Mała Myszunia
07-02-2006, 09:11
Postanowiłam Porozmawiac z Lindlay 104 Royal Palladyn z Arcani Członek Dark Purples Faster Turtles Obacnie panujacej Gildi Na servie :)
Channel saved at Mon Feb 06 21:15:13 2006
20:36 Mala Myszunia: Witam :)
20:37 Lindlay: Siema
20:37 Mala Myszunia: Zgodzisz sie na mala rozmowe dla tibia.pl
20:37 Lindlay: ta, czemu nie;p
20:37 Mala Myszunia: OK zaczynajmy. Opowiedz nam cos o sobie ??
20:37 Lindlay: Mam na imie Piotrek, mam 20 lat i mieszkam w Warszawie
20:38 Mala Myszunia: Jak zaczela sie twoja przygoda z Tibia ??
20:39 Lindlay: a wiec tak
20:39 Lindlay: jakies 3 lata temu
20:40 Lindlay: gdy gralem jeszcze w cs-a przyszedl do mnie kolega i powiedzial ze znalazl jakas gierke rpg na necie
20:40 Lindlay: sciagnal ja u mnie, instalnal, zapuscil ja i moje pierwsze slowa byly "wez z tym spier**laj"
20:41 Lindlay: po jakims tygodniu namawiania jednak zaczalem grac na swiecie Valoria
20:42 Lindlay: na poczatku nie umialem wejsc na drabine i myslalem ze trzeba skakac jak w cs wiec okupowalem spacje na klawie probojac wejsc na drabinke;p
20:42 Lindlay: i tak to sie zaczelo heh;p
20:42 Lindlay: kolejne pytanie?;p
20:43 Mala Myszunia: hehe :D Jaka byla Twoja 1 postac ??
20:44 Lindlay: o ile pamietam byl to pall, mial chyba 14 lvl i skils cos 40/30 ? jakos tak
20:44 Lindlay: pamietam ze nie umialem rzucac utevo lux
20:44 Lindlay: i przypatrywalem sie ludzia pod dp jak pisali czary i probowalem rozne kombinacje typu "exura lux" "vita lux"
20:45 Mala Myszunia: Jestes w gildi ktora panuje na Arcani jaka jest tam atmosfera opowiedz cos o niej ??
20:47 Lindlay: Atmosfera w samej gildi jest spokojna, jest luzno, wiekszosc osob w gildi to Polacy i Hiszpanie, wiec zdarza sie ze czesto widoczny jest spam np po polsku lub po hiszpansku ale najczesciej gadamy po angielsku;p
20:48 Lindlay: spam oczywiscie na gc;p
20:49 Mala Myszunia: o.0 Ludzie sadza ze Hiszpanie i polacy nie potrafia zyc razem w spokoju sadzisz ze to brednie osobiscie co siadzisz o hiszpanach ??
20:49 Lindlay: hmmmm
20:50 Lindlay: ja osobiscie dogaduje sie z Hiszpanami, i reszta polakow w gildi raczej tez. A moje zdanie o hiszpanach jest bardzo dobre, zawsze pomoga w trudnej sytuacji itp
20:50 Lindlay: wg. mnie
20:51 Lindlay: takie stereotypy typu "polak i hiszpan musza sie nienawidziec" sa kompletnie przesadzone
20:51 Mala Myszunia: Czy decyzje podejmujecie wspulnie czy Robi to Lider ??
20:51 Lindlay: to nie zalezy od nacji, tylko od czlowieka w jaki sposob sie zachowuje
20:52 Lindlay: hmmm
20:53 Lindlay: o jakie konkretnie decyzje ci chodzi ?
20:53 Mala Myszunia: Np. w sprawach wojny rekrutacji czy poprostu o sprowadzenie jakiegos gracza do porzadku ??
20:54 Lindlay: jesli chodzi o zabicie kogos to najczesciej leci pytanie na gc "zna ktos mr.x ?" lub "czy mr.x jest waszym friendem?"
20:55 Lindlay: tak to wyglada;p
20:56 Mala Myszunia: A jak wyglada rekrutacja do was wielu ludzi to napewno interesuje. Decyzje podejmujecie razem czy jaka grupa osob ??
20:56 Lindlay: obecnie rekrutacja jest chyba zamknieta, i oczywiscie decyzje podejmuja wszyscy razem
20:58 Mala Myszunia: Na forum tibia.pl byl temat o tym ze stosujecie PA wobec innych i zabijacie ludzi ktorzy wypacili sie z ostatnije wojny jaka jest twoja opinia ??
20:59 Lindlay: mm
20:59 Lindlay: next pytanie prosze
20:59 Mala Myszunia: Skonczmy temat Gildi wkoncu rozmawiamy o Tobie xD Jaki masz stosunek do Price List ??
21:01 Lindlay: Staram sie respektowac ja i nastawiac ludzi na to zeby tez sie do niej zaczeli stosowac, nie mowie tu o srodkach typu zabicie itp, tylko najpierw opowiadam po co ona jest, w czym ona moze pomoc i co moze zmienic, a wierz mi ze jest ona naprawde przydatna
21:01 Mala Myszunia: Jak wiemy niedawno wykonales DHQ i Anihalator quest byly jakies ciekawe zdarzeniea z nimi zwazane?? Jaka nagrode wybrales w anihalatorze i dlaczego ??
21:03 Lindlay: Ciekawe zdrzenia, hmmm raczej nie, nikt nie padl na Ani a na DHq padl Fosfik po tym jak robil UE aby zabic banshee. Z ani wzialem SCA (stoncutter axe) ze wzgledu na mojego przyjaciela ktoremu daje tego SCA zeby szybciej nabil 100 lvl (:* szczubial)
21:04 Mala Myszunia: Gratki dla ciebie za udane questy
21:04 Lindlay: Dzieki ;)
21:05 Mala Myszunia: Co sadzisz o osobach ktore cheatuja ??
21:05 Lindlay: Sa mi obojetne, to ich postacie, ich gra, i ich sumienie ze oszukuja uczciwych graczy, a los cheaterow mozna zobaczyc poprzez koniec takich playerow jak Valais, Geddarm, Rhargar, Wirty Varg
21:06 Mala Myszunia: Sa plotki ze to wy ich pohakowaliscie co o tym uwazasz ??
21:06 Lindlay: bullshit
21:04 Mala Myszunia: Jakie masz dalsze cele w grze ??
21:07 Lindlay: Szczerze to teraz gram juz bez wiekszych celow, chcialbym jeszcze miec 100 dist, 100 crystal coinsow, 22 magic i HoTA quest done ;p
21:07 Mala Myszunia: Kto Jeste dla Ciebie najleprzym graczem na Arcani ??
21:07 Lindlay: zalezy pod jakim wzgledem
21:07 Lindlay: jesli chodzi o PG-owanie to napewno Bedurion
21:08 Lindlay: pvp - jest duzo osob ktore maja dobre pvp
21:08 Lindlay: a najlepszy leader to oczywiscie Fosfik
21:08 Mala Myszunia: Jak moglo by byc inaczej xD
21:09 Lindlay: hehe;P
21:09 Mala Myszunia: A powiedz nam na czym Expi 100+ lvl Rp ??
21:10 Lindlay: To zalezy czy jest bogaty czy klepie biede;p a tak standart to raczej dragi, hero, no i caly poh :P
21:10 Lindlay: a jak ma duze pieniedze to oczywiscie warlocki, demony
21:10 Mala Myszunia: Kto jest twoim naj wiekszym przyjacielem (jesli tak mozna powiedziec) A kto wrogiem??
21:11 Lindlay: mmm oczywiscie Vinchenzo Nightmare, Negocjator, Lamusini, Keathor i Vaxefuve z Titani jesli chodzi o przyjaciol
21:11 Lindlay: a wrogowie to...
21:12 Lindlay: Morximal, cale stare NG, Ca'fuze no i kilku jeszcze sie napewno znajdzie
21:12 Lindlay: :P
21:12 Mala Myszunia: Dziekuje za rozmowe i zycze powodzenia w dalszej grze Jak i w zyciu w RL :) Chcesz powiedziec cos na zakonczenie?
21:14 Lindlay: Chcialbym pozdrowic cale DPFT, Szczubiala, Benka, Marka, cala ekipa z Targowka, Lonteusa z Saphiry, Krzysia, Lamusa, Arowixa i Ingles ziama i wszystkich o ktorych zapomnialem :p i powiedziec czytelnikom tibi.pl zeby nie przekladali tibi ponad rl zycie bo
21:14 Lindlay: to jest tylko gra aby umilic nam zycie
21:14 Lindlay: a nie nasze zycie ;] no i oczywiscie pozdro dla tibia.pl
21:15 Mala Myszunia: dziekuje jeszcze raz i do zobaczenia xD
21:15 Lindlay: Zegnam i tez dzieki za rozmowe;]I pozdro dla wszystkich :D
Channel saved at Mon Feb 06 21:15:13 2006
20:36 Mala Myszunia: Witam :)
20:37 Lindlay: Siema
20:37 Mala Myszunia: Zgodzisz sie na mala rozmowe dla tibia.pl
20:37 Lindlay: ta, czemu nie;p
20:37 Mala Myszunia: OK zaczynajmy. Opowiedz nam cos o sobie ??
20:37 Lindlay: Mam na imie Piotrek, mam 20 lat i mieszkam w Warszawie
20:38 Mala Myszunia: Jak zaczela sie twoja przygoda z Tibia ??
20:39 Lindlay: a wiec tak
20:39 Lindlay: jakies 3 lata temu
20:40 Lindlay: gdy gralem jeszcze w cs-a przyszedl do mnie kolega i powiedzial ze znalazl jakas gierke rpg na necie
20:40 Lindlay: sciagnal ja u mnie, instalnal, zapuscil ja i moje pierwsze slowa byly "wez z tym spier**laj"
20:41 Lindlay: po jakims tygodniu namawiania jednak zaczalem grac na swiecie Valoria
20:42 Lindlay: na poczatku nie umialem wejsc na drabine i myslalem ze trzeba skakac jak w cs wiec okupowalem spacje na klawie probojac wejsc na drabinke;p
20:42 Lindlay: i tak to sie zaczelo heh;p
20:42 Lindlay: kolejne pytanie?;p
20:43 Mala Myszunia: hehe :D Jaka byla Twoja 1 postac ??
20:44 Lindlay: o ile pamietam byl to pall, mial chyba 14 lvl i skils cos 40/30 ? jakos tak
20:44 Lindlay: pamietam ze nie umialem rzucac utevo lux
20:44 Lindlay: i przypatrywalem sie ludzia pod dp jak pisali czary i probowalem rozne kombinacje typu "exura lux" "vita lux"
20:45 Mala Myszunia: Jestes w gildi ktora panuje na Arcani jaka jest tam atmosfera opowiedz cos o niej ??
20:47 Lindlay: Atmosfera w samej gildi jest spokojna, jest luzno, wiekszosc osob w gildi to Polacy i Hiszpanie, wiec zdarza sie ze czesto widoczny jest spam np po polsku lub po hiszpansku ale najczesciej gadamy po angielsku;p
20:48 Lindlay: spam oczywiscie na gc;p
20:49 Mala Myszunia: o.0 Ludzie sadza ze Hiszpanie i polacy nie potrafia zyc razem w spokoju sadzisz ze to brednie osobiscie co siadzisz o hiszpanach ??
20:49 Lindlay: hmmmm
20:50 Lindlay: ja osobiscie dogaduje sie z Hiszpanami, i reszta polakow w gildi raczej tez. A moje zdanie o hiszpanach jest bardzo dobre, zawsze pomoga w trudnej sytuacji itp
20:50 Lindlay: wg. mnie
20:51 Lindlay: takie stereotypy typu "polak i hiszpan musza sie nienawidziec" sa kompletnie przesadzone
20:51 Mala Myszunia: Czy decyzje podejmujecie wspulnie czy Robi to Lider ??
20:51 Lindlay: to nie zalezy od nacji, tylko od czlowieka w jaki sposob sie zachowuje
20:52 Lindlay: hmmm
20:53 Lindlay: o jakie konkretnie decyzje ci chodzi ?
20:53 Mala Myszunia: Np. w sprawach wojny rekrutacji czy poprostu o sprowadzenie jakiegos gracza do porzadku ??
20:54 Lindlay: jesli chodzi o zabicie kogos to najczesciej leci pytanie na gc "zna ktos mr.x ?" lub "czy mr.x jest waszym friendem?"
20:55 Lindlay: tak to wyglada;p
20:56 Mala Myszunia: A jak wyglada rekrutacja do was wielu ludzi to napewno interesuje. Decyzje podejmujecie razem czy jaka grupa osob ??
20:56 Lindlay: obecnie rekrutacja jest chyba zamknieta, i oczywiscie decyzje podejmuja wszyscy razem
20:58 Mala Myszunia: Na forum tibia.pl byl temat o tym ze stosujecie PA wobec innych i zabijacie ludzi ktorzy wypacili sie z ostatnije wojny jaka jest twoja opinia ??
20:59 Lindlay: mm
20:59 Lindlay: next pytanie prosze
20:59 Mala Myszunia: Skonczmy temat Gildi wkoncu rozmawiamy o Tobie xD Jaki masz stosunek do Price List ??
21:01 Lindlay: Staram sie respektowac ja i nastawiac ludzi na to zeby tez sie do niej zaczeli stosowac, nie mowie tu o srodkach typu zabicie itp, tylko najpierw opowiadam po co ona jest, w czym ona moze pomoc i co moze zmienic, a wierz mi ze jest ona naprawde przydatna
21:01 Mala Myszunia: Jak wiemy niedawno wykonales DHQ i Anihalator quest byly jakies ciekawe zdarzeniea z nimi zwazane?? Jaka nagrode wybrales w anihalatorze i dlaczego ??
21:03 Lindlay: Ciekawe zdrzenia, hmmm raczej nie, nikt nie padl na Ani a na DHq padl Fosfik po tym jak robil UE aby zabic banshee. Z ani wzialem SCA (stoncutter axe) ze wzgledu na mojego przyjaciela ktoremu daje tego SCA zeby szybciej nabil 100 lvl (:* szczubial)
21:04 Mala Myszunia: Gratki dla ciebie za udane questy
21:04 Lindlay: Dzieki ;)
21:05 Mala Myszunia: Co sadzisz o osobach ktore cheatuja ??
21:05 Lindlay: Sa mi obojetne, to ich postacie, ich gra, i ich sumienie ze oszukuja uczciwych graczy, a los cheaterow mozna zobaczyc poprzez koniec takich playerow jak Valais, Geddarm, Rhargar, Wirty Varg
21:06 Mala Myszunia: Sa plotki ze to wy ich pohakowaliscie co o tym uwazasz ??
21:06 Lindlay: bullshit
21:04 Mala Myszunia: Jakie masz dalsze cele w grze ??
21:07 Lindlay: Szczerze to teraz gram juz bez wiekszych celow, chcialbym jeszcze miec 100 dist, 100 crystal coinsow, 22 magic i HoTA quest done ;p
21:07 Mala Myszunia: Kto Jeste dla Ciebie najleprzym graczem na Arcani ??
21:07 Lindlay: zalezy pod jakim wzgledem
21:07 Lindlay: jesli chodzi o PG-owanie to napewno Bedurion
21:08 Lindlay: pvp - jest duzo osob ktore maja dobre pvp
21:08 Lindlay: a najlepszy leader to oczywiscie Fosfik
21:08 Mala Myszunia: Jak moglo by byc inaczej xD
21:09 Lindlay: hehe;P
21:09 Mala Myszunia: A powiedz nam na czym Expi 100+ lvl Rp ??
21:10 Lindlay: To zalezy czy jest bogaty czy klepie biede;p a tak standart to raczej dragi, hero, no i caly poh :P
21:10 Lindlay: a jak ma duze pieniedze to oczywiscie warlocki, demony
21:10 Mala Myszunia: Kto jest twoim naj wiekszym przyjacielem (jesli tak mozna powiedziec) A kto wrogiem??
21:11 Lindlay: mmm oczywiscie Vinchenzo Nightmare, Negocjator, Lamusini, Keathor i Vaxefuve z Titani jesli chodzi o przyjaciol
21:11 Lindlay: a wrogowie to...
21:12 Lindlay: Morximal, cale stare NG, Ca'fuze no i kilku jeszcze sie napewno znajdzie
21:12 Lindlay: :P
21:12 Mala Myszunia: Dziekuje za rozmowe i zycze powodzenia w dalszej grze Jak i w zyciu w RL :) Chcesz powiedziec cos na zakonczenie?
21:14 Lindlay: Chcialbym pozdrowic cale DPFT, Szczubiala, Benka, Marka, cala ekipa z Targowka, Lonteusa z Saphiry, Krzysia, Lamusa, Arowixa i Ingles ziama i wszystkich o ktorych zapomnialem :p i powiedziec czytelnikom tibi.pl zeby nie przekladali tibi ponad rl zycie bo
21:14 Lindlay: to jest tylko gra aby umilic nam zycie
21:14 Lindlay: a nie nasze zycie ;] no i oczywiscie pozdro dla tibia.pl
21:15 Mala Myszunia: dziekuje jeszcze raz i do zobaczenia xD
21:15 Lindlay: Zegnam i tez dzieki za rozmowe;]I pozdro dla wszystkich :D