Pokaż pełną wersje : Skill sworda szybciej niz shielding na full def??
Mam problem
Trenie skille knifem i dwarfen shieldem na full deff mimo to sword leci szybciej.
Mam coraz wieksza roznice skilli i jak ja przywrocic???
Oskar111
04-02-2006, 11:29
zeby shielding szedl najszybciej musza cie atakowac 2 potwory (nei musisz tracic hp) a ty musisz atakowac "cos"/"kogos" najczesciej do krwi jak mozesz aby najszybciej szedl sword :)
Ale atakuja mnie 2 a sword i tak leci szybciej (full def)
atakuj potworka raz na minute. sword nie będzie leciał za to shield ci urośnie.
dagothar
06-02-2006, 17:12
Przeczytaj poradniki na stronie jak trenowac, przyswoj, a jesli dalej bedzie rosla roznica(a pewnie bedzie - to normalne) nie zwracaj uwagi. Skile sa od tego zeby ulatwiac gre a nei zeby ladnie wygladac, wiec nie przestawaj trenowac melee tylko po to, zeby je wyrownac. Zreszta to skill ataku jest najwazniejszy...
Bart Knight
07-02-2006, 15:10
Zeby nie zakladac nowego tematu,tesh mam pytanko.
Dlaczego szybciej mi rosnie shielding gdy wale dwarfy na balance z sickle???
Oskar111
07-02-2006, 15:50
@up
szczegól tkwi w twoich skillach ;p przy 36 atk to z sickla za czesto nie padaja blood hity = wolnej idzie skill ataku
@down
pomysl najpierw zanim kogos zaczniesz obrazac -.- czytalem poradniki o skillowaniu (poszukaj sobie chyba przyklejony nawet wszystko o skillach itp) wyszedlem z rooka z 10/10 -.- (walczylem maca tylko) to chyba wiem jak skille ida
@up
Bo zupa była za słona.
Może dlatego, że kiedy wychodziłeś z rooka miałeś większy shielding niż skill melee? Przeczytaj sobie poradniki i pomyśl, bo to nie boli -.-
Bart Knight
07-02-2006, 16:01
skille mam 57/57 wiec nie tak zle :) a do do up:
Tak,gdy wychodzilem z rooka to mialem skille 15/17 :)
hmmm...jak chcesz żeby shielding szybciej rósł to idź na trolle i zdejmij armor..każdy cios będzie szedł na tarcze
Bart Knight
08-02-2006, 12:43
Up:
ALE JA NIE CHCE ZEBY MI SHIELDING SZYBCIEJ ROSL !!! bo i tsk mi szybko rosnie:p tylko wolno mi rosnie axe fighting:(
Dzidzius
09-02-2006, 16:23
Moim zdaniem chyba byloby lepiej zebys sobie potrenil fista wtedy moze shield sie wyrowna B)
ciemne dropsy
09-02-2006, 17:23
i na kiego? wolisz miec 55/50 czy 50/50 ? bo ja osobiscie to pierwsze.
ja tam zawsze trenie z wooden shieldem to po 1 < nie wiem czy to cos dal ale co mi tam :D>
jak chcesz wyrównac skile to jak walisz z axe przerzuc sie chwilowo na swordy <noobska opcja xD> to po 2
to to chyba na tyle :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.