PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z Lindlay

Mała Myszunia
07-02-2006, 09:11
Postanowiłam Porozmawiac z Lindlay 104 Royal Palladyn z Arcani Członek Dark Purples Faster Turtles Obacnie panujacej Gildi Na servie :)

Channel saved at Mon Feb 06 21:15:13 2006
20:36 Mala Myszunia: Witam :)
20:37 Lindlay: Siema
20:37 Mala Myszunia: Zgodzisz sie na mala rozmowe dla tibia.pl
20:37 Lindlay: ta, czemu nie;p
20:37 Mala Myszunia: OK zaczynajmy. Opowiedz nam cos o sobie ??
20:37 Lindlay: Mam na imie Piotrek, mam 20 lat i mieszkam w Warszawie
20:38 Mala Myszunia: Jak zaczela sie twoja przygoda z Tibia ??
20:39 Lindlay: a wiec tak
20:39 Lindlay: jakies 3 lata temu
20:40 Lindlay: gdy gralem jeszcze w cs-a przyszedl do mnie kolega i powiedzial ze znalazl jakas gierke rpg na necie
20:40 Lindlay: sciagnal ja u mnie, instalnal, zapuscil ja i moje pierwsze slowa byly "wez z tym spier**laj"
20:41 Lindlay: po jakims tygodniu namawiania jednak zaczalem grac na swiecie Valoria
20:42 Lindlay: na poczatku nie umialem wejsc na drabine i myslalem ze trzeba skakac jak w cs wiec okupowalem spacje na klawie probojac wejsc na drabinke;p
20:42 Lindlay: i tak to sie zaczelo heh;p
20:42 Lindlay: kolejne pytanie?;p
20:43 Mala Myszunia: hehe :D Jaka byla Twoja 1 postac ??
20:44 Lindlay: o ile pamietam byl to pall, mial chyba 14 lvl i skils cos 40/30 ? jakos tak
20:44 Lindlay: pamietam ze nie umialem rzucac utevo lux
20:44 Lindlay: i przypatrywalem sie ludzia pod dp jak pisali czary i probowalem rozne kombinacje typu "exura lux" "vita lux"
20:45 Mala Myszunia: Jestes w gildi ktora panuje na Arcani jaka jest tam atmosfera opowiedz cos o niej ??
20:47 Lindlay: Atmosfera w samej gildi jest spokojna, jest luzno, wiekszosc osob w gildi to Polacy i Hiszpanie, wiec zdarza sie ze czesto widoczny jest spam np po polsku lub po hiszpansku ale najczesciej gadamy po angielsku;p
20:48 Lindlay: spam oczywiscie na gc;p
20:49 Mala Myszunia: o.0 Ludzie sadza ze Hiszpanie i polacy nie potrafia zyc razem w spokoju sadzisz ze to brednie osobiscie co siadzisz o hiszpanach ??
20:49 Lindlay: hmmmm
20:50 Lindlay: ja osobiscie dogaduje sie z Hiszpanami, i reszta polakow w gildi raczej tez. A moje zdanie o hiszpanach jest bardzo dobre, zawsze pomoga w trudnej sytuacji itp
20:50 Lindlay: wg. mnie
20:51 Lindlay: takie stereotypy typu "polak i hiszpan musza sie nienawidziec" sa kompletnie przesadzone
20:51 Mala Myszunia: Czy decyzje podejmujecie wspulnie czy Robi to Lider ??
20:51 Lindlay: to nie zalezy od nacji, tylko od czlowieka w jaki sposob sie zachowuje
20:52 Lindlay: hmmm
20:53 Lindlay: o jakie konkretnie decyzje ci chodzi ?
20:53 Mala Myszunia: Np. w sprawach wojny rekrutacji czy poprostu o sprowadzenie jakiegos gracza do porzadku ??
20:54 Lindlay: jesli chodzi o zabicie kogos to najczesciej leci pytanie na gc "zna ktos mr.x ?" lub "czy mr.x jest waszym friendem?"
20:55 Lindlay: tak to wyglada;p
20:56 Mala Myszunia: A jak wyglada rekrutacja do was wielu ludzi to napewno interesuje. Decyzje podejmujecie razem czy jaka grupa osob ??
20:56 Lindlay: obecnie rekrutacja jest chyba zamknieta, i oczywiscie decyzje podejmuja wszyscy razem
20:58 Mala Myszunia: Na forum tibia.pl byl temat o tym ze stosujecie PA wobec innych i zabijacie ludzi ktorzy wypacili sie z ostatnije wojny jaka jest twoja opinia ??
20:59 Lindlay: mm
20:59 Lindlay: next pytanie prosze
20:59 Mala Myszunia: Skonczmy temat Gildi wkoncu rozmawiamy o Tobie xD Jaki masz stosunek do Price List ??
21:01 Lindlay: Staram sie respektowac ja i nastawiac ludzi na to zeby tez sie do niej zaczeli stosowac, nie mowie tu o srodkach typu zabicie itp, tylko najpierw opowiadam po co ona jest, w czym ona moze pomoc i co moze zmienic, a wierz mi ze jest ona naprawde przydatna
21:01 Mala Myszunia: Jak wiemy niedawno wykonales DHQ i Anihalator quest byly jakies ciekawe zdarzeniea z nimi zwazane?? Jaka nagrode wybrales w anihalatorze i dlaczego ??
21:03 Lindlay: Ciekawe zdrzenia, hmmm raczej nie, nikt nie padl na Ani a na DHq padl Fosfik po tym jak robil UE aby zabic banshee. Z ani wzialem SCA (stoncutter axe) ze wzgledu na mojego przyjaciela ktoremu daje tego SCA zeby szybciej nabil 100 lvl (:* szczubial)
21:04 Mala Myszunia: Gratki dla ciebie za udane questy
21:04 Lindlay: Dzieki ;)
21:05 Mala Myszunia: Co sadzisz o osobach ktore cheatuja ??
21:05 Lindlay: Sa mi obojetne, to ich postacie, ich gra, i ich sumienie ze oszukuja uczciwych graczy, a los cheaterow mozna zobaczyc poprzez koniec takich playerow jak Valais, Geddarm, Rhargar, Wirty Varg
21:06 Mala Myszunia: Sa plotki ze to wy ich pohakowaliscie co o tym uwazasz ??
21:06 Lindlay: bullshit
21:04 Mala Myszunia: Jakie masz dalsze cele w grze ??
21:07 Lindlay: Szczerze to teraz gram juz bez wiekszych celow, chcialbym jeszcze miec 100 dist, 100 crystal coinsow, 22 magic i HoTA quest done ;p
21:07 Mala Myszunia: Kto Jeste dla Ciebie najleprzym graczem na Arcani ??
21:07 Lindlay: zalezy pod jakim wzgledem
21:07 Lindlay: jesli chodzi o PG-owanie to napewno Bedurion
21:08 Lindlay: pvp - jest duzo osob ktore maja dobre pvp
21:08 Lindlay: a najlepszy leader to oczywiscie Fosfik
21:08 Mala Myszunia: Jak moglo by byc inaczej xD
21:09 Lindlay: hehe;P
21:09 Mala Myszunia: A powiedz nam na czym Expi 100+ lvl Rp ??
21:10 Lindlay: To zalezy czy jest bogaty czy klepie biede;p a tak standart to raczej dragi, hero, no i caly poh :P
21:10 Lindlay: a jak ma duze pieniedze to oczywiscie warlocki, demony
21:10 Mala Myszunia: Kto jest twoim naj wiekszym przyjacielem (jesli tak mozna powiedziec) A kto wrogiem??
21:11 Lindlay: mmm oczywiscie Vinchenzo Nightmare, Negocjator, Lamusini, Keathor i Vaxefuve z Titani jesli chodzi o przyjaciol
21:11 Lindlay: a wrogowie to...
21:12 Lindlay: Morximal, cale stare NG, Ca'fuze no i kilku jeszcze sie napewno znajdzie
21:12 Lindlay: :P
21:12 Mala Myszunia: Dziekuje za rozmowe i zycze powodzenia w dalszej grze Jak i w zyciu w RL :) Chcesz powiedziec cos na zakonczenie?
21:14 Lindlay: Chcialbym pozdrowic cale DPFT, Szczubiala, Benka, Marka, cala ekipa z Targowka, Lonteusa z Saphiry, Krzysia, Lamusa, Arowixa i Ingles ziama i wszystkich o ktorych zapomnialem :p i powiedziec czytelnikom tibi.pl zeby nie przekladali tibi ponad rl zycie bo
21:14 Lindlay: to jest tylko gra aby umilic nam zycie
21:14 Lindlay: a nie nasze zycie ;] no i oczywiscie pozdro dla tibia.pl
21:15 Mala Myszunia: dziekuje jeszcze raz i do zobaczenia xD
21:15 Lindlay: Zegnam i tez dzieki za rozmowe;]I pozdro dla wszystkich :D

Medivh Shady
07-02-2006, 15:12
heh wywiad nawet nawet :P

w kazdym wywiadzie pada pytanie o pierwsza pstac i praktycznie zawze jest ta sama odpowiedz ;d czyli paladyn, ja osobcie tez zaczelem grac w tibie palem i trenowalem macki ;P.

a na questa trzeba bylo by zebrac ekipke i cala gildia go zrobic.

Prezent
07-02-2006, 19:36
Bardzo fajny wywiad ;p Tylko czemu nie Lindlay nie odpowiedział na pytanie o PA ? A ogólnie super ;p;)

Lonteus
08-02-2006, 16:59
No wywiadzik fajny, moze przeniose sie na Arcanie bo Saphira sux ;p wiec Lindlay szykuj FREE ITEMS!!@!#@! :D

Pozdro all.

notop
08-02-2006, 19:28
jol jol

ale sie nasmialem czytajac to :D choc podobalo mi sie przedewszystkim jedno za co<szacuneczek> odnosnie PA i zabijania osob ktore sie wyplacily.
ogolnie wywiad takisobie;]

gald rhian
09-02-2006, 07:37
troche nudny wyiad, trzeba bylo wyszukiwac ciekawe pytania. ogolnie spoko, ale moglo byc lepiej ;-)

TehRegent
09-02-2006, 07:59
Usun timestamp...kogo interesuje o ktorej z nim dyskotowales/las :P

Wywiad moze byc, ale na nastepny raz lepiej przygotuj pytania...troszke ich za duzo :P

Mała Myszunia
09-02-2006, 14:18
Dzieki za pozytywne nawet opinie jak na 1 raz myslalam ze bardziej mnie zbesztacie xD
Dzisiaj zobaczyłam kilka bledow ort to je poprawilam

Lindlay
16-02-2006, 00:06
huhu wywiad ze mna ;o chyba dobrze wypadlem ;p

Belfregor
16-02-2006, 18:56
Próbujecie zawładnąć arcania ale wam się to nie uda obiecuje wam ;)
Za wiele osób was nienawidzi, zobaczycie może za tydzień może za miesiąc narobicie już sobie tyle wrogów że bedziecie bali się wychodzić z GH, depo i swojich domków. Na waszych wojnach giną niewinni ludzie: 30 lvl które chcą sobie poexpic. I w tych właśnie ludziach rośnie nienawiść do was. Ostrzegam was kiedyś bedą się chcieli zemścić.

Pozdro dla Zitoba Menager, Klasa Tigi i Zasta Thera - któży grają na tym serwie.
P.S. uważajcie na siebie. B)

Kiedyś do was wróce. B)

Lindlay
16-02-2006, 23:42
probojemy ? ;p wydaje mi sie ze zrobilismy to w grudniu;p

Belfregor
17-02-2006, 11:57
no właśnie wydaje ci się B)

Lindlay
19-02-2006, 10:58
sorry boss no keal olrajt ?

Kombegaider
27-02-2006, 19:44
Gz wywiadu.
I teraz moje bóle :P
Notop jestes narcyzem na rlu ?o.O
Caly czas wydaje ci sie ze jestes mastaha i cos mozesz na Arcani ?:P Watpie czy ktokolwiek cie szanuje :> Z wojny sie wyplacales :> Niektore zolwie ci za kgb pewno karza grac na tym servie ?:P
A ze masz z 5 ownerow to druga sprawa :P
W sumie wojny przesiedziales w dp i domku a teraz cos pier***isz na zolwie >.> Cry me a river...

Zeruel
01-03-2006, 20:44
20:58 Mala Myszunia: Na forum tibia.pl byl temat o tym ze stosujecie PA wobec innych i zabijacie ludzi ktorzy wypacili sie z ostatnije wojny jaka jest twoja opinia ??
20:59 Lindlay: mm
20:59 Lindlay: next pytanie prosze
Dla mnie ta odpowiedz jest jednoznaczna.

21:06 Mala Myszunia: Sa plotki ze to wy ich pohakowaliscie co o tym uwazasz ??[/COLOR]
21:06 Lindlay: bullshit
Powiedzmy.

Dla mnie wywiad taki sobie. Obie strony sie nie wykazały.

Prezent
11-03-2006, 20:29
Gz wywiadu.
I teraz moje bóle :P
Notop jestes narcyzem na rlu ?o.O
Caly czas wydaje ci sie ze jestes mastaha i cos mozesz na Arcani ?:P Watpie czy ktokolwiek cie szanuje :> Z wojny sie wyplacales :> Niektore zolwie ci za kgb pewno karza grac na tym servie ?:P
A ze masz z 5 ownerow to druga sprawa :P
W sumie wojny przesiedziales w dp i domku a teraz cos pier***isz na zolwie >.> Cry me a river...

O co ci chodzi ułomny człowieku?

Rith
11-03-2006, 20:37
Uważam że wojna wybuchnie prędzej czy później, bo zabijanie wypłaconych osob jest szczytem hamstwa(odczułem to na własnej skórze). DO wszyskich DPFT pamiętajcie że wiekszość NG ma jescze wmiare dobre postacie na Arcanii i mogą chcieć odstresować sie od PG na innych światach. A także wiele osób leveluje na Arcani z myślą aby skopać dupska :P Fosfikowi i spółółce.

Maciekk
11-03-2006, 22:18
Uważam że wojna wybuchnie prędzej czy później, bo zabijanie wypłaconych osob jest szczytem hamstwa(odczułem to na własnej skórze). DO wszyskich DPFT pamiętajcie że wiekszość NG ma jescze wmiare dobre postacie na Arcanii i mogą chcieć odstresować sie od PG na innych światach. A także wiele osób leveluje na Arcani z myślą aby skopać dupska :P Fosfikowi i spółółce.

ekhm ez robi mass logi
padli juz Bam'Bam,Dasha De'Juve Aldius Ostoreth ,Dark thork
nie wiem czy tak sie pisze mam kape
lind dlaczego nie odpisales na pytanie o PA ??
dpft to najwiekszi pa na serwie ubijaja za Outfity,Nicki, i za kumpli z rl

Prezent
12-03-2006, 00:07
dpft to najwiekszi pa na serwie ubijaja za Outfity,Nicki, i za kumpli z rl
kurcze w koncu to gildia rzadzaca serwerem :P

notop
12-03-2006, 00:58
A ze masz z 5 ownerow to druga sprawa >.>....

rofl chyba ejstes 1 i jedyna osoba ktora by mnie posadzila o sharing;] gratz
..
Cry me a river...a ty co wskurales? 11 lvlv makera amsz i wielki ktos jestes? skoncz plakac;]

Rith
12-03-2006, 14:23
Maciekk, jeden czy dwa masslogi wojny nie czynią. Jestem jednak pewny gdy wojna wybuchnie NG i była EZ napewno sie dołączy. Szkoda że już nie będzie mi pisane wypłacenie SD fosfikowi ;/

Prezent
12-03-2006, 18:21
Szkoda że już nie będzie mi pisane wypłacenie SD fosfikowi ;/
Dlaczego nie ?
Notop - uwazam, ze jestes super. :p

Lindlay
13-03-2006, 12:48
maciekk ty to jestes taki cwany jako anonim ;] pokaz swoj name lub napisz do mnie i pogadamy sam na sam i zobaczymy kto pierwszy odpadnie ;] pozatym na to zeby ng i ez wrocilo i byla wojna to ja czekam od konca ostatniej, bo gram w ta gre zeby sobie pozabijac ludzi, powojowac, to jest cel tej gry;]

Prezent
13-03-2006, 15:03
[QUOTE=Lindlay]pozatym na to zeby ng i ez wrocilo i byla wojna to ja czekam od konca ostatniejQUOTE]
Hmm.. to moze ich zaproście? Ciekawie by było ,bo ic się ostatnio nie dzieje na Arcanii :P

Kombegaider
15-03-2006, 19:48
rofl chyba ejstes 1 i jedyna osoba ktora by mnie posadzila o sharing;] gratz
..a ty co wskurales? 11 lvlv makera amsz i wielki ktos jestes? skoncz plakac;]
:>
11 lv maker ?:P lol :D
A pozatym nie gram na servie na ktorym mnie nie chca w przeciwienstwie do ciebie ;>

Prezent
15-03-2006, 21:10
:>
11 lv maker ?:P lol :D
A pozatym nie gram na servie na ktorym mnie nie chca w przeciwienstwie do ciebie ;>
nie grasz o.O niegdyś widziałem ciebie w dp :P

Kombegaider
22-03-2006, 08:58
nie grasz o.O niegdyś widziałem ciebie w dp :P
he ?:P jak byla wojna to mialem 20 lv ?:P i nigdy mi nie bylo szkoda chara w przeciwiestwie to innych osob na tym forum ;>

Prezent
22-03-2006, 18:31
Ok. przyznam szczerze, że zawsze myślałem, iż Komb.... był w DPFT a nie w Erze .. ?

Dewyth
18-02-2007, 16:06
hauehuaheuhauheuahuehuaheuhauehuahe, powrót do przeszłości xD wygrzebałem sobie coś takiego hihi :D pozdro arcania

Lindlay
18-02-2007, 16:13
ahahahahahahah o kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

Dewyth
18-02-2007, 16:19
ołneeed haha, ładnie ładnie, Lindlay przeprowadzał wywiady, a ja nic o tym nie wiedziałem !! :[ xD

Miku
18-02-2007, 17:53
archeolog plxx

Hythe
18-02-2007, 20:47
huhu wywiad ze mna ;o chyba dobrze wypadlem ;p

"chyba" nie. Jak dla MNIE jestes zwyklym lizodupem. Tyle.

Dewyth
18-02-2007, 21:34
"chyba" nie. Jak dla MNIE jestes zwyklym lizodupem. Tyle.

niby po czym twierdzisz, że Lindlay jest lizodupem :| ? Wiesz... jeśli twierdziłbym, że lind~ jest lizodupem, to na pewno nie po przeczytaniu tego wywiadu... sock my anus proszę ja ciebie :D, pozdro dla prawdziwych :*