zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jakich mmorpg niewarto ściągać?

Pan i Wladca
05-02-2006, 19:46
Chciałbym żebyście tu opisywali gry mmorpg którch według was niewarto ściagać i dlaczego, moze ja zaczne:

Illutia:
Bardzo dziwna gra dla mnie. Na poczatku jestesmy jakims gołym czlowieczkiem na malej wysepce i zabijamy różowe świnki:baby:
Jezeli opisze nam szczęscie z tej świnki wypadniem nam jakis tempy kij ktory mozemy uzyc jako broni. Wypadl mi jakis armor i poł h niewiedzialem jak go zalozyć. Po zdobyciu jakiegos poziomu sam nie wiem jak dostałem się do świata gdzie byli ludzie B) Mieli na sobie jakieś kosmiczne maski i ubrania. Poszedłem pozwiedzać po 5 minutach zoabczylem chyab całą mapke i jedynym potworem jakiego spotkałem to była krowa -.- . Wyśmiałem tę gre tak jak moi koledzy, wiec jak nie lubicie nudy i dziecinnch gierek to nie sciagajcie tego syfu. :baby:

Exolius
05-02-2006, 21:10
MuOnline
Dla mnie to głupia gra na maxa bo:
Chodzisz w kółko i bijesz stworki bez przerwy, nic innego tylko tłuc stworki.
Tibia (B))
Też latasz w koło i zabijasz stworki. Od czasu do czasu na hunt, i co z tego?
Hunt --->zanieść loot do dp ---> kolejny hunt ---> zanieść loot do dp
i tak ciągle. Pozatym grafa do bani, i dźwięków niema.
TerraWorldOnline
Bijesz slimy, zdobywasz troche hp, bijesz mocniejsze stwoki, zdobywasz itemy i co?

Żadna z tych gier niema żadnej fabuły, przy wszystkich się nudze :P (maniaków tibii to niedotyczy, oni mogą cały dzień siedzieć przed tibią [expic])

@Down
No może nie jest taka nudna, ale ja wole MapleStory :d

Ziven
05-02-2006, 22:19
Ey wiesz TerraGaming nie jest takie nudne wystarczylo bys jakbys poznal lepiej ten swiat to zobaczyl bys ile jest skilli i opcji. Jest nawet chyba leprza od tibii bo tam nie lejesz caly czas bezsensownie potworki...

Sorka za offtopa ale chcialem tu cos poprawic :P

Amerigo
06-02-2006, 13:11
Kal online znuzila mi sie na 31 lvlu a moj kumpel 62 lvl wbil w 2 miechy -.-