zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Killing h lvl sorc

Lord Dreathan
04-02-2006, 08:15
Witam. Z dumą przedstawiam ten oto film z pkingu:

http://rapidshare.de/files/12479474/pk.rec.html

Po krótcę streszczę o co w nim chodzi: Jak zapewne wiecie Althunus (96 rpall) miał hacka a ja mam hunta. Dlatego wspólnie z kumplami postanowiliśmy pokazać KH, że potrafimy skopać im dupy

(Przewijajcie do 35 minuty)

P.S

Tego knighta nie zabiliśmy ponieważ sdki się skończyły.
Po wyjściu z naszej "kryjówki" możecie się pośmiać z Knighstola :P

POLAK POTRAFI \,,/

QSiu
04-02-2006, 09:11
B) czemu po zabiciu sorca kolesie sie wycofywali nikt nie mial uh to po co zaijaliscie gz dla was za top ze sie rzymalisice i nie dawalisice loga jak nooby
knight by moze padl jakby bylo sds ":} niezly filmik tlyko nastempnym razem SD bierzcie I Uhy i duz m walli :]

Lord Wlodek
05-02-2006, 00:11
Najs,Najs 81 ms owned =D to pokazuje ze jednak polak potrafi (szkoda ze tak zadko)

Picasso
05-02-2006, 01:07
Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/

Johny Rambo
05-02-2006, 01:14
picasso pokarz co potrafisz ;) a jak nie chcesz ogladac to po prostu nie komentuj B)

miales napisane na poczatku ze przewijac do 35min ... :p tak ze wiesz ;)

podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum :P ale GZ ;) ten 80~ ms to zawsze cos 8o fakt ze malo hp ale liczy sie frag B) B)

Telupeje
05-02-2006, 01:35
Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/
Tak tak...pokaz jakis swoj film, zapewne byl by to hunt na trolle lub cos w tym stylu wiec STFU!

podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum
To nie bylo pkowanie tylko zemsta za mojego hacka.

Lord Dreathan
05-02-2006, 08:09
+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez naszą linię obrony w tym "domku" xD

Telupeje
05-02-2006, 12:37
+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez naszą linię obrony w tym "domku" xD

Tia...Jasiu to best bloqer w histori beryli!XD

Grenni
05-02-2006, 20:10
hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha

EDIT:
Filmik ładny, sorc jak newb się zachował, jak uda ci się zrobić więcej to nawet pogratuluję ;]

Telupeje
06-02-2006, 00:37
hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha
lol IQ?????

PinGOnE
06-02-2006, 05:46
Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzeliliście tylko 1 typka ? kaszana ...

Bjoern Shu
06-02-2006, 09:35
filmik moze byc zwlaszcza ze to Berylia ;)

Miszczu
06-02-2006, 10:16
Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzeliliście tylko 1 typka ? kaszana ...
Sorry ale zabijali wyzszy lvl i udalo im sie....
Filmik jest naprawde dpbry i żałuje ze na innych serwerach tez nei ma takich ekip... bo na Valorji tez by sie przydala xD

Radosny~
06-02-2006, 14:23
(Przewijajcie do 35 minuty)

heh trzeba bylo nagrywac od 35;]

Lord Dreathan
06-02-2006, 14:55
@ up

Hehe, mały chaos mieliśmy i dlatego tak wyszło :)

Telupeje
06-02-2006, 15:49
heh trzeba bylo nagrywac od 35;]
Może sam pierw nagraj idealny filmik?: )

PinGOnE
09-02-2006, 02:10
Masz 17 lat a wciąż zachowujesz sie jak małe dziecko. Powinieneś nauczyć sie trochę kultury, poza tym Twoje słowa i tak spływają po mnie jak woda po kaczce ... jesteś dla mnie poprostu za cienki w uszach.

~~Regan
11-02-2006, 12:38
Ladny pomysl !!!!:evul: Falero sie szybko zlozyl :P

Zapraszam do wkelajania screenow na post :Only Berylia
Bo ten post podupada ;P

Radosny~
11-02-2006, 15:21
Może sam pierw nagraj idealny filmik?: )
heh nic za darmo;] nie mozesz miec dobrych komentów jak masz kiczowaty film i trzeba przewijać;] do jakiejs minuty bo akurat wtedy zacznie sie akcja;] jakbys obejrzal film to bys wiedzial;]

Atena von'Cookie
11-02-2006, 17:41
Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia :)

Telupeje
14-02-2006, 17:17
Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia :)

Taa!!!
Jak KH sie rozpadnie to ja i Roqe (głowny owner altha) wracamy szerzyć PA!XD

Grenni
14-02-2006, 18:25
Tak tak...pokaz jakis swoj film, zapewne byl by to hunt na trolle lub cos w tym stylu wiec STFU!
To nie bylo pkowanie tylko zemsta za mojego hacka.
"IQ ? lol ?" Sorry że dopiero teraz ripostuje, ale przez jakiś czas nie zaglądałem tutaj, ale skoro już jestem to wyjaśnię sprawę. Więc to oni cie hakneli , what a shame, naab plx! Przy okazji "Banished until 17 February 2006 because of macro use" HAHAHAHHAHAH lamer ... zasłużyłes sobie na hacka.
Widze ze przyjmujesz taktykę typu "pokaż że jestes lepszy" wiec Ci mowie ze aktualnie na Berylii mam char o lvlu ~x 3-4 większym niż twoj akutalny Athunusem~, także z tekstami o rotach to w razie czego ja ci wyjade ;-)
Autora topicu znałem na berylii i wiedziałem że jest "porządnym" lizodupem, dzieki temu mógł PAować, mówiłem mu kiedys na forum, ze go wykorzystają i porzucą jak jakąś tanią z ulicy, a tak się bronił i zarzekał wtedy Ehh... Teraz moge to skomentować jedną frazą : ROTFL !
Szkoda mi was, "frajerki" ;-))))

Mała dygresja:
Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD).

Grenni
14-02-2006, 18:30
Taa!!!
Jak KH sie rozpadnie to ja i Roqe (głowny owner altha) wracamy szerzyć PA!XD
Tym mnie rozłozyles juz totalnie, błagam "mów mi jeszcze !!". Jeden z ownerów ahhahahahahhahahah, najs. Jak Roqe wróci na atha to bedzie PAował 24 lvlem tylko musi uważać żeby go nie zabili jacyś 15-20 random pkerzy. Ot PA za 2 grosze. LMFAO !! Odpisz plx, show me your real IQ ! ;-)

Lord Dreathan
14-02-2006, 19:21
Mała dygresja:
Wielki Sir Dreathan postował pod koniec lipca ubiegłego roku topic jak to udało mu się uciec z "trapa" [rotfl] od Del'toro na Berylii. Miał wtedy 36 lvl (czyt. nieźle przPGował przez ten czas co ? xD).

Odezwał się największy taboret na forum. Gdybyś nie wiedział bałwanie zrobiłem sobie knighta na Berylii a potem odszedłem bo BW odeszło. Widzisz? Gówno wiesz więc się nie podniecaj się. Splat, rl owner Faleara sprzedał chara, podobnie jak Ulbaard i Narandell. Widzisz? 2:0 dla mnie. Nic nie wiesz więc stul pysk cieciu.

Own3d.

zygmunt-apollo
14-02-2006, 19:29
@Grenni .
widac ze bicie w domu masz xDDDDDDDDDDDDDDD daj mi twoj nick na "beryli" to zobaczymy jaki kozak bedziesz;)

signed,
Roqe ; )

zygmunt-apollo
14-02-2006, 19:34
a jeszcze cos czy black widow's lub Del'Toro kiedys mnie wyrzuciło jak smiecia na ulicy ? jezeli nie wiesz to ci powiem Sam odeszlem od black widows bo oni zaczeli grac w WoW jezeli wiesz co to jest; > ; >"world of warcraft" wiec poszlem pomoc Excailowi w wojnie przeciwko Kh. I stul pysk bo ty pewnie nigdy nie bedziesz miec takich kolegow jak Del'Toro lub Black Widow.

Sir Pietruch
14-02-2006, 19:53
Tym mnie rozłozyles juz totalnie, błagam "mów mi jeszcze !!". Jeden z ownerów ahhahahahahhahahah, najs. Jak Roqe wróci na atha to bedzie PAował 24 lvlem tylko musi uważać żeby go nie zabili jacyś 15-20 random pkerzy. Ot PA za 2 grosze. LMFAO !! Odpisz plx, show me your real IQ ! ;-)
Od***iesz sie od niego? Ludzie wy macie kompleks mniejszosci XD Zazroscicie Drehowi i Altowi i *******icie piec przez piec powinniscie byc dumni ze oni sa polakami XD Hahaha nie u***ia go bo ja mu pomoge :P A jak bys chcial wiedziec alt ma wyzsze IQ od twojej calej rodzinki taborecie XD

Grenni
14-02-2006, 21:16
@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie

Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi ;) .
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...

Taboret ? Nie uczynię ci tej radości i nie uniżę się do twojego błysktoliwego umysłu, gdyż "nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych" :baby:

Zygi-apollinek poszles już po słownik ??? Jesteś spotęgowanym > ; > pomnożonym ileś tam razy > noobkiem(sharing, pa, cheaty ehh). To też jest ciekawe "ja sam odeszlem bo oni odeszli" , czemu mam stulić pysk (tak to się pisze ?), jestem zajjefanie ucieszony, że tak cie zjechali buhahah. Cheater's end = hack. Nice waste.

Faktycznie Sir Pietruch masz prawo być z nich dumny, przecież oni są niezwykłymi przedstawicielami naszego narodu, o niewzruszonej reputacji --.-- , widze nie jestes lepszy z hasłami pokroju " *** XD " Coż zrobisz .. taborecie ? Myslisz cięzko uwalić 24 lvl ? jeszcze takiego gayass'a ;-) ? Same pleasure.

Wiecie co, żal mi was ;-) , reasumując CRY ME A RIVER

Myrod
14-02-2006, 21:38
Ops double post nizej sie wypowiem!

Myrod
14-02-2006, 21:38
Ten co sie wyzej wypowiada przekonal mnie, ale nie wiem w czym:P
Moi znajomi z klasy, praktycznie cala klasa oprocz mnie graja na Beryli, dlatego sie zainteresowalem tematem.
@up
Twoj sposob pisania mi sie podoba, dla zwyklego nooba 50% bedzie nie zrozumiale:D nie no nice pisz dalej i sie kloc, milo poczytac!
To nie jest ironia!:D

Lord Dreathan
15-02-2006, 08:11
@up typki co flame me ;p
Firstly, dzięki za odzew w wypowiedziach na moją prośbę, po których mogę wstępnie oszacować wasz poziom kultury i stopień dojrzałości psychicznej, mam ogólne pojęcie z jakich warstw się wywodzicie

Dreathan "urzekła mnie twoja historia" rlly, twoja też apollo, plx more ! Mimo, że opuściłem pewien okres w życiu Berylii, to swoje wiem, "kanalije" się nie zmieniają ;]. Lizodup byłeś i będziesz, a że dupy do lizania chary sellnęły to i kariera przerwana, lol ? Tak czy inaczej cieszy mnie, że juz tam nie gracie, 2 less. Tak między nami możesz mnie skojarzyć wysilając swoję pamięć, bezpośrednie podawanie nicka to żadna przyjemność ;-), kiedyś z innym down'em próbowałes mnie u***ać, ale nie udało się wam (rzadkość czy norma?), reason tego ataku odnosi się do myśli przewodniej mojej wypowiedzi ;) .
Szczerze mówiąc wali mnie co i z kim sharowałeś przez tamten czas, podobnie jak ten "signed, roqu" i trzeci inteligent, co chwali się, tym że sharuje. Ręce opadają...

Mówisz, że byłem lizodupem to podaj jakiś konkretny przykład. 3:0 dla mnie.
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam.

Grenni
15-02-2006, 17:44
Mówisz, że byłem lizodupem to podaj jakiś konkretny przykład. 3:0 dla mnie.
Robiłem to co uważałem za słuszne, podobnie teraz, stając do walki przeciwko Knighthood. Wiesz co koleś, najlepiej zamknij się bo już trzeci raz udowodniłem ci, że jesteś idiotą. Nic nie wiesz jednak cały czas się spierasz a oczywiste jest, że ja mam rację dlatego żegnam.
A co ty pokazujesz mi że dzielić umiesz 1,2,3 przez 0 ? Najs. Mówie ci jak było i ty o tym dobrze wiesz "koleś. Jesli robisz to co uważasz za słuszne to masz wypaczony system wartości "idioto". To ja żegnam ;-)

Virius the Master
15-02-2006, 18:54
Gratz Drea~

***ać KH! Skopcie im dupy!

Cecar__4
16-02-2006, 00:41
niezle wykombinowaliscie z tym trapem ;p

Telupeje
16-02-2006, 20:22
niezle wykombinowaliscie z tym trapem ;p

BUehehehe ciekawe czy grenni by umiał takiego trapa zrobićxDDDDD

To dasz w końcu swój nick czy bedziesz pieprzył jakieś bzdury o tym, że cie raz nie zabilismy? Jak my codziennie kogoś zabijaliśmy więc jak mamy skojarzyć?XD
Skoro taki wielki kozak jesteś i z łatwością nas zabijesz to daj nick, a ja w miesiąc po wojnie zabije cie Althunusem. Co ty na to?: ) Boisz się?