamin nie pomoże;]
~pa zawsze bedą, czy to wymuszając kase czy też zajmując expowiska.(za pa jak najbardziej mozna dostac bana)
nie wiem czy to co napisales jest karalne banem, ale wiem, ze jak ktos expi w tym samym miejscu duzo czasu (np. 6h+) i nie daje nikomu tam expic (np. ma spory lvl, albo plecy) przez ten cza to moze dostac bana.
Todix Dain
01-03-2006, 14:23
to jest LEGALNE.
teletoobis
01-03-2006, 15:07
to jest LEGALNE.
kolejny temat który bez sensu odświeżasz
@Topic:
To jest legalne tyle, że w tibii są zasady kultury. Osoba A rezerwuje sobie kopalnie dwarfów, przychodzi osoba B czyta list i label z prośbą (ew.groźbą etc.) i odchodzi. Przychodzi osoba C, czyta list i ma go w dupie albo odrazu wchodzi udając, że listu nie ma. Następnie osoba A huntuje osobę C na czym ucierpi i osoba A i osoba C, ponieważ C poskarży się GM'om na A, że jest PA. Natomiast C będzie miał(a) hunta od osoby C, bądź jej kumpli. Wychodzi na to, że najlepiej jest być osobą B, zachować "Tibijską kulkturę" i znaleźć sobie inne expowisko.
P.S. Ale zagmatwałem 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.