zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z noobami

Hydromen
02-02-2006, 19:38
Ej ja sie tu zwracam z takim zapytaniem. Czy gdy ktos zajmuje dla siebie powiedzmy jeden caly poziom na kopalniach dwarfow to czy to jest lamanie regul tibii i taka osoba moze zostac przez to zbanowana czy to jest jak najbardziej legalne ??

To moj pierwszy post i niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale prosze o udzielenie mi odpowiedzi.

sceptile
02-02-2006, 19:44
jest to całkowicie legalne.

Krizz
02-02-2006, 19:45
OMG! A co w tym takiego nielegalnego by mogło być??
Sam się zastanów to proste i logiczne, ktoś był tam pierwszy więc nikt przynajmniej z uprzejmości powinien mu tego respa niezajmować X(
Bana prędzej dostałby ten kto by się komuś wkradł na respa...
A w żadnym regulaminie nic o banie za takie coś nieusłyszysz!

Noro
02-02-2006, 20:02
czy to jest jak najbardziej legalne ??

To moj pierwszy post i niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale prosze o udzielenie mi odpowiedzi.

Jest to jak najbardziej legalne.Jednak nie jestem w 100% pewien, że osoba, która wkradła się na respa innemu playerowi dostanie bana.H lvl raczej robią na pvp tak, że jak się ktoś im wkradnie to zabijają.

P.S
Temat w dobrym miejscu.

Radosny~
03-02-2006, 22:57
Jest to NIELEGALNE
wiele osób zajmuje expowiska pisząc na liscie/labelu : Radosny Hunt Here-Please don't disturb(Radosny expi tutaj Prosze o nie przeszkadzanie) Jest to kulturalne zwrócenie sie o to aby nikt nie podkradał ci expa bo resp jest tylko twój.
Za blokowanie przejscia w Carlin na Slimie można dostać bana-.-''
Przecież moze sie wydawac, że slime jest tylko twoj...ktos to reportuje gm przybywa dostajesz bana;]

sir Tifejo
04-02-2006, 00:00
Widac ze przed zalozeniem pierwszej postaci przeczytales regulamin ;/
http://www.tibia.com/community/?subtopic=tibiarules
Polecam.

Kamlot De'Kapy
04-02-2006, 09:31
@up
Niechce nic mowic, ale moze on nie zna na tyle dobrze angielskiego...
Ja tez nie jestem wyborny... przetlumaczysz? :>

morwi
04-02-2006, 09:36
@up
Niechce nic mowic, ale moze on nie zna na tyle dobrze angielskiego...
Ja tez nie jestem wyborny... przetlumaczysz? :>

To masz pecha. Zaczynając grać tibie powinieneś znać dobrze regulamin.

KoZioL
04-02-2006, 09:43
Coż, po raz któryś odpowiadając na pytanie to jest legalne chodzi o zasady kultury osobistej i szacunku dla innego gracza (teraz o to coraz bardziej trudniej). A co do regulaminu... http://www.tibia.pl/rules.php przetłumaczony regulamin tibi na tibia.pl.

Radosny~
04-02-2006, 10:41
Offtop
~Jeżeli jest sie chamem to regulamin nie pomoże;]
~pa zawsze bedą, czy to wymuszając kase czy też zajmując expowiska.(za pa jak najbardziej mozna dostac bana)

Defikus
04-02-2006, 11:00
nie wiem czy to co napisales jest karalne banem, ale wiem, ze jak ktos expi w tym samym miejscu duzo czasu (np. 6h+) i nie daje nikomu tam expic (np. ma spory lvl, albo plecy) przez ten cza to moze dostac bana.

Todix Dain
01-03-2006, 14:23
to jest LEGALNE.

teletoobis
01-03-2006, 15:07
to jest LEGALNE.

kolejny temat który bez sensu odświeżasz

@Topic:
To jest legalne tyle, że w tibii są zasady kultury. Osoba A rezerwuje sobie kopalnie dwarfów, przychodzi osoba B czyta list i label z prośbą (ew.groźbą etc.) i odchodzi. Przychodzi osoba C, czyta list i ma go w dupie albo odrazu wchodzi udając, że listu nie ma. Następnie osoba A huntuje osobę C na czym ucierpi i osoba A i osoba C, ponieważ C poskarży się GM'om na A, że jest PA. Natomiast C będzie miał(a) hunta od osoby C, bądź jej kumpli. Wychodzi na to, że najlepiej jest być osobą B, zachować "Tibijską kulkturę" i znaleźć sobie inne expowisko.

P.S. Ale zagmatwałem 8o