Pokaż pełną wersje : "Użytkownik 2005" FINAŁ
Chessterr
04-02-2006, 13:21
Witam.
Podliczyłem głosy i zaraz przedstawię statystyki. Lecz na początek. Jak ktoś czytał regulamin i moje posty to wie. NA MODERATORÓW I ADMINISTRATORÓW NIE GŁOSUJEMY! Wszystkie głosy na nich nie są zaliczone. Dzięki d. Taube wiele osób się pomyliło. Lecz ja nie będe się powtarzać. Szkoda że nie można było dawać minusowych punktów. Dla Taube za dyskutowanie i nawoływanie do łamania regulaminu :P <joke>. A więc.
Do finału dostają się:
Matek: z liczbą 12 głosów
Slay: z liczbą 6 głosów
Taube i Baron Kaldrick: z liczbą 5 głosów
Walekifa i Ville Vallo: z liczbą 4 głosów
Hoomik i Ghost nieudany: z liczbą 3 głosów.
Reszta kandydatów nie przeszła progu 3 głosów. Wybraliście 29 kandydatów. A więc wszystko zależy od tego głosowania. Zapraszam!
aha
znaczy, że jak ktoś został moderatorem w połowie grudnia i był przez max 3 tygodnie nim, to jego całokształt przez rok cały się nie liczy?
jest to niesprawiedliwe i zdajesz sobie z tego sprawę ;)
a dyskusja jeśli ma podwaliny istnienia to zła nie jest - jedynie trzeba wziąć pod uwagę to co w niej było i przeczytać ją.. khem :evul:
regulamin był niesprawiedliwy! w formie protestu, za niewliczenie Tany wycofuję także drugi głos! :p
d.Taube
Przy tej sondzie mam uzasadniać swój wybór czy tylko wybierać?
Narazie waham się między Matkiem , a Taube.
edit:
Zróbcie jakąś kampanie wyborczą.
edit:
Taube = 3
Matek = 2
3>2
Z tego wynika , że Taube ma więcej samogłosek w ksywie i dlatego ona zdobywa mój głos.
xD
ksiazke bys poczytal a nie marnujesz czas na glupoty...
My vote is going for...
Kald
Moj glos wedruje do:
Slaya.
Czarna_Mamba
04-02-2006, 17:41
Aby nie było niepewności.
Głos na Ville Vallo. I koniec. Kropka.
OnlyM(PL)
04-02-2006, 20:42
Walekifa i wszystko jasne.
Na huma który wszystkich opiernicza ;)
spider-bialystok
04-02-2006, 21:45
Zaglosowalem na Taube bo wydaje sie najfajniejsza ze wszystkich dostepnych kandydatow, ale gdybym mogl zaglosowalbym na usera "Swietny Rysownik" za jego niepodwazalny wklad w rozwoj forum "grafiki".
Baron Kaldrick
04-02-2006, 21:59
Slay, za próby reaktywacji Twórczości.
A ja sie wstrzymam. Nie widzę sensu głosowaniu po starych wyjadaczach. Takie konkursy powinny promować nowych, pożądnych userów, anie starych wyjadaczy.
Zresztą sam pomysł konkursu jest nienowy...
@gangrel666
czyli kiedy ktoś jest 'nowym wyjadaczem'? ;)
kiedy się zarejestrował w 2006 roku? :D ale wtedy nie mógłby być brany pod uwagę w ankiecie która dotyczy roku poprzedniego ^^
tutaj nie chodzi o starych wyjadaczy raczej a o osoby charakterystyczne, które się w jakiś pozytywny sposób wyróżniają
mógłbyś dokładniej sprecyzować swe myśli, bo niektórzy tutaj nie zarejestrowali się ani w 2003 ani w 2004 roku ;) i nawet rok nie są na forum
pomysł konkursu nie nowy, ale i nie przestarzały jeśli brać pod uwagę, że każdego roku może być :D
wszak tu chodziło chyba o rozliczenie roczne, tak samo jak świadectwo na koniec wystawione ;)
ważne czy się coś przyjęło czy nie, jak odbierają coś takiego użytkownicy - i trochę może to mobilizować ludzi do udzielania się na forum pozytywnie
d.Taube
Walekifa
04-02-2006, 23:36
Thx za wszystkie głosy :*
Ja oddaje swój na Taube,bo zrozumie każdego,i wysiekała by 3/4 tego fora w testach na IQ
Chodziło mi z grubsza o to, że ekipa tych przyzwoitych userów nie zmienia się zbytnio mimo czasu. Mnie samemu stukneło 2 lata na tym forum, ale od dawna widze posty tych samych osób. Mam dziwne wrażenie że coraz więcej ciekawych userów odchodzi, a Ci co przychodzą...nadają się tylko do bana.
Kiedy sobie wspominam userów takich jak bobercjusz, kotomaniak, Dobo i kilku innych mam wrażenie że to konkurs o marchewkę. Ale to tylko odczucie, i to mało racjonalnie podbudowane...
Mój głos oddaje Taube.
Ja tu ponad roczek już jestem... I nikt mnie zauważa (na szczęście:P).
ja na pana z avatarem niejakiego Waldemara K. oddałem swój głos.
małe pytanie czemu w sądzie nie ma mnie :D przeiceż jestem męski mam sexowny kuper i jestem wogóle super [;, a tak na marginesie to kiedy były preeliminacjie? były jakieś wogóle? jakie nagrody dla zwycięscy?
ps. nagrodą mogło by być zmiana koloru nicku na złoty na okres miesiąca hehe
PanKracy
05-02-2006, 00:48
Oddałem głos na d.Taube ;) ogólnie jest najs taka :p
Hoom za wybitny wklad w zycie for...tfu tfu....
Za Chryzantemy i Kill Drom... i za wiele zespolow... ktore dzieki niemu poznalem....
Emily Firehair
05-02-2006, 08:48
Hoom, bo mu to kiedyś "obiecałam" ;)
I w ogole Hoom rzondzisz światem :P
Slay, za świetne opowiadania, które kiedyś przeczytam.
a masz, Slay, za Twierdze... No i za całokształt i za snukera =p
Sorcerer Maciek
05-02-2006, 12:39
Na Taube, bo to jedyna normalna osoba z tego gremium.
Ghost dostal swoj glos, za czynny udzial w zyciu forum.
Ghost Nieudany
05-02-2006, 14:26
To ja głosuję na siebie, bo hoom dał mi do zrozumienia, że nie chce głosu. ;]]]
(tak, możecie tego nie zaliczyć. Będę moralnym zwycięzcą. :p)
TehRegent
05-02-2006, 14:33
Ghost:
- za to ze zle wpisany nick (sic!) wy hamy ;)
- blah blah
- IRC
- blah blah pt.2
- pomogl mi pozbierac sie do siebie po spotkaniu z "blekami"
Chessterr
05-02-2006, 16:36
Nie dawajcie uzasadnienia. A Taube :D "Nie dyskutuj. Jest jak jest :D
@Do tej wypowiedzi pasuje zdanie z kabaretu. "Ja wiedziałem że tak będzie...". Może mała prowokacja? Tak to była mała prowokacja. Oficjalnie ogłaszam ze możez wypowiadać swoje zdanie a z tymi użytkownikami i moderatorami to podaj mi konkretny przykład kiedy tak było ale przymykam oko na takie rzeczy.
Wolnośc jest ale regulamin ustalam ja...Trzeba było założyć konkurs to byś ustaliła regulamin.
@Chessterr
znaczy się, zabraniasz mi wypowiedzieć własnego zdania na ten temat? :] (inni mogą się wypowiadać, a ja to chyba jestem niewygodna B))
a czemu to? nooo?
żyjemy w wolnym kraju (wbrew pozorom XD) i będę komentować to co mi się nie spodoba! o! :P
nie uciszysz mnie ;) ze mnie nie ma tak łatwo :evul:
a niech dają uzasadnienia! przynajmniej ci na których głosy oddają będą wiedzieli dlaczego na nich oddano głosy ;P
d.Taube
Kald dostal odemnie glosa...
Za te jego Strasznie dorosłe posty ... Które mnie przytłaczają ;P i wogóle za ogół :D .
O w dupę jeża.... Ville kandydatem na Użytkownika roku, toż to .... Jawna obraza wszystkich żyjątek na ziemi!
P.S Czemu nie można odejmować głosów ;>
Zagłosowałem na niego, bo byłem pewien, że nikt tego nie zrobi, a on przeszedł do finału :P
@Tiligus
Kij ci w mordke =p
@Supeł
Ale jestem ostatni =p
Wolalbym byc najlepszy wsrod najgorszych a nie najgorszy wsrod najlepszych =p
Reszta kandydatów nie przeszła progu 3 głosów. Wybraliście 29 kandydatów. A więc wszystko zależy od tego głosowania. Zapraszam!
W poprzednim temacie pisałeś, że do następnego etapu przechodzi 5 osób...
Dark Sven
05-02-2006, 22:27
W poprzednim temacie pisałeś, że do następnego etapu przechodzi 5 osób...
Było 29 z czego 5 przeszło
@btw.
Czy tam nie było 12 głosów na Svena?:D (żart-bo sie niekumaci doczepią)
@btw2.
Mój głos otrzymałą VERBLE Taube za ogół czyli mądre posty (choć za długie)itd.
im więcej tym lepiej szerszy wybór;p wybrałem Matka bo on w przeciwieństwie do niektórych woli bardziej argumenty niż wyzwiska.jesli mialbym jeszcze 1 glos zaglosowalbym na Walekifa bo pomimo mlodego wieku ma wiecej do przekazania niż 80%ludzi w ankiecie
Apocalipsus
05-02-2006, 22:52
Ville Vallo rox ;)
...wie czego chce :]
im więcej tym lepiej szerszy wybór;p wybrałem Matka bo on w przeciwieństwie do niektórych woli bardziej argumenty niż wyzwiska.jesli mialbym jeszcze 1 glos zaglosowalbym na Walekifa bo pomimo mlodego wieku ma wiecej do przekazania niż 80%ludzi w ankiecie
bez obrazy dla Walekifa i Ciebie ale mi sie jakos on kojarzy z dzieciakiem i noobkiem - takie wrazenie na mnie wywarl i takie mu "u mnie" towarzyszy.
Kladrick +1
Bo wiem ze on na to zasługuje (przynajmniej tak bylo na forum.gery.pl)
Było 29 z czego 5 przeszło
Ja się doliczyłem 8.
Ale jak napisał 5 to się powinien tego trzymać...
bez obrazy dla Walekifa i Ciebie ale mi sie jakos on kojarzy z dzieciakiem i noobkiem - takie wrazenie na mnie wywarl i takie mu "u mnie" towarzyszy.
tak zapewne jesli chodzi o tibie to nie mialem zlej opinii jesli chodzi o forum zdania podzielone to tyle jesli chodzi o mni ale tyle o mnie:*ave metal
jesli chodzi o glosowanie to jestem zaskoczony ze tak malo osob glosuje na dwoch panow ;d ale tak trzymajcie.cos mi sie wydaje ze ta wersja ma mniejsza popularnosc niz tak co byla rok temu
aha przepraszam że zauważyłem że jestem dzieckiem(me kulpa(jak to sie pisze;d))mam 17 lat więc w świetle prawa jestem dzieckiem masz racje
Walekifa
06-02-2006, 17:15
Może i jest w tym troche prawdy :p Jestem dzieciakiem,ale napewno nie nOObem...
Chessterr
06-02-2006, 18:19
Ja się doliczyłem 8.
Ale jak napisał 5 to się powinien tego trzymać...
Chciałem zwiększyć wam wybór. Moja dobra wola:D:D
@Khazar
To wychodzi ,że Walekifa jest takim niewinnym nabijaczem postów? :D Według mnie on się stara a to bardzo ważne...B)
@hoomik
Daj se spokój z Maybachem. Lepiej Rollsa. Jeszcze w polsce nie ma a maybachy są. A co do konkursu. Przyznaje zawaliłem troszkę sprawę. Bo ludzie oddawali głosy "na kogo popadnie". Osoby te powinny być zarejestrowane od 1.01.05r. do 3.01.05r. Żeby zwiększyć ilość kandydatów lecz nistety taki jest. Ja Walekifa lubię (bo chyba chodzi ci o niego pisząc o zmianie zdania) ale jego posty wymagają "dopracowania". Osobiście ja to mam tylko kilku kandydatów prawdziwych. Ville, ty, matek. No ale cóż. Wybiera publiczność. Jeśłi będę coś podobnego robił za rok to to dopracuje lecz zobaczymy co przynieśie czas... A z tym negatywnie śmieszny...hmmm....Poczekajmy na wyniki i głowa do góry! :P Będzie dobrze pozdrawiam serdecznie.
PS. Nie chciałem podnieść Cię na duchu bo chyba nie upadłeś. To dla ironicznych pytań reszty użytkowników...
[...]aha przepraszam że zauważyłem że jestem dzieckiem(me kulpa(jak to sie pisze;d))mam 17 lat więc w świetle prawa jestem dzieckiem masz racje
mowiac o "dzieciaku" chodzilo mi o Walekifa nei o Ciebie ;]
Może i jest w tym troche prawdy Jestem dzieciakiem,ale napewno nie nOObem...
gdybym twierdzil ze jestes noobem to napisalbym "noobem" a nie "noobkiem". ja to tak jakos rozrozniam. a piszac ze odnosze wrazenie ze jestes noobkiem mialem na mysli to ze np wypowiadasz sie na temat generalnie nic o nim nie wiedzac i starsz sie udawac tego ktory wie co i jak (to jest czysty przyklad, moznaby powiedziec czesc mojej wlasnej definicji :)). nalezy jeszcze dodac ze dla mnie noobek jest nieszkodliwy.
Moj glos oddalem na Ville Vallo zasluzyl sobie.
Ktos chce moje glosy? Oddam za drobna oplata... Do tych co jeszcze nie glosowali - oddawajcie swoje typy na innych userow, mi na tym konkursie nie zalezy, co wiecej - mysle ze jest smieszny, w tym negatywnym sensie. Bo jak uzytkownikiem roku moze zostac ktos, kto na forum jest ledwo 7 miesiecy, albo ktos kto w roznych konfliktach praktycznie co posta zmienia stanowisko? Dlatego za bodajze 23 glosy atm jedyne czego chce to wino prawie bezalkoholowe oraz maybacha (a co, rydzyk ma to ja tez chce!)
Gufat III
07-02-2006, 17:26
Moim zdaniem kilka osób w ogóle nie zasłużyło sobie na to, by tutaj się pojawić. Ale szlag to, niestety niektórzy kierują się sympatią, a nie zdrowym rozsądkiem.
Ja też.
Kaldrick.
Matek albo hoomik. Wytlumacznie byloby rownie glupie jak sama idea takich konkursow, wiec dawac go nie bede.
Moim zdaniem kilka osób w ogóle nie zasłużyło sobie na to, by tutaj się pojawić. Ale szlag to, niestety niektórzy kierują się sympatią, a nie zdrowym rozsądkiem.
Ja też.
Kaldrick.
Przynajmniej ja mam czyste sumienie - OnlyM[PL] zaglosowal na mnie z powodu "chwilowego braku mUzgó" ^^
@Taube
Takie gadanie jakbys nie znala wynikow glosowania - trzeba ci tylko gratulowac zwyciestwa ;)
nikt nie ma czystego sumienia ;)
według jednego jesteśmy tu 'za długo' według drugiego 'za krótko' (ja chyba należę do tego drugiego grona, wszak ledwo ten 7 miesiąc minął B))
więc czego do licha ci ludzie chcą? :D
największą przyjemność by im sprawiło, gdyby tego czegoś w ogóle nie było ^^
ale wtedy nie mieliby jak na to narzekać..
wszak jak coś jest, to trzeba narzekać! jak ludzie coś wymyślą dla siebie :p
no.. ale zobaczymy.. wszak trochę luda na forum jest, jak to wszystko się ułoży okaże się dopiero 14 ;)
d.Taube
OnlyM(PL)
07-02-2006, 23:10
@Villa nie zaglosowalem na ciebie tylko na Walekif'ie -.-
I nie wiem co tutaj robia Ghout, Baron i Hoomik
jakby to powiedziec tak, zebys zrozumial... hm... no dobra... chyba to samo, co Walekifa, Matek czy Taube. Panimajesz?
OnlyM(PL)
08-02-2006, 08:49
Ale o so choci? -.-
Dla mnie sa oni najbardziej konkretnymi kandydatami na ten fotel ;p
No ale skoro na was zaglosowali, to nie bede sie klocil -.-
Wiekszosc powodow byla taka ze jestescie duzo na IRC'u i w ogole super :*
@down A jesli nie? Pisalem to dosyc szybko wiec pomylily mi sie literki, nie wiedzialem ze to cie az tak urazi.
Ja sie nie pluje jak Villa robi zamiast () [] =/
Ghost Nieudany
08-02-2006, 10:17
Kald i hoom chyba widnieją na karcie głosowania. :o
A Ghout?! To nie wiem... Jakiś kontratak przeciwnika Yody? Ghouda?
Naucz się, kuźwa, pisać nicki poprawnie. I nie zasłaniaj się literówkami, bo U jest pięć miejsc w lewo i jedno w dół od S.
Ale o so choci? -.-
Dla mnie sa oni najbardziej konkretnymi kandydatami na ten fotel ;p
No ale skoro na was zaglosowali, to nie bede sie klocil -.-
Wiekszosc powodow byla taka ze jestescie duza na IRC'u i w ogole super :*
@down A jesli nie? Pisalem to dosyc szybko wiec pomylily mi sie literki, nie wiedzialem ze to cie az tak urazi.
Ja sie nie pluje jak Villa robi zamiast () [] =/
btw. kto to jest Villa? po angielsku willa tak?
a tak na serio to podaj PRZYNAJMNIEJ JEDEN post w ktorym popelnilem blad w nicku albo jakas duza literówe (poza tym za ktorego warna dostalem)
nie macie o co to czepiacie się o literówki.najs.fakt faktem gdyby ta literowka obrazala kogos nie wiem zamiast chór wiadomo co...
ps.gratulacje Taube
nie macie o co to czepiacie się o literówki.najs.fakt faktem gdyby ta literowka obrazala kogos nie wiem zamiast chór wiadomo co...
ps.gratulacje Taube
A ty sie nie wkurzasz jak ktos przekreca twoje imie, nazwisko? Kurde, troszeczke kultury, jak ktos nie umie czytac niech tez nie pisze:)
Walekifa
08-02-2006, 12:48
Wiekszosc powodow byla taka ze jestescie duza na IRC'u i w ogole super :*
Taak,poprostu super ten iRC...
(Walekifa)
-Zawsze tutaj tak nudno??
(The thief)
-Tylko jak przychodza takie z***y jak ty.
(hoomik)
-To ten zamol ktory ma waldusia w avarze. ??
To jest ten wasz super IRC,a dokładnie zaje***ci ludzie na nim?? :l
A ty sie nie wkurzasz jak ktos przekreca twoje imie, nazwisko? Kurde, troszeczke kultury, jak ktos nie umie czytac niech tez nie pisze:)
w sumie dla dobra nas wszystkich kopiujcie nicki z profilu nie będzie problemu.moje naziwsko trudno przekręcić ale dla chcącego nic trudnego
ps.Taube jesteś rekordzistą najmniejszy staż najwięcej głosów ;p
edit:@Irc:nie wchodzić;pto najlepsze co mam do przekazania w tej sprawie
A ty sie nie wkurzasz jak ktos przekreca twoje imie, nazwisko? Kurde, troszeczke kultury, jak ktos nie umie czytac niech tez nie pisze:)Matek...
jak mnie 90% użyszkodników forum (aaaa... w notkach jakobym miała także przyznanie się do tego pewnego Matka B)) bierze za faceta to co? mają do mnie nie pisać? -_-"
powinnam się wkurzać, że wszyscy zwracają się do mnie per Taube a nie piszą już tego "d." (jak w podpisie XD)?
@ogół
literówki się zdarzają, jeśli się zdarzą w jakimś nicku to wypada je poprawić, ale nie robić wielkich krucjat i przez to tworzyć offtopową dyskusję, która by się tylko rozwinęła na kilka stron z woli wszystkich osób w nią wmieszanych, a raczej z braku woli skończenia owej.. i to jeszcze o literki XD
a fe! wstyd!
edit:
@PiXik
hehe :D
widać jestem so evul, że mnie pamiętają
d.Taube
OnlyM(PL)
08-02-2006, 13:02
@Ville Vallo(specjalnie skopiowalem twoj nick zebys sie nie plul, mozesz chociasz podziekowac -.-)
Nie bede sie uczyl waszych nickow na pamiec bo mi sie nie chce. A tak serio to mam je gleboko _>_.
A co do IRC'a nigdy nie bylem i nie zamierzam.
Matek...
jak mnie 90% użyszkodników forum (aaaa... w notkach jakobym miała także przyznanie się do tego pewnego Matka B))
Ja czasmi w realu mam problem w odroznieniu czy brzydka dziewczyna to nie chlopak. Ale czy kiedykolwiek pomylilem twoj nick? Nie, poprostu jest mylacy.
powinnam się wkurzać, że wszyscy zwracają się do mnie per Taube a nie piszą już tego "d." (jak w podpisie XD)?
W nicku masz Taube, przekreca to ktos?
@Matek
zdarzyło się, że przekręcali..
ale wiesz... nick Taube WCALE nie wskazuje na to, że ktoś jest facetem
zwłaszcza, że nie jest to polskie słowo, lecz niemieckie.... i rodzaju żeńskiego, więc gdzie to jest mylące? dla mnie jest to oczywiste, a ci, którzy nie znają niemieckiego, to mogą się zawsze chwilę zastanowić, gdyż nick nie jest polskiego pochodzenia, a takie niekiedy mogą używać i faceci i kobity :] (a jeszcze jeśli już pisze się w 1 osobie jako dziewczyna, a i tak za faceta biorą? też wina nicka? XD)
hmn.. a ja myślałam, że większe problemy są z odróżnieniem czy to w długich włosach, to chłopak czy baba ;P a jeszcze jeśli ma taką 'delikatną' facjatę to już w ogóle :evul:
ekhem.. rozkręcamy offtopa.. lepiej skończmy to :P lub na PW
edit: 1 literka na klawiaturze przestawiona przypadkiem i z powodu szybkiego pisma, a przekonanie, że ktoś jest kimś kim nie jest to dwie różne rzeczy ;) to tak jakby ktoś myślał, że nick zupełnie inaczej brzmi, a nie popełniał omyłkę z powodu tzw. 'missclick'
tak więc jeśli omyłka nieświadoma jest godna 'krucjat' a przekonania świadome są na porządku dziennym... to coś tu nie gra :]
d.Taube
@Taube
Wlasne dlatego, ze twoj nick jest 'obcy' wspomnialem, ze jest mylacy. Zastanowienie tez nic nie da, bo ja np. znam troszeczke niemiecki a i tak nic mi t o nie mowi. Co nie zmienia faktu, ze zwracam sie do Ciebie per Taube a nie Tabue, Tabe czy Taboret. Po to masz nick, ktory na forum jest twoim imieniem, zeby mowili do Ciebie tak a nie inaczej. A mylenie Cie z facetem to inna historia. Blok psychiczny, ktory np w moim przypadku sprawia, ze z gory zakladam, ze na forum spotykam facetow;]
@Ville Vallo(specjalnie skopiowalem twoj nick zebys sie nie plul, mozesz chociasz podziekowac -.-)
Nie bede sie uczyl waszych nickow na pamiec bo mi sie nie chce. A tak serio to mam je gleboko _>_.
A co do IRC'a nigdy nie bylem i nie zamierzam.
Kocham cie za to ze byles TAK LASKAWY i skopiowales moj nick... Prosze cie pozwol mi ciebie kochac....
A tak na serio to HA! jestes idiota jak sadzisz ze bede ci dziekowal za to ze musiales nadlozyc 30 sek twojego (nie)inteligentnego posta.
A zeby zapamietac kilku znakowy ciag wystarczy miec IQ lekko powyzej 20 (czyli wiecej niz doniczka).
A co do IRCa to nawet nie wchodz bo od razu kick od kazdego z opow dostaniesz =p (a nawet jezeli nie to po 30 sek pewnie na niego zasluzysz)
@Walekifa
Czasami kazdy ma zly dzien, i jeszcze pytanie : Czy zawsze jest tutaj tak nudno.... szczerze - nie sadzilem ze wyjedziesz z takim pytaniem, skoro nie jestes nOObkiem,a starasz sie byc inteligentnym userkiem
@down
chyba nie umiesz czytac - JA NIE CHCE ZEBYS WCHODZIL NA IRCA. Rozumiesz czy mam ci to przeliterowac?
OnlyM(PL)
08-02-2006, 14:19
Wow, zbanujesz mnie i co Ci to da? huh? Moge nawet teraz wejsc jezeli Ci to sprawi przyjemnosc, ale po co?
Ale powiedz mi po co mam cos pamietac jak mnie to ***sko obchodzi?
Ty i ten twoj zawyzony poziom, razem z tymi hoomikami etc wybacz ale nie pamietam wszystkich imion, ehh.
Chessterr
08-02-2006, 14:56
Taak,poprostu super ten iRC...
(Walekifa)
(The thief)
(hoomik)
-To ten zamol ktory ma waldusia w avarze. ??
To jest ten wasz super IRC,a dokładnie zaje***ci ludzie na nim?? :l
Sorry ale ty z choinki się urwałeś czy jak? Nie chcę mówić ,że jestes noob bo tak nie uważam i nie chcę mieć z tobą "na bakier", ale nie sądzisz ,że to zabrzmiało jakbyś miał urażoną dumę. Jak oni mogą mnie tak obrażać? Ohh:( Tragedia! Co za nie wychowane bachory! Ja na takie zachowania teraz patrzę przez inny pryzmat a pisanie o tym na forum co ci da? Masz inną opinięo IRCu?Ok. Ale ,żeby o tym pisać? Twoja sprawa...
@down
14 ale wtedy to chyba się nie uda bo mam problemy prywatne wtedy więc może byc ,że dzień wcześniej lub później. Ustaliłem na 14 ale chyba będzie w środę 15 lutego.
no tak Chessterr jest jeszcze temat wszędzie dobrze ale na ircu najlepiej ale tam to jest hardcore;pkiedy oficjalne ogloszenie wynikow?
I nie zasłaniaj się literówkami, bo U jest pięć miejsc w lewo i jedno w dół od S.
A nie piec miejsc w prawo i jedno w gore? o_O
Glos na Ghosta. Poniewaz.
Chessterr
08-02-2006, 15:54
Witam! Właśnie mija półmetek głosowania. Mineło pięć dni od umieszczenia sondy i pięć do zakończenia. Więc przedstawiam wyniki do chodziny 15.45. Przypominam ,że one mogą się jeszcze zmienić.
poz. / nazwa użytkownika / liczba punktów / udział głosów
1. / Taube / 35 / 26.32%
2. / Matek / 29 / 21.80%
3. / Hoomik / 24 / 18.05%
4. / Baron Kaldrick / 12 / 9.02%
5. / Slay / 9 / 6.77%
5. / Ghost nieudany / 9 / 6.77%
7. / Ville Vallo / 8 / 6.02%
8. / Walekifa / 7 / 5.25%
@walekifa
A żebyś ty był pierwszy na IRC i ktośby to napisał to co byś mógł. Napisać? Albo ,że zawsze tak jest, nie ma wszystkich, a ja wiem. Takie odpowiedzi są bardzo częste i można je przewidzieć. Nie chcę ,żebyś myślał ,że cię nie lubię czy cię wkurzam ale po co o tym mówić? Nie on pierwszy i nie ostatni tak powiedział. Zresztą to jest wyłącznie twoja sprawa jak sie zachowujesz, co piszesz i co robisz.
@Pogromca PK
Szanse na koalicję są ,ale czy napewno? A nad nagrodą sie zastanowię. Mam prośbę. Odezwi się do mnie na gg:5501303.
Walekifa
08-02-2006, 16:12
Sorry ale ty z choinki się urwałeś czy jak? Nie chcę mówić ,że jestes noob bo tak nie uważam i nie chcę mieć z tobą "na bakier", ale nie sądzisz ,że to zabrzmiało jakbyś miał urażoną dumę. Jak oni mogą mnie tak obrażać? Ohh:( Tragedia! Co za nie wychowane bachory! Ja na takie zachowania teraz patrzę przez inny pryzmat a pisanie o tym na forum co ci da? Masz inną opinięo IRCu?Ok. Ale ,żeby o tym pisać? Twoja sprawa...
Nie,ale skoro wszyscy uważają że jakiś user jest "mega intelgentny" a na IRC okazuje się że to zwykły sztywniak który szuka tylko osoby której można by do***ać to dziękuje bardzo.
A jak miałem zapytać??
"Co tu taki smęt??""
czy może:
"Czy waćpan zechce mi odpowiedzieć,że owa konwersacja jest nudnawa,ale zostanie poprawiona jutro,kiedy szanowni p. Użytkownicy będą mieli więcej do powiedzenia??
Pogromca pk
08-02-2006, 16:34
W tym kolejnym, fascynującym plebiscycie na najlepszejszego usera oddałem głos na d.Taube (nie wiem czy w dobrym miejscu kropka i odstęp), ponieważ tak wyszło mi z wyliczanki.
Slonik przewyzsza wszystkich uczestnikow inteligencją.
Czy zwyciezca dostanie złotego Wiktora/Zenona/Waldemara?
Czy są jakieś nagrody?
Czy są szanse na koalicje PIS i PO?
Jaki temat, taki post.
Walekifa
08-02-2006, 17:08
W tym kolejnym, fascynującym plebiscycie na najlepszejszego usera oddałem głos na d.Taube (nie wiem czy w dobrym miejscu kropka i odstęp), ponieważ tak wyszło mi z wyliczanki.
Slonik przewyzsza wszystkich uczestnikow inteligencją.
Czy zwyciezca dostanie złotego Wiktora/Zenona/Waldemara?
Czy są jakieś nagrody?
Czy są szanse na koalicje PIS i PO?
Jaki temat, taki post.
Złotego Waldemara,albo ładnego posta:
"Hura,wygrał mieczysław!" Naprawde warto się załapać.
rotfl ;]]] to po kolei:
@Walekifa
a wiesz, ze zlamales regulamin #tibia.pl, ktory mowi ze
17. Nie wrzeszcz textów typu: "WSTAWAĆ WSZYSCY!!!", "CO ZA POWALONY KANAŁ NIKOGO NIE MA!!!", "EJ LUDZIE GADAJCIE COŚ!!!".
18. Nie mów: "dajcie jakiś temat do rozmów". Jak nikt nic nie gada to sam coś wymyśl. Operatorzy nie są od dawania tematów.
ojejejejejej... i generalnie to jest taka zasada, ze jak cos ci sie nie podoba to na #tibia.pl nie wchodz. Mimo ze na tym forum jest kilka osob ktorym niewiadomym dla mnie sposobem zaimponowales, to i tak wiekszosc uwaza cie za debila. A juz na pewno uwazam tak ja.
@OnlyM
ojeeeej, nawias kwadratowy zamiast okraglego!! Zomg, zomg, no plax, dont kial meh! O ile Walekifa na miano idioty zasluzyl u mnie dopiero niedawno, to ty debilem byles dla mnie od zawsze. Ale z drugiej strony - jako kumpla Fakolpeta/Yarpena za wiele od ciebie nie mozna wymagac...
@Taube
to ja sobie wstawie do podpisu "Jasnie Oswiecony Pan i Wladca" - i od tego momentu w kazdym poscie w ktorym bedziesz sie do mnie zwracac prosze o uzywanie wylacznie takiego okreslenia.
Masz nick "Taube", ludzie beda zwracac sie do ciebie "Taube". Proste, logiczne, nieskomplikowane. Bylo myslec podczas rejestracji, a nie teraz sie zalisz...
---
i teraz takie czepianie sie bez konkretnego celu, odreagowac dosyc stresujacy dzien musze
literówki się zdarzają, jeśli się zdarzą w jakimś nicku to wypada je poprawić, ale nie robić wielkich krucjat i przez to tworzyć offtopową dyskusję, która by się tylko rozwinęła na kilka stron z woli wszystkich osób w nią wmieszanych, a raczej z braku woli skończenia owej.. i to jeszcze o literki XD
a fe! wstyd!
to po ki c*** kontynuujesz?
Nie,ale skoro wszyscy uważają że jakiś user jest "mega intelgentny" a na IRC okazuje się że to zwykły sztywniak który szuka tylko osoby której można by do***ać to dziękuje bardzo.
nie ma sprawy, any time. W zasadzie to cale #tibia.pl uwaza cie za kretyna, wiec mozesz sobie darowac dalsze wbijanie na kanal jesli chcesz dobrze spac w nocy
Ty i ten twoj zawyzony poziom, razem z tymi hoomikami etc
huh? To ze ten poziom przerasta ciebie to wcale nie znaczy ze jest zawyzony... bo tbh aby prezentowac poziom lepszy od twojego wcale nie trzeba sie specjalnie wysilac imho
Jasnie Oswiecony Pan i Wladca
Walekifa
08-02-2006, 17:30
nie ma sprawy, any time. W zasadzie to cale #tibia.pl uwaza cie za kretyna, wiec mozesz sobie darowac dalsze wbijanie na kanal jesli chcesz dobrze spac w nocy
Więc właśnie nie mam zamiaru na niego wchodzić :]
A co do złamania regulaminu,to bym się pokłucił.To było zwykłe pytanie czy np.jutro na IRC będzie ciekawiej,czy zawsze jest tak mało ludzi...
To za kogo uważasz mnie,lub Onlym(PL) jest twoim zdaniem,więc nie mów głosem całej tibi.pl Ponieważ pierwszy raz usłyszałem to od normalnej osoby.A jeśli naprawde jest tak jak powiadasz,to wystarczy 1 pw i znikam...
czy ja tu dobrze widzę?
hoomik, powściągnij swą jakże rozwydrzoną buźkę ;) gdyż to co tutaj odstawiasz jest naprawdę miernym popisem
1. w regulaminie nie widzę zakazu pytania się odnośnie samej atmosfery w danym momencie
2. nie obrażaj innych użytkowników
3. nie podawaj sobie takiego podpisu, gdyż z jakiej strony na to nie patrzeć, nie zasługujesz na takie wyróżnienie ;) wpierw musisz nieco dorosnąć
4. gdybyś nie zwrócił uwagi, to odsyłam jeszcze raz, przeczytaj kilkanaście razy moje posty tutaj, to może odwidzi ci się to, jakobym się żaliła :]
5. czepianie się bez celu i odreagowywanie było od początku a nie od środka postu
6. jeśli chodzi o odreagowywanie w ogóle, lepiej nie zaczynaj, gdyż nie jesteś jedynym, który miał kiepski dzień, w szczególności, że nie masz chyba jeszcze pojęcia czym, tak naprawdę jest sesja - a zapewniam cię, że w czasie jej trwania lepiej się nie narażać studentom :]
7. nie przeklinaj
8. jeśli o prezentowanie lepszego poziomu chodzi, to tutaj się nie popisałeś, więc radzę następnego posta napisać po kilku herbatkach z melisą, nim sobie krzywdę przez przypadek zrobisz, gdyż to co widzę nie świadczy za dobrze o tobie ;)
d.Taube
cieszy przemiana forum teraz każdy zostaje ukarany i nie ma znaczenia kim jest oby tak dalej.hoomik wyluzuj?
OnlyM(PL)
08-02-2006, 20:26
@Hoo~
A czy to nie prawda ze ty i ta twoja reszta uwazacie sie za wladcow forum?
Pff... sorry ale mnie twoje zachowanie nie imponuje. Wrecz przeciwnie, jest one zalosne. Stworzyliscie sobie wlasny "poziom" i nikt z userow oprocz was nie moze do niego dorownac, nie? Kazdy kto zaczyna na was narzeka to jest noob low lvl etc -.-. Nie bawi mnie to, a mody to popieraja. A do Fako~ to zamknij ten temat bo jego juz nie ma.
Widać, że rozmowa zeszła na bardzo związany z tematem tor.
Baron Kaldrick
08-02-2006, 20:37
OnlyM, czy ty masz jakieś kompleksy? Wszędzie elitę węszysz, wszędzie poniżanie samego siebie widzisz. Już nie mówiąc o tym, że ni cholery nie wiem co ma do tego wyzywanie ludzi od n00bów bądź low lvli - znajdź mi jeden post, w którym hum kogoś tak nazywa, proszę. Cheer, odejdź na chwilę od kompa, pobiegaj trochę, odetchnij świeżym powietrzem, a potem wróć i spójrz jakie banialuki na forum sadzisz.
Elyta elyta. Jestesmy tru elytarni.
Walekifa
08-02-2006, 20:58
OnlyM, czy ty masz jakieś kompleksy? Wszędzie elitę węszysz, wszędzie poniżanie samego siebie widzisz. Już nie mówiąc o tym, że ni cholery nie wiem co ma do tego wyzywanie ludzi od n00bów bądź low lvli - znajdź mi jeden post, w którym hum kogoś tak nazywa, proszę. Cheer, odejdź na chwilę od kompa, pobiegaj trochę, odetchnij świeżym powietrzem, a potem wróć i spójrz jakie banialuki na forum sadzisz.
Już nie chodzi tutaj o low lvl,e nooby itp.Ale o samo poniżanie...POwiedział bym wam pare nie miłych słów,ale nie od tego jest forum ani irc
Elyta elyta. Jestesmy tru elytarni.
ty nie. Jestes n00bem i low lvlem!
ofc just kiddin'
@Walekifa:
Więc właśnie nie mam zamiaru na niego wchodzić
swietnie
A co do złamania regulaminu,to bym się pokłucił
no to jedziesz. Kloc sie.
Ponieważ pierwszy raz usłyszałem to od normalnej osoby
o rly? \/
(Walekifa)
(The thief) (= Ghost Nieudany)
A jeśli naprawde jest tak jak powiadasz,to wystarczy 1 pw i znikam...
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...
@Taube:
hoomik, powściągnij swą jakże rozwydrzoną buźkę
hm... nie
1. w regulaminie nie widzę zakazu pytania się odnośnie samej atmosfery w danym momencie
Nie wrzeszcz textów typu
2. nie obrażaj innych użytkowników
milo ze czepiasz sie o to tylko mnie, ale dobra rada - jesli czepiasz sie kogos o cokolwiek, to patrz na ogol - a nie tylko na jedna osobe. A jesli nie zamierzasz, to coz... nie wytykaj tego i mnie, simple
3. nie podawaj sobie takiego podpisu
oczywiscie ze bede dodawac. NIKT mi nie zabroni, a z tego co sie orientuje w regulaminie nie ma stosownego punktu dot. dopiskow... a w ogole to wedle twoich zasad to zwracasz sie do mnie w niewlasciwy sposob atm.
4. gdybyś nie zwrócił uwagi, to odsyłam jeszcze raz, przeczytaj kilkanaście razy moje posty tutaj, to może odwidzi ci się to, jakobym się żaliła
przeczytalem, nic sie nie zmienilo.
5. czepianie się bez celu i odreagowywanie było od początku a nie od środka postu
well, wydaje mi sie ze lepiej wiem w jakim zamiarze JA pisalem SWOJEGO posta...
6. jeśli chodzi o odreagowywanie w ogóle, lepiej nie zaczynaj, gdyż nie jesteś jedynym, który miał kiepski dzień, w szczególności, że nie masz chyba jeszcze pojęcia czym, tak naprawdę jest sesja
nie widze zwiazku w "moje odreagowywanie <=> sesja"... generalnie to wiem o co ci chodzi, ale tak - teraz tez czepiam sie dla samego czepiania (tzn w ostatniej linijce)
7. nie przeklinaj
patrz pkt 2 i odpowiedz do niego
8. jeśli o prezentowanie lepszego poziomu chodzi, to tutaj się nie popisałeś, więc radzę następnego posta napisać po kilku herbatkach z melisą, nim sobie krzywdę przez przypadek zrobisz, gdyż to co widzę nie świadczy za dobrze o tobie
ba, swiadczy o mnie calkiem zle - ale w zasadzie to zwisa mi to, ja tam bym sie zbytnio na waszym miejscu nie przejmowal kims, kogo na 99% i tak w zyciu na oczy nie zobaczycie... jezeli tak bardzo bola was moje posty to gdzies w panelu uzytkownika jest taki fajny przycisk "zignoruj" - use it. Nah...
@PiXik
cieszy przemiana forum teraz każdy zostaje ukarany i nie ma znaczenia kim jest
nah, a nie bylo tak wczesniej?
hoomik wyluzuj?
alez ja jestem wyluzowany. Jestem *******onym, ****a, za***iscie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.
@OnlyM
A czy to nie prawda ze ty i ta twoja reszta uwazacie sie za wladcow forum?
polowicznie prawda. Tzn za wladce forum uwazam tylko siebie. Normalnie master and commander. W dodatku Jasnie Oswiecony.
Pff... sorry ale mnie twoje zachowanie nie imponuje.
nie przypominam sobie abym probowal imponowac tobie lub komukolwiek innemu?
Wrecz przeciwnie, jest one zalosne.
Aff... look who's talking
Stworzyliscie sobie wlasny "poziom" i nikt z userow oprocz was nie moze do niego dorownac, nie?
no, za niski lvl masz n00bie
Nie bawi mnie to, a mody to popieraja
mody popieraja to ze cie to nie bawi czy to drugie? Bo jesli jednak 'to drugie', to w zasadzie racji nie masz - przykladem moga byc 3 punkciki dla mojej jakze skromnej osoby. Chociaz tbh sam moglbym wskazac kilka(~nascie) swoich postow w ktorych zasluzylem na ostrzezenie a go nie dostalem... oh well, shit happens.
Fewk, zeby zmarnowac 15 minut czasu na pisanie posta... --"
Jasnie Oswiecony Pan i Wladca
Elyta come back. Jak widze elyta wraca nam niczym czkawka na kacu. Czy wy choć na 5 minut jesteście w stanie zapomnieć że ktoś takie głupie hasło rzucił i napisać cokolwiek o kaldzie, hoomie itd. który nie byłby cieniem tamtego, bądź co bądź, durnego tematu?
Napiszę tu jeszcze raz, mam nadzieje że ostatni, 3(słownie trzy) prawdy które warto by było żeby sobie wpoić:
1. Nie ma, nie było i nie będzie rzadnej elity. Taką stworzyli sobie nie wiedzieć dlaczego inni userzy.
2. Nie mieszajcie kanału #tibia.pl do forum. Kanał jest własnością Scorcerera, więc on i mianowanie przez niego operatorzy mają prawo robić na nim co chcą, co więcej, mają prawo do własnej interpretacji jego regulaminu.
3. Warto podejść nieco obiektywnie do sprawy przed napisaniem posta.
Nie chcę tu nikogo oceniać, ale cała idea tego konkursu wydaje mi się nieco dziwna, takie kreowanie elyty opozycyjnej do tej "starej". Zresztą nie mam pojęcia wogóle skąd się tu wzieło akurat to grono ludzi. Bo są tu długo? I dlaczego moderatorzy nie mają prawa kandytować? To, że moderujemy to forum, nie znaczy że jesteśmy jacyś specjalni. Jeśli taki konkurs wogóle może posiadać sens, to IMHO powinien on promować userów którzy potrafią pisać na poziomie, a nie finalistów wziętych z kosmosu.
Nie rozumiem też całej tej dyskusji. Macie wszyscy swoje prywatne zdanie i za Chiny ludowe jeden drugiemu nie udowodni że jest idiotą.
Zabawa o kant dupy potłuc.
@hoom
Daruj sobie. Nie wiem komu i co chcesz udowodnić. Nigdy w życiu a nawet i rzyci nie wtłuczesz im że masz (jakoby) rację mając niektórych tu za noobów. Tym pięknym sposobem 15 minut przeznaczyłeś na sztukę dla sztuki. Tak jakoś dziwna dla mnie zabawa w berka.
a niech was, jeden z nielicznych konkursow w ktorym zalapalem sie do finalu - z marnym skutkiem ale zawsze ;) - i wszyscy musza go krytykowac ^^
Juz nie mam ochoty komentowac bezczelnego zachowania OnlyMa za ktore powinien dostac 1 pkt conajmniej i to od bardzo dawna, bo juz naprawde klawiatura mi sie wypstryka a on i tak nie zrozumie tego co chce mu przekazac (ew. bedzie mi pisal notki ze jestem lizodupem - wlasnie, dlaczego akuratnie lizodupem Only? bo tobie nie wylizalem i sie czepiasz?).
Dalej - Gang - wy mieliscie swoj konkurs niedawno, Drom wam zorgranizowal ;)
@hoomik:
Nie pamiętam w którym, ale w jednym z dawnych tematów, potwornie się plułeś, że ktoś przekręca twojego nicka. Widać poglądy ci się zmieniły.
@Reszta:
Dajcie se spokój... to co dzieje się na ostatnich 2-3 stronach jest tak żałosne, że nie wiem czy mam się z was śmiać, czy raczej opłakiwać.
Walekifa
08-02-2006, 21:37
swietnie
Dlaczego? A bo nobo poniewaz ty tutaj jesteś szefem?a wszelcy inni użytkownicy którzy stoją ci na drodze są potencjalnymi wrogami, debilami,noobami.Trzeba ich tępić??Na tym forum jest 1000 inteligentniejszych użytkowników od ciebie,baa 80% tego fora taka jest,ale siedzi to w głębi ducha,i nie chcą tego pokazać.Ty poprostu zdobywasz uznanie jadąc innych.I twierdzisz że inteligentny post jest postem,w którym każde zdanie jest cytowane,poniżane,oraz zaprzeczane??.
no to jedziesz. Kloc sie.
Pokluce sie.TO było zwykłe pytania mające na calu dowiedzieć się czy IRC jest zawsze taki pusty,i cichy.Czy jeśli wejdę tutaj jutro,to będzie ciekawie i miło. Na zwykłe pytanie otrzymałem ofensywne odpowiedzi,więc nie wiem kto tutaj jest kretynem.
o rly? \/
[/b]
Tutaj przyznam ci rację,ale nie obchodzi mnie co myśli o mnie jedna,dziesięć,dwiadzieścia osób. A ty sugerójesz się całą tibią.pl(na 60 000 userów,z czego 20 000 korzysta conajmniej raz w tygodniu z forum,a około 200 widać codziennie) Gdyby niechciało mnie tutaj te skromne 200 osób,wtedy bym cie zrozumiał .
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...
Powiadasz??
Edit: Wyczyściłem skrzynkę,działaj
Przynajmniej dzięki Wam na chwilę zapomniałem co się przed chwilą stało w pewnym meczu. :D Bardzo wciągająca lektura.
Dr. Omader
09-02-2006, 04:50
Przynajmniej dzięki Wam na chwilę zapomniałem co się przed chwilą stało w pewnym meczu. :D Bardzo wciągająca lektura.
Mi tam sie nawet nie chcialo czytac ;)
Hoomik przesadzasz i za to dostales ostrzezenie. Pewnie masz je gdzies, ale zachowujesz sie bardzo zalosnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.