zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia po zimowym updacie...

Haireticos
03-02-2006, 18:56
Wiem że od zimowego updatu minęło trochę czasu i wszyscy już się zdążyli przyzwyczaić, ale ja nie grałem jeszcze od czasu updatu i nie wiem jak to wygląda. Słyszałem że magowie dostali różdzki i wymiatają, grafika się poleprzyła i wogle jest fajniej... ale ja ostatnio nie mogę grać bo...
Po pierwsze mi nie chodzi karta graficzna i mam 16 kolorów (lol)
Po drugie komp mam zasyfiony różnymi gównami których mi sie nie chce usunąć...
Po trzecie jak jeszcze miałem kartę sprawną i włączałem nową Tibie to mi nie działała... mam nadzieję że jak teraz naprawię tą kartę to mi zadziała... bo zacznę grać od zera... ale słyszałem od kolegi że mu też się nie włącza, więc mam obawy... może to lokalna awaria Tibi :P

Kurde naprawdę czuję się źle... kiedyś maniakalnie grałem w tę cudowną grę... a teraz mam taką dużą przerwę... nie wyobrażam sobie żeby jakiś nałogowiec spędzający tu kilka godzin dziennie odszedł tak sobie od Tibi na miesiąc... przemyślcie to i może się poczujecie jak ja... :P

Nie mogę się doczekać jak sobie naprawię tą głupią kartę i będe spędzał noce sam na sam z Tibią!!! ;)

See you in Tibia!

Thjordir
03-02-2006, 19:00
Słyszałem że magowie dostali różdzki i wymiatają

Nie tylko magowie drudzi też .Spróbuj ściągnąc nową wersje tibii,bo nie którym samo się aktualizuje a reszta musi ściągać.

ripper
03-02-2006, 19:31
Czy aż tak wymiatają? Wandy (dla sorców) i Rody (dla druidów) napewno ułatwiają im grę, ale imho to żadna rewelka... Poza tym, czemu ma służyć ten temat? :|

Radosny~
03-02-2006, 22:48
dużym plusem dla magicznego pacca to:
różdzka-bicie ghouli
brak many-wędka i łowienie ryb(dla many)
mana-uzywanie różdzki
różdzka-bicie ghouli

ps. C://format xD