PDA

Pokaż pełną wersje : Wojny Miast

Dragmax
04-02-2006, 07:33
A więc tak według mnie robi sie trochę nudno więc czemu nie zorganizować wojny miast?Zasady są bardzo proste :
1.Najwyższy lvl to 25 oczywiście na wojne może przyjść też 8lvlowiec :baby:
2.Max ludzi w drużynie to : 20 graczy
3.Wojny będą miedzy na stępującymi miatami.

1. Carlin vs Ab'dandriel
2.Kazzodron vsVenore
Thais vs /Venore Kazz Carlin(do wyboru)
Oczywiście potem mogą dokonać sie zmiany

Chętni prszę pisać wiadomość to mojego gracza : Michael Evander
Albo do kolegi : Ulan Astos

Kilver
04-02-2006, 07:38
A teraz tak... Powiem Ci ,że z twoich wojen nic nie wyjdzie bo jeśli tylko jakis zenho sie dowie ze do jakiegos sporu doszło to zaraz wparuje z cala zgrają i zmiotą was wszystkich...:p

Dragmax
04-02-2006, 09:39
człowieku uważaj mam hlvl kupmpli więc sie nie odzywaj bez potrzeby

Markizek666
05-02-2006, 00:18
człowieku uważaj mam hlvl kupmpli więc sie nie odzywaj bez potrzeby

CZy ty mu grozisz??:baby: :baby:

Lord Wlodek
05-02-2006, 00:33
Lol a ja znam eternala z rl i sie nie chawle jeeeeeeee
Co do wojen miast bylo cos takeigo na forterze ale wtedy all sie bili bez wzgleduw na lvl i glidie nie bylo ograniczen i to bylo piekne,wtedy wygralo Carlin bo tam najwicej ludzi mieszka na forterze

Michałeq
05-02-2006, 09:13
Sensu w tym żadnego, a znowu bedzie płacz n00bkow że stracili juz szósty raz p arma. Ehh.... Ludzka głupota nie zna granic. Pomysł denny, temat do zamknięcia -.-''

Rekin Master
05-02-2006, 12:31
o bosheeee...
aaa masz cos do kilvera???
jezeli masz cos do kilvera to masz cos do mnie i wielu innych...
pozdro :P
ps.-to ja rekin lord vader-musialem zrobic nowy profil bo zapomnialem hasla xD
pozdro8o

Dragmax
05-02-2006, 21:43
Jednak nici z wojen a Kliver teraz do ciebie sorry ale pomyliłem cie z takim jednym noobem

Dragmax
05-02-2006, 21:44
Wojny chciałem organizować bo są nudy , może macie jakiś pomysł??

Markizek666
05-02-2006, 22:46
Jednak nici z wojen a Kliver teraz do ciebie sorry ale pomyliłem cie z takim jednym noobem

No.. ja myśle, ale organizowanie wojen takich jest dużym absurdem. Bo tak jak powiedzial Michałek znowu bendzie ze stracil dark helma..... ( czy p-arma xD)

Gdyby polacy byli bardziej wplywowi bylo by mozna urzadzic jakies zawody (:baby: :baby: ) ale na Silverce zara by sie jakis Duff w*******il i dupa.....

szymon287
06-02-2006, 07:28
Wojny chciałem organizować bo są nudy , może macie jakiś pomysł??

idz lepic balwana :baby: -.-

Narkoman
06-02-2006, 09:17
lol a mi sie podoba pomysl:)

tylko nie powinno byc ograniczen. i kazde na kazde miasto :evul:

pewnie mi sie ten pomysl podoba tylko dlatego, ze jak bym umarl yogim to mi by to nie robilo a tacy inni co poszliby swoii glownymi postaciami to jak by umarli (o nie moje brass legs:P) to by sie zalamali. A lot of noob.

A tak pozatym to sie boicie bo wiecie z Carlin rulezz :)

Dragmax
06-02-2006, 10:54
A i bardzo prosze wręcz błagam niech Imortal Dragon da mi Inventa pls

Dragmax
06-02-2006, 10:55
To jak ktos ma jakies wątpliwości albo ch e sie zgłosić niech nie pisze na priv tylko wysyła listy do mnie do Carlin.

Rekin Master
06-02-2006, 12:58
A i bardzo prosze wręcz błagam niech Imortal Dragon da mi Inventa pls
1.zalosne
2.to nie polska gildia i od 35lvl przyjmuje -.-

Narkoman
06-02-2006, 13:31
heh rekin ale zes go strescil.

To jak ktos ma jakies wątpliwości albo ch e sie zgłosić niech nie pisze na priv tylko wysyła listy do mnie do Carlin.

a to czego dotyczy?

Markizek666
06-02-2006, 14:28
1.zalosne
2.to nie polska gildia i od 35lvl przyjmuje -.-

Ehhh rekin wiem pisze ze od 35 lev.(na 15 to żalosne wiem)
Ale laza tam 25 lev, to samo jest z nasza polska gildia ja mam 25 sorca 32 mlev i chce dojsc do gildi a tu nie 30 lev i 35 mlev oki dobra, ale czemu sa w tej gildi 20 lev ( w black heros byly 11 -.-')
Ehhh no coż....

Narkoman
06-02-2006, 19:40
@ up

Kilver sa w moonchildren taki lvl po przeciez, gdybys mial pacc i masz kumpla dobreo np 20 lvl i postanawiasz ze stwarzasz gildie swa wlasna od 30 lvl to watpie abys go nie dodal. Pewnie odpiszez ze powiesz aby nabil lvl ale zaloze sie ze bys go dodal.

Z tego co wiem (a wiem duzo ( nie ma jak skromnosc :) ) w BHOS byl 11 lvl czy cos takiego i to byl brat czy tam kuzyn rakliona czy cos w tym guscie wiec sie nie dziw.

Tez bys dodal, o ile bys stworzyl swa gildie.

Narkoman
06-02-2006, 19:42
nie pojawil mi sie przycisk edystuj wiec pisze

sorka Kilver. CHodzi o matiego (straznika gaju) Sorka panie kilver.

Kilver
07-02-2006, 14:09
hum... Dawno tu nie zaglądałem ale teraz z tego co widze to jakis koleś ma jakis problem... a więc tak... lepiej sie zamknij Dragmax bo ja tez mam kumpli i sam nie jestem najsłabszy jak na silverke...

poreda
07-02-2006, 14:20
Moonchildern to lolowata gildia, nie kazdy musi sluchac Heavt Metalu i byc tym terroryzowany (Chodzby logo Gildi)... Jednak prawda jest ze najlepsza gildia na Silverce jest Immortal Dragons (Jezeli chodzi o ilosc polakow), i jest do tego najstarsza gildia..

No, i mam jeszcze jedno zagadnienie, od zawsze Br nie lubili Polakow, ale teraz przechodza samych siebie. Rekin Lord Vader, huncil sobie w kopalni a Duffzenho i Pysidonzenho (140 ek, i 80 rp), jechali go az do samego dp w kazo, poszlo 2 bp uh, nastepnie gdy powiedzialem na trade ze mam na sell Tower Shield, napisala do mnie Lady Zenha (62 rp), z zapytaniem z kad jestem, gdy odpowiedzialem ze z Polski, powiedziala ze gdy nie wysle jej do dp Shielda to mnie zrookuje, pozniej Flaikub, ktory jest huntowany tez przez Duffzenho, chociaz oddal mu Medusa Shielda, Edzio Szczesliwy gdy powiedzial ze sprzeda Crown Legi, Artzenho (78 Ms, drugi co do ml na silverze), zarzadal oddania natychmiast owych legow albo rookowania...

Rekin Master
07-02-2006, 14:35
@poreda,kilver i inni wyzej- ej to nie pasuje do tego tematu xD
proponoje odswiezyc moj temat ^^ juz bardziej pasuje

Narkoman
07-02-2006, 15:47
lol rekin zawsze bedzie tak ze sie odbiegnie od tematu, chodz na chwile :) nie zmienisz tego.

PS. A co tesknisz za iloscia nowych postow w twym temacie, ktory cieszyl sie popularnoscia :P hehe :)

Rekin Master
07-02-2006, 18:39
@narkoman

ehhh tesknie xD

Dragmax
07-02-2006, 20:24
Aha i mam sprawę do pewne go członka Immortal. A więc dzisiaj jak zwykle gram w tibie i niejaki Moradin Miedziobrody pisz e że obraziłem jego szanowną matkę. A więc sprawa jest jasna. Nie wiem o co chodzi (pewnie znowu mnie zhakowali) ale i tak przepraszam.(mówi że mam hunta)

Markizek666
07-02-2006, 20:35
Moonchildern to lolowata gildia, nie kazdy musi sluchac Heavt Metalu i byc tym terroryzowany (Chodzby logo Gildi)... Jednak prawda jest ze najlepsza gildia na Silverce jest Immortal Dragons (Jezeli chodzi o ilosc polakow), i jest do tego najstarsza gildia..

No, i mam jeszcze jedno zagadnienie, od zawsze Br nie lubili Polakow, ale teraz przechodza samych siebie. Rekin Lord Vader, huncil sobie w kopalni a Duffzenho i Pysidonzenho (140 ek, i 80 rp), jechali go az do samego dp w kazo, poszlo 2 bp uh, nastepnie gdy powiedzialem na trade ze mam na sell Tower Shield, napisala do mnie Lady Zenha (62 rp), z zapytaniem z kad jestem, gdy odpowiedzialem ze z Polski, powiedziala ze gdy nie wysle jej do dp Shielda to mnie zrookuje, pozniej Flaikub, ktory jest huntowany tez przez Duffzenho, chociaz oddal mu Medusa Shielda, Edzio Szczesliwy gdy powiedzial ze sprzeda Crown Legi, Artzenho (78 Ms, drugi co do ml na silverze), zarzadal oddania natychmiast owych legow albo rookowania...

Poreda nieprzesadzasz troszke to ze ktos dal logo Iron Maiden (najgorsza okladka jaka byla xD) czy kogos tam bo dawno tam niebylem nieoznacza ze jest to zrabana gildia no do c***a pana. Ja powiem ze masz z***anego avatara bo masz ŁKS a ja go nie lubie no i to na to samo wyjdzie. Nie slyszalem od niegogo ze im sie to niepodoba. Jak mnie tripa jechal to nie plakalem ze mi 2 bp uh poszly ****a ludzie a ja bym nigdy nie dal itemka za to zeby nie bylo hunta juz raz tak zrobilem i bylo znowu i znowu i znowu daj to i to or hunted ludzie ja *******e.

Przepraszam za wulgaryzmy:)

Narkoman
08-02-2006, 08:56
@ dramax

Lol. to sie nie daj aby cie hackowali. Zmien haslo oczysc kompa a nie mowisz
''Nie wiem o co chodzi (pewnie znowu mnie zhakowali) ale i tak przepraszam.(mówi że mam hunta)''
Akurat go tym przekonasz. To takie nOObowskie :/

@ Rekin
hehe widze to w twoich skosnych oczach ze tesknisz :P (w tych oczach x :) )

@ markizek

No chlopie naucz sie panowac nad emocjami:) bo zle skonczysz (chónted :P )

Markizek666
08-02-2006, 11:44
@ a ty wiesz kim ja jest??:):):)

Ej mam propozycje jako logo dac Moherowy beret:)

Kilver
08-02-2006, 13:30
Aha i mam sprawę do pewne go członka Immortal. A więc dzisiaj jak zwykle gram w tibie i niejaki Moradin Miedziobrody pisz e że obraziłem jego szanowną matkę. A więc sprawa jest jasna. Nie wiem o co chodzi (pewnie znowu mnie zhakowali) ale i tak przepraszam.(mówi że mam hunta)
Jednym słowem Moradin roX :D

Narkoman
08-02-2006, 14:24
@ markizek

a ty wiesz kto ja jestem? chłopie gdybys to wiedzial nie odwiedzalbys tego forum tylokbys sie chowal przed moja zemsta itd. ja cie jednym wlosem bym zmiotl z powierzchni krzesla (nie pomiem ktorym wlosem :P)

co za pytanie oczywiscie ze wiem kto ty. marcin mi powiedizal ze zmieniles nick ale nie wiem dlaczego. CHyba naleza sie jakies wyjasnienia:)

@ kilver
jop zgadzam sie:)

Markizek666
08-02-2006, 14:37
Hyhy a ja zaloze nowy temat o silverce bo rekina stary vroobel tez,a ten niepasi do tego:)

Rekin Master
08-02-2006, 16:27
Hyhy a ja zaloze nowy temat o silverce bo rekina stary vroobel tez,a ten niepasi do tego:)

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hunted!!!die!! !pay 2290320392k or die!!!
hehe a tak serio to moj temat najbardziej pasuje do silvery ^^ xD

Markizek666
08-02-2006, 17:29
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hunted!!!die!! !pay 2290320392k or die!!!
hehe a tak serio to moj temat najbardziej pasuje do silvery ^^ xD

No you hunted by duff!!!!!!!!!!!!
Moze pasuje bo byl pierwszy ale stare umiera a rodzi sie nowe:)

Michałeq
08-02-2006, 17:35
Dobra chłopaki, nie znecajcie się nad biedmnym Dragmaxem i zamknijmy ten temat, od samego poczatku byl do du... znaczy bezsensowny -.-':D. To tyle

<<..spotkamy się na przerwie..>>

Narkoman
08-02-2006, 18:38
A kto powiedizal ze sie wysmiewamy z dragmax.
ja tu zauwazylem powazne meskie rozmowy ( bo chyba zadnej kobitki( :) )tu nie ma :) ).

Predzej to na wzajem sie smiejemy xD

Dragmax
09-02-2006, 15:18
I've got good idea(better than idea from noob).A mianowicie zmieniam temat tego temaru. Od dziś będzie on o waszych silverowych sprawach(min.: Hunty , wybieranie sie na questy i handel itd.) A więc Silverzanie piszcie!!!

Narkoman
09-02-2006, 15:44
hehe dobry pomysł ale mati juz takie cos zrobil i to mi wyglada raczej jak plagiat :)

Markizek666
09-02-2006, 19:46
I've got good idea(better than idea from noob).A mianowicie zmieniam temat tego temaru. Od dziś będzie on o waszych silverowych sprawach(min.: Hunty , wybieranie sie na questy i handel itd.) A więc Silverzanie piszcie!!!

No co ****a tera jak sie przeczytalo moj post to zal dupe sciska ze pisza u mnie to sie zmienia temat usuhahaha
Idz se ulep bałwana jak juz to bylo powiedziane hahaha:baby: :baby:
Wymyśl coś zam dzieciaku-.-'

Markizek666
09-02-2006, 19:47

No co ****a tera jak sie przeczytalo moj post to zal dupe sciska ze pisza u mnie, to sie zmienia temat usuhahaha
Idz se ulep bałwana jak juz to bylo powiedziane hahaha:baby: :baby:
Wymyśl coś sam dzieciaku-.-'

SORRY ZA 2 POSTY, ALE MI NET SZWANKUJE PROSZE O USUNIECIE POSTA

Narkoman
10-02-2006, 07:43
To co pisze Mati i mozna nawet prosic modkow o usuniecie tego tematu.

ja bym go usunął

Michałeq
10-02-2006, 14:33
A wiec papa dragmax

Ej, nma przyszlosc rob bardziej ciekawe tematy lol

Narkoman
10-02-2006, 17:15
hehe ale po nim jeżdzimy :)

Markizek666
10-02-2006, 18:23
hehe ale po nim jeżdzimy :)
No bo chlopak troszke przesadza kurde jakies plagiaty i sie wozi poznije -.-'
Cieszylbym sie jakbyzamkneli ten temat...:D :D

Narkoman
10-02-2006, 20:02
nom to prawda ale chyba modki go nie zamknal chociaz nie wiadomo.

@ topic
Tak wogle to jestem ciekaw czy wogle w tej wojnie miaist (jak juz taki temat jest) to czy wziałby ktos udzial

ja mowie, ze jakby takie cos powstalo, to moge wziasc w tym udzial, ale tylko w 1 momencie, gdyby taka akcja sie przydarzyła a nie, ze ekspie kolo thais na cycach(przykładowo), a tu mi rekin czy ktos tam wyskakuje i pisze

Mieszkaniec czegos tam: siemka
Ja: Hejka
M:thais? (czy tam Ab or kazz or thais or veno)
J: no carlin
M. hunted

i widze napis you are dead. Jesli tak ma byc to ja dziekuje. Ale gdyby to miałoby byc ze w jednym miejscu sie spotykamy i nawalamy to ja jestem za.

PS: Niech kazdy sie wypowie i napisze tak lub nie i dlaczego a komentowanie pozniej zrobimy bo bedzie tłok i sie pogubimy

PS2: jestem za, poniewaz uwazam ze to bedzie fajna przygoda i ciekawe doswiadczenie i zobaczymy na ile polacy sa zgrani i ilu jest odwarznych by w czyms takim brac udział :)

PS3. Ale sie rozpisałem

Ps4. Moja postac pal 27 jak co bedize reprezentowac carlin:cup: (najlepsze miasto )

Dragmax
11-02-2006, 09:41
A co do wojny do już takowa była.BR vs PL.O zachodzie słońca na pustyni :p . Browcy zwiewali gdzie pieprz rośnie i już nistety nie ma chętnuch.I trzeba przyznać niezły loot.(2 p legs , 1 brass legs. 3 white perls, broad sword i takie tam)

Narkoman
11-02-2006, 09:57
Fajnie ze wiedzialem :(