Pokaż pełną wersje : Anihilator na Iridii :)
Co tu dużo mówić ;) Look this ! Chris Jinikao Valegard i Drago w akcji :)
http://www.rapidshare.de/files/12702610/anihilator_nr2.rec.html
Bojowy ludek
07-02-2006, 18:36
Weż to wstaw normalnie klikamy link i wchodzi strona ;/
@up
skopiuj link poprostu
zamieszczam pierwszą próbe ;)
ostatnia sekunda pokazuje moc demonów xD
http://rapidshare.de/files/12593609/anihilator_nr1.rec.html
Bojowy ludek
07-02-2006, 18:44
Ja wiem tylko niektórzy mogą pomysleć że to kelogger wiec tak napisałem;)
noo gratuluje wykonanego questu <macro nie zawiodlo> szczerze mowiac nie zabardzo ukrywaliscie sie z tym macro :p
noo gratuluje wykonanego questu <macro nie zawiodlo> szczerze mowiac nie zabardzo ukrywaliscie sie z tym macro :p
macro?!?!?!
przecież żartowałem z tym "właczać macro" a uhalismy sie po to, żeby wpaść w trans heheh ;)
Bojowy ludek
07-02-2006, 18:54
Ladny bot hehe :p
Draconis Dragontooth
07-02-2006, 20:20
"Ładny bot " , chyba raczej nie ma różnicy jaki bot bo i tak uha co 2 sec. nie ? (czy ile tam exhoused jest .. )
@Zwirek : Słyszałem że kręcisz z muchomorkiem ( shrek rox :D ) :):)
gratz wykonani anii :):)
Crazy Iwan
07-02-2006, 21:13
Pfffff..... trzeba było bota godzine wcześniej włączyć.....
Pfffff..... trzeba było bota godzine wcześniej włączyć.....
nom, ty zrobisz bez :)
sry ty nie zrobisz, bo nie bedziesz miał takiego chara (:
Musze sie przyznac ze pierwszy raz widzialem annihilatora gdzie 4 osoby wygraly :P zawsze ktos padal ;] btw . Gratzzzzz !
Crazy Iwan
07-02-2006, 21:38
nom, ty zrobisz bez :)
sry ty nie zrobisz, bo nie bedziesz miał takiego chara (:
Pffff..... po pierwsze, robisz z siebie idiotę wrzucając film z ewidentnym macro, potem piszesz: "macro?!?!?!" udając głupiego, a potem przyznajesz że używałeś..... po drugie, ja ci nie bronie oszukiwania (jak masz satysfakcje z tego to twoja sprawa)..... po trzecie, gadanie "sry ty nie zrobisz, bo nie bedziesz miał takiego chara" to chyba sam spód dna myślenia czternastolatka, nic lepszego nie przyszło ci do głowy??? :( po czwarte, pozdrowienia z wyrazami braku szacunku Loony
Pffff..... po pierwsze, robisz z siebie idiotę wrzucając film z ewidentnym macro, potem piszesz: "macro?!?!?!" udając głupiego
Wiesz co to IRONIA xDDD. Po co sie kryć?? Kazdy robi na bocie(oprocz postaci magicznych) Druga sprawa ze GM nie moze zbanowac za film, a trzecie to nikt z nas sie nei przyznal do bota:):) Exhoused jest dla uha 0.9 sec:](Fast hand)
Wiesz co to IRONIA xDDD. Po co sie kryć?? Kazdy robi na bocie(oprocz postaci magicznych) Druga sprawa ze GM nie moze zbanowac za film, a trzecie to nikt z nas sie nei przyznal do bota:):) Exhoused jest dla uha 0.9 sec:](Fast hand)
prawda, bot ani screen , nie są dowodem na bana, jedynie , jeżeli postać przyzna sie na oficjalnym forum tibii, którym jest forum.tibia.com , (:
Crazy Iwan
08-02-2006, 00:15
Omg. Wiem że film nie jest żadnym dowodem (nie musicie mnie oświecać....) i jest mi to zupełnie obojętne... dla mnie możecie zostać GM-ami nawet. Poprostu nie rozumiem robienia z siebie bohatera i chwalenia się oszukiwaniem. Jeszcze brakuje żeby ludzie wrzucali filmy z całej nocy działania bota na rotach, albo traina z macro......
Omg. Wiem że film nie jest żadnym dowodem (nie musicie mnie oświecać....) i jest mi to zupełnie obojętne... dla mnie możecie zostać GM-ami nawet. Poprostu nie rozumiem robienia z siebie bohatera i chwalenia się oszukiwaniem. Jeszcze brakuje żeby ludzie wrzucali filmy z całej nocy działania bota na rotach, albo traina z macro......
zobacz kto ten film zamieścił mózgu ;-)
zobacz kto ten film zamieścił mózgu ;-)
ja ?? :confused: B) Jeszcze raz gz Chris i reszta ;)
CHris co to za macro ;/ name plx ;P . Przyda się kiedyś jak się dorobie 100 + lvl ;p
Crazy Iwan
08-02-2006, 11:41
zamieszczam pierwszą próbe ;)
ostatnia sekunda pokazuje moc demonów xD
http://rapidshare.de/files/12593609/anihilator_nr1.rec.html
Nie sorrrrryyyyyyy ja zamieściłem..... a stawianie się ponademną "sry ty nie zrobisz, bo nie bedziesz miał takiego chara" jest właśnie puszeniem się, mam ci to narysować?
"CHris co to za macro ;/ name plx ;P . Przyda się kiedyś jak się dorobie 100 + lvl ;p"
widzicie, powinniście odrazu linki podawać do macro :D, w bonusie aim bot żeby pvp było "ciekawsze"....
Rozumiem że cieszycie się bardzo z questa i gratulacje dla was za zrobienie leveli i uzyskanie najlepszych realnie dostępnych broni, ale to że zrobiliście to oszukując moglibyście zachować dla siebie a nie czynić z tego pokaz.....
Ja jestem knight dlatego nie lubie aim botów ;/ Ale to macro z czasem fajne bardzo ;P Akurat na anni gdzie mała pomyłka w uhaniu może kosztować życie.
Drax Auguo
08-02-2006, 14:14
Macro rox :D
pije piwo
08-02-2006, 19:09
Gratz =) nice xD
nice 4 knightow anihilatora i to jeszcze bez zadnych ofiar xD
(nieliczac demonow :) )
a co do macro : to kazdy na nim robi hehe x]
Wskażcie mi przynajmniej 3 teamy które nie waliły na anni na macro to będziecie mistrzami :)
@topic: filmik fajny, jak każde ani, i o dziwo nikt tutaj nie padl :D
film taki sobie ;) ale na koncu bylo fajnie :D ale tak to gratz wykonania anh, mi to brakuje jeszcze 30 lvli :(
Gdyby ci wszyscy goscie co ida na anni mieli macro to by nie padali.
A tak to gz macro i wykonania qestaB) .
Gz!!!! co tu Duzo mowic! GZ SWIETNEGO PRZEZUCANIA MIGHT RINGOW.
Napiszcie maila do Bot makera "Dziekujemy stworco tego doskonalego Bota!"
tak stwierdzic to ten filmik widzialem 1h po zrobieniu anhi :D Jinikao to moj
kumpel z rl pozdro all z tego squadu:)
GrAtZ
chociaz wam za 1 razem sie nieudalo :D
Player Killer
09-02-2006, 18:41
macro?!?!?!
przecież żartowałem z tym "właczać macro" a uhalismy sie po to, żeby wpaść w trans heheh ;)
hehehe,
zal
jinikao kiedyś grał zemną na Aldorze wtedy miał 34 level ;) "Lord Bezok" ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.