PDA

Pokaż pełną wersje : Nób hunt (Julera)

Youri
15-06-2004, 12:25
Tym razem zdjecia z Julery (18).
Ta postac dostalem od kolegi, wiec nie mozna bylo nie skorzystac ...

Najpierw ubijanie polakow na party:
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera1.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera2.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera3.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera4.jpg

Youri
15-06-2004, 12:27
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera5.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera6.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera7.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera8.jpg

Youri
15-06-2004, 12:29
No i ponowna wizyta na foldzie:

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera9.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera10.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera11.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera12.jpg

Youri
15-06-2004, 12:30
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera13.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera14.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera15.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera16.jpg

Youri
15-06-2004, 12:33
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera17.jpg

http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera18.jpg

Koniec. ;)

Spodziewam sie rownie pozytywnych komentarzy jak w moim poprzednim temacie.
Za jakis czas zdjecia z Hiberny i Isary, i to nie bedzie zabijanie jakis tam 10-leveli.

Ithelios- czy te sytuacje sa ciekawsze? :]

By$iu
15-06-2004, 12:55
Nie lubie akich jak Ty.Pk to Chamy powinno sie je bic a nie na odwrot.

elfret
15-06-2004, 13:14
HEHE wyjebane zdjecia (poyslec ze mozna bylo az taki pozytek zrobic z mojego typa. Zdjecie z advensem mi sie naprawde podoba(juz wiem jak bede skile zdobywac) nara

Maniakk
15-06-2004, 13:22
Hmmm czy to ma jakis sens?? Zabijanie malych lvli ktore nawet nie moga sie bronic?? Smieszne ale nie chcialbym bys doszedl do wladzy w polsce...

Miotacz Kiszonki
15-06-2004, 13:38
Własnie przez takich jak ty z Tibii rezygnuje wiele nowych graczy. Nienawidze takich jak ty.

Chojrak Ku'Krik
15-06-2004, 13:42
Jaki masz lvl na hibernie i jaki nick... bo nei che zginac...

Yamal
15-06-2004, 13:49
no normalnie respect panowie !!

ps- jaki loot ???? ;P!

elite
15-06-2004, 13:52
Gratz ss, pokazalbys loot, ss z eq, jakies skille i level. Ale ladne ss, troche szkoda mi tych noobow co zgineli ale ile oni stracili 800 expa?? zadna strata, wielkie pozdro!

SkiLo
15-06-2004, 14:52
ss-y bardzo dobre.
troche hamsko tak wciagc do treningu i potem zabijac. wole juz jak odrazu leje sie (wiem wiem -czaszka).

czekam na powazniejse pk z twojej strony, moze filmik ? :)

PiXik
15-06-2004, 15:07
Cfany jesteś:D chciałbym żebyś tam gdzie grał jakiś gościu się nudził i też się tak tobą pobawił

Abden
15-06-2004, 16:46
ss fajne ale na *** bic noobow skoro nic nie maja a to zadna przyjemnosc bic bez zysku. patrzac na te ss jestes straszny *** bo nie poskakujesz do mocniejszych ;]. ja z kumplami sie zbieram i na*******am mocnych z ktorymi nie mial bym szans. wtedy jest dopiero zabawa jak wybije polowe z nas albo bedziemy musieli uciekac :D

Villen
15-06-2004, 17:45
O kurwa ale mnie w*****ają tacy ludzie jak ty.Kozaczysz się bo zabijasz newbie? Zajebany party killer.Przyjdz do mnie to ciebie uządze jak nie wiem.Co jarasz się że zabiłeś typka na 10 lv,mmm taki jesteś jagbym chciał(i chciał tracić) runy to bym urządził też pk na low lev ale na cholere.Przez takich pajaców jak ty padałem jak zaczynałem grać,kiedyś ktoś ci zpuści taki wpierdol że się posrasz.

Trzciniak
15-06-2004, 17:56
Rozumiem, Zjebak miał taką ksywe że jak nie ty to kto inny by go zabił, ale pozostali to mogli by być bardziej wyszukani. Skąd wiedziałes że to nooby? Tak byle kogo to szkoda postaci robic red skula. Na którym ta postac była level?

RozDusz
15-06-2004, 18:51
HYHYHY Byś się wstydził ale nie martw się ja też jestem na Julerce i nie lubie PK!!!!!!1

elfret
15-06-2004, 19:00
Haha nawet nie wiesz jaki level, jakie skile. .Powiem jedno : BAAARDZO NISKIE!!! ;( poprostu trzeba umiec pkowac i miec zabijanie we krwi. a co do cytatu :Skąd wiedziałes że to nooby? Tak byle kogo to szkoda postaci robic red skula. Na którym ta postac była level? to jezeli dostane bana to wyszkole nastepnego pkera, a jak tym nowym dostane bana to stary mi sie skonczy :) o tak wkolko 8o

Bomber
15-06-2004, 19:03
naprawde spoko który masz level? jakie masz eq?

Tikozax
15-06-2004, 19:07
Ten kto zakladal temat jest n00bem - popatrzcie na temat... Po drugie ja juz raz tak zrezygnowalem z gry w Tibie bo mnie glupi PK'er bo raz ktorystam zabil.....

Trener
15-06-2004, 19:08
No SS-y spoko.. :D

Szkoda że polaczkó ubijałeś ;(

ale tak to spoko.....dlatego nie gram na Światach PvP :))

Howepim
15-06-2004, 19:13
Lubie takie tematy, bo sam jestem pk! ! ! :P

Kajko
15-06-2004, 20:52
często słysze teksty typu cały czas mnie zabijają kończe z tibią rozumiem jak byś zamieścił zdjątka jak ubijsz skule ale niewinne małe lvl eeeeee

Elendart
15-06-2004, 21:00
po h**j zabijasz newbie(ewentualnie n00bów)
przez takich h**ów jak ty duzo ludzi przestaje
grac w tibie (moze to i w pewnym stopniu (ale bardzo malym)dobrze)
nie popieram zachowania ale ssy moga byc

Kocyk
15-06-2004, 21:17
Nienawidze PK co jest fajnego w zabijaniu malych leveli
JESTES NOOBEM !!!!!!!!!!!! X(

mati9
15-06-2004, 21:33
Wajny ss'y ale dlaczego niepokazales looty i swojego eq (moze masz zlaby) :P ale jeszcze raz grantz ;)
:evilprawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil:

Fkk
15-06-2004, 21:48
Jak bym cie zobaczyl to byc cie kurwa napierdolil, ty jebaku pierdolony.
Powiedz jaki nick ma twoj main, to go napewno zrookuje jebaku wstretny. pizdo jebana kim ty myslisz ze jestes, myslisz ze jestes taki odwarzny???
TO POWIEDZ JAKI NICK MA TWOJ MAIN!!!

Matheous
15-06-2004, 21:53
Jezu jacy wyscie sa powaleni...Nabijaja se posty powtarzajac w kolko 'Ty ******** pk'erze jak ja nienawqidze takich jak ty arrrgh'...A pomyslcie sobie teraz czym by byly swiaty bez PKerow. To tak jak Samoobrona bez Leppera;) Nie no zly przyklad moze ale PK sa nieodlacznym elementem budujacym atrakcyjnosc Tibii... Gdyby ich nie bylo to by sie wszystkim graczom Tibia nudzila po 2 dniach. Jakby mi ktos dal postac, z ktora bym nie mial co robic to tez bym PKowal...I wy pewno tez...Tylko sie p[rzyznac nie chcecie... A wyobrazcie sobie ze dostajecie na wlasnosc np Bubble i mozecie z nia robic co chcecie. Juz to widze, ze kulturalnie byscie chodzili na demony czy inne gowna...Pewno by poszla pozoga przez cala Antice...:) Chcialbym to zobaczyc:D

Hais
15-06-2004, 22:04
Wy wszyscy co gadacie ze nie nawidzicie pk i takie pierdoly lepiej wogle sie na takie tematy nie wypowiadajcie, koles pokazal swoje extra ss z pk'owania i za to ode mnie "gratz ss'ów'

jazda
15-06-2004, 22:55
co to za zabawa jak bys zabil 100 lev to bys sie mogl pochwalic a nie 8-9 levele eh ;( X(

Zidoge
15-06-2004, 23:32
Jaki ty masz lvl ze tak wszystkich gnoisz :O

V.E.N.O.M
16-06-2004, 00:01
tez uwielbiam takie akcje
czasem zabijanie niezle bawi i radze kazdemu chociaz
jeden dzien poswiecic na pkowanie:D:D::D:D:D:

Villen
16-06-2004, 00:57
O to mi chodzi że zabija niskie levele zabij kogos z levelem równym sobie to pogadamy.Największą beke miałbym jagbyś zabił czyjegos uh-makera.Co do otrzymywania postaci dostałem kiedyś knighta na 22 ze skilami 70/69 i odziwo nie chciało mi sie pekować.Chcociaż dostać bubble to nei wole dostać Alfonza na świecie PvP ^^.

Stanton
16-06-2004, 01:24
Jak dla mnie jestes noobem. Na wiekszości ss zabijałeś polaków... 10 lvl? Ha ha ha i co z nich wypadło? 10gp i lina? Mam nadzieje że sie nadziejesz albo że ja cie spotkam...

Gremlin
16-06-2004, 01:26
re: Top
15.06.2004 11:42:47 CET Killed at Level 14 by Liiss of the paladyn
A z tego juz screenow nie pokazales obstawiam ze dlatego screeny skonczyly sie jak zabijasz jak w koncu trafiles na rownego przeciwnika.

A tak pozatym to widze ze na poczatku miales szlachetne zamiary (bicie bialo czerwonych i z glupimi nickami), ale pozniej zaczeles normalnie atakowac kogo popadnie jak sie czaszka pojawila - jak by tak isc na jakosc a nie tylko na ilosc byly by duzo fajniejsze screeny z PK.

Ps. Gratz ze nie uzywasz automatycznego swiatla.

Youri
16-06-2004, 09:37
Elfret- nie udzielaj sie tu plx.

Gremlin- zabil mnie, bo nie mialem ze soba zadnych ihow.

Do wszystkich co mysla ze umiem zabijac tylko low-levelowcow- poprostu zabijalem ludzi dla zabawy, a nie dla loota czy czegos. Poczekajcie na kolejne zdjecia, tym razem z zabijania polaczkow na troche wyzszych levelach :)

Na koniec loot i sprzet:
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/julera-loot.gif

Gremlin
16-06-2004, 10:32
re: Up
Elfret juz tutaj nie zobaczymy.

Pozatym ja nie mowilem nic na jakiej zasadzie zgineles, bardziej sie czepiam ze tego nie pokazales i tego ze poczatkowy Noob hunt zmienil sie w newbie hunt.

Triciol Pogromca
16-06-2004, 13:24
I hate PK malych lvl. 52 sorc to cos ktory zabija 20-30.
a). Co dostaniesz z takiego kolesia??Scale??
b). Zniechecasz ludzi do Tibii TAki kolo zaczal sie bawic dobrzez zaczelo mu isc a tu przylatuje jakis frajer i go zabija. A jak ty grales dawno na malym lvl to zawsze mazyles o dead?? Nie sadze.
Jeśli zrobisz Pk na rubera to...go nierób!
@Raul
Ty masz jakies Alternatywy jeszcze :] Rl+ten sam server :D
@czeslaw
A ty jestes lepszy??Zuc sie na brazylijczykow a co zrobili ci cos?? To normalni ludzie czasem nawet bardzo spoko. I wiele sytuacji bylo ze Brazylijczyk tez Ziom

Guzik15(woguvep)
16-06-2004, 22:33
Ludzie czy wy jesteście ślepi czy co? Większość się pyta

"A JA KIEGO MASZ NICKA TY PI*** CHU**" itd.

Przecież na ss to widać.

Też jestem z Julery (Thais) i widziałem na skrinszotach kolesi których znam :P to naprawde niegrzecznie z twojej strony, ale co tam ja do PK nic nie mam, bardziej mnie wkurza jak zgine przez blokera ;) .

Chaosgiver
16-06-2004, 22:49
Nie popieram pkowania niskich lvli, bo sam padałem ofiarą takich skur...co dla zabawy sobie zabijali niskie lvle. Ale cóż, jeżeli sie zdecydowałem grac na swiecie pvp to nie mam co płakac :) Tak samo inni. Mogli sie tego spodziewać, że prędzej czy później ktos ich załatwi. Chociaż widziałem ludzi co ani razu nie zgineli, a byli na światach pvp. Tibia to jest zwykła gra, więc te przeklinanie jest wogule nie na miejscu.

Olga Sorc
17-06-2004, 09:26
nie ma to jak dobre pk :D:D poczekajcie az mi red skull na oldze zleci to tez zamieszcze SS'y :D

Petersaber
18-06-2004, 00:58
pomyslcie sobie teraz czym by byly swiaty bez PKerow.
To wyjaśnij mi fakt jak tyle ludzi gra na światach Non-PvP,Matheous

19.04.2004 15:03:52 CET Killed at Level 15 by a demon skeleton

Jaki debil chodzi na DSy na 15 levelu?( (magów nie dotyczy)

Lord Mietek....to jeden z moich znajomych!Za niego masz rooka tą postacią!!! Wyzywam cie na pojedynek przed depo w Thais(mam 23 levelowego druida, ciekawe jak sobie ze mną poradzisz!:) )!!!!(THÓRZU)Ciekawe czy mnie zaatakujesz....Zamiast zabijać początkujących, weż się za levelu wyższe od swojego, chyba że jesteś takim nOObem i tchórzem na jakiego mi wyglądasz!! X( X( X(

LUDZIE Z JULERY! ŁĄCZCIE SIĘ PRZECIW PEKOWANIU!!!! ROOKUJCIE PEKÓW!!!

NO NooB LIKE pk, PLX!

Dark Trigger
18-06-2004, 06:54
na hiberne lepiej nie przychodz bo takich jak tu czesto zabijają

Krolowa
18-06-2004, 12:21
zalosne, oj zalosne
takich jak ty to nic tylko wykastrowac i powiesic za jaja

Sir Tyczka
18-06-2004, 13:12
Gram na Julerze. Kiedys cie znalem jak jeszcze gral nim ktos inny. Teraz juz przesadziles , zabiles kilku moich kolegow. X(

blizare
18-06-2004, 14:42
Jak tak bardzo nienawidzicie pk to idzcie na non PvP

On topic: BArdzo fajne pkowanie polaków:)

Lord Mietek....to jeden z moich znajomych!Za niego masz rooka tą postacią!!! Wyzywam cie na pojedynek przed depo w Thais(mam 23 levelowego druida, ciekawe jak sobie ze mną poradzisz! )!!!!(THÓRZU)Ciekawe czy mnie zaatakujesz....Zamiast zabijać początkujących, weż się za levelu wyższe od swojego, chyba że jesteś takim nOObem i tchórzem na jakiego mi wyglądasz!!
Hmm no to masz wysoki level zaloze sie ze jak bys zobaczyl kolesia z 30 lvl to bys w gacie nasrał. ;)

Kael
18-06-2004, 14:55
jeżeli muwicie o Hibernie to juz nie pozyje bo go zobaczylem i na vip dodalem ; d,takie pkowanie to wykorzystanie chara ktory juz nie gra pewnie szanownemu pkerowni sie znudzilo to innych pozabijal
btw sam kiedys pkowalem ale nie low lvle

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Archer on hiberna (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character) --->XXlvl--->hiberna--->palek--->nudy

Youri
18-06-2004, 17:11
Oryginalnie dodany przez Petersaber

19.04.2004 15:03:52 CET Killed at Level 15 by a demon skeleton

Jaki debil chodzi na DSy na 15 levelu?( (magów nie dotyczy)

Lord Mietek....to jeden z moich znajomych!Za niego masz rooka tą postacią!!! Wyzywam cie na pojedynek przed depo w Thais(mam 23 levelowego druida, ciekawe jak sobie ze mną poradzisz!:) )!!!!(THÓRZU)Ciekawe czy mnie zaatakujesz....Zamiast zabijać początkujących, weż się za levelu wyższe od swojego, chyba że jesteś takim nOObem i tchórzem na jakiego mi wyglądasz!! X( X( X(

LUDZIE Z JULERY! ŁĄCZCIE SIĘ PRZECIW PEKOWANIU!!!! ROOKUJCIE PEKÓW!!!

NO NooB LIKE pk, PLX!

Jak napisalem w pierwszym poscie, dostalem ta postac od kolegi z rl, i to nie ja chodzilem na dsy. A poza tym slyszales kiedys o rotach na fibuli? Widac nie.
Co do pojedynku to tylko poczekaj az mi truskawka zniknie.

Oryginalnie dodany przez Kael
jeżeli muwicie o Hibernie to juz nie pozyje bo go zobaczylem i na vip dodalem ; d

Tak? Ciekawe, to jaki mam nick na hibernie?

Adaras
18-06-2004, 18:04
Oryginalnie dodany przez Krolowa
takich jak ty to nic tylko wykastrowac i powiesic za jaja

Gratulacje za inteligencję. Wiesz, co piszesz ?

@Petersaber
Cii...pan doktor zaraz poda pigułki..poleżysz, przejdzie...

@Ontopic
Brawo za zabijanie polaczków z outfiftem white-red & głupimi nickami, jak powiedział Gremlin. Fakt jest, że jak widzę te SS'y, to mi się śmiać chce. Teksty "ty szmato", "no kill plz" itp., po prostu nakłaniają do PK'owania. Ale, co prawda to prawda, tych już "normalnych" ludzi już nie musiałeś...Ale przynajmniej jakaś akcja.

Grengar
18-06-2004, 18:24
Jak bym gral na hibie to bym sie tam pieknie zgarnol wez rooka bym ci dal nienawidze takich jak ty za zabijanie low lvli

Dadadamian (TosTer)
18-06-2004, 18:43
z tego topicu najfajniejsze sa ss, bo Ci ktorzy tu sie wypowiadaja to głownie "hate pk, zalosne, ty chu.., zniechecasz innych do gry itd jak dostałem postac od kumpla to tez zabilem z 2 gosci a potem mnie zabil knight bo mialem laga ?( gra nabrala smaczq gdy widzialem jak schodzilo mi zycie :] jeszcze dodam ze moja postac zabil polak i jeden br i nie mam do nich nic za to ... 800 expa to w chwile mozna nadrobic. Trzeba wychodzic poza schematy w tibi a nie " ze wolno zabijac tylko kolesi na swoim lvl, albo zeby pekowac powyzej 30 lvl "
osobiscie nie mam tyle czasu (w czasie roq szkolnego) aby dojsc do 30 lvl .. tibia to zabawa spokojnie ... :)

jazda
18-06-2004, 22:42
po 1 nie lubie Pk a po 2 julera nedzny serwer zmulony w h**

Petersaber
18-06-2004, 23:29
(blizare)
Hmm no to masz wysoki level zaloze sie ze jak bys zobaczyl kolesia z 30 lvl to bys w gacie nasrał.
bardzo śmieszne, nie ma co...z runami takiego też pokonam!

(Adaras)
@Petersaber Cii...pan doktor zaraz poda pigułki..poleżysz, przejdzie...
hehehe, po prostu się wkurzyłem :P

Kael
19-06-2004, 20:25
Oryginalnie dodany przez Adaras
Gratulacje za inteligencję. Wiesz, co piszesz ?

co ty gadasz Kilunia ma zawsze racje !!!!!!! :baby:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Archer on hiberna --->XXlvl--->hiberna--->palek--->nudy

TheNatoorat
19-06-2004, 22:46
Świetnie... i teraz Panowie będą się chwialić "super-duper-kolesiami".
- A ja mam 19 lvl!
- A ja 21!
- A ja mam kolesia 30 lvl!
- A moim bf jest Bubble!
Aż zaczną gadać że po ich stronie stoi 3 dywizjon kajaków marchewkowo-rakietowych i pobiegną z płaczem do pokoju żeby wypłakać się w poduszkę i zacząć bić lvl by za wszelką cenę ubić oponenta...

@Topic: To rzeczywiście są n00by, bo dołączyli do party bez jakiegokolwiek upewnienia się, że można im zaufać... do jakich celów używasz postać, nad którą ciężko pracował Twój kumpel...?... ale to raczej nie moja sprawa... ;)

Nahh the Evill
20-06-2004, 21:46
Nie wiem jaki wtedy miales lvl ( bo teraz to troche postac zrookowales ) ale nie widze w tym pekowaniu zadnego sensu. Zenada...troche mi szkoda takich jak ty

Kael'Thas
25-06-2004, 14:58
Ty szłeś na hunta noobów a sam sie nim stałe.... X(

Wójek ORKÓW
25-06-2004, 16:50
JAKI LOOT najwazniejsza część pkowania powiedz pls

Zdjątka super ale i tak nic niepobije mojego bana za 100
procent pk zdobylem crown armora itp. wtedy bylem na 46 ale spadlem bo mnie zajebali X(

spider-bialystok
25-06-2004, 22:07
Pekowanie już mu się chyba znudziło, bo z depo nie wychodzi, tylko łazi i straszy 9 i 10 lv żeby mu runki dali a jak zaproponowałem duela to śie logoutował :P

Adidrex
25-06-2004, 22:24
jestes po****ny takich ludzi jak tu powino sie tempic a nie uwarac za przyklad de*il

TIBIA IST THE BEST!!!
KILL PK

Wulkan
26-06-2004, 11:55
Zaraz po zabiciu zjebaka zaliczyles deda od Liiss of the paladyn(jego brat i moj kolega na rl i w tibi), i jak zobacze cie na julerze to masz odemnie od razu deda. Lipne zdjecia ;( Acha a ten sword ring z loota juz nalezy do mnie 8)

--------

Wulkan of the druid -> Julera -> 19 lvl
Wulkan paladyn -> Calmera -> 10 lvl

kagan
26-06-2004, 15:22
Oryginalnie dodany przez Matheous
Jezu jacy wyscie sa powaleni...Nabijaja se posty powtarzajac w kolko 'Ty ******** pk'erze jak ja nienawqidze takich jak ty arrrgh'...A pomyslcie sobie teraz czym by byly swiaty bez PKerow. To tak jak Samoobrona bez Leppera;) Nie no zly przyklad moze ale PK sa nieodlacznym elementem budujacym atrakcyjnosc Tibii... Gdyby ich nie bylo to by sie wszystkim graczom Tibia nudzila po 2 dniach. Jakby mi ktos dal postac, z ktora bym nie mial co robic to tez bym PKowal...I wy pewno tez...Tylko sie p[rzyznac nie chcecie... A wyobrazcie sobie ze dostajecie na wlasnosc np Bubble i mozecie z nia robic co chcecie. Juz to widze, ze kulturalnie byscie chodzili na demony czy inne gowna...Pewno by poszla pozoga przez cala Antice...:) Chcialbym to zobaczyc:D

A chcesz sie założyć?

Napewno znasz gre o tytule "diablo 2" , czy tam jest coś takiego jak pk?
NIE (sporadycznie komuś odwali, ale to naprawde żadko)
Tam są tylko duele, oczywiście coponiektóry niemają zasad to jest to poprostu zwykła nawalanka, ale gracz wchodząc na taką gre wie co tam znajdzie itp.

A jak sam wiesz w diablo , w diablo 2 , w dodatek do diablo 2 (lod) gra dużo ludziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i nieprędko przestaną grać w tą gre...

Pozatym co do "atrakcyjności" owszem, grając na światach gdzie niema pk, tibia staje się inna (mimo to na securze i innych światach non pvp gra sporo ludu) , lecz takie bezsensowne zabijanie newbie ( NIE noobów tylko newbie! to jest różnica, ten co założył temat niech się nauczy najpierw podstawowych rzeczy o tibi a później dopiero niech psize na forum, te pare pierwszych ss to rzeczywiście nooby że sie zgodziły na party ale pozostałe już nie) jest bezsensu (ani to lootu niedostaniesz ani satysfakcji, no chyba że dla ciebie czymś trudnym jest zabic kogos na małym lv, dlatego bardzo dobrze że ludzie se pisza i mówią co myślą o zabijaniu newbie, może to oświeci tego pk (chociaż jest na to bardzo mały %, jak zawsze)

I to tyle odemnie, moge jedynie mieć nadzieje że ktos cie zabije gdy będziesz robił nową postać.

Sejana
26-06-2004, 15:42
PK to CHAMY przybić ich do ściany!!!
Z przyjemnością bym cie zabił , ale mi sie nie chce konta zakładać.

Sajajit
27-06-2004, 12:09
Nie widziałem zdjęć, ale przyznam nie lubię PK... ale jak to byli n00bowie to rozumiem, ale i tak to źle, że mordujesz nawet PK i n00bów.

Shog
27-06-2004, 15:13
re: Kagan
Zal mi ciebie ... -.-
re: Sejana
Zal mi ciebie tez ... -.-
re: ci ktorzy mowia ze te screeny sa spoko i poczuli to co ten chlop ktory robil je chcial pokazac.
Fajnie pkowal, moze nie mial humoru ja tez jak nie ma humoru to ide sobie nabic fraga... dzis straszylem jakies newbie...prawda jest taka newbie i n00by powinny miec inne swiaty bo to sie w pale nie miesci co oni robia jak widze newbie i bije sobie rata i mowi "mine plz" to mnie kruwiaca trzaska przed tym kompem...n00by to juz wole nie mowic ;p
re: Zalozyciel tematu
Zajebiste screeny GRATZ i GRATZ za adv w swordzie ;D

Borysskiewicz777
09-07-2004, 22:14
Zwykły pk X( !!!!! to było ............ X( X( X( X(

Dejvo
09-07-2004, 22:24
Świetne screeny! Dużo akcji! Dużo mordu, advansów! Świetne Świetne! Chyba jedne z najciekawszych jakie widziałem na tym forum! Nic innego jak tylko pogratulować! 8o :))

Warloczek
09-07-2004, 22:56
Dziwne że nikt nie stawiał opru...
Gdybyśbył na isarce i mój qmpel by grał to byś nie żył on patroluje folde zaj**** każdego ze skullem...
Nie popieram takiego Pkowania ile osób na tym ucierpiało nie pomyślałeś o tym?

Malakos
10-07-2004, 00:14
Poprotu pk spoko fotki

Survi
10-07-2004, 01:22
Powiem tak:
Gdybys gral na Premii to bym Cie sam osobiscie zrookowal za takie cos.
Ja rozumiem ze mozna walczyc ze soba ale na rownych warunkach. Podskocz do kogos przygotowanego do walki a nie tylko low lvle zabijasz? Sprawia Ci to przyjemnosc? Jak tak to po prostu n/c .
Pozdro

Makolo
10-07-2004, 09:07
jestes malym dzieciakiem ktury znalazl tibie w internecie i mysli ze jest silny , sprubuj sie z kims ruwnym sobie a nie gonisz male lvl .. co oni ci K**** zrobili ?!?!?!?!!?
Jestes Noobem lama i wogule idiota , sprubuj sie z kims ruwnym sobie a nie biegasz po foldzie bijac male lvl , to bardzo lamerskie zachowanie .X(

Grevil
10-07-2004, 10:53
Kur...porazka z takimi jak wy....Po h** zabijasz tych noobków?!Zrobili ci cos do h** je*****?! BEZ SENSU! X( X( X( X( X( X( X( X( glupi :Blazen:

idZi Master Of Dizaster
10-07-2004, 11:04
Świetne screeny! Dużo akcji! Dużo mordu, advansów! Świetne Świetne! Chyba jedne z najciekawszych jakie widziałem na tym forum! Nic innego jak tylko pogratulować!

zgadzam się z tobą ?( 8o

PiXik
10-07-2004, 11:13
Oryginalnie dodany przez Guzik15(woguvep)
Ludzie czy wy jesteście ślepi czy co? Większość się pyta

"A JA KIEGO MASZ NICKA TY PI*** CHU**" itd.

Przecież na ss to widać.

Też jestem z Julery (Thais) i widziałem na skrinszotach kolesi których znam :P to naprawde niegrzecznie z twojej strony, ale co tam ja do PK nic nie mam, bardziej mnie wkurza jak zgine przez blokera ;) .

Widać że nie czytasz wszystkiego to postać na przechowanie i wogóle oni chcą spotkać jego chara nad którym się męczy na którym gra żeby też poczauł co to znaczy zostać zabitym:]
Ale ja się założę że on gra na pvp none jest złodziejem lurerem i najgorszą &^*^&*%* ale to tylko przypuszczenia :baby:

Nitropl
10-07-2004, 11:50
Hmm...

Jeżeli Każdy normalny PK miał swój temat i każdy osiągał 4 strony....... to wogóle chyba bazy MySQL by zabrakło (a takie servisy mają ohoooooo)

A tak do tematu:

Ten koleś to normalny PK jak reszta... Czy nie zauważyliście 300 innych PK na julerze? Za bardzo się skupiliście na nim...

BTW: mniej więcej co minutę 1-2 osoby umierają (licząc wszystkie światy), a tutaj pozabijał paru graczy i jakaś wielka afera: "ja cie za****dole!!!!" n/c

Sahilla
10-07-2004, 11:52
boshe mam 2 zastrzezenia:

1. nie lubie takich jak ty jak inni (nie nmyslisz ze inni PK moga to samo zrobic z toba i tobie tez moze sie znudzic gra?? X(

2. jak juz to daj wszystkie zdjecia do jednego postu!!!!!!!!!!!!! bana od razu za nabijanie postow X(

megagestapowiec
10-07-2004, 20:53
Jakbys pekowaj jakis ludzi na hibernie to sie zglos do mnie 8)
Chetnie pomoge
Megagestapowiec :))
Nudzi mi sie wiec chce troszke popekowac :]
Gram na Aldorze

mati_ol
10-07-2004, 21:35
SS niezłe, gratz advansu, ale
PO CO ZABIJAC NEWBIE
Co oni ci zrobili?

Ps. Kiedy bedziesz pkowal na Hibernie i gdzie, bo sie nie bede logowal.

Taerom
10-07-2004, 22:21
omg wszyscy tacy praworządni a wlasnie przez nooby tibia wk***** a pk ich wybijaja troche smutne ze gram na non pvp co ide na cycki to jakis noob zabierze speary wejdzie na muj resp z lootuje expa i monstera a na pvp sie boja i nierobia tak bo odtego sa pk a zeby was nie pkowali to trzeba miec chatke z chytrym ogrodem trenic calymi nocami byc palem XD i szybko bic lvl i taki pk knight na 46 np zdziwi sie kal pal na 20lvl bo ciagnie go z bolta za 120+ bo bedzie miec skile bycze jak tez postaciom kumpla pkowalem lvl 15+ a sam mialem 20lvl
jak macie cos do pk to ich zabijcie proste a daje glowe ze wszyscy co mowia jaki twoj nick jak sie wabisz etc. jak by on was zabil by scie plakali do kumpli takie nooby samemu nic nie osiagaja tylko kradna itp dzisiaj muj rekord ukradlki mi 180 sperow+ jednego dnia OMG!

Arti
11-07-2004, 11:01
Fajne SS'y 8o
Moglbys pokazac loot

matkow21
11-08-2005, 00:38
A niby czemu miałby niezabijaĆ lowlvl moim zdaniem jeżeli się chce to niech to robi wy zabijacie wienksze lvlele i co z tego świat jest pvp ma prawo zabijaĆ.