PDA

Pokaż pełną wersje : Reklamy

Sins
07-02-2006, 11:03
Wywalcie te REKLAMY albo je ograniczcie troche. One sa straszne i mnie strasznie zniechecaja do wchodzenia na ta strone.

Dwimenor
07-02-2006, 13:02
Jak zapłacisz nam tyle, ile dostajemy za reklamy/miesiąc to nie ma problemu-zlikwiduje się.

A jeżeli naprawdę dużo ich wyskakuje-czas pomysleć nad obroną antyreklamową swojego kompa.

Specter
07-02-2006, 13:32
Dokładnie-krok 1: Wyposaż się w odpowiednią przeglądarke np. Mozilla FireFox. www.firefox.pl

Radek 666
07-02-2006, 14:16
Mi tam żadne reklamy nie przeszkadzają ^.^
Tibia.pl musi jakoś zarabiać, teraz nie ma nic za darmo (np. porządnego hostu).

Vanhelsen
07-02-2006, 14:59
Z jednej strony Dwim ma rację ale dodanie tego pseudo 2 posta z reklamą (głównie tibiapl.com) to już chyba lekka przesada... rozumiem gdyby tam znajdowały się reklamy innych stron, za które leci kasa... jeszcze tylko czekać aż w każdym podpisie obowiązkowo pojawi się jakiś banner...

EDIT:
no i w pewnym sensie miałem rację... jak przeglądałem ostatnią notkę zostałem oszołomiony, co każdy wpis reklama... i tak jak w przypadko postów zawsze reklama tibiapl.com lub kubeczków (ewentualnie Drom'a)... to jusz chyba lekka przesada...

ThierryHenry
07-02-2006, 17:07
Wywalcie te REKLAMY albo je ograniczcie troche. One sa straszne i mnie strasznie zniechecaja do wchodzenia na ta strone.

Nikt nie każe Ci to przebywać są strony jak www.tibia.org.pl ale oczywisice lepiej gdy korzystasz z tibi.pl !!A jeszcze sprawa ze tibia.pl musi utrzymywac strone z czegos!!Jezli stac Cie na płacenie jałmużny dla tibi.pl chetnie oni te reklamy usuną!

Sins
07-02-2006, 17:30
Wiem wiem, wszystko rozumię, wyraziłem tylko swoje niezadowolenie.

Wiedziałem ze zakładając taki temat mogę sie tylko jednej odpowiedzi spodziewać: "że z czegos trzeba utrzymywać stronke" a ja to rozumię.

Pozdrowiam.

Bambuko
07-02-2006, 18:06
.... no właśnie!