Pokaż pełną wersje : Czy da sie zabijac innych graczy?
Zdawalo mi sie ze tak ale jak biore na atak to czerwona ramka szybko znika. Jesli sie da to w jaki sposób?
Najprawdopodobniej grasz na swiecie non pvp czyli gracze nie moga sie atakowac zabijac i trenowac. Jesli chcesz moc zabijac innych graczy musisz zmienic swiat na pvp, jak robisz postac wybierasz swiat obok jest napisane czy jest non pvp. Jesli grasz na non pvp i nie ma zadnej mozliwosci atakowania ani zabicia innych graczy :(
Amera Trooper
15-06-2004, 21:41
Ehm po prostu zmien swiat na pvp. Player vs player a ty grasz na jakims (cenzura) swiecie. Amera the best!
Ithelios
15-06-2004, 21:45
Oczywiście że można i co więcej jest to bardzo przyjemne ;)
Sądząc po pytaniu jesteś pewnie jeszcze na Rookgardzie i tam nawet na serwie PvP zabijać się nie można.
Możesz zabijać innych graczy ale nie w walce bezpośredniej, tylko przez blokowanie, lub loorowanie. Jest to zachowanie typowo noobowskie, ale zabić się da. Osobiście tego nie popieram ;] pozdro
heh, jest jeszcze jedna opcja, moze stoisz w dp a w dp nie da sie atakowac 8o
V.E.N.O.M
15-06-2004, 23:22
skoro zadal tak blache pytanie znaczy to ze jest na rooku a tam zabijac sie nie da wiec sprawdz czy jestes na pvp jak tak to wychodz z rooka ( nie wiesz jak co mnie to )
Jestem na carlin i mam serwer pacera czy to znaczy ze jezeli ja niemoge innych graczy zabijac to oni mnie tez niemoga zabic?
i jeszcze jedno jak zmienic serwer mam nowa postac zalozyc czy da sie zmienic serwer bez zakladania nowej postaci?
musisz zalozyc nowa postac, nie da sie przeniesc postaci na inny server
Jetes na roku (prawdopodobnie)
A jak przyjdzie ci na mys kogos zabic to pierw zobacz ktory ma level
Oryginalnie dodany przez Dragonz
Jestem na carlin i mam serwer pacera
Pacera jest serwerem NON PvP - czyli z innym graczem tam nie powalczysz.
na twoim miejscu nie myslalbym jeszcze o biciu innych graczy (ROOKMEN)
bo na mein mozesz sie szybko zdziwic kiedy sam dostaniesz w cymbal
jezeli ja niemoge walczyc z innymi to inni niemoga mnie atakowac?
re :UP
Tak, na kazdym serwerze non PvP KAŻDY GRACZ NIE MOZE NIKOGO ZAATAKOWAC. Nie ma wyjatków. Nie mozna równiez atakowac summonów innych graczy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.