Pokaż pełną wersje : Reklamy
Wywalcie te REKLAMY albo je ograniczcie troche. One sa straszne i mnie strasznie zniechecaja do wchodzenia na ta strone.
Dwimenor
07-02-2006, 13:02
Jak zapłacisz nam tyle, ile dostajemy za reklamy/miesiąc to nie ma problemu-zlikwiduje się.
A jeżeli naprawdę dużo ich wyskakuje-czas pomysleć nad obroną antyreklamową swojego kompa.
Dokładnie-krok 1: Wyposaż się w odpowiednią przeglądarke np. Mozilla FireFox. www.firefox.pl
Radek 666
07-02-2006, 14:16
Mi tam żadne reklamy nie przeszkadzają ^.^
Tibia.pl musi jakoś zarabiać, teraz nie ma nic za darmo (np. porządnego hostu).
Vanhelsen
07-02-2006, 14:59
Z jednej strony Dwim ma rację ale dodanie tego pseudo 2 posta z reklamą (głównie tibiapl.com) to już chyba lekka przesada... rozumiem gdyby tam znajdowały się reklamy innych stron, za które leci kasa... jeszcze tylko czekać aż w każdym podpisie obowiązkowo pojawi się jakiś banner...
EDIT:
no i w pewnym sensie miałem rację... jak przeglądałem ostatnią notkę zostałem oszołomiony, co każdy wpis reklama... i tak jak w przypadko postów zawsze reklama tibiapl.com lub kubeczków (ewentualnie Drom'a)... to jusz chyba lekka przesada...
ThierryHenry
07-02-2006, 17:07
Wywalcie te REKLAMY albo je ograniczcie troche. One sa straszne i mnie strasznie zniechecaja do wchodzenia na ta strone.
Nikt nie każe Ci to przebywać są strony jak www.tibia.org.pl ale oczywisice lepiej gdy korzystasz z tibi.pl !!A jeszcze sprawa ze tibia.pl musi utrzymywac strone z czegos!!Jezli stac Cie na płacenie jałmużny dla tibi.pl chetnie oni te reklamy usuną!
Wiem wiem, wszystko rozumię, wyraziłem tylko swoje niezadowolenie.
Wiedziałem ze zakładając taki temat mogę sie tylko jednej odpowiedzi spodziewać: "że z czegos trzeba utrzymywać stronke" a ja to rozumię.
Pozdrowiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.