Pokaż pełną wersje : czy rozdzki...
dadaja cos do skilli czy tylko do magi? czy moge uzyc rozdzki dla sorka jak jestem druidem?Jak walne z ognistej rozdzki to jest tak samo jak w skutek dostania od witcha np.-dostane i puzniej caly czas sie pale?
Angel of Death
03-02-2006, 18:52
Odpowiedzi na wszystkie pytania brzmią NIE.
Thjordir
03-02-2006, 18:54
O..fuck to by była masakra jakbys byl burned po kazdym walnieciu.A wogole po co są oddzielne różdżki dla sorków i drutów jak ty chcesz żeby jeden mógł używać wszystkich?? Bez sensu temat
O, wreszcie ktos poprawnie napisal " rozdzka " o_O;;
Poprawnie to powinno być "różdżka" a nie "rozdzka".;)
Powierzchnie Tnacy
04-02-2006, 00:55
Jak już chcesz wybierać to podpowiem ci że sorc ma lepsze różdżki tylko troche kwas z Wand Of Plague ;p Na nic nie działa :/
Jak już chcesz wybierać to podpowiem ci że sorc ma lepsze różdżki tylko troche kwas z Wand Of Plague ;p Na nic nie działa :/
Ja tam chodzę z WOPem na cyce bo mi się z Cosmic Energy nie opłaca jak trace 50 hp na 150 exp ;)
to wkoncu moge zalozyc rozdzke dla sorka a jak jestem druidem to nawet niewalne z niej?
Różdżkę dla sorca możesz załóżyć nawet knightem ale i tak z niej nie walniesz. Tylko dana profesja (sorc/drut) może strzelać z odpowiedniego rodzaju różdżek/kijów (wand/rod).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.