Pokaż pełną wersje : Neostrada za 59 zeta...
Master Godi
16-06-2004, 16:40
Mam pytanie! otoz od dawna mam wielkie lagi na tibi co jest wina mojego dostawcy neta :/ wiec zastanawiam sie nad ta nawa neostrada za 59 zlotych lecz niewiem jak ona sie prawoje :( Czy ma ktos zwas takiego neta ? chodzi mi glownie o to czy sa na niej lagi w tibi ale rowniez jestem ciekaw jak dzialaja inne gry on-line na ten nowej neo. Please o szczere i szybkie odpowiedzi... :D thx
Do tibi to raczej Ci tego nie polecam, Ta Nesotrada ma limit miesięcznego transferu, czyli im więcej ścigasz tylko wolniej chodzi Ci net. DSL RULEZ ;]
Re down, no wiesz grając w samą tibie to tego limitu raczej nie wykorzystasz, ale jak będziesz miał ochote ściągnąć jakąś muze lub filmy to może być gorzej.
Master Godi
17-06-2004, 06:32
Chodzi mi o to czy sa lagi ?. Bo tego limitu jest 5 gigabajtow :D wiec grajac w sama tibie co wzyciu tegoi niewykorzystam w miesiac ;) (tibia przesyla bardzo male ilosci danych)
Hegemmon
17-06-2004, 19:29
ja też się nad tą neonkązastanawiam i wychodzi narazie że w moim przypadku nie jest tak źle... łącze jest chyba 24/h a nie tak jak umnie kilkugodzinne przerwy teraz :( no a jakbym nawet przekroczył ten limit to prętkość będzie taka jaką mam dotychczas więc to mi i tak wychodzi na +. A żeby nie przekroczyć tego limitu to są spcialne programy pomagające kontrolować wysyłanie i ściąganie tak aby mieścić sięw tych 5 GB miesięcznie. :)
Moja siostra ostatnio kupila sobie wlasnie tego neta i chodzi .. normalnie.. zadna rewelka.. nieraz sie lagi zrobia ale baaardzo zadko. Net natomiast jest ok! W sumie jezeli chcesz pograc w Tibie tylko to polecam (ma to chyba transfer 12 kB/s ale nie jestem pewna )
Master Godi
19-06-2004, 07:19
ok thx za pomoc ;)
kup se chłopaku neostrade.......jest szybka 128kb
i w tibi rzadko sa lagi :] :] 8) 8) aKTYWACJA 1 ZŁ
SPRAWD SE www.tp.pl
LUDZIE!! Teraz weszlismy do UNI i mamy nadal najdorzsze rozmowy i inetrnet ;( . Takie firmy zaczną taniec bo bedzie konkurencja 8o . Poczekaiacje jeszcze troche, a na nasz rynek wejda zagraniczne firmy które będa tani jak H*j nietoperza. :]
Nahh the Evill
20-06-2004, 22:06
Ja mam 128kb/s z osiedlowej telewizji kablowej i powiem ze nawet jestem zadowolony bo tibia chodzi mi nawet ladni, a i w countera moge pograc...niestety lacze nie jest "stale" czesto sei zdazaja awarie servera glownego...2 dedy tak zlapalem
Dranit II
02-08-2004, 10:14
Ja mam neo z rpędkosic a 768 kb/s i mi z tym dobrze :0 a co do tej za 59 zeta to jest chłam i tyle nikomu nie polecam jej kupowac
Phillies
02-08-2004, 12:01
Ja na tej 768kb/s postawilem dwa kompy z Tibia, gralismy z kumplem przez godzine i sredni transfer do mnie i ode mnie byl w ok 6-8kB/s wiec i 128 powinna wystarczyc na 2 a co dopiero na jeden.
Ja jednak polecam... Ja i edwin (xozigoso), mielismy internety radiowe... On pierwszy zamowil te neonke, mowi ze chodzi jak \BURZA! Nigdy go nie lagnelo, chodzi sobie na wszystko co chce, i mowi ze nie widac zadnych zaciec! Ja juz mam te neonke w domq ale jeszcze z niej nie korzystam, jutro lub pojutrze mi dopiero przystosuja linie telefoniczna do tego... Przedwczoraj zalozylem, j~ebac sobote i niedziele jako dni swiateczne XD... Juz sie doczekac nei moge :] Polecam wszystkim z calusienkiego serca!
Oryginalnie dodany przez majq
W sumie jezeli chcesz pograc w Tibie tylko to polecam (ma to chyba transfer 12 kB/s ale nie jestem pewna )
Teoretycznie 16 (128 / 8 = 16)
Pod TYM (http://www.continuum.com.pl/speedtest/ ) adresem mozna sprawdzic predkosc swojego lacza.
Btw, pamietajcie ze ta opcja neo dotyczy tylko umowy na 12 miesiecy, w przypadku przedluzenia zmieni sie rowniez abonament.
Faxero paladyn
03-08-2004, 10:30
Ja zakladam neo, bo moj internet chodzi tak ze postac mi co 10 sek jedno pole idzie 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.