PDA

Pokaż pełną wersje : [Kyra] Smoczek solo by 24 lvl knight

Maniack
06-02-2006, 03:01
a więc nudziło mi się i postanowiłem nakręcić jak soluje draga na zamku :P
coś był drag zmutowany bo mi słabsze hity wchodziły niż zawsze i 5~uh na draga.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5244

Pereo
06-02-2006, 07:51
no ladny filmik :D hity tez niczego sobie, no ale loot nie dopisal
skille i eq super 8o :D

Jak by sie ktos go pytal skąd takie eq on ma to powiem ze sam tym charem na nie zabieral :] nie ma żadnego innego chara czy cos :evul:

Gangsta
06-02-2006, 09:19
LOL
Draga biles 2 minuty.

Pur van Sadzio
06-02-2006, 14:30
Widac ze to byl pierwszy drag (twoj) bo kopletnie nie umiesz solowac dragow lazilez z nim po calym tym pokoiku. A najbardziej mnie dobilo jak sie nie uhales na yellow hp i cie prawie za***al.

@2 up

Gdzie ty widziales te hity niczego sobie?? Moze chodzilo ci o te hity po 50-60??

LOL

Maniack
06-02-2006, 16:22
możesz sie nie odzywać jak sie nie znasz? ja gram knightem od 2 lat (lvl do 80)
1. wiem jak sie uchać żeby nie paść
2. w życiu solowałem nielicząc pare tyś. smoków, a ile blokowałem to już nie pamiętam, tym charem nie blokowałem jeszcze ale solo ok. 20
3. Blokować umiem, ani razu nie oberwałem z wave, odchodziłem od niego 1 sqm ponieważ... może to prawda może teoria ale w praktyce z rozbiegu częściej/mocniej wchodzi
4. Mówiłem że hity słabe dosć (słabsze niż zwykle), chociaż 60 w smoka z bsa też nie jest źle

gremar
06-02-2006, 16:57
No no nieźle :P Oby tak dalej i niedługo na dle pójdziemy :P

Fire Necromacer
06-02-2006, 18:12
Fajnie widzisz w ciemnościach... Gz lootów w depo no i solo draga, ale duużo Uh poszło na marne 700 expa :\

Pur van Sadzio
06-02-2006, 19:30
Na tym filmie wlasnie bylo widac to twoje doswadczenie -.-

Maniack
06-02-2006, 19:31
Na tym filmie wlasnie bylo widac to twoje doswadczenie -.-

pokaż coś lepszego

Pur van Sadzio
06-02-2006, 20:42
pokaż coś lepszego

Poczekaj nie dlugo ukaze sie moj filmik z Draga solo. I napewno bedzie lepszy niz twoj.

Skra Avar
06-02-2006, 21:44
GRATZ GLADI~~ :) THX za eq na dragi porzyczone :)

-----------------------------------------------------------------------
Pur van Sadzio zamknij sie ty ****a jak jesteś taki mondry daj swuj filmik pewnie bendzie jakieś gówno wienc wieszi co ty sie ****a downie ***any czepiasz kolesi kturzy wystawjaja filmiki moze jakis jest a ty ****a jakis po***any koleś jestes jak coś patrz ile razy on uh na ostrym redzie wienc zamknij dupe i siedzi spokojnie ty mamucie ***any!!X( *** CI ****A W TA DWOJA TWARZ WYSMYRANA W LACHOCIAGACH

Imie: Pur van Sadzio
Nazwisko:NOOB
Psełdonim:NOOB
Miejsce pracy:Lachociagi KRAKóW
Pytanie:Czy twoja mama wie że jesteś geyem??

Paladyn mix
06-02-2006, 21:50
Poczekaj nie dlugo ukaze sie moj filmik z Draga solo. I napewno bedzie lepszy niz twoj.

Heh... Pur widze pro jestes ;] zarzuc fimikiem, zobaczymy jak Ci pojdzie w praktyce... Peace..

Kombegaider
07-02-2006, 01:00

Koles...Widac ze Maniakalny~ umie bic dragi, a ty poprostu jestes lmao i wydaje ci sie ze cos potrafisz...daj se spokoj -.-'

Maniack
07-02-2006, 01:52
chyba że będzi solował z gs to mu łatwiej będzie...
ale cush, u mnie to eq co mam ~66 k a on u siebie za tyle kupi c-set,gsa i coś jeszcze

Kowa_l
07-02-2006, 05:44
hehe nice gladi :P heh a co do tegoi czy on umie blokowac czy nie potrafi na 23+ lvl nam juz bloczyk gs wiec sie zamknij noobie -.-
Galdi kiedy jakis hunt ??xD

Pereo
07-02-2006, 08:08
Gladi~ umie świetnie blockować. Grałem z nim na wielu serverach i nie przypominam sobie zebym narzekał na niego w czasie huntu. Umie nie dopuścic potworka do shootera a jak sie do juz zdarzy to da poswiecic smierc aby ocalic shootera

nie wiem czemu do niego sie czepiasz ale ja w tym filmiku nie zauwazylem zadnego blędu
Jesli ty jakis znalazłes to napisz nam o tym

Sergei Strogavon
07-02-2006, 10:10
GRATZ GLADI~~ :) THX za eq na dragi porzyczone :)

-----------------------------------------------------------------------
Pur van Sadzio zamknij sie ty ****a jak jesteś taki mondry daj swuj filmik pewnie bendzie jakieś gówno wienc wieszi co ty sie ****a downie ***any czepiasz kolesi kturzy wystawjaja filmiki moze jakis jest a ty ****a jakis po***any koleś jestes jak coś patrz ile razy on uh na ostrym redzie wienc zamknij dupe i siedzi spokojnie ty mamucie ***any!!X( *** CI ****A W TA DWOJA TWARZ WYSMYRANA W LACHOCIAGACH

Imie: Pur van Sadzio
Nazwisko:NOOB
Psełdonim:NOOB
Miejsce pracy:Lachociagi KRAKóW
Pytanie:Czy twoja mama wie że jesteś geyem??

wow kto to jest o.O on ma jakies problemy rodzinne chyba :/

Sayanin91
07-02-2006, 10:17
hmmm ktos kto mial 80knight chyba nie dawal by solo draga na forum o.O
mi sie wydaje czy sie podniecasz tym ze ubiles smoka na 24lvlu?

hehe nice gladi :P heh a co do tegoi czy on umie blokowac czy nie potrafi na 23+ lvl nam juz bloczyk gs wiec sie zamknij noobie -.-
Galdi kiedy jakis hunt ??xD

ja na 23lvlu solowalem GS'a

Skra Avar
08-02-2006, 22:28
wow kto to jest o.O on ma jakies problemy rodzinne chyba :/
Chyba ty masz problemy rodzine bo ja takich nie mam :D a napisałem to bo tak myśle o tej osobje czepia sie bez powodu :D

lunaryjczykas
08-02-2006, 22:38
widac ze miales do 80 lvl...Widac ze jestes jakies dziecko co nie popusci bo ktos powiedzial ze sie nie uhasz na yelow hp.Powiem Ci tyle,jestes jakims dzieckem.

Bender.
08-02-2006, 23:00
Mój kolega zrobił solo na 17 lvlu...