Pokaż pełną wersje : Czyżby Olecko przejeło pałeczke od Szwedów ???
Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :(
Nosso Mc'Furry
04-02-2006, 21:57
Hehe Olecko uważa się za najlepsze miasto które ma najlepsze osiągi w Tibi w Polsce. To jest chore, ich zachowanie też, ale co poradzisz... Tacy już są ludzie którym głupota wali na łeb :)
Zmień świat i tyle
Radził bym zmiane serva ale nie idż na Danubie tam wiekszosc highlvli to szwedzi o ****e z Olecka!
Hail and Kill
Hail Olecko :D
Evil Maul
05-02-2006, 01:35
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :(
To proste zmien serv jezeli ci nie pasuje -.- . Taka sama sytuacja byla na danubi i co ? wybuchla wojna i jest jeszcze gorzej -.-
Hehe Olecko uważa się za najlepsze miasto które ma najlepsze osiągi w Tibi w Polsce. To jest chore, ich zachowanie też, ale co poradzisz... Tacy już są ludzie którym głupota wali na łeb :)
Zmień świat i tyle
Oni są najlepszym polskim miastem grającym w tibie, nawet udało sie im wygonić z jakiegoś serwera (nie pamietam nazwy) del'toro
Lord Dreathan
05-02-2006, 09:50
Olecko to jedna wielka wiocha, największe zbiorowisko PA w całej Polsce. Są gorsi od Szwedów i Hiszpanów.
To proste zmien serv jezeli ci nie pasuje -.-
To nie zawsze jest takie proste jak sie wydaje... A jeśli koleś na serwie ma powiedzmy 40 pala z distem ~80, 15 mlvlem i 150 k w depo + eq? Ty opuściłbyś Nisogafa tylko dlatego że jakieś zadupie zaczyna się wymądrzać na serwie? Ogólnie PA się rozrasta. Tak to jest. Wyższy level zawsze chce mieć poczucie ważności. Niestety coraz częściej spotyka się również little PA. Z takimi trzeba mieć szczęście. Może się okazać że koleś nic nie znaczy i tylko wkręca, ale może również być tak że naprawdę zna połowę serwa...
P.S: Osobiście wole szwedów. Mniej się wymądrzają i nie krzyczą na każdym zakręcie "hunted"...
Ostatnio jakiś 94 knight (polak) mi groził za to że powiedziałem do ziomka (polaka-niższy level) "zajete k*rwa"...
Zmień świat i tyle
Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :)
Evil Maul
05-02-2006, 21:29
Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :)
hehehehehe :p hail Płock
Ty opuściłbyś Nisogafa tylko dlatego że jakieś zadupie zaczyna się wymądrzać na serwie?
Ludzie opuszczają servery, czasem i z mniej ważnych powodów, niż dominacją Olecka. Ja opuściłem 65 Elite na hibernie, bo znudziła mi się tam gra. Gram teraz na aldorze, i jeszcze nikt mi się nie wymądzrzał, że jest z Olecka. :)
Kasprzakos
06-02-2006, 11:46
Ja nie wiem ludziom to nie dogodzisz jak rządzili Szwedzi to płakali jak rządzo Polacy to płaczo. Stare prawo przyrody " przeżyją tylko najsilniejsi " Jesteś słaby umierasz proste??
Nosso Mc'Furry
06-02-2006, 14:41
Oni są najlepszym polskim miastem grającym w tibie, nawet udało sie im wygonić z jakiegoś serwera (nie pamietam nazwy) del'toro
Nie są najlepszym Polskim miastem grającym w Tibie w Polsce.
Słyszałem o jednej postaci grajacej w Tibia tam Zecik to niejego postac ale tak go nazywaja.
Patrz na taką Iławe (stamtąd pochodze ale nie mowie ze jestesmy naj)
Undead Slayer - 2 polak z 200 lvlem
Mastro Daro - niedawno 1wsze miejsce na swiatowej liscie w magic levelu.
Miller - Jeden z najwiekszych (jak nie najwiekszy) lvlem sorców w Polsce.
Przy tym mamy o wiele wiecej lvli 100+ niz SŁAWNE OLECKO.
A to że wygonili Del'Toro looool? Niech sprobuja wygonic ( nie wiem czy jeszcze tam graja ale kiedys grali) z Isary gdzie del toro zaczynali gre i byli wszyscy razem ;)
Ja nie wiem ludziom to nie dogodzisz jak rządzili Szwedzi to płakali jak rządzo Polacy to płaczo. Stare prawo przyrody " przeżyją tylko najsilniejsi " Jesteś słaby umierasz proste??
Proste tylko ze tez kiedys byles slabym :)
i trzeba pomagac slabym zeby byl potem silnym (:
huh Nosso Mc'Furry nie powiedzialbym zeby ilawa byla lepsza miller na pewno nie jest najlepszy patrz; taifun, i wlasnie nemtor
moge ci podac paru dobrych gosci z olecka
nemtor,paladinka,vete,scratch nie chce mi sie wiecej wymieniac ale jest wiele innych lepszych lvl-i niz sa w ilawie
huh Nosso Mc'Furry nie powiedzialbym zeby ilawa byla lepsza miller na pewno nie jest najlepszy patrz; taifun, i wlasnie nemtor
nemtor,paladinka,vete,scratch nie chce mi sie wiecej wymieniac ale jest wiele innych lepszych lvl-i niz sa w ilawie
Prawa.
Moze i w Ilawie jest 200 lvl ale w Olecku jest o wiele wiecej 100lvl+
Słyszałem o jednej postaci grajacej w Tibia tam Zecik to niejego postac ale tak go nazywaja.
LoL !! Niejego Postac??
Nosso Mc'Furry
07-02-2006, 13:47
Prawa.
Moze i w Ilawie jest 200 lvl ale w Olecku jest o wiele wiecej 100lvl+
LoL !! Niejego Postac??
MóWIE ŻE SŁYSZAŁEM JAKOŚ GDZIEŚ MAM KTO GRA W OLECKU! ROZUMIESZ?!
A to czy w więcej 100+ jest w Iławie czy w Olecku, to bym się kłócił, ale nie zamierzam.
Mówcie co checie dla mnie Olecko nie jest najlepszym miastem grającym w Tibie
(Pewnie same Olecko uważa że są the best w "Polską Tibie");(
Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
Olecko jest miejscowością cherakterystyczną dla polskiej Tibii. Zecik (Nemtor/Mevar) jeden z najsłynniejszych graczy pochodzi właśnie z tamtąd. Undead rozsławił Iławę a Mastro Daro posiada najwyższy lvl magiczny wspolnie z Hesperidesem (best lvl wśród druidów... Antica). Można jeszcze wspomnieć i Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;)
Ostatnio zauważyłem również że tworzy się duża scena tibijska w Debicy. Z tamtąd pochodzą m innymi Skittl del fifik (czołówka exp askary 103 rp), czy np. Pasterz the Axemaster (aktualnie 112 ek który expi w zabójczym tępie) oraz inni :)
Kasprzakos
08-02-2006, 10:25
Proste tylko ze tez kiedys byles slabym :)
i trzeba pomagac slabym zeby byl potem silnym (:
Nie zrozumiałeś moich słów.Niebyłem słaby bo dalej grałem i nie odpadłem mówiąc słaby nie mam na mysli moy postaci tylko umiejętność gracza :D
A co do tematu na Aldorze oprócz Olecka grają inne miasta takie jak Ostróda i jej cała rodzinka Posterunkowych :D Mimo że nie są tak silni jak Oleccy gracze,ale się z nimi trzymają :D
Atena von'Cookie
09-02-2006, 16:38
Dupa nie Olecko. Najlepsze miasto to Dębica mamy tu bardzo dużo h-lvli :) Podam przykłady ;]
- Poncek Ca'Pone ( Berylia ) - 117 EK
i cała rodzinka Ca'Pone ( należałam do niej :p i ca'ponikow znam na rl )
- Skittl del fifik ( Skittlus odiwedzam czesto twoja kafejke internetowa :D ) i rodzinka del fifik moi dobrzy kumple na rl to od nich się tibia zaraziłam chociarz nie gram z nimi na Askarze, długo mnie namawiali ale nie chce :D
- Na Nebuli tez mamy sporo debiczan ( rowniez moi kumple :p ): Vilir, Fajny Ludek, Rootsmanow
- a teraz troche z tych mniejszych lvli :): Sir Wuju, Toony Knight, Evil Nosferatu ( MEEE ! ), Galeril Airos, Zeveve
thewojtek
09-02-2006, 17:37
Dupa nie Olecko. Najlepsze miasto to Dębica mamy tu bardzo dużo h-lvli :) Podam przykłady ;]
- Poncek Ca'Pone ( Berylia ) - 117 EK
i cała rodzinka Ca'Pone ( należałam do niej :p i ca'ponikow znam na rl )
- Skittl del fifik ( Skittlus odiwedzam czesto twoja kafejke internetowa :D ) i rodzinka del fifik moi dobrzy kumple na rl to od nich się tibia zaraziłam chociarz nie gram z nimi na Askarze, długo mnie namawiali ale nie chce :D
- Na Nebuli tez mamy sporo debiczan ( rowniez moi kumple :p ): Vilir, Fajny Ludek, Rootsmanow
- a teraz troche z tych mniejszych lvli :): Sir Wuju, Toony Knight, Evil Nosferatu ( MEEE ! ), Galeril Airos, Zeveve
bez obrazy dla za***istych ca'ponow ;* ale co to za hlv ~70 lv? z oleckiem nie macie szans -,-
Evil Maul
09-02-2006, 18:02
Może zamiast gadac głupoty zajelibyście sie tym tematem co ???? :p
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1121617
8o Wojna na Aldorze... ale zapomnielismy o jeszcze jednym mieście ;) jest nim Rybnik. Jeśli ktoś gra na askarze to napewno wie kto to jest Avajan a nie jedna osoba zna Jinikao z Iridi B) Jest tam cała masa osób grających w Tibie które do czegoś juz doszły :D
Nie są najlepszym Polskim miastem grającym w Tibie w Polsce.
Patrz na taką Iławe (stamtąd pochodze ale nie mowie ze jestesmy naj)
Undead Slayer - 2 polak z 200 lvlem
Mastro Daro - niedawno 1wsze miejsce na swiatowej liscie w magic levelu.
Miller - Jeden z najwiekszych (jak nie najwiekszy) lvlem sorców w Polsce.
Przy tym mamy o wiele wiecej lvli 100+ niz SŁAWNE OLECKO.
A to że wygonili Del'Toro looool? Niech sprobuja wygonic ( nie wiem czy jeszcze tam graja ale kiedys grali) z Isary gdzie del toro zaczynali gre i byli wszyscy razem ;)
chodzilo mi o to że wygonili del'toro z nowego serwera, nie z ich "domu" Isary.
btw w iławie moze i jest wiecej h leveli, ale tylko dlatego ze iława jest większa od olecka. Podawales wszystkie gwiazdy z iławy, level to nie wszystko jest jeszcze coś takiego jak pvp, a nemtor (zecik) jest w tym za******* przykład : rozwalił setzera gamblera na duelu na teście
Diamonic
11-02-2006, 02:12
Może zamiast gadac głupoty zajelibyście sie tym tematem co ???? :p
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1121617
Tu się praktycznie nie ma czym zajmować, albo raczej - nie na tym forum, bo zraz zacznie się spam jaki to Masa i Nemtor są za***iści, że mają wypas elo super PvP, itp. Masa już raz prawie padł i ch*j, Nemtor przyszedł go wybawić, a Masa podczas ucieczki powiedział do eliego i ravenkeepera "JUDE" co doskonale pokazuje, że jest on jeszcze dzieckiem.
Btw. wiedział ktoś, że masą grał ktoś z olecka podczas wojny z bw? :confused:
EOT.
-Diam~
Drazharm
12-02-2006, 02:44
wszystkie postacie ktore sa sharowane gowno sie licza
95% olecka to banda dzieci ktora sharuje pare postaci i dzieki temu osiaga wyniki
@up
rotfl, wkurzony chlopak po dedzie napisal =] powiem ci tylko tyle ze z olecka to nie sa dzieci, sa w poodbnym wieku do twojego
Tanivupo
12-02-2006, 08:19
8o Wojna na Aldorze... ale zapomnielismy o jeszcze jednym mieście ;) jest nim Rybnik. Jeśli ktoś gra na askarze to napewno wie kto to jest Avajan a nie jedna osoba zna Jinikao z Iridi B) Jest tam cała masa osób grających w Tibie które do czegoś juz doszły :D
Hrhr Rybnik Rox :D:D
Ale tak serio mysle ze nie ma miasta najlepszego w tibie;o wkazdym miescie sa 100+lvle kazdy cos osiagnol.... a ze Olecko staje sie "stolica" polskiej tibi to hmm.. nie mam zdania:> mi nigdy nie dokuczali gdy gralem na Aldora;p moze to dlatego ze mam friend w olecko :>
Mimo-vader
12-02-2006, 08:58
To może zróbmy czołówke polskich miast w tibie w oddzielnym temacie z sądą itp. :p
a Olecko to wogle miasto? a nie jakas wiocha gdzie panuje bezrobocie i dlatego nonstop tibia?
to prawda...wielku h.lev odpier***a ostro... np pa za to ze sie zabije jego pk chara... ale nie wrzucałbym tego do 1 worka ze to ludzie z olecka...
myslicei ze graczie z innych miast niemaja nasrane pod kupułą??
wiec wychodzi na to ze my to banda pk i pa ;> nie powiem ze nie ma tego u nas ale jest kilku graczy ktorzy sa naprawde respektowani na swoich swiatach.
co do tego ze olecko najlepsze jest..... hmmm na kilku swiatach tylko :) szczegolnie danubia aldora
moim zdaniem z miast polskich ktore licza sie w tibii to olecko i plock
i nie wyskakujcie ze macie xx graczy z lvl 100+ ... sorry nie powiem wam ile jest w olecku ale ta liczba jest tak duza ze nie sposob mi teraz wszystkich zliczyc do tego czesci nawet nie znam.
ze olecko rzadzi na kilku swiatach to nie ma watpliwosci i nie chodzi tu o lvl ale o pvp na pewno wiekszosc z was slyszala o zeciku i vetebinie
ale czy to naprawde wazne kto jest lepszy ?? przynajmniej dla mnie nie jako polacy powinnismy byc razem wiekszosc z nas tego nie robi ...trudno nie dziwie sie
Lafi
Danubia
Olecko < tak teraz mozecie mnie zjechac
Ja tam nic do Olecka nie mam mimo ze jestem z Rzeszowa, kazdy tibijczyk ma swoj sposob gry i nikt tego nie zmieni. I zalosna wg mnie jest ta klótnia ze " moje miasto ... (Przeszczepy dolne) ... jest najlepsze !!"> Kazde miasto ma swoich zawodnikow i trudno jest okreslic kto jest najlpeszy !! Ale czy to wazne ?? Nie mozemy sie zjednoczyc i poweidziec ze POLSKA JEST NAJLEPSZA ???!!!
Takie jest moje zdanie !!
HAIL POLAND !!
[MaCiek]
26-02-2006, 21:36
Omg Ale wy jestescie masakryczni dobijacie mnie no i po co sie klucic ktore miasto jest best japier**** . Po co Sie Klucic? Olsztyn Tez ma dosyc Dobrych Ale nie mowie ze best ... .
Moze byc tak ze ci z Olecka sobie kkupuja chary 60-90+ i sie podniecaja (Masakkra)
Keisuk Cichy
27-02-2006, 12:27
Ja tam nic do Olecka nie mam mimo ze jestem z Rzeszowa, kazdy tibijczyk ma swoj sposob gry i nikt tego nie zmieni. I zalosna wg mnie jest ta klótnia ze " moje miasto ... (Przeszczepy dolne) ... jest najlepsze !!"> Kazde miasto ma swoich zawodnikow i trudno jest okreslic kto jest najlpeszy !! Ale czy to wazne ?? Nie mozemy sie zjednoczyc i poweidziec ze POLSKA JEST NAJLEPSZA ???!!!
Takie jest moje zdanie !!
HAIL POLAND !!
Ja znam kilku hlvli z Rzeszowa:)
Lancellots
27-02-2006, 13:20
Smieszni jestescie z tym tematem ,ktore miasto jest the best??? Chcecie wiedziec? Olecko rox ,ale Siejnik the best [jest to osiedle w olecku dla niekumtych :P]:D. A tak naprawde nie licza sie levele ,ale pvp i spolpraca i bibowanie ,a w tym Olecko jest dobre :P
Ja znam kilku hlvli z Rzeszowa:)
Bo z tego co sie orientuje to Ty Keis tesh jestes z Rzeszowa :p
Rzeszów tesh ma swoich H LVLi i nie jest ich znowu tak malo, ale z nikim sie na pewno nie bede klócil o to ze Rzeszów jest najlepszy bo mi to jest obojetne, a pamietajcie ze nie liczy sie tylko lvl...
Jeszcze raz zapytam:
Nie lepiej powiedziec ze najlepsza jest nasza POLSKA ??
POZDRO dla Polakow i dla zawodnikow z Rzeszowa !!
Hail Poland !!
Keisuk Cichy
27-02-2006, 14:57
No fakt...jestem z Rzeszowa:)
Ja, Rootwailer,Vertor,Dziabag Knight,Royal Suchy, Yoshumitru, ....w dodatku na innych servach jest rozrzuconych troche naszych 100+, byl tez jedne koles z Nowego Miasta zapomnialem name, cos kolo 150 lvl royal paladin....Suchy wie cos o nim wiecej.
No nic....pozdro 600;)
Mnie zapomniales dopisac :P ale i tak was dogonie :P A o tym "Royal Paldin" to nie slyszalem, ale zapytam Suchego :) on na pewno bedzie cos wiedzial :)
Hail Poland
See Yaa In Tibia xD
wiec wychodzi na to ze my to banda pk i pa ;> nie powiem ze nie ma tego u nas ale jest kilku graczy ktorzy sa naprawde respektowani na swoich swiatach.
co do tego ze olecko najlepsze jest..... hmmm na kilku swiatach tylko :) szczegolnie danubia aldora
i nie wyskakujcie ze macie xx graczy z lvl 100+ ... sorry nie powiem wam ile jest w olecku ale ta liczba jest tak duza ze nie sposob mi teraz wszystkich zliczyc do tego czesci nawet nie znam.
ze olecko rzadzi na kilku swiatach to nie ma watpliwosci i nie chodzi tu o lvl ale o pvp na pewno wiekszosc z was slyszala o zeciku i vetebinie
ale czy to naprawde wazne kto jest lepszy ?? przynajmniej dla mnie nie jako polacy powinnismy byc razem wiekszosc z nas tego nie robi ...trudno nie dziwie sie
Lafi
Danubia
Ehh xD a Mi sie wydaje ze na Danubi TERAZ rzadzi bardizej Płock niz Olecko (;
Zreszta na paru swiatach jest duzo +100 lvli z Olecka i z Płock dajmy przyklad Danubia(Nexagon,Xsiao,Rastlin etc.) Aldora ( Masa,Vanessa etc.)
Moim zdaniem the best miasta grajace w tibie to:
1.Płock
2.Olecko
3.Bydgoscz... maybe Piła? a moze Rzeszów? juz sam niewiem xD
Wiem jedno...... Płock the best ( ;
Sir Pietruch
28-03-2006, 21:24
Olecko to banda noobów i PA z Masakrowcem na czele i cała Anima. Jada na 3 ownerow i podnieta. Ol~ to wiocha w ktorej panuje bezrobocie a pol miasta kradnie neta. Olecko suXXX Masakorwiec suXXX ( a noobki z polski sie podniecaja jego aimbotem ). Mam tylko szacunek dla jednego gracza z Olecka - Scratch'a. Reszta to banda noobow, PA i innego smiecia.
@up
naab, jak nie wiesz to nie *******, i nie ladnie sie przezywac na dzielnice, w ktorej ktos mieszka... fu
Rethfing on Aldora
29-03-2006, 08:29
Sir Pietruch nie wiesz kompletnie nic o Aldorze.
Może ktoś mi powie do jasnej anielki co wy się tak tych Szwedów czepiacie?
pempek^^
29-03-2006, 15:18
Zawsze jest jak gdzies idziesz to 8 lvl mowi s*******aj a ty sie go pytasz bo co czemu a on Olecko :/ mnie duzo osob zna na aldorze ale teraz sie wyrownalo trohe ale mam nadzieje ze kiedys,, Eternal March Vs Olecko :):)ale tez mam spoko kumpli z Olecka ale som tez pszydupy ale jest spoko :P:cygaro:
@up
na kazdym swiecie tak jest jezeli bijesz jakiegos nooba albo kogos to cie straszy h lvlem
jezeli kogos bijesz nie musi on byc z olecka tylko tobie tak mowi zebys go zostawil ehh
Po co ten temat i tak regionalny nacjonalizm wygrywa. Kazdy powie ze jego miast (wies?) jest super itp. Jesli wejdziesz miedzy wrony... Bydgoszcz 4ever
mmm. z tym najlepszym miastem ogolnie bym sie klocil. Mmy kilka tibijnych stolic w Polsce i miedzy innymmi tez do tej grupy nalezy Olecko. Poza tym na pewno Wloclawek, Plock, Bydgoszcz, Piła, Dabrowa Gornicza, Debica czy Lublin. A Olecko? ;] Na Selenie pokazali jaka maja sile na poczatku po czym zostali kickneci ;) No i hail boty u wiekszosci z nich :]
ktory serwer? ;]
zwiastun ciemnosci
30-03-2006, 17:20
Hej no Kalversky jedziemy do Olecka robota sie szykuja :) zabierz ze sobą cementowe buciki...
No coz Black Widows juz nie ma, to kozaki sie rozmnażają jak by mnie ktos tak podskoczyl z protektorami to bym sie tylko smial :)
a Polacy to n00by i pogodzcie sie z tym, zlodzieje, hackerzy, idioci oraz nie jednokrotnie uswiadomili mi na jakim poziomie stoi u nas Angielski ehh.. jednak na szczescie sa tacy playerzy jak ja :) no i niektorzy z was :P
Ps.
Czy aby Polacy nie byli jedną z plag egipskich?
Sir Haxel
31-03-2006, 16:01
Smieszny temat :p piszcie piszcie miło jest sie posmiac z waszej glupoty;)
Drazharm
01-04-2006, 18:55
slyszalem ze w olecku psy dupami szczekaja
NIezmieina to faktu ze w Olecku jest najwiekszy nOOb śwaita mianowicei Paladinka i jego UTani hur na red HP ; ] mimo wszystko respect za wojne z lil demo .. która jakims cudem wygrali; ] OLecko OLecko.. eh; )
HAil Fingerout
HAil GladiahtorB)
Lafi
Danubia
hah Szczerze? jesteś jedynym z OLecka ktorygo naprawde szanuje i bede CIe bronił jak ktoś Cie pojedzie; D.. moj kumpel z reala (tribee) opowiadal mi o TWojej 18mnastce; D SMiałem sie nieziemsko ; D pozdraiwam sdecznie; ))
XD
Miltoner
12-04-2006, 19:36
eheheh czlowieku ty chyba nie wiesz co sie dzieje na innych serverach ;] dla mnie aldora jest i bedzie zawsze najlepszym servem na ktorym gralem. Mozesz zmienic serva ale wtedy bedziesz mial takie sytuacje co 2 dzien ;]... Beka z was.
[QUOTE=Massior]Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
[...]Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;)[...]
Taifun jest z Bielska Bialej.
Bielsko tez ma niezly team tyle ze nieco rozrzucony po roznych servach ale moze w przyszlosciB)
Wniki macie... a mzoe zeby nie Olecko to
Zeby nie Olecko to świat pt.: Aldora bylby przecietnum swiatem z 400 ludzmi online w ciagu tygodnia a tak nie jest. Jednak ludzie tam graja a jak graja to maja po co, z tymi little PA jest najwiekszy klopot a tak wogole to Olecko ma chyba 2 swiaty o.O moze macie przyklady jakie swiaty maja np. plock? :>
Miltoner
13-04-2006, 00:58
Ludzie uspokujcie sie czy to wazne ktore miasto jest lepsze w tibie ?? Wazniejsze jest to co Polacy osiagneli a nie miasto w Polsce ... Moze zaraz bedziecie robic wojny zamiast np. Poland vs. Sweden to bedzie Olecko vs. Plock dajcie sobie na looz nie ma o co sie klocic Xd.
ThcHunterek
13-04-2006, 04:24
A tutaj sie klania Ganjalfus ( gralem nim jak byl 51 ek :P zreszta sprzedalem za 250 zl ale dzis ma z 15 lvl ¬¬ jakas lama nim grala xD ) . A co do tematu to z olecka znam z nickow i rozmow czasami ( bardziej od sellania 50 bp hmm xD ) Mase , Nemtora ( zecika ) i pare osob ktore mile wspominam (lol nie jestem z olecka tylko z Plocka ) . Korzystajac z okazji pozdrawiam :
Maslane
Saska
Fladre
.... i reszte moich ziomow z Plocka xD.
<rotfl>
Chłopcy miło jest się z was śmiać...
a co do tego ktore miasto z polski jest najlepsze w tibie to niepowinno byc ważne...
pomyślcie o tym jak sie prezentuje Polska na tle innych krajów grajacych w Tibie, myśle ze to jest ważne a nie pozycja miast...
btw. jeżeli chodzi o Olecko, graja tylko na 2 światach i moim zdaniem sa PA i uważaja sie maja prawo wozic sie 8 lvlem i jechać po 60lvl+...to jest śmieszne, bez pleców są niczym
Pozdro
Rzeszów
Miltoner
16-04-2006, 00:12
Chłopcy miło jest się z was śmiać...
a co do tego ktore miasto z polski jest najlepsze w tibie to niepowinno byc ważne...
pomyślcie o tym jak sie prezentuje Polska na tle innych krajów grajacych w Tibie, myśle ze to jest ważne a nie pozycja miast...
I tutaj masz racje w 100% ;]
pzdr~!
Sheriour
17-04-2006, 20:46
Może zacznijcie się sprzeczać o to klienci którego z tych sklepów (biedronka, żabka, tesco) grają najlepiej!! No dawać, wykażcie się!! A tak wogóle to Ci którzy trzymają jaja w lewej nogawce mają średnio o 15 (!!) lvl większy od tych co trzymają w prawej (nie zimeniajcie sobie teraz tego przyzwyczajenia, żeby zawyżyć lvl plz)!!! A tak wogóle to Zenek (tak, ten zza budki z piwem) z Zawsiowa Porębnego hackuje wszystkich co mają 1+ lvl i nie są z Zawsiowa Porębnego, więc ta oto mieścina rządzi.
- Olecko? Plock? Zenek! Za monitor i do roboty!
ps. dla niekumatych (a tych jest sporo):
TAK TO JEST ŻART!;)
Fabianino
17-04-2006, 21:10
Bo Olecko jest rulez Wiadome ze nikt nam niepodskoczy ;)
[~~Hail~~Olecko~~]
@Fabianino
W*****asz mnie, moze w grze wam nikt niepodskoczy, a co jest w rl?
Zapraszam kurwa do Rzeszowa zobaczymy czy poskaczesz, no może jak cie jakis
pedofil zlapie to mu poskaczesz po flecie...
Pozdro...
Bo Olecko jest rulez Wiadome ze nikt nam niepodskoczy ;)
[~~Hail~~Olecko~~]
uuu... ciekawe czy ktos z innego miasta podskoczy ci na non-pvp swiecie? :(( bedzie sie bal ze z swoja banda go ujebiesz? nie sadze, wiec nie rob se takich jaj ze olecko rox, olecko jest bardzo dobre no ale i co z tego ?
W*****asz mnie, moze w grze wam nikt niepodskoczy, a co jest w rl?
Zapraszam kobieta lekkich obyczajówa do Rzeszowa zobaczymy czy poskaczesz, no może jak cie jakis
pedofil zlapie to mu poskaczesz po flecie...
Pozdro...
Yeah! Ale mu dogadałeś chłopie!!111oneone
-.-
"Żałość" <- cały ten temat i kłótnia kto jest bardziej uzależniony i kto ma lepszego Aim/UH-bota..
A ja osobiscie uwazam, ze gracze z Bydgoszczy maja wieksze osiagniecia w Tibii niz gracze z Olecka. Bydgoszcz jest wiekszym miastem ijest w nim wiecej osob z wysokimi lvlami. :)
gratuluje ;> jestescie the best xD
Moim zdaniem liczą się bardziej gracze niz samo miasto x]
Pozdr
Masywny_Titania
04-05-2006, 15:14
Jak Olecko jest takie zajebiste to czemu drugi lvl na furorze (Spoxster) wypowiedzial wojne Duskiness i sharowal account z conajmniej 2 osobami, uzywajac botow itd... A jak tak sie szanuja to why go hackneli w koncu?:D
Olecko to kolejna zbieranina cheaterow itd, sa moze "dobrzy" ale pa i pg mozna znalezc na kazdym serverze
Alor Arkar
04-05-2006, 15:36
Nie kłóćcie się, jakie miasto "rox" a jakie "sux". A jak ktoś chce się chwalić wyczynami swojego miasta, to niech sam zacznie grać i wbije level, żeby ktoś inny mógł się nim chwalić. Co do całej kłótni o Olecku/3mieście itp, to moim zdaniem najlepszy gracz, nie zawsze znaczy "gracz z najwyższym levlem". Zawsze znajdzie się w danej miejscowości ktoś z dużym i z małym levelem. I nie musi to być ogromne miasto. Maleńkie mieściny też mają swoje wysokie levele... Słyszał ktoś kiedyś o Budzyniu/Chodzieży ? 2 maleńkie miejscowości pod Poznaniem - a kto tam gra ? Już piszę -
Semiramida
Oura
Kalafior
Dogixeh
Lebioda
Lethal Swordman
Piuras
Kaktus Hunter
Mikesz
Andrew from Rohan
Jonus
Szopen
Sir Tomiak
Tien Sharpshooter
Asior
Bembiczek
To, że wypisałem tych powyżej nie świadczy, że uważam to miasto za jakieś boskie etc. Ja sam mam maleńki level (nie patrzcie na ten w moich danych - tym już nie gram), ale sukcesywnie go zwiększam i udoskonalam moją postać, nie chwaląc przy tym mojej miejscowości, ani żadnej innej. Ktoś kilkanaście postów wcześniej miał rację - patrzcie przez pryzmat narodowości, nie miejscowości. BTW, ktoś, komu zależy, powinien otworzyć nowy temat i tam ew. pisać statystyki swojej miejscowości, a napewno dużo osób będzie tam pisać =) Lets make our Tibia world the better place to be!
polowa lost realm to olecko nie lubie burakow ~~
Loodzie ale macie problemy... Zazwyczaj jest tak, że najwięcej "szpanują" osoby z małych miast, bo sie nawzajem dobrze znają... Zobaczylibyśmy jak przyqadowo ja bym sie przeprowadzil do jakiegos miasteczka i zaczął rozpowszechiać tam Tibie, załorze się ze po roku przynajmniej na jednym servie kolesie by się tak rozpanoszyli, ze szkoda gadać...
Diamonic
19-05-2006, 09:16
Loodzie ale macie problemy... Zazwyczaj jest tak, że najwięcej "szpanują" osoby z małych miast, bo sie nawzajem dobrze znają... Zobaczylibyśmy jak przyqadowo ja bym sie przeprowadzil do jakiegos miasteczka i zaczął rozpowszechiać tam Tibie, załorze się ze po roku przynajmniej na jednym servie kolesie by się tak rozpanoszyli, ze szkoda gadać...
Tak to jest na wsi gdzie nie ma nic lepszego do roboty niż ciągłe granie w Tibie. ;P
overshit
19-05-2006, 17:01
i tak Bielsko - Biala jest najlepsza chociaz nie jestem z bb ani nigdy tam nie bylem..
kto z olecka gral na selenie? jakos nigdy nie slyszalem:P za to duzo jest z Bydgoszczy jak np. Xoltor
Jebać wszystkie wsie i wszystkich wiesniakow co graja w tibie... :)
Gravestone Fighter
23-05-2006, 18:23
Milo sie patrzy. Smiac sie chce. HAhA
oMg ale macie problem jak sie jest wporzadku wobc udzi i pomaga w miare mozliwosci to nikt Ci nic nie zrobi :p bo zawsze znajdzie sie ktos kto sie za Toba wstawi... Olecko miasto jak miasto, ludzie jak ludzie... bydgoszcz tez ma sporo h lvl'i i z reguly h lvl'e sie znaja i zazwyczaj lubia. Gram na aldorze i nei spotkalem sie z tym by ktos mnie wyganial z respa... jak sie jest milym to jest loooz po co pisac LEAVE albo "wyjdz kurwa" lepiej napisac leave plx i hunt here i tyle. Bo Ci co zazwyczaj wymieniaja ktos ich protectuje to sciemniacze -.- nie raz ubilem kogos kto mi pisal hunted by <ktos z Olecka xDD> i co i nic padalem z innych przyczyn na lov lvl jeszcze :P.... jak ktos mysli, ze ma 30+ lvl bdb skile lub m lvl bo sie bunkruje i do dp wpada porobic cos z kasa runami lub cos i wbiega zlewajac ogol to niech sie nei dziwi, ze ktos potem bez skrupułów go ubije przy byle okazji :P I mam mala rade dla tych których wkurzaja lov lvl'a krzyczace hunted :p kupcie pacc'a wtedy bedziecie mieli spokoj mieszkaja w annkh lub gdzies z dala od facc placów xD
tyle odemnie :p pOzdro dla bydgoszczy xDDD
Oleck= olesnica czy co :// :P niekumayty
Oleck= olesnica czy co :// :P niekumayty
Nemtor 200 8o hihiehiehie GZ!
Zgadzam sie ze: Zwiastunem Ciemnosci <czy cos w tym stylu>
Ja mam takie pytanie, mianowicie: Czy lvl i to jak trafiasz w ludzi podczas wojny świadczy o tym, że jesteś super, ekstra, niewiadomo jakim graczem :>. Przecież postać można Sharować, a do aima są aimboty i tak naprawde nikt nie wie czy dany h lvl używa wspomagaczy czy nie <tzn on sam wie, chyba :P>. Teraz są ludzie którzy mowią, że dany h lvl jest super wypas itp., a jakby sie dowiedzieli, że sharuje itp., co by było?? Piiip sharer itd.
Moim zdaniem nie lvl, zdobi tibijczyka tylko to w jaki sposób gra. Nawet jeśli jest PA i PK, ale nie PKuje duzo mniejszych od siebie lvl <z 5 max> to ja już moge go uważać za dobrego gracza. W końcu PA i PK to część gry.
Tak więc jeśli macie gadać tu jakieś pierdoły to lepiej sporkajcie się w RL i tak sobie poględźcie.
Yours, Globi.
Veritharan
01-06-2006, 09:58
Wielu z was napisalo ze miasto w ktory mieszkacie jest najlepsze w tibi ale poda jakim wzgledem w moim miescie z tego co pamietam jak pierwszy raz zobaczylem tibie to grafika byla tak uboga ze nawet czlowieczek nie poruszal nogami a juz wtedy ludzie w nia grali w olecku .... nie wiem ile osob z was wie ze kiedys mozna bylo demona zblokowac doniczka z kwiatkiem.....watpie zeby ktorys z was zaczal grac w tibie kiedy istanialy tylko 3 servy 0.o mowiecie ze wasze miasta sa najlepsze <w czyms tam> ale ktore miasto ma najwiecej graczy ? na ktorym servie plock lub walbrzych ma guildie taka jaka jest na aldorze lub na danubi? co do plocka to wiem tylko tyle ze na lunarze tam trzymacie za "mordy" polakow w AB w sumie wpadnijcie do AB na aldorze 3/4 polakow tam to plock z tego co zdazylem zobaczyc <nie to ze chce kogos krytykowac ani ponizac bo to nie jest moim celem>. Nastepna rzecz ile razy dla ludzi w waszych miast inni gracze <z innych miast np z olecka> dawali passy zebyscie wygrali wojne ? ja to juz widzialem w olecku pare razy jak okolo 10 osob z innego miasta dawalo passy na wojny <moze w tym cos jest>.
Ilu graczy od was mialo 3 miejsce w dystansie na antice kiedy byly tylko 3 servery pozniej mialo knighta 100+ <skile po okolo 90/90> na ruberze po tym czasie zrobilo 120+ palka ktory zostal skasowany z glupiego powodu <konto bylo dane w prezencie z pacc na rok ale personalizacjia byla na kogos z zagranicy> i po tej kasacji stworzylo 200 sorca?
Tak jak pisalem wyzej nie chce kogos krytykowac ale przynajmniej usasadnijcie swoja wypowiedz.
P.S. A co do tego ze jest PA to w sumie wszedzie jest w jakims stopniu PA :( nic na to nie poradzicie nawet w realnym swiecie jest PA B)
Nie tylko Olecko stanowi problem... W ogole polacy. Szczerze, wole brazuków niz polakow, z nimi lepiej mozna sie dogadac.
Poza tym Olecko jest przereklamowane, w PvP nie mierzyc im sie do wiekszosci szwedow.
szwedzi maja lepsze pvp hmm no ok maja ale powiem dllaczego:
~lepszy net (stabilniejszy)
~lepsze kompy (wiecej zarabiaja i ich stac)
= mniej lagów freezów itd co za tym idzie plynna gra
ok
szwedzi sa lepi bo: sa bardziej zoorganizowani, jak jest wojna to nie rokuja swoich... a polacy n/c nie krzycza w kolko kogo znaja i kto zaraz przybiegnie xD
ok co do miast w polsce i ich sily hmmm kazde miasto ma swoja reprezentacje.... i nie jest o nich glosno
moj kolega w klaasie ma 115 lvl na chimerze... i nikt go nie zna ;d dlaczego server malo znany przez PL i pewnie takich jak on jest wiecej.... tak jak Ver~ pisze to wiekszosc z was zaczynala grac od tibi 7.4 badz 7.5 i mysla, ze wiedza wszystko:P ja zaczolem grac z jakies 3-4 lata temu i uwazam, ze wiem malo :P no, ale trudno. i Temat ma bzdurny temat. Nikt nie przejol paleczki.... servem "rzadza" polacy, ale nie znaczy to, ze kazdy polak jest swieta krowa;] i nikt nie tepi innych narodowosci, bo Ci co maja 50+ wiedza co to jest za strata pod tytulem ded... i po co komus niszczyc chara za to, ze jst swe czy br lub nawet vnzl:P nie ma sensu, ale tacy 20 lvl'e krzyczace fuck swe sa smieszni, ale looz
hmm mi sie aldora bardzo podoba, jestem teraz w gildi ze szwedami i br i jest bdb dogadujemy sie siesznym angielskim i jest super xD.
@up
szwedzi sa lepsi bo maja lepszego neta? HAHAHAHAHAHA, wez mnie nie rozmieszaj, jak masz 44~lvl sorca to nie wypowiadaj sie na temat pvp, bo na pewno tego pvp nie masz... szwedzi jak i polacy sa dobzi w pvp
a co do pvp bys sie zdziwil ;] przeczytaj pierw ile lat gram potem sie wypowiadaj i jak chcesz to soboe pomysl ile mialem charów na srednich lvl'ach.... i co szwedzi nei maja lepszego neta? kurde pewnie, ze maja, Polska jak zawsze zacofana. Nie mówie, ze Polacy sa slabi, ale zdazylem zauwazyc, ze nei wazne czy wojna czy cos kazdy leci by sie najlepiej ustawic do podjumania loota z ciala i te trapy w wielu przpadkach sa smieszne, nie raz widzialem palow podbiegajacych bezposrednio do kolesia a najci stali z tylu.... no ale dobra ja grac nie potrafie a Ty wymiatasz itd itd pOzdro dla Ciebie, nie lvl czyni graczem, rownie dobrze mogles chara sharowac lub kupic albo grasz najtem a do najta pvp jest nie potzrebne... nie no jest ale nie w takim stopniu jak innymi profesjami (no chyba ze nie masz najta to sorry) [zakladam ze masz 100+lvl] znam wiele osob na 30 lvl'ach co potrafia skulac wyzszych od siebie i wcale nie mieli h lvl'a;] scorp moze masz jakis kompleks jezeli chodzi o lvl i myslisz ze jak masz 100+ jestes bogiem i masz pvp itd? :|| jak tak jest jestes smieszny. Nie mozesz sie wypowiadac o moim pvp bo mnie nie znasz. Zyj sobie ;]]
Veritharan
05-06-2006, 18:57
@up
szwedzi sa lepsi bo maja lepszego neta? HAHAHAHAHAHA, wez mnie nie rozmieszaj, jak masz 44~lvl sorca to nie wypowiadaj sie na temat pvp, bo na pewno tego pvp nie masz... szwedzi jak i polacy sa dobzi w pvp
Pewnie ze maja lepszy net to duzo daje.....np ja teraz przebywam w Londynie wiesz jaki mam net <sam> mam 8Mbit<za ktore place okolo 34F to jest okolo 200zl> znajdz mi lacze 8mbit w polsce za ktore zaplacisz tyle samo :) .....Szwedzi maja tak samo, na tym necie nie masz zadnych kickow itp zero lagow <odpukac> i polaczenie z anglii lub ze Szwecji do niemiec jest o niebo lepsze bo jak wiadomo polskie lacza sa troche stare i maja czasem problemy, np. pare dni temu ludzie z polski mieli lagi bo mysle byly problemy na laczach TPSA ja nie mialem tego problemu.
A co do pOta to uwierz mi ma dobre pvp :)
Flasherq
30-06-2007, 15:45
Dla mnie szwedzi... za bardzo kozaczą. Prawie co dzień widzę na Candi (non-pvp to se pozwalają) jakiegoś evul szweda krzyczącego: PL SUX AND POLAND NOOB. To jest ździebko wku... rzające. Już BR? są jacyś... fajniejsi.
Pier*olicie głupote ludzie. Olecko wprowadziło Tibię do Polski.
Hail Margrabowo/Treuburg/Olecko
To nie zawsze jest takie proste jak sie wydaje... A jeśli koleś na serwie ma powiedzmy 40 pala z distem ~80, 15 mlvlem i 150 k w depo + eq? Ty opuściłbyś Nisogafa tylko dlatego że jakieś zadupie zaczyna się wymądrzać na serwie? Ogólnie PA się rozrasta. Tak to jest. Wyższy level zawsze chce mieć poczucie ważności. Niestety coraz częściej spotyka się również little PA. Z takimi trzeba mieć szczęście. Może się okazać że koleś nic nie znaczy i tylko wkręca, ale może również być tak że naprawdę zna połowę serwa...
P.S: Osobiście wole szwedów. Mniej się wymądrzają i nie krzyczą na każdym zakręcie "hunted"...
Ostatnio jakiś 94 knight (polak) mi groził za to że powiedziałem do ziomka (polaka-niższy level) "zajete k*rwa"...
mój brat znał połowe kyry i nic mu to nie dało i tak go ciągle pk'ali ale przynajmniej zawsze ktoś pote go pomścił a potem Aver Fast sprzedał konto i już nikogo nie znał potem z lvl 100 or better choć nadal pare ziomków 60-100
Raczej Margrabowa ^^ . No ale to prawda, ze stąd pochodzi najwiecej PA :|
Dla mnie szwedzi... za bardzo kozaczą. Prawie co dzień widzę na Candi (non-pvp to se pozwalają) jakiegoś evul szweda krzyczącego: PL SUX AND POLAND NOOB. To jest ździebko wku... rzające. Już BR? są jacyś... fajniejsi.
Ale Szwedzi w porównaniu do Polaczków są dużo milsi.
maticusso
11-07-2007, 23:45
Raczej Margrabowa ^^ . No ale to prawda, ze stąd pochodzi najwiecej PA :|
Ale Szwedzi w porównaniu do Polaczków są dużo milsi.
Pewnie tak bo troche graczy z polski to 10-latki :>
Jeżeli chodzi o Olecko , gram na danubii i niemiałem jakiegoś większego hutna od nich , a miałem taką jedną akcje ;)
Zależy jak do teego sie podejdzie i z której strony sie patrzy ;)
Zamiast wymieniać mega miasta w Polsce niech cała polska sie zbierze na jednym servie , wystarczy dobre zgranie , niezłe pvp i oczywiście honor lub wierność! Bo są takie sytuacje , że padnie kilka osób na jakiejś wojnie i odrazu uciekać gdzie pieprz rośnie ! Jezeli polacy byli tacy zgrani to założyłbym sie o milion , że przejęli by troche servów ;)
Pozdro !
huahduash a dla mnie i tak najlepszy jest Tarnów i okolice ;d gramy uczciwie i mamy jakieś osiągi :P
Co za bzdura, goscie ktorzy grali Taifunem nie sa z olecka tylko z Bielska-Bialej. (niegdys I.C@ffe Intermaniak, teraz po domach)
Pier*olicie głupote ludzie. Olecko wprowadziło Tibię do Polski.
Napewno nie do BBa, gdzie tibia byla popularna juz jak tylko Eternia stanela na nogi...
Moze ktos pamieta: Loppus, Lopcia, Sorogore, potem doszedl Sanoxx ;D
Tak po prawdzie to nie można do końca powiedzieć z kąd tibia przyszła do polski
co do olecka bardzo bym sie spierał w wielu kwestiach ponieważ jest tam dużo sharowanych dzieci bez morali tak w wiekszości tibie wprowadzili ci co grali w red dragona albo surfowali po necie i przypadkiem im sie ta gra natknęła na oczy.
Nigdy nie słyszałem o 'olecku', i mam gdzieś, że są 'najjjlepssii".
nie mam pojęcia ilu mieszkańców liczy to miasto, ale wątpie żeby było takie evulhipermastahpr0, to poprostu gadanie i nic więcej...
To jest MOJA opinia, i nie musicie się z nią zgadzać.
100 post
Nigdy nie słyszałem o 'olecku', i mam gdzieś, że są 'najjjlepssii".
nie mam pojęcia ilu mieszkańców liczy to miasto, ale wątpie żeby było takie evulhipermastahpr0, to poprostu gadanie i nic więcej...
To jest MOJA opinia, i nie musicie się z nią zgadzać.
100 post
Podobnie mysle i ja...
W wielu miastach sa najlepsi gracze...
Sanoxx i Taifun z BBa, McMannusowie z Bialego, Sero z gda, wiele luda z wrocka...etc etc etc..
Szczeze mowiac dopiero tutaj uslyszalem o tym Olecku ;D (bez obrazy dla nich, moze i nie znam tam nikogo, ale to nie znaczy ze nie ma tam dobrych graczy)
Z wroca między innymi ja ofc magson kilku typa z hiberny,isary sławny char nidhoog który wykonał 1 anihilatora na novej benedikt też z novej 171 sorc który potrafi kupiś blessy z zamkniętymi oczami.
Ancient900
31-07-2007, 17:55
Z wroca między innymi
Ancient The Axe'Master :dd
@topic
Wszedzie śa PA, w szwecji są, w Olecku, w Brazylii, w Bangladeszu też są, byli i bedą i tego nie zmienicie-.-'
Barniakos
01-08-2007, 21:43
Hee mieszkam 70 klocków od Olecka, czyli mnie tez sie bojcie ;)
Barniakos
01-08-2007, 21:47
Zecik spoko typ, mial kazda profesje 150+ ;]
Lord_Arktikuz
03-08-2007, 14:48
Olecko to wioska pedałow i nolifów
Lord_Arktikuz z kąd jesteś? (mów bo itak się dowiem ;)
A tak dla tych co niewiedzą Zecik miał kilka charów wymienie kilka :
Nemtor (236MS) Mevar (120RP) Vata~ (jakoś tak sie pisze;p) Sekator (100+EK)
coś słyszałem ,że jeszcze do 120lev gral Giant Pandą i do 100lev Angry Pandą
Teraz jest wojna na Aldorze więc gra na Danubi (ma tam 200lev+ niepowiem nicka bo mnie zabiją)
Hail Olecko!
Hail Ełk!
Hail Płock!
Hail Ostrzeszów!
Hail Białystok!
:evul:
Nikt nie wspomniał o tym ze olecko rządzi nebulą i nikt nie jest w stanie chociazby ich sfragować wyniki openow przeciwko innym polakom, szwedom mowią same za siebie 21:1 czy 16~:5.
Na nebuli Celandia 200+ ms
Hespios 150+ rp
Kepso 110+ ms
Finix 130+ ms
Riverato 130+ rp (char zrobiony w 1.5 miesiąca)
Znalazł by się nie jeden jeszcze.
Mordoplastyk
02-09-2007, 23:15
Te Olecko to jakie popier...lency.
Ciekawe jakie lvle.
Ja mieszkam na wsi ( okolo 100 domów ) i mam ziomków w niej 150 + i 100+
a te Olecko takie kozaki.
zal mi Olecka
ZonaRomana
08-09-2007, 11:40
Te Olecko to jakie popier...lency.
Ciekawe jakie lvle.
Ja mieszkam na wsi ( okolo 100 domów ) i mam ziomków w niej 150 + i 100+
a te Olecko takie kozaki.
zal mi Olecka
Lvle: Best 236 i leci w dół... masa 100+ itd. Jeśli moge to tak nazwać panują na Aldorze i wątpie żeby kiedyś to się zmieniło bo rządzą od kiedy pamiętam od kiedy tam grałem. Jeśli ktoś mówił o Olecku to już mieli respekt...
Konin pozdrawia Olecko :)
Ja tam ich nie pozdrawiam :<
@Kochan - niektore z tych charow nalezaly do innych ownerow, nie tylko do zecioka.
Przykre jest to, ze grupa outsiderow zyciowych, ktorych jedyny,celem w zyciu jest tibia( ze wsi olecko ) utrudnia gre innym. Zastanawia mnie jedno - dlaczego gmowie tak poblazliwie traktuja ten masowy sharing wiesniakow z olecka ;/
No fakt...jestem z Rzeszowa:)
Ja, Rootwailer,Vertor,Dziabag Knight,Royal Suchy, Yoshumitru, ....w dodatku na innych servach jest rozrzuconych troche naszych 100+, byl tez jedne koles z Nowego Miasta zapomnialem name, cos kolo 150 lvl royal paladin....Suchy wie cos o nim wiecej.
No nic....pozdro 600;)
hah Dobre sry kolo ale Dziabag i Vertor to jeden owner i oni są z Olecka znam go w rl :)
I fakt Celandie też znam z widzenia :D
wiem ze w olecku sa 4x 300lv+ moze i wiecej: pierwszy ma 300-320 nie znam name, drugi Nemtor 325 ms,3 Celandia 344 ms i jest jakis 350lv+
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.