PDA

Pokaż pełną wersje : Thunder Hammer

Iron_Man_of_Danubia
29-09-2003, 09:08
No właśnie. Jak można zdobyć tą broń? lle jest ich na całej tibi?

Marcin?
29-09-2003, 09:24
Oddalbym cala moja kase, bron i pancerze za thunder hammer. Ale nikt nie chce sprzedac :(

Sanday
02-10-2003, 09:31
Oryginalnie dodany przez Marcin?
Oddalbym cala moja kase, bron i pancerze za thunder hammer. Ale nikt nie chce sprzedac :(

O ile nie masz paru sovow, hotsow, eplate'ow itd to nie stac cie. Istnieje jeden egzemplarz na Tibii - na Antice posiada go Lightbringer - ma na stanie najwiecej unikatow i rarow na calej tibii.

ho0dY!
02-10-2003, 11:05
A jaki on ma lvl.. mozesz pokazac skrina jego domku!!?

Rooki
03-10-2003, 10:28
O kurde chcialbym miec thunder hammer..

U$3r
03-10-2003, 12:52
Oryginalnie dodany przez Iron_Man_of_Danubia
No właśnie. Jak można zdobyć tą broń? lle jest ich na całej tibi?

Panowie, zeszliscie troche z tematu, ja wejde z powrotem :D Najlepsza bron, z kategorii club, czyli legende, mozna dostac, a nie zdobyc. Dostac nie od byle kogo, tylko od God of Tibia, czyli GMow, ktorzy troche juz tam graja... Wiec jesli chcesz miec thunder hammera, to zagadaj z god of Tibia:D Zycze powodzenia:D

U$3r

Kabraxis
03-10-2003, 13:25
Ja tez bym go kcial miec :D
No i powodzonka w rozmowach :D :P

MatKus
03-10-2003, 16:14
God of tibia to nie GMi.
Patrz : Knightmate (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=knightmare) <- GM
Guido (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=guido) <- God

U$3r
03-10-2003, 16:25
Oryginalnie dodany przez matkus
God of tibia to nie GMi.
Patrz : Knightmate (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=knightmare) <- GM
Guido (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=guido) <- God

Popatrz na inne postaci Guido:D One sa GMami, czyli sam Guido<osoba> jest Gm:D Czyli jednym slowem, jak mowilem GOd of tibia= niektorzy GM:P

U$3r

MatKus
03-10-2003, 16:43
God to miano, którym się szczycić w Tibii mogą autorzy tej gry (czyli CIPowie)
GM to osoby, które odpowiadają przed GODami. Nieliczne postacie guido, które są jako Gm, zostały założone daaawno temu, kiedy testowano system GMów, i nadal tylko do tego są wykorzystywane :P

Zresztą, nie ważne, bo jestesmy offtopic.
Thunderhammera można ponoć wyrwać z jakiegoś questa, ino nikt nie wie, jakiego. Wartość tej zabawki jest.... przedmiot jest bezcenny, szczególnie, że jest to broń jednoręczna.

Rooki
03-10-2003, 20:44
Czyli... nawet jesli mam 2000k (nie sądze , żeby ktoś tyle miał) to i tak mało za thunder hammera?! wow... chciałbym go mieć.

Lapajko
03-10-2003, 21:18
Ja slyszalem ze thunder hammerow sa 3 na antice i 1 na nove.. Kosztuje to mnie najbardziej dziwi ok 120k (chociaz jest ich malo).. i mozna go zdobyc w jakims quescie z krasnaludami tylko nieliczni wiedza jaki to quest.

JabVol
05-10-2003, 19:25
Ojjj, trudno go zdobyc trudno..... wydaje mi sie że na moim servie nikt go nie ma skoro nma antice ponoc 3 są...............

buras
07-10-2003, 19:08
Oryginalnie dodany przez U$3r
Oryginalnie dodany przez matkus
God of tibia to nie GMi.

Popatrz na inne postaci Guido:D One sa GMami, czyli sam Guido<osoba> jest Gm:D Czyli jednym slowem, jak mowilem GOd of tibia= niektorzy GM:P

U$3r

gdzie moge spotkac game mastera?powiem mu pare slow i mi zaraz da bo rooka bedzie miec :P

nawigator
07-10-2003, 19:39
jestem ciekaw czy BUBBLE (najwyższy lewel w calej tibi jak by ktos nie wiedzial) ma T-hammera
i kto go ma na NOVEJ ??????

Barts
08-10-2003, 13:44
Oryginalnie dodany przez Sanday
Oryginalnie dodany przez Marcin?

O ile nie masz paru sovow, hotsow, eplate'ow itd to nie stac cie. Istnieje jeden egzemplarz na Tibii - na Antice posiada go Lightbringer - ma na stanie najwiecej unikatow i rarow na calej tibii.

Istnieja 3 egzemplaze 1 na Antica i 2 na Premii

Sanday
09-10-2003, 11:00
Oryginalnie dodany przez Lapajko
Ja slyszalem ze thunder hammerow sa 3 na antice i 1 na nove.. Kosztuje to mnie najbardziej dziwi ok 120k (chociaz jest ich malo).. i mozna go zdobyc w jakims quescie z krasnaludami tylko nieliczni wiedza jaki to quest.

Wyobraz sobie, ze mozna regularnie w quescie zdobyc taki sprzet. Wyobraz sobie ze grupka ludzi to wie i wie jak quest rozwiazac. Za kazdym respawnem sprzetu ta grupka ludzi tup tup tup by szla wykonac quest. Kumasz? Teraz odpowiedz sobie samemu czemu to co napisales jest bzdura.

Mesysz
13-10-2003, 18:18
heh a ja jush widizlem taki thunder hammer :d na danubi fajny :D

Nubi
16-10-2003, 22:41
Jak jeszcze gralem na liberze Lord Kavalor chcial zdobyc to cacko razem z swoja ekipa wydal 300k na przygotowanie do wyprawy i zonk nie udalo sie napisal na forum o tym i dostal od powiedz od Ardweny(sorx nie jestem powewien czy od niej ;) ) ze taniej bylo by mu z nia zagadac ona by mu sprzedala

no a teraz powaznie
rozne sa podania o quescie

np sweet cyc robi go za 2000 iron pice'ow
albo jak ktos napisal wyzej cos o krasnoludach
a mi sie to widzi tak:
on jest dodany na podniete a to ze jest na jakims serwerze to moze byc jak z SoV dla najlepszego knighta
albo faceta co znalaz jakis bug z platnosciami

Gremlin
17-10-2003, 07:24
Jak jeszcze gralem na liberze Lord Kavalor chcial zdobyc to cacko razem z swoja ekipa wydal 300k na przygotowanie do wyprawy i zonk nie udalo sie Niewiem czy wy myslicie ze 300k na powazna wyprawe to duzo?
Ostatnio jeden koles sie skarzyl ze cos ich tam wylogowalo po drodze na Warlocki i poszlo na straty 200k w runach.

Swojego czasu czesciowo zaopatrywalem w runy wyprawe po e-plate, kolesie kupowali !!200!!BP UH, !!100BP!! SD (800k) + pewnie kupe mana fluidow tez kupili.

Nubi
17-10-2003, 17:25
no ja gralem na liberze kilka miewchow temu to taka kasa to bylo cos na prawde duuuuzego wtedy o e plate nawet nie mazyli czlowieku