Pokaż pełną wersje : szukam Gry typu ...
Hiho
Chciałbym poznać waszą opinie dot. gier typu Morrowind. (Czyli [o ile sie nie myle] RPG)
Chciałem sobie jakąs kupić no bo ile mozna w morrowinda grać ,nie?
Tylko niewiem jaka jest dobra a niechce jakiegoś shitu
Widziałem na Hyperze (Takie program który leci po 21 na Zig Zapie) nową giere Fable ale nie przekonała mnie do końca a coś kupić sobie musze!
Więc tu nasuwa sie moje pytanie
Co mi poradzicie?
Czekam na opinie :-)
*Siada w kącie i czeka na jakąś reakcje innych podróżnych*
Fable jest kozackie,mówie ci.
Ale jeśli wolisz bardziej klasyczne RPG kup se Gothic'a
Shanhaevel
04-02-2006, 10:33
Proste rozwiązanie: poczekaj jeszcze ok. miesiąc i kup (taramatamtam) Obliviona! Następna część TESa.
Morrowind jest fajny (grałem pare razy u kuzyna:P), ale miejscami troche zbyt "mroczny"... no i grafa już niestety nie jest dzisiejsza (choć na tamte czasy była za***ista :])
offtop: hail bigserv, co nie Xavieri? xPP
@up
Bigserv suxi ;'( <Kiedys byl fajny>
I nie XaVieri -.-
@Oerta
Gothic mi jakos sie nie podoba
Niewiem czemu ;'(
@Shanhaevel
Niechce mi sie czekać miesiąc ;/
Co ja teraz będe robić?
Niechce mi sie czekać miesiąc ;/
Co ja teraz będe robić?
To jest tylko miesiac. A jesli nie chcesz, to kup "jakis shit". Albo Gothica.
@up
Czytaj ze zrozumieniem
Napisałem poprzednio ze mi sie Gothic nie podoba :/
Belvedor
05-02-2006, 11:24
Co ja teraz będe robić?
Pouczysz sie?
Tribunal i Bloodmoon - dodadki do MOrrowinda
Diablo 2.ale nie zaraz to przecież hack&slash?dobrze napisałem?jeśli wierzyć ludziom opisującym w gazetach to Diablo jest RPG.polecam
jeśli wierzyć ludziom opisującym w gazetach to Diablo jest RPG.polecam
Z Diablo jest taki RPG, jak ze mnie kozia dupa ;) Ale co jak co, diablo wymiata :) I teraz mozna kupic edycje kolekcjonerska za niecale 5 dych...
Chopkers
05-02-2006, 13:06
sacred? takie coś też może być? :>
A ja wogole cos z innej beczki polece: cala seria Avernum. Juz nie pamietam ile h spedzilem przy niej, ale bywaly dni, ze sprzed kompa ruszalem sie tylko zalatwic potrzeby: nawet obiad mi do pokoju donosili;] Swietna giera.
Diabo II to mam
I to juz jest nuudne ;'((
@up
Poszukam i poczytam recenzje :P
a przy okazji zobaczymy foty i czy sie opłąca inwestwoać ;-)
Fable... hmmm... swietna gra. Chociaz bywaly momenty kiedy komputer nie wyrabial i musialem wymyslac rozne taktyki by przejsc dany obszar (a ile nerwow przy tym bylo), chociaz bywaly momenty kiedy bohater gry przez swoje zachowanie niszczyl caly klimat to z czystym sumieniem moge powiedziec, ze jest warta swieczki. Mimo, iz jest zbyt prosta to jednak kazda minuta spedzona przy niej jest wyjatkowo przyjemna.
Neverwinter Nights, czasami to jest hack n' slash, ale elementy rpg tez sa. niektorzy mowia ze nudny, mi osobscie sie podobal.
jesli lubisz rts'y to Warcraft 3 + dodatek sa odpowiednie dla ciebie.
mozesz jeszcze pograc w klasyke czyli Baldur's Gate. bardzo fajny-polecam.
OnlyM(PL)
05-02-2006, 18:55
Mmmm, Oblivion. Pamietam jak z kolegami spedzalismy godziny rozmawiajac o Moro jakie to nowe rary mamy etc.
Oblivion to dopiero bedzie gra :* Mam nadzieje ze bedzie takie same naliczanie lvl.
W Baldura grałem,wacrafta gram do teraz
Ale chyba sobie kupie jednak Fable skoro nawet Zaglada go chwali ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.