PDA

Pokaż pełną wersje : Skateboarding

Dj Nekro
15-06-2004, 10:08
Chciałem tu zamieścić temat o SKATEBOARDING'u czyli jazdy na deskorolce:) jak ktoś niewie:)
Chciałbym żebyście mi tu zamieścili jakieś fajne strony z opisami tricków na desce. Więc, zamieście mi tu fajne stronki z opisami tricków.
Możecie sie też pochwalić jakie macie deski i jakie tricki umiecie:)

Sir_alex
16-06-2004, 08:03
haha moze sie zaczniesz ze mnie smiac ale umiem troszecka skakac tak na wysokosc 40 cm hehe wiem ze ty wiecej ale ja tylko umiem troszeczke skakac :D:D

By$iu
16-06-2004, 08:11
Ja w tony hawk 3.Potrawilem wszystko za to.A na realu to na desce u umiem tylko jezdzic zadnych skoskoow a ni nic,bo sie boje 8) ;(

Dj Nekro
16-06-2004, 08:14
Ja rzed wczoraj sie nauczyłem KickFLipa:))
I jesem z tego dumny !

HURRRRAAAAAAAAA

Jacko
12-07-2005, 17:37
Powód edycji:

Gezund
12-07-2005, 19:23
Poszczęściło Ci się że mieszkasz w Krakowie.
Słyszałem ( i widziałem ) o najlepszych miejscówkach... wypas.
Do tego pełno ludzi, którzy są gotowi czegoś nauczyć.
Powodzenia!

ciemne dropsy
12-07-2005, 19:27
www.flip.pl - fajowa stronka. Zaparaszam do moich artykulow ^^ - www.flip.pl/artykuly - autor - wygibas :D

Jak umiesz kickflipa i shovita to naucz sie variala bo wyglada piknie :P

Sokochłap
12-07-2005, 20:04
Taak deska Smith Manga z papierem ściernym 800 =] . Umiem ollie =] i kręce (ale nie kleje) Heelflipa ;)

ripper
12-07-2005, 22:53
Lol, kiedyś cośtam na desce jeździłem :s nawet nieźle, kilka ładnych slide'ów/grindów umiałem a z flipów to kickflip tylko bo mnie filpy nie bawiły... Deska ogólnie fajna ale w moim mieście ten sport nie ma ŻADNEJ przyszłości :S

morwi
13-07-2005, 08:28
ripper no to tak jak umnie..... postawili jedna rampe(miasto-.-), jednego boxa(ci co tam jezdza) a tak to nawet nie ma fajnych miejsc na deske....

ripper
13-07-2005, 08:49
ripper no to tak jak umnie..... postawili jedna rampe(miasto-.-), jednego boxa(ci co tam jezdza) a tak to nawet nie ma fajnych miejsc na deske....
Witaj w klubie.

Ale u mnie nie ma nawet rampy, a żeby iść gdzieś troszke pojeździć musze dymać na drugi koniec miasta (i tak nie jest tam jakoś super).

sebcio
13-07-2005, 09:06
We Wroclawiu to jest pare ramp, boxow etc. Ale wkurza mnie to, ze sa one "zamieszkale" przez nielubiane towarzystwo... Ehh. I tak wole jezdzic na ulicach.

Jacko
13-07-2005, 09:21
Dla mnie starczy teraz asfalt ale przydala by sie nowa skrzynia z katownikiem xd Narazie probuje wiecej switchy, nollie itd, wczoraj kumpel nollie 360 flipa zakrecil lol x]

Masmix
13-07-2005, 23:26
Ehh... Umiem co nieco, ostanio nauczylem sie 360flipa i double kickflipa. Jezdze na ulicy pod domem, albo pod szkola bo w moim miescie nawet skateparku niema... Na bojo 9tam jest rurka 1,5decka, skrzynka2deckowa i kickers) nie chodze czesto bo sie zbiera tam spoko chamow na melanz ;[

@STRONKI
na www.google.pl znajdziesz sporo :)

@Edit
Mozesz se sciagnac kilka filmow przez Kaaze, mIrc: Tony Hawk's trick tips ( 3 części) , Transworld - Show me the way, Transworld trick tips with Willy Santos

Abosth
16-07-2005, 12:33
tu takie fotke z hmm przed 4 lat jak jezdziłem na desce ( początki) :D fajna mina :P
http://img345.imageshack.us/img345/2024/725kx.th.jpg (http://img345.imageshack.us/my.php?image=725kx.jpg)
teraz jush jezdze sporadycznie ale umiemi co nieco na tym zdięcu to mały jetsem boshe dawno było :P a na zidecu miejscófka przed kościołem na parkingu zespawaliśmy sobie rurke i jezdzimy ksiądz nawet sie napalil zeby jezdzić i na rolkach smiga ale sk8paków nie ma u nas :(

Ciechan
16-07-2005, 14:38
Niestety nie mam świeżych zdjęć jazdy na desce ale mogę pokazać takie dwa zdjęcia które mają ponad rok. http://www.andegrand.pl/users/Ciechan/gallery/&cn=Skateboard
Potrafię wszystkie podstawowe flipy normalnie jak i z fakie (heelflip, kickflip, varial kickflip, bs kickflip etc).