PDA

Pokaż pełną wersje : Maj - nowa gildia

Aklodah
04-02-2006, 22:56
:) Hu hu szukam ekipki na nowy świat w maju chętnych prosze o kontakt na forum i na gg 2183977

Szukam znajomych z
- Danubii
- Elysi
- Rubery
- Aldory
- Galany
- Furory
- Kyry
- Isary:)

Bedzie to polska gildia + 4 swe moich super ziomkow z Galany z ktorymi wladalismy worldem...
Ich name to
- Xerizezo
- Jejihev ( Xeretza na Kyra:) Gl for him:) )
- Atnaz
- Kestro

Xulorin
05-02-2006, 00:49
No już to widzę że oni z Tobą idą na serva.

Aklodah
05-02-2006, 19:20
Xulorin brawo dla Ciebie noobie;) jak nie wiesz to wez nie rob bez sensu postow bo nie mam zamiaru rozmawiac z noobami okej?:evul:

Aklodah
05-02-2006, 19:22
Ty masz 83 lvl grajac ponad 2 lata na Galanie a ja zrobilem 80 lvl w 2 miechy:) zanim mialem deleted razem z Core rzadzilismy a ty byles noobem i pisaleś do kazdego help me... wiec nie udzielaj sie oka?

Pixidixy
05-02-2006, 19:49
Pixi ja ide z Toba na new:) Heh wymiotke trzba zrobic ta???:evul:

Pixidixy come back:)

Darmie
05-02-2006, 21:15
:) Jestem kolega Aklodacha z dawnych lat
gram w tibie od 4 lat
mialem sporo postaci na 50-60 lvlach
najwyszy lvl jaki mialem to 102lvl elite knight

juz nie gram nim
postac zostala sprzedana

mam zamiar zaczac ponownie grac od maja i osiagnac top5 w lvlu

tym wiecej osob tym bedzie latwiej osiagnac wladze nad serverem

marcinus
05-02-2006, 21:39
No No ... kogo ja widze :) Ja sie Dołanczam do Ekipy jesli mozna ... Miałem Chara na Galanie Mlody~ xD Pozdroo

Aklodah
05-02-2006, 21:47
Marcinus jaki lvl miales na Galanie i dokladny nick??:)

Pixidixy
05-02-2006, 22:25
1. Aklodah 85 ek i inne chary:) powyzej 90+
2. Dalanthi 102 ek
3. Timoty Shu 66rp...Dronne 94 ek drugi jego char
4. Pixidixi 89 ek
5. Wrestle'r 54 ek
6. Jejihev 146 ms
7. Atnaz 130ek
8. Rainfanger 110 rp
9. Kestro 94rp

M@trixs
05-02-2006, 23:14
Elo, moze ja pojde 90+ ek na Galanie.Tylko, mam pytanko skad wiesz że w maju wyjdą servy?zawsze wychodza dopiero w czerwcu.

Aklodah
06-02-2006, 19:45
Matrixus jaki lvl na Galance??

Xulorin
06-02-2006, 21:16
Ty masz 83 lvl grajac ponad 2 lata na Galanie a ja zrobilem 80 lvl w 2 miechy:) zanim mialem deleted razem z Core rzadzilismy a ty byles noobem i pisaleś do kazdego help me... wiec nie udzielaj sie oka?

Hahaha geniuszu jak byś sprawdził to Galana nie ma 2 lat nawet, a po drugie ja przynajmniej nie sharinguje :). Ty rządziłeś Galaną? Chyba w snach po pierwsze to na wojnie byłeś ale w pseudo Core które Icarus zrobił. Sorry ale noobem to ty jesteś że postacie sprzedajesz potem hackujesz :). Jak widać dziecko z ciebie.

marcinus
06-02-2006, 23:38
DObra uspokujcie Węza ... A co Do pytania Aklodah'a to miałem 44 MS z 57 magic lvl P.S.Srry ze odpisuje tak pozno ale zapomnialem Hasla ^^

M@trixs
07-02-2006, 11:05
Skąd wiecie ze servy wyjda w maju?

Aklodah
13-02-2006, 20:26
Sorka nie miałem neta i nie mam tymczasowo hmm daj mi dowody na sharowanie a po drugie Xulorin na war odegrałem najwieksza role popatrz na filmiki czeresniaku!! a Ty co nie pamietasz jak Cie zabilem? taki twardy jestes i uwazasz mnie za nooba to chodz na nowy swiat i zobaczymy co pokazesz:) Lolu 80 ek na Galanie super szybkie masz pg buahahahahahaha

W maju wyjda servy go gadalem z gmami i powiedzieli ze po 18 maja stowrza piszcie znow bo forum rusza

Pixidixy
13-02-2006, 20:29
Xulorin nie osmieszaj sie prosze Cie bo jesteś załosny poszukaj filmikow to zobaczysz jak Aklo pomogl na war a co do wywalania jesli chodzi o Zaznosa to on pierwszy aklodaha hakna wiec noobie nie pisz takich komentarzy bo tylko sie osmieszasz 8-letni gnoju.

Fabolous
13-02-2006, 21:00
Sorka nie miałem neta i nie mam tymczasowo hmm daj mi dowody na sharowanie a po drugie Xulorin na war odegrałem najwieksza role popatrz na filmiki czeresniaku!! a Ty co nie pamietasz jak Cie zabilem? taki twardy jestes i uwazasz mnie za nooba to chodz na nowy swiat i zobaczymy co pokazesz:) Lolu 80 ek na Galanie super szybkie masz pg buahahahahahaha

W maju wyjda servy go gadalem z gmami i powiedzieli ze po 18 maja stowrza piszcie znow bo forum rusza

1. Co mają gm'owie do tworzenia nowych światów, a jak ich juz znasz to może poproś o jakieś itemki, exp, skille. Być może umieją stworzyć też to??
2. A ogólnie to jesteś śmieszny bo wątpie, żeby wiekszość z nich zostawiła swoje chary +100lvl i poszła grać jedynie dla ciebie na nowym servie. Po za tym mając lvl'e powyżej 100, każdy z nich nawiązał jakieś znajomości na swoim servie, ma kilku zaufanych swoich ziomków.

Wyjdź!! Zanim się skompromitujesz. ;(

Fabolous
13-02-2006, 21:00
Tak mnie dobiłeś że aż 2 razy dałem posta!

Demiphant
13-02-2006, 22:58
Aklo możesz mnie dodać;] Tylko nowego r keya muszę dostać najpierw;]

Xulorin
14-02-2006, 11:13

LOL! Ty mnie zabiłeś?!? Niby kiedy?!? :D Tylko 2 razy padłęm przez graczy i to był 2x Konda nikt inny na Galanie mnie nie zabił. Żal mi ciebie wmawiasz se takie kity na forum bo tylko pokazać jaki jesteś fajny. Tylko jest jeden problem... nie wychodzi :(.

Swoją drogą może się spotkamy na new servie :). Może i z expem szło ci troszke lepiej bo miałeś zawsze przewage 3-5lvli potem ty odeszłeś a ja zaraz miałem retired na pół roku.

Aklodah
16-02-2006, 14:17
Milo Cie znow słyszec i widziec:) Ciesze sie:) odezwij sie do mnie na gg!! Koniecznie bo tutaj nooby pisza:) a wiesz ze za bardzo mnie nie lubia:) moje gg 2183977

Fubolus kompromituj sie dalej bo all chary sa deleted albo hunted forever czeresniaku:P

Xulorin w maju na new pisz mi swoij nick ja oglosze go na forum i sie zmierzymy:) pozdro!! dla noobow

Pixidixy
17-02-2006, 13:44
1. Co mają gm'owie do tworzenia nowych światów, a jak ich juz znasz to może poproś o jakieś itemki, exp, skille. Być może umieją stworzyć też to??
2. A ogólnie to jesteś śmieszny bo wątpie, żeby wiekszość z nich zostawiła swoje chary +100lvl i poszła grać jedynie dla ciebie na nowym servie. Po za tym mając lvl'e powyżej 100, każdy z nich nawiązał jakieś znajomości na swoim servie, ma kilku zaufanych swoich ziomków.

Wyjdź!! Zanim się skompromitujesz.

Koles nie kompromituj sie bo worldy beda w maju bo gm z Amerki zna cipow czeresniaku:P

HAIL NOOBS

Fabolous
17-02-2006, 16:07
Temat dzisiejszej lekcji brzmi :Czytamy ze zrozumieniem. Uczą tego od podstawówki no ale widocznie ty ją dopiero zaczynasz (życze powodzenia).

Koles nie kompromituj sie bo worldy beda w maju bo gm z Amerki zna cipow czeresniaku

Hmmm, czy ja napisałem że nie bedzie nowych śiatów? Nie!
Napisałem, że gm'owie nie mają nic wspólnego z tworzeniem światów.

Czeresniaku??LOL
Jesteś głodny czy tak do ciebie mówią?
Może uraz z dzieciństwa??

HAIL NOOBS???Pzreczytaj wszystko jeszcze raz, zastanów sie i edytuj swojego posta, zanim pzreczyta go więcej osób!

Aklodah
17-02-2006, 20:26
Fabolous wez sie uspokoj i przestań sie wymadrzac bo nie jestem zadnym Bogiem... i Gadasz glupoty a jak jestes taki mocny to chodz w maju na nowy swiat ze swoimi ziomkami i razem z Xulorinem i bede was ruchał w dupe... bo tylko potraficie dobrze mowic a nic innego nie pokazecie... Zapraszam w maju na nowy world i prosze o nie pisac beznadziejnych postów tylko zeby pisali Ci którzy sa zainteresowani dolaczeniem do mojej ekipy na nowym swiecie...:)

_________

Your blood is my wine...
Your death is my life †

Xulorin
18-02-2006, 14:36
Fabolous wez sie uspokoj i przestań sie wymadrzac bo nie jestem zadnym Bogiem... i Gadasz glupoty a jak jestes taki mocny to chodz w maju na nowy swiat ze swoimi ziomkami i razem z Xulorinem i bede was ruchał w dupe... bo tylko potraficie dobrze mowic a nic innego nie pokazecie... Zapraszam w maju na nowy world i prosze o nie pisac beznadziejnych postów tylko zeby pisali Ci którzy sa zainteresowani dolaczeniem do mojej ekipy na nowym swiecie...:)

Jedyne nie potrzebne posty to twoje, wogole to cała twoja osoba jest nie potrzebna. Myślałem że zmądrzałeś troche a tu texty typu "wyrucham w dupe" nie złe zainteresowanie sexualne masz. Pewno ksiądz cie za dużo przytulał jak byłeś ministrantem. Pewno nadal twoim idolem jest Petz. Zawsze umiałeś tylko dużo mówić, mało robić. Tak jak te twoje posty że mnie zabiłeś, dziecko za dużo bajek ogladasz, chcesz coś do buzi? Kup se batonik. Nie kompromituj sie bardziej.

pawlon
18-02-2006, 16:17
haah, nie no ten post to mi sie podoba xD

aklodah rólesz al words ;D

ciekawe jak gadasz z tymi twoimi dobrymi ziomkami jak twoj eangielkis pewnie nie odstaje od przerazajacej wiekszosci polakow? ale moze y nie potrzebujecie slow zeby sie porozumiec...

rzadziels swiatem? to zes mnie rozbawil xD

a to ze ci nikt sharingu nie udowodnil to nie znaczy ze nie sharowales, jejihevovi tez nikt nie udowodnil ;)

btw. moglbys mi zalatwic jakies mpa od tych twoich Gmow? ;]

nawet cip w sumie nie wie tak wczesniej kiedy beda robic nowe swiaty, czemu po 18 maja? wyplate wtedy maja? ;]

ja tam z nim nie ide, ci co chca z nim doswiadczyc sexu analnego goraco zapraszam, ja nie jestem gejem wiec odpadam :D

Pixidixy
20-02-2006, 17:14
Xulorin...pawlon i fabolous poprostu zazdroscicie mu tego co on w Tibi osiagnał i tego jakie ma znajomości... ale wasza sprawa robicie z siebie idiotów! Wasza sprawa a nienawidzicie go za to ze zawsze ze swe trzymał i zabijał takich Polaków jak wy bo dajecie przykład noobów i co gorsze wiekszość takich debili jak Wy gra w Tibie:(

Aklodah i innych chetnych na moje forum zapraszam

Kontakt z z Aklo na gg

Fabolous
20-02-2006, 20:38
1. Nie oceniam jego osiągnięć, i tego jaki był na Galanie!
2. Umiesz sformułować choć jedno sensowne zdanie bez wrzucania komuś?
3. Odnosze się tylko do tego co tu napisał. A szczerze ci mówie, że za każdym razem czytając Jego i Twoje wypowiedzi nie moge się powstrzymać od smiechu! :D
4. A co do słowa "debil", którego tak chętnie uzywasz, spośród nas najbardziej pasuje własnie do ciebie.

I jeszcze jedno pytanie. Rozumiesz to co Ja tu pisze? Czy może prztłumaczyć.

P.S. Ludzie myślcie, to nie boli!!! (Ci o których chodzi będą wiedzieli)

Xulorin
20-02-2006, 22:22
Xulorin...pawlon i fabolous poprostu zazdroscicie mu tego co on w Tibi osiagnał i tego jakie ma znajomości... ale wasza sprawa robicie z siebie idiotów! Wasza sprawa a nienawidzicie go za to ze zawsze ze swe trzymał i zabijał takich Polaków jak wy bo dajecie przykład noobów i co gorsze wiekszość takich debili jak Wy gra w Tibie:(

Aklodah i innych chetnych na moje forum zapraszam

Kontakt z z Aklo na gg

Jezu... następny z życiowymi problemami. Jak znałem Aklodaha w grze (już nie wiem którego ownera) to nigdy nic do niego nie miałem nawet złego słowa nie mogłem o nim powiedzieć. Tylko teraz tu na forum zaczął zgrywać jakiegoś kozaka za którego się uważa. Co mam mu zazdrościć?!? Jego zainteresowań sexualnych?!? Co on osiagnął w Tibii?!? 80 level nawet nie wiem czy to czy już nowy owner. I zabijał takich Polaków jak my?!? Nigdy nie widziałem żeby on nawet kogoś zabił, a po drugie skończ z takimi textami bo się pogrążasz jak Aklodah przez te posty to już wiemy jak zryty mózg ma (jeśli wogole ma).

Aklodah
20-02-2006, 23:55
jesli chodzi o mnie to nie kozakuje i nie miałem tylko 80 lvl ale tobie to juz nie mam zamairu Xulorin o tym mowic...Szukałem poprostu większej ekipki na new a także osób do Academy ale jak zwykle ktoś musiał sie wtrącic jakis noob i zaczac cisnac, a co do PL grazy na Galanie to zobacz filmiki na Tibia de. np jak Hetnanoz pada;) ale to juz przeszłość i nie pisze więcej tutaj postów i nie zaglądam bo widze ze po za noobami nikogo tu nie ma

Xulorin odezwij sie do mnie na gg!! - 2183977

Galtar
21-02-2006, 01:22
AKLODAH JESTES JEDNYM Z NAJWIESZYCH NOOB KTUZY GRAJA W TA GRE!!
co ty wiesz o jejihevie ty wladales znimi glana lol ?
byels zwyklym dupowalzem nic wiecej
jejihev gra na kyrze i sie neiwybiera jak dotad nigdzie lol
pozatym dziwne bo twerdzi ze ciebie neipameita lol2
wiec zamknij swoja buzie tak bedzie najlepiej
:)
btw dalej o*****sz ziomkow ?

Xulorin
21-02-2006, 12:20
Nic nie mam do tego że zbierasz ekipę na new worlda, tylko na początku napisałem że wydaję mi się że ich nie znasz, a ty od razu zaczełeś kozaczyć jak to niby mnie nawet zabiłeś, i bluzgać to ci oddałem i powiedziałem co mi lezy na wątrobie. Idz i zbieraj ludzi na new serv nic do tego nie mam nawet szczęścia ci życzę tam. A ja nie wiem czy bedę na new servie grał bo może jak skończę z Galaną to przeżucę się na WoWa.

Aklodah
22-02-2006, 20:08
Nie przyzna sie noobie bo shuntowali mnie na Kyra i zobacyzmy czy tak powiesz jak wroce na war razem z Xeretza;) Pozdro dla Ciebie i dla Tetro ^^

Aklodah
22-02-2006, 22:03
Galt'ar
Feb 22 2006, 14:22:50 CET Killed at Level 73 by Xeretza and by Mizaeron

Bardzi ładnie:) Jeszcze masz jakies watki??
Heh po stronie Tetro zostan i tak Xeretza za te klamstwo co Tu napisales Cie dojedzie do 1 lvl GL for you:)

Dronne
18-03-2006, 09:50
Siema :)

Aklo napisz do mnie na gg kiedy bedziesz to pogadamy bo z ta wladza nie tak prędko nie tylko my sie wybieramy na new

We will win ?!
Never say never !

Signed Dronne B)