Pokaż pełną wersje : [Kyra] Smoczek solo by 24 lvl knight
a więc nudziło mi się i postanowiłem nakręcić jak soluje draga na zamku :P
coś był drag zmutowany bo mi słabsze hity wchodziły niż zawsze i 5~uh na draga.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5244
no ladny filmik :D hity tez niczego sobie, no ale loot nie dopisal
skille i eq super 8o :D
Jak by sie ktos go pytal skąd takie eq on ma to powiem ze sam tym charem na nie zabieral :] nie ma żadnego innego chara czy cos :evul:
LOL
Draga biles 2 minuty.
Pur van Sadzio
06-02-2006, 14:30
Widac ze to byl pierwszy drag (twoj) bo kopletnie nie umiesz solowac dragow lazilez z nim po calym tym pokoiku. A najbardziej mnie dobilo jak sie nie uhales na yellow hp i cie prawie za***al.
@2 up
Gdzie ty widziales te hity niczego sobie?? Moze chodzilo ci o te hity po 50-60??
LOL
możesz sie nie odzywać jak sie nie znasz? ja gram knightem od 2 lat (lvl do 80)
1. wiem jak sie uchać żeby nie paść
2. w życiu solowałem nielicząc pare tyś. smoków, a ile blokowałem to już nie pamiętam, tym charem nie blokowałem jeszcze ale solo ok. 20
3. Blokować umiem, ani razu nie oberwałem z wave, odchodziłem od niego 1 sqm ponieważ... może to prawda może teoria ale w praktyce z rozbiegu częściej/mocniej wchodzi
4. Mówiłem że hity słabe dosć (słabsze niż zwykle), chociaż 60 w smoka z bsa też nie jest źle
No no nieźle :P Oby tak dalej i niedługo na dle pójdziemy :P
Fire Necromacer
06-02-2006, 18:12
Fajnie widzisz w ciemnościach... Gz lootów w depo no i solo draga, ale duużo Uh poszło na marne 700 expa :\
Pur van Sadzio
06-02-2006, 19:30
Na tym filmie wlasnie bylo widac to twoje doswadczenie -.-
Na tym filmie wlasnie bylo widac to twoje doswadczenie -.-
pokaż coś lepszego
Pur van Sadzio
06-02-2006, 20:42
pokaż coś lepszego
Poczekaj nie dlugo ukaze sie moj filmik z Draga solo. I napewno bedzie lepszy niz twoj.
Skra Avar
06-02-2006, 21:44
GRATZ GLADI~~ :) THX za eq na dragi porzyczone :)
-----------------------------------------------------------------------
Pur van Sadzio zamknij sie ty ****a jak jesteś taki mondry daj swuj filmik pewnie bendzie jakieś gówno wienc wieszi co ty sie ****a downie ***any czepiasz kolesi kturzy wystawjaja filmiki moze jakis jest a ty ****a jakis po***any koleś jestes jak coś patrz ile razy on uh na ostrym redzie wienc zamknij dupe i siedzi spokojnie ty mamucie ***any!!X( *** CI ****A W TA DWOJA TWARZ WYSMYRANA W LACHOCIAGACH
Imie: Pur van Sadzio
Nazwisko:NOOB
Psełdonim:NOOB
Miejsce pracy:Lachociagi KRAKóW
Pytanie:Czy twoja mama wie że jesteś geyem??
Paladyn mix
06-02-2006, 21:50
Poczekaj nie dlugo ukaze sie moj filmik z Draga solo. I napewno bedzie lepszy niz twoj.
Heh... Pur widze pro jestes ;] zarzuc fimikiem, zobaczymy jak Ci pojdzie w praktyce... Peace..
Kombegaider
07-02-2006, 01:00
Koles...Widac ze Maniakalny~ umie bic dragi, a ty poprostu jestes lmao i wydaje ci sie ze cos potrafisz...daj se spokoj -.-'
chyba że będzi solował z gs to mu łatwiej będzie...
ale cush, u mnie to eq co mam ~66 k a on u siebie za tyle kupi c-set,gsa i coś jeszcze
hehe nice gladi :P heh a co do tegoi czy on umie blokowac czy nie potrafi na 23+ lvl nam juz bloczyk gs wiec sie zamknij noobie -.-
Galdi kiedy jakis hunt ??xD
Gladi~ umie świetnie blockować. Grałem z nim na wielu serverach i nie przypominam sobie zebym narzekał na niego w czasie huntu. Umie nie dopuścic potworka do shootera a jak sie do juz zdarzy to da poswiecic smierc aby ocalic shootera
nie wiem czemu do niego sie czepiasz ale ja w tym filmiku nie zauwazylem zadnego blędu
Jesli ty jakis znalazłes to napisz nam o tym
Sergei Strogavon
07-02-2006, 10:10
GRATZ GLADI~~ :) THX za eq na dragi porzyczone :)
-----------------------------------------------------------------------
Pur van Sadzio zamknij sie ty ****a jak jesteś taki mondry daj swuj filmik pewnie bendzie jakieś gówno wienc wieszi co ty sie ****a downie ***any czepiasz kolesi kturzy wystawjaja filmiki moze jakis jest a ty ****a jakis po***any koleś jestes jak coś patrz ile razy on uh na ostrym redzie wienc zamknij dupe i siedzi spokojnie ty mamucie ***any!!X( *** CI ****A W TA DWOJA TWARZ WYSMYRANA W LACHOCIAGACH
Imie: Pur van Sadzio
Nazwisko:NOOB
Psełdonim:NOOB
Miejsce pracy:Lachociagi KRAKóW
Pytanie:Czy twoja mama wie że jesteś geyem??
wow kto to jest o.O on ma jakies problemy rodzinne chyba :/
Sayanin91
07-02-2006, 10:17
hmmm ktos kto mial 80knight chyba nie dawal by solo draga na forum o.O
mi sie wydaje czy sie podniecasz tym ze ubiles smoka na 24lvlu?
hehe nice gladi :P heh a co do tegoi czy on umie blokowac czy nie potrafi na 23+ lvl nam juz bloczyk gs wiec sie zamknij noobie -.-
Galdi kiedy jakis hunt ??xD
ja na 23lvlu solowalem GS'a
Skra Avar
08-02-2006, 22:28
wow kto to jest o.O on ma jakies problemy rodzinne chyba :/
Chyba ty masz problemy rodzine bo ja takich nie mam :D a napisałem to bo tak myśle o tej osobje czepia sie bez powodu :D
lunaryjczykas
08-02-2006, 22:38
widac ze miales do 80 lvl...Widac ze jestes jakies dziecko co nie popusci bo ktos powiedzial ze sie nie uhasz na yelow hp.Powiem Ci tyle,jestes jakims dzieckem.
Mój kolega zrobił solo na 17 lvlu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.