zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najszybszy 100 lvl w Tibi, By Tetro

Hellraiser
07-02-2006, 18:48
18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

Tym Advancem Polak Tetro Aurelius, pobił Sampzora w najszybszym zdobyciu 100 lvl, Sampzor zrobił go w 60 dni a Tetro w jakieś 40+, Osobiście Gratuluje, Polak potrafi. i Chcę powiedzieć, że nie jest zbyt czesto Online gdy jest szkoła, prawie w ogole. Bardzo piękne PG, I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne, i mysle ze az nie takie prawdziwe.:P:P Polak z rekordem będzie trudno go pobić, Btw nie wiedziałem gdzie zrobić tego pieknego posta wsadzilem go tutaj :P, Jeszcze raz jeden wielki Gz ode mnie.Chciałbym dodac że prawie do końca walczył z nim o te miano Rhy'Hron z Ocera ale dostał until Mar 09 2006, 02:40:18 CET because of account sharing, jak widac Bana :P, Chyba oswieciłem pare umysłów że wiedzą że Tetro zrobił rekord, bo myślę że nie każdy to wiedział.

Vil
07-02-2006, 18:56
<jupi>

-.-//

Jahoh
07-02-2006, 19:04
Hmm Bo Sampzor moze bil ten lvl sam... A Tetro ma 3 ownerow... Wiec sie nie ciesz ze jest lepszy od Sampzora.

Skad wiem? Mialem kolege na kyrze ktory znal "wszystkich" jego ownerow.

Protarus
07-02-2006, 19:23
Sharing czy nie wazne ze jest 100 lvl no i rekord i za to Gratulacje.

Geli
07-02-2006, 20:27
no wielkie gz jak polak chce to potrafi :D <jupi>

Wald_Kerius
07-02-2006, 20:31
I wez ty z takimi graj... -.- Buahahhahaha. Skubany dobry jest.:p

Hubert ^^
07-02-2006, 20:40
No nieźle :P. GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ! :D

Gregoire
07-02-2006, 21:05
To ze Tetro ma 3 ownerow (to jest pewne) jest tajemnica poliszynera dla tych co sie orientuja w sytuacji na Kyrze.
Wg. mnie to Sampzor nadal trzyma rekord - niby wbil wolniej ale wbil sam i to sie liczy.

I zaraz sie pojawia ludzie iscie broniacy Tetro Aureliusa, ze on nie dzieli bo dostalby bana, bo tamto, bo moze przez tydzien nie spac i grac itp.

Chetnie bym zlozyl gratulacje ale nie wiem ktoremu ownerowi skladac.

Over&Out
Karwal

pijopiwnik
07-02-2006, 21:09
nie mów, że jak są dni szkolne to wogóle nie siedzi..-nieprawda a to link

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63050

a tu kawałek wywiadu:

02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da

@topic

gratz

luiss yora
07-02-2006, 21:13
GZ GZ GZ GZ i jeszcze raz GZ
100 lvl i tylko 40 dni jestes niezly:)
ja na meina najszybciej w 2 tygodnie sie wbijam:)
a ty 100 lvl w 40 dni GZ :]

TIBIA IS COOL
Tibia jest dobra kazdy tibijczyk ci to powie:)

Gregoire
07-02-2006, 21:20
@pijopiwnik
Jemu wierzysz na slowo a to dlaczego mi nie uwierzysz??

A pomyslales ze reszta ownerow tez musi chodzic do szkoly i tylko dlatego nie sa 24h online?

Fire Necromacer
07-02-2006, 21:30
ja na meina najszybciej w 2 tygodnie sie wbijam:)

Chyba na rooku musi być z milion ludzi żeby w 14 dni z rooka wyjść i do tego trzeba dziennie 10 trolli ubić! omg jak tak długo wychodzisz z rooka to jesteś najwolniej wychodzącą osobą z rooka.. przecież Polak Potrafi :D

Topic: nie ma prawa żeby bez sharingu wbić 100 level w 40 dni.. człowiek by nie wytrzymał, a nawet jakby mu to się udało,to życie rl jest w stanie krytycznym
GZ dla wszystkich ownerów tego chara!... kimkolwiek jesteście....

pijopiwnik
07-02-2006, 21:37
@pijopiwnik

A pomyslales ze reszta ownerow tez musi chodzic do szkoly i tylko dlatego nie sa 24h online?

dlaczego mialbym Ci nie wierzyć?

skąd wiesz czy "muszą" chodzić do szkoły? może mają po 20+ lat i nie są na studiach? albo rzucili szkołę?

Blizak
07-02-2006, 21:43
nie mów, że jak są dni szkolne to wogóle nie siedzi..-nieprawda a to link

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=63050

a tu kawałek wywiadu:

02:01 Tetro Aurelius: Daję ci słowo ze nie scharuje zobacz jak mam szkołe to 1 level na dzień robię siedze góra 9 h w dni szkolne.A jak jest wolno to jade jak sie da

@topic

gratz

A wiesz, że są ferie?

Gregoire
07-02-2006, 21:50
dlaczego mialbym Ci nie wierzyć?

skąd wiesz czy "muszą" chodzić do szkoły? może mają po 20+ lat i nie są na studiach? albo rzucili szkołę?

Jemu wierzysz bo wierzysz a mi nie wierzysz. Sprytne.

A wiesz, że są ferie?

A wiesz ze ferie trwaja 2 tygodnie a nie 7 tygodni? Chyba ze 3 ownerow mieszka w 3 roznych wojewodztwach w ktorych w innych terminach maja ferie to moga miec te 6 tygodni xD.

scorp
07-02-2006, 22:09
..., to ze szaruje to prawda =]
anyway gz

btw. rhy'horn ma zasluzonego bana, poniewaz gralem z nim na lucerce to tak samo jechal z lvl-em i sharowal patrz; cirdan fallassion

Maximus89
07-02-2006, 22:15
Tyle ze teraz sa rozdzki wiec Tetro mogl bardzo szybko expic a za czasow Gamblera rozdzek nei bylo.......

Protarus
07-02-2006, 22:17
wazne ze jest rekord dla polaka;] a niedlugo seromontis wbije 250 lvl.
Tak wogule to jak ja zaczynalem grac w tibie to polacy wogule sie nie liczyli a teraz......kazdy server dla polakow

Siala baba mak nie wiedziala jak a dziad wiedzial nie powiedzial wtedy przyszedl Chuck

Phoelerius
07-02-2006, 22:24
Muwuahahaha, Gratz dla Braniewa za zrobienie 100lvl w tak krotkim czasie!

Tyle ze teraz sa rozdzki wiec Tetro mogl bardzo szybko expic a za czasow Gamblera rozdzek nei bylo.......
Jo, wandem ghule bili.
-.-

Fiszbin
07-02-2006, 22:29
Gratz, ale nie tyle co "Polak potrafi", a "Polacy Potrafią"..... Mówcie co chcecie ja swoje wiem!(Komandor Kukumber też!! :P)hihi

Ten post napisałem ku chwale Komandora Kukumbra! On zawsze wie swoje!

Harven
07-02-2006, 22:29
Czy sharuje, czy nie ważne że wbił/li i gratz dla niego/nich :)

Gigant007
07-02-2006, 22:48
Wielkie gratz za wbice 100lvl w tak krotkim czasie:)
Oby tak dalej ciągnąć:]

Sid Domestos
07-02-2006, 22:57
Ok to wszyscy co maja najwyzsze lvle na serwach maja po 10 ownerow. Wezcie sie zastanowcie przeciez by dostal juz bana(na) ;/ Poprostu to jest zazdrosc a nie ;/
@topic
Gratulacje dla tego pana :)

*Ryspeht*
07-02-2006, 23:02
Wersja 1:
Gratulacje dla pana dla którego życie osobiste to dzieło szatana, a snu wystarcza mu 10h na tydzień :)
Wersja 2:
Gz dla wszystkich ownerów Tetra, pokazaliście, że im więcej Polaków tym bardziej potrafią!

thewojtek
07-02-2006, 23:09
18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

Tym Advancem Polak Tetro Aurelius, pobił Sampzora w najszybszym zdobyciu 100 lvl, Sampzor zrobił go w 60 dni a Tetro w jakieś 40+, Osobiście Gratuluje, Polak potrafi. i Chcę powiedzieć, że nie jest zbyt czesto Online gdy jest szkoła, prawie w ogole. Bardzo piękne PG, I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne, i mysle ze az nie takie prawdziwe.:P:P Polak z rekordem będzie trudno go pobić, Btw nie wiedziałem gdzie zrobić tego pieknego posta wsadzilem go tutaj :P, Jeszcze raz jeden wielki Gz ode mnie.Chciałbym dodac że prawie do końca walczył z nim o te miano Rhy'Hron z Ocera ale dostał until Mar 09 2006, 02:40:18 CET because of account sharing, jak widac Bana :P, Chyba oswieciłem pare umysłów że wiedzą że Tetro zrobił rekord, bo myślę że nie każdy to wiedział.

nie porownuj sampzora i tetro

po 1 sampzor wbil w 2 miechy w tym 3 tygodnie wojny i tydzien wakacji :PP
sampzor na 100% gral sam
a co do tetro nie mam pojecia bo nie gram na kyrze/nie znam go....

ale i tak big GRATZ!!

Igrexou
07-02-2006, 23:17
Devilq :P tydzień wakacji był na 101 lvl :) odpoczywał po 100 lvl i masowym PG :)
Tak czy siak niewielkie aczkolwiek Gratzy dla Tetro :) i tak sampzor jest LEPSZY :)

Paco88
07-02-2006, 23:47
@pijopiwnik

ale ty jestes stary konfliktowy, moze lepiej postaraj sie rozwiązać swoje kompleksy w rzeczywistosci, a nie na forum? Gdzie by ktos czegos nie napisał to zawsze masz swoje "ale", a może Sampzor tez sam nie gral? masz dowod? nie? wiec sie ****a nie odzywaj, napisz gratz albo sie nie udzielaj BYE

@Topic - dobry wynik =] gz

Massior
07-02-2006, 23:54
ale ty jestes stary konfliktowy, moze lepiej postaraj sie rozwiązać swoje kompleksy w rzeczywistosci, a nie na forum? Gdzie by ktos czegos nie napisał to zawsze masz swoje "ale", a może Sampzor tez sam nie gral? masz dowod? nie? wiec sie ****a nie odzywaj, napisz gratz albo sie nie udzielaj BYE

xDDDD Chris Pwn3d :D właśnie widać że kolo jakiś zakompleksiony jest :o

Gz dla Tetro! Rekord jest jego i nie ma się o co kłucić ;) jak widać ma swoich przeciwników ale i zwolenników :) ja osobiście go podziwiam za to co zrobiłB)

Gregoire
07-02-2006, 23:57

Wiem ze dzieli i juz nie musisz mi wierzyc. Znam jego rl friendsow wiec wiem co mowie. Zacznij pisac fakty a nie mity. Ja jak cos mowie zawsze mam na to jakis argument.
I jak juz napisalem pogratulowalbym ale nie wiem czy wszyscy ownerzy odbiara moje gratulacje.

Widze ze bardziej masz za zle ze wiem wiecej niz Ty.

Mam w pelnie prawo do wyrazania swojej opinii i dopoki nie lamie regulaminum forum nic na to nie poradzisz.

pijopiwnik
07-02-2006, 23:58
@Gregoire

ok już wierze -.-

royal oski
08-02-2006, 05:05
Ja pier**** ze mu sie chce o.O Wielkie gratz ode mnie !!!

Valais
08-02-2006, 05:23
ale mam beke z was o tej gatce z ownerami ;] jak bym mial ownerow juz dawno bym bana dostal :) tak jak ci z ocery i kilku z kyry za sharing szybciutko wylapali ;] duzo razy mnie gmi juz sprawdzali i mowili ze cipy sprawdza moje ip i co bana nie mam ;]
beke mam z postow 3 owneow bhahha
kto chce moze wpajsc do mnie na rl i zobaczyc jak gram ;]
a to ze expie fastem to pomyslalem jak expic i gdzie ;p
myslcie se co chcecie mam to gdzies moim zdaniem poprostu zazdroscicie i tak gadacie :) papa

/tetro

scorp
08-02-2006, 07:25
hmm valais GZ lvl
=]
btw. masz jakiegos screenka,photoalbum plx? :DD

Valais
08-02-2006, 08:04
mam screena ;p jak 100 wbijam na demonie na parchamencie ;p ale nie chce mi sie wzucac go ;p

Luc'Infernus
08-02-2006, 08:06
n/c -.- najwyzsze lvle badz osoby szybko expiace sa sprawdzane przez gmow (ich ip) a tetro gra z jednego ip (gdyby bylo inaczej by mial bana -.-), wiec gra sam albo przychodzi do niego masa kumpli, jego starzy sie wk..(upapaupapa).. czyli mozna uznac to za niemozliwe. Wiele osob gra wiecej godzin dziennie niz tetro, a nikt nie mysli otym ilu maja ownerow, wezmy sobie takiego seromontisa, on gra sam, a jest online od godziny 7:30-8:30 do godziny czasami 22+. Najwazniejsze jest to ze umie ten czas wykorzystac, zrobic 2,150,943 expa w jeden dzien na lvlu 100 to jest duuuuzo, teraz tylko czekac jeszcze na 3 osoby z lvl 100+ i pare questow do zrobionia, a przez ten czas tetro zrobi jeszcze z 10 lvli.

Go Go lvl 200=]

Medivh Shady
08-02-2006, 08:36
ale mam beke z was o tej gatce z ownerami ;] jak bym mial ownerow juz dawno bym bana dostal :) tak jak ci z ocery i kilku z kyry za sharing szybciutko wylapali ;] duzo razy mnie gmi juz sprawdzali i mowili ze cipy sprawdza moje ip i co bana nie mam ;]
beke mam z postow 3 owneow bhahha
kto chce moze wpajsc do mnie na rl i zobaczyc jak gram ;]
a to ze expie fastem to pomyslalem jak expic i gdzie ;p
myslcie se co chcecie mam to gdzies moim zdaniem poprostu zazdroscicie i tak gadacie :) papa

/tetro

Beke to ja mam z ciebie -.- , jak zwykle powtarzasz sie , a pogratulawoc , hm... nie mam czego , chyba ze wytrwalosci reszty ownerow ze graja z takim idiata jak ty . :)

jak nie teraz to i potem i tak ci zlapia na dzieleniu konta , tak jak to bylo z innymi graczami.

Valais
08-02-2006, 09:13
ale ty jestes tepy omg .. nie dziele debilu konta ...
nie moja wina ze jestes taki tepy i lvlu nie umiesz robic tyle arcania trwa i ***a a nie lvl masz tak samo jestes ciota na war ciagle w pz siedziales ....
nigdy cie na bitwie nie widzialem.
po 2 gmi tyle razy mnie sprawdzali zapisywali se rozmowy i patrzyli czy taki sam angielski mam itp . przychodzili np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku gdzie ostatnio gadalismy o ktorej godzine i o czym np. roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie mialem z 4x gma na glowie ... i juz mi dali spokoj nie sprawdzaja mnie i cipy na bank moje ip sprawdzili bo inni za sharing polecieli bez sprawdzania przez gmow...

obserwator_pythery
08-02-2006, 09:15
Jak slysze 3 ownerow O.o;p ale etel tez mial wic niema co plakac:P/ Wspolczuje jdnakmu;/ w kazdej wolnej chwili grac ;/ i expic :) to jest uzaleznienie ale gratz :P

Valais
08-02-2006, 09:16
hahahahah 1 frag mediva na war na arcani :D i se jeszcze w comment dal na tibia.com hahah :D

Oct 15 2005, 19:09:56 CET Killed Arathor Yrverion at Level 102 unjustified
hahaha i kozak loool ciagle w pz siedziales :P lolu przez 8 miechow :D

Medivh Shady
08-02-2006, 09:58
jesli ty mnie nie widziales to ktory owner gral -.- , bo tak sie slada ze bylem prawie na kazdym masslogu , no chyba ze hiszpanie robili loga rano albo wieczorem, wtedy nie mialem czasu , bo ja w przeciwienstwie do ciebie mam inne zajecia a nie siedzenie parunastu godzin przed kompem , hmm. oprucz aratora zabilem jeszcze pare innych osob. A lvl mam jaki mam bo tibia to dla mnei spedzenie wolnego czasu i zabawa a nie tak jak u ciebie czyli mania , uzalezniene !! !!.

Twierdzisz ze masz czas na spotykanie sie ze znajmomymi i dziewczyna. Hm.. ciekawe kiedy masz na to czas jak w wywiadzie napisales ze po szkole spedzasz 9h w tibi i 1 lvl dziennie bijesz. I od rana do wieczora jestes online. Gubisz sie w tym co muwisz.

Wiesz zadawanie pytan to normalka , jaki problem jest powiedziec kumplom co sie ciebie GM pytal albo o czym z toba rozmawial , ip tez jest w wiekszosci zawodne bo mozesz miec siec lokalna a wtedy sprwdaja ip hosta a nie poszczegulnych czlonkow sieci

A z ciebie taki kozak na wojnie byl a padal najwiecej razy -.- , i to czasami jak noob pozatym jak bym nie uczestniczyl w wojnie to bym tyle hajsu nie dostal co dostalem za wojne.

I uwazaj zebys nie skonczyl tak jak na arcani ;P bo chyba nie lubisz zabardzo rooka . haha , ( bo dzielenie konta tak zazwyczaj sie konczy ).

To bedzie chyba na tyle.

edit:
wojna wedlug ciebie trrwala lolu 8 miechow ?? hmm.. widac ze masz juz cos z muzgiem , komp ci go zdeformowal , takie cos trzeba leczyc.

Valais
08-02-2006, 10:14
na temat dzielenia konta masz up... a moj rl live to moj i sie nim nie powinienes interesowac to moje zycie i bede robil co bede chcial ;] i od******* sie odemnie

Luc'Infernus
08-02-2006, 10:14
Dzielenie konta tak sie konczy, tetro otym dobrze juz wie, wiec nei dzieli, mwoisz coto za problem powiedziec kumpla co maja mowic, po pierwsze komu by sie chcailo mowic wyszstko co mowili gmowi, i wszystko oco i kiedy gm pytal -.- lecz duzym problemem jest miec to samo ip z paroma osobami, Konda zrobil 5 mln expa w jeden dzien!! ostatnio zrobil prawie 3mln, a wy przezywacie ze tetro robil na pcozatku 100K + dziennie, podejzewacie go o sharing.

kilka razy up

n/c ludzie tyle czasu miec ten sam lvl, bac sie pojsc na wojne -.- jeszcze w dodatku na takim lvlu ;/ ehh szkoda gadac, tym bardziej ze osoby biorace udzial w tej wojnie mialy podobny lvl do twojego, moze ty mu zazroscisz ze zrobil tak szybko taki lvl, teraz sorkowie maja latwiej niz kiedys, od samego poczatku moze siedziec na rotach i expic, wiec coto za problem zroibc duzo 'k' na malym lvlu.

Valais
08-02-2006, 10:30
zazdrosza i tyle tak to by sie nie przy*******ali co by ich to obchodzilo nie moga sie pogodzic z tym ze tak lvl wbilem :)
bo go zal w dupe sciska ze tyle arcania trwa i ma niecaly 90 lvl heh ;p
jak bym mial dostac bana juz bym go dostal tak jak inni dostali
a mnie duzo wiecej razy sprawdzali bo najwiekszy lvl....

Medivh Shady
08-02-2006, 10:43
10:06 Tetro Aurelius: po *** do mnie wogukle
10:06 Tetro Aurelius: piszesz idz na swoja
10:06 Tetro Aurelius: arcanie ***ana
10:06 Tetro Aurelius: i zamknij dupe
10:06 Tetro Aurelius: wygrales wojne to sie ciesz
10:07 Tetro Aurelius: i s*******aj tam
10:07 Kyra Shady: lognolem sie pogadac z kolesiami
10:07 Kyra Shady: a ze cie ciagle vidze online to nie moja wina
10:07 Kyra Shady: -.-
10:07 Tetro Aurelius: ciagle onlone lol
10:07 Tetro Aurelius: haha
10:08 Tetro Aurelius: spalem 9h
10:08 Tetro Aurelius: off bylem
10:08 Tetro Aurelius: 9h
10:08 Tetro Aurelius: i znowu przyszlem se poexpic
10:08 Kyra Shady: logowalem sie 4 w nocy
10:08 Kyra Shady: byles oline
10:08 Kyra Shady: teraz patrze dalej online
10:08 Kyra Shady: 0,0
10:08 Kyra Shady: jak mogles spac 9h jak Last login: Feb 08 2006, 01:37:47 CET
10:09 Kyra Shady: zmiana nocna -.- czy 10 letni brat siedzial
10:09 Kyra Shady: ??
10:09 Tetro Aurelius: wczoraj
10:09 Tetro Aurelius: od 18 spalem

Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

( o 20 sie logowalem na kyre pogdac i byles online ;) ) a nawet jak spales od 18 to ktos musial wbijac ten lvl do konca , co ?? o 4 w nocy tez byles online. koles znowu sie gubisz w tym co mowisz.

10:09 Tetro Aurelius: do 24
10:09 Tetro Aurelius: do 1
10:09 Tetro Aurelius: ty jestes
10:09 Tetro Aurelius: tepy po *** sie we mnie w*******asz
10:09 Tetro Aurelius: i *******siz ghlupoty

pijopiwnik
08-02-2006, 10:57
zazdrosza i tyle tak to by sie nie przy*******ali co by ich to obchodzilo nie moga sie pogodzic z tym ze tak lvl wbilem :)
bo go zal w dupe sciska ze tyle arcania trwa i ma niecaly 90 lvl heh ;p
jak bym mial dostac bana juz bym go dostal tak jak inni dostali
a mnie duzo wiecej razy sprawdzali bo najwiekszy lvl....

ok. nie masz ownerów-zgadzam się
widać, że szkoła Cię nie obchodzi tylko tibia-wystarczy spojrzeć na ortografię, tworzenie zdań oraz w każdym poście obraźliwe słowa -.-
jesteś już uzależniony-bronisz się wymówkami tylko dlatego, żeby zachować dobrą opinię swojej osoby
ja Ci nie zazdroszczę-każda godzina gry w jakiś sposób jest zmarnowana (Ty je marnujesz "masowo")

więć graj jak Ci się podoba-mnie to nie obchodzi, tylko wyraziłem swoją opinię na temat twojego zachowania

~~AnpeR~~
08-02-2006, 11:34
10:06 Tetro Aurelius: po *** do mnie wogukle
10:06 Tetro Aurelius: piszesz idz na swoja
10:06 Tetro Aurelius: arcanie ***ana
10:06 Tetro Aurelius: i zamknij dupe
10:06 Tetro Aurelius: wygrales wojne to sie ciesz
10:07 Tetro Aurelius: i s*******aj tam
10:07 Kyra Shady: lognolem sie pogadac z kolesiami
10:07 Kyra Shady: a ze cie ciagle vidze online to nie moja wina
10:07 Kyra Shady: -.-
10:07 Tetro Aurelius: ciagle onlone lol
10:07 Tetro Aurelius: haha
10:08 Tetro Aurelius: spalem 9h
10:08 Tetro Aurelius: off bylem
10:08 Tetro Aurelius: 9h
10:08 Tetro Aurelius: i znowu przyszlem se poexpic
10:08 Kyra Shady: logowalem sie 4 w nocy
10:08 Kyra Shady: byles oline
10:08 Kyra Shady: teraz patrze dalej online
10:08 Kyra Shady: 0,0
10:08 Kyra Shady: jak mogles spac 9h jak Last login: Feb 08 2006, 01:37:47 CET

Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.

( o 20 sie logowalem na kyre pogdac i byles online ;) ) a nawet jak spales od 18 to ktos musial wbijac ten lvl do konca , co ?? o 4 w nocy tez byles online. koles znowu sie gubisz w tym co mowisz.

10:09 Tetro Aurelius: do 24
10:09 Tetro Aurelius: do 1
10:09 Tetro Aurelius: ty jestes
10:09 Tetro Aurelius: tepy po *** sie we mnie w*******asz
10:09 Tetro Aurelius: i *******siz ghlupoty

Buehahaha i co Tetro ? Co powiesz na to?To ze sharujesz i tak wyjdzie na jaw, tak jak mialo to miejsce na Arcanii.Albo masz 10 lat(twoja ortografia) nie mowie ze ja jestem super dobry ale robisz podstawowe bledy (moj 9 letni sasiad lepiej pisze).Duzo osob z Kyry wie ze sharujesz... ale wola siedziec cicho i lizac ci dupe zeby miec protekta.Dopisek w guild prt by Tetro i juz im wszystko wolno np:lurowac hydry aa i ostatnio jakis nub swe z waszej guild Next Generation of Noobs mnie zabil.Mial 30 lvl przewagi i mnie ubic nie umial jeje mastah pvp.A za co padlem?Za to ze po kilku deadach nie poddalem sie i caly czas odrabialem i expilem duzo na + i? zagrozenie dla best druida?Ktory robi 1 lvl na tydzien...

Edit:A tak wyglada twoje stanowisko pracy http://www.smsnet.pl/~maniek/workstation.jpg buhuehue

Rat Guard
08-02-2006, 11:38
A on expił na ratach?

ketsok
08-02-2006, 11:40
hahah.. czego tu gratulowac?:D
nie sharuje? gowno prawda!:D sharer jak ja *******e...(ssry za wyrazenie),
osobiscie znalem na guardi kolesia ktory nabil 100 lvl w neicale 2 miechy.. wszyscy mu gratulowali - sorc tak szybkoi lvluje... rozwiazanie bylo bardzo proste, koles mial w gildi dopisek MPM - co rozszyfrowywalo sie jako: Michał Paweł Mateusz ;) jedno ip 3ech ownerow :]

protekk
08-02-2006, 13:21
tetro sharuje account , w 40 dni 100lvl nie mozeliwe grałem tam i widziałem i gadałem z nim kiedys to pisał ze mnie nie zna, raz pisał ze mnie zna a raz pisał ze mam hunted a wczesniej gadałem z nim normalnie :D. Gratulacje ze cie zabił 40 lvl , i huntuj dalej sobie necrosy noobie :P

Hellraiser
08-02-2006, 14:02
Widze, mój arcyważny post i temat rozwinął się, btw Szaring czy nie Polak ma rekord, w Szwecji radowali się że Sampzor zrobił rekord gral w 2 osoby, wiem bo grałem na Beryli, do jego rekordu.

Maniack
08-02-2006, 14:26
niewiem co sie wy tak o tym sharingu powiedzieć boicie, co druga osoba sharuje, nawet 40~ lvle sharują, znam z 20 osób które sharują...
niewiem kto mówi prawde ale znam Tetru paru twoich znajomuch i przynajmniej wdg nich twoją postacią grają conajmniej 2 osoby,
ale co z tego jak na kyrze 50% serva jedzie na 2+ ownerach i i tak masz najlepszy lvl, i co z tego jak masa ludzi robiła 100 lvl na 2+ ownerach, i tak zrobiłeś najszybciej.

co do bana za sharing. zwróć uwagę że na 'nowych servach' zazwyczaj dają bany na 100-120 lvl

Siergiey
08-02-2006, 14:33
hahahahah 1 frag mediva na war na arcani :D i se jeszcze w comment dal na tibia.com hahah :D

Oct 15 2005, 19:09:56 CET Killed Arathor Yrverion at Level 102 unjustified
hahaha i kozak loool ciagle w pz siedziales :P lolu przez 8 miechow :D
heh ;p nie smiej sie z niego ;p przypomnij sobie jak padles gdy Yoridq przyszedl po ciebie ( ;
gz lvl ziom ;

Legiren
08-02-2006, 14:46
CET

koles znowu sie gubisz w tym co mowisz.

heheh dobre to bylo o tym bracie haha ;pppp

scorp
08-02-2006, 15:36
hmm dawaj valais fote chce se zobaczyc a nie bedziesz tu pier**** ze nie chce ci sie =] albo daj album swoj (photobucket itp) =]]

ripper
08-02-2006, 16:52
Gz 100 lvla. Jeśli nie grasz w kilka osób, to zadziwia mnie stopień Twojego uzależnienia. Jeśli sharujesz, to wiedz, że w końcu szczęście Cię opuści i wyłapiesz bana.

Neho
08-02-2006, 17:10
Z czego sie tu cieszyc, sharing acc - ale i na takich przyjdzie pora.:D

Iomer Thunderblade
08-02-2006, 17:13
POLACK LVL 100 !! JO! ŁALE KUFA SIEM CIESZE !!
Pathetic.....

Tetro to polaczenie uzaleznienia idiotyzmu i kompleksow kilku graczy x).

Cieszcie sie dalej z jego zmarnowanego rl life.

zwirek
08-02-2006, 17:43
Czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi się że niektórzy mu zazdroszczą (nabijania tak szybko lvl przez jedną osobe albo sharowania i nabijania szybkiego lvl). Jego sprawa jak gra więc po co się trzepiacie człowieka ;) Jak jest nałogowcem to też jego sprawa.Nie znam kolesia więc przypuszczam że real life ma z***any przez tibie ;) Pozdro

Radzitz
08-02-2006, 17:53
Jak dla mnie nie możliwe tak szybko zrobić 100, mimo to gratuluję i życzę dalszych sukcesów.

Luc'Infernus
08-02-2006, 18:12
Juz 101 lvl :P a on dalej gra lol, kiedy on pobije ilosc expa w jeden dzien :P (okolo 5 mln jest teraz). Bij pan szybciej ten 200 lvl :P

Galanus
08-02-2006, 18:16
heh gratz !

ale podobno gram tam "jejihev" znany nam z Galany , jesli to prawda to dlugo nie bedziecie sie cieszyc "panowaniem polakow" na tym servie ;(

Jeji~~ rox

Powodzonka / papa B)

gremar
08-02-2006, 19:05
Gratulacje dla all ounerów z Braniewa:p :D a jeśli o bana za acc sharing.. to przeciez jeśli macie siećmiedzy sobarozciągnieta to macie 1 wyjściowe ip... to jak mają sie dojhebać do twojego ipSharuj se dalej to nikomu nie przeszkadza ...ale nie waltekstów typu "Przyżekam, nie sharuje" bo jestes żałosny

notop
08-02-2006, 19:18
[QUOTE=Hellraiser]18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne,QUOTE]
nom nudne bo i tak kazdy o tym wie:D

doors
08-02-2006, 20:13
Wersja 1:
Gratulacje dla pana dla którego życie osobiste to dzieło szatana, a snu wystarcza mu 10h na tydzień :)
Wersja 2:
Gz dla wszystkich ownerów Tetra, pokazaliście, że im więcej Polaków tym bardziej potrafią!

ad 1) myslisz, ze on taki religijny :)
ad 1 i 2) kurcze, przez ciebie popadam w kompleksy. dotad myslem, ze jestem najzabawniejszy( w tym pozytywnym sensie), teraz mam watpliwosci:). moje uznanie.

odnosnie tematu(niby powinno byc na pierwszym miejscu):
mam nadzieje ze tetro jeszcze chetniej bedzie wypowiadal sie w najnowszym teamcie(jeszcze go wprawdzie nie ma, ale jestem fanem bena jonsona i licze ze bedzie:) ) "top lvl bannished - tetro stroy(nie mylic z toy story)".
a teraz garsc luznych dygresji:
nawet jelli, jak mowi, ma neostrade to tu tez mozna lacze podzielic.
jesli nas wszystkich zaprasza, to czy ze sprzedazy aluminium(puszki po coca coli - szukajcie zdjecia z jego miejsca pracy'jest w tym temacie)
wystarczy kasy na uzadzenie biby dla nas?
czy tetro zbanowany bedzie tym samym tetrem? moze poprawi sie w polskim..
czy odbierze mu sie wtedy tytul rekordzisty, tak samo jak benowi?
czy powinienem pisac o nim w licznie pojedynczej? bo mi narzuca sie mnoga.
jelsi tetro nie szaruje, to podziwiam jego organizacje czasu.
jelsi gra 9 h dziennie, 9 h dziennie(czasmi tez w nocy) ponoc spi(ja na jewgo miejscu mowilbym ze cierpie na bezsennosc, to sie przeciez zdarza szczegolnie w patalogicznych rodzinach, a to nie wyklucza z gry) a szkole ma srednio 6 h dziennie to jak ma na imie jego dziewczyna?:) - nie pytajcie kiedy sie z nia widuje, bo fakt ze pamieta jej imie juz jest godnym uwagi. chyba, ze piszac ze ma dziewczyne, mowil o jego milosci miss "tibii". a ze milosc nie wybiera - tak mowia - to nie miejcie pretensji, ze on ja znalazl w grze.
dajmy na to, ze tetro nie szaruje, to kto powinien mu wyplacac rente? jak dla mnie cipy sa temu winne:) ja do jego renty sie nie chce dokladac tak samo jak on chce wyzyskiwac slabszych...czyli bardzo.
kiedy juz tetro zostanie zbanowany to mrugnie tylko okiem i zalozy nowa postac i w 16 h zrobi 17 lvl mastera(odnosze sie do jego slow, szukaj w wywiad z tetro)?
jesli nie szaruje to co z nim bedzie kiedy ktos mu zabierze tibe sila? albo sam stwierdzi, ze juz jej nie kocha? odejdzie od komputera i pomysli "to jest rl life?:...i co ja robie tu uuu
a kto pomyslal jaki on daje przyklad swojemu 10 letniemu bratu? "tomek co dzis robimy? expimy na necro czy idzimy na demony? a w wakacje pojedziemy na darashie na piszczyste tamtejsze plaze?" mlodzszy brat patrzy na starszego, szczegolnie jest mam do czytania z tak duza roznica wieku, jak na boga, wyobrazacie sobie co z niego moze wyrosnac? 100 lvl w 100 h?
nie warto zadzierac z tomikiem na forum i w realu, on na was sie odegra w tibi.
swoja droga z nim zaczyna byc jak z chuckiem norrisem. nikt nie wie dlaczego sie o nim mowi, ale wszyscy sie z niego smieja a tylko nieliczny funklub wierzy w to wszytsko.

zastanawiam sie jak wygladaja rozmowy tomka z cipami, o ktrych pisal. moze by jakas nam tu wkleil. to brzmi naprawde interesujaco.
jelsi to rzeczywiscie jest jeden ze sposobow cipow na wykrycie czy ktos szaruje to jak dla mnie bardzo zalosny. i powiem, ze bylbym zawiedziony jesli tym sposobem zostalby tetro zbanowany, bo wydaje mi sie to rownie malo uczciwy sposob jak tomek genialny.

tak nudzilem sie teraz i nie mialem nic lepszego do roboty. wlasnie w tej chwili moja postacia expi moja przyszla corka, a ja spalem juz jutro wiec postanowilem sobie wydziergac czapeczke. i sorry za kilka nonsensow ale chcialem sie bardziej z wami zzyc chlopaki i byc swoj chlop.

no dobra i nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz podkresle ze sie nudzilem.
nawet ty tomek sie nie przejmuj. cena slawy, rozumiesz?
a jezeli ktos ci mowi ze tibia jest wazniejsza niz rl, to po porstu spytaj skad on to wie i czy ma jakies dowody:)
inteligencjie tez trudno zmierzyc(mensa to zbior snobow z prenumerata najnowszych testow iq), wartosci i cnoty tez trudno zdefiniowac, a ty nawet blony nie masz i nie miales wiec pal lich to wszystko.
robisz co lubisz i jak zechcesz to nawet mozesz wyobrazic sobie ze masz dziewczyne, a taka wyobrazona zwykle nie ma wad wiec tez jestes do przodu.
jak ktos ci powie ze jestes sadysta, to odpowiedz mu zeby sie cieszyl ze tylko w grze sobie robisz dobrze..ups, jak to dwuznacznie zabrzmialo.
i pewnie ze inni ci zazdroszcza(choc nie przesadzajmy znowu, gdyby to bylo marzenie to latwo je zrezlizowac - wystarczy kupic sobie postac). fajnie miec taki lvl zwlaszcza na takim etapie gry. juz jestes w jednych zdania z del toro wymieniany. dosc anonimowe ale zawsze to jakies uznanie.
koledzy poki razem z toba graja w tibie to jest gitara, jak przestana to beda mowic, ze jestes uzalezniiony i generalnie beda sie smiac. wtedy tylko pamietaj "oni zazdroszcza". niestety ludzie sa starsznie dwulicowi i zycza drugim by mieli gorzej niz oni sami. a skro ludzi tacy zli, tym bardziej mozna ich wykorzystwywac. grunt zebys mial dobre samopoczucie i zyl w zgodzie z soba - tak sie teraz mowi. wystarczy, ze to co robisz ty oceniasz jako dobre i juz mozesz spac spokojnie...tzn jelsi znajdziesz na to czas.

Wald_Kerius
08-02-2006, 20:37
ale ty jestes tepy omg .. nie dziele debilu konta ...
nie moja wina ze jestes taki tepy i lvlu nie umiesz robic tyle arcania trwa i ***a a nie lvl masz tak samo jestes ciota na war ciagle w pz siedziales ....
nigdy cie na bitwie nie widzialem.
po 2 gmi tyle razy mnie sprawdzali zapisywali se rozmowy i patrzyli czy taki sam angielski mam itp . przychodzili np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku gdzie ostatnio gadalismy o ktorej godzine i o czym np. roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie mialem z 4x gma na glowie ... i juz mi dali spokoj nie sprawdzaja mnie i cipy na bank moje ip sprawdzili bo inni za sharing polecieli bez sprawdzania przez gmow...

Ciekawi mnie 1 zdanie z tej wypowiedzi i prosilbym o wypowiedz innych (najlepiej tutorow itp) mianowicie : "przychodzili(GM) np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku (...)roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie " o ile mi wiadomo GM nie moga pytac o takie sprawy. Moze sie myle, jezeli tak to sorry ale jezeli nie to byc moze ze Valais nie jest tym Tetrem ktory gra na Kyrze tylko kims kto sie pod niego podszywa tutaj na forum. Do tej pory nie widzialem zeby Valais wkleil np jakies zdjecie na ktorym bylby widoczny Tetro~ lub mial jakis dowod potwierdzajacy autentycznosc tego ze on to jest Tetro~.

Zenuś
08-02-2006, 20:38
I tak niedługo dostanie deleta za to że pare osób posysa passy więc sie nie podniecajcie tak huhu
Osobiście uważam że im szybciej tym lepiej...
KU PRAWDZIE!

Petito161
08-02-2006, 20:40
Ja mysle ze wszyscu ktorzy chca sie wybic maja swojich pomocnikow bo przecie sami mowicie polak potrafi ale takrze potrafi oszukiwac ;]
Pomyslcie jaka Polska byla by bez zlodzieji itd. Daltego mysle ze on terz oszukiwal. Jak Sampzor gral jeszcze na Beryli to bylo fajnie a teraz sie po***alo ze h.. GIPo zaczelo szalec z serwera odzeszla Aga przez hacka i 2 ded'y. Tak samo bedzie z naszym polakiem! Niech tylko przyjdzie mu cos glupiego do glowy (pk, wyzywanie gm, itp.) a jak go hackna to hyba sie przed kompem powiesi ;/

Łolek
08-02-2006, 23:40
no niby gz tak czy siak szybko sie uwinol
mam pytanie dla wtajemniczonych czy to prawda ze tetrem gra ktos nie z Polski? bo takie plotki chodza ;]

Kajn
08-02-2006, 23:47
Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto
dla mnie to kozak frajer;]

Miłosz
09-02-2006, 07:32
No gratz, już z ocery cie niedogonią bo 3 najlepszych tam graczy ma bana(na) a 4 retired xD

TehRegent
09-02-2006, 07:38
@up

A na server wkracza D 8o

Tak wiec kto wyjdzie z tego calo NG, ktore pod koniec wojny z LI wdupialo na fragi? Czy DT, ktorzy beda mieli 40 lvl?

thewojtek
09-02-2006, 08:03
Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth-ATNAZ grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto
dla mnie to kozak frajer;]

zapomniales o czyms xD

Sir Klimek
09-02-2006, 08:23
huhu
gratz dla tetro:P
btw ktos powiedzial "gratz dla braniewa" nastepny bedzie koscian:D

mezo_123
09-02-2006, 08:23
Ja To Nie Wiem Jak Mozna Tak Szybko Nabic Lvl,SAM PRZEZ 2 MIESIACE NABIJALEM 16LVL :(

Łolek
09-02-2006, 12:16
@up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^
albo... expisz na ratach

Paco88
09-02-2006, 16:23
@up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^
albo... expisz na ratach

albo gra 15 min dziennie (:

Ango Von Valour
09-02-2006, 21:28
Jedni zazdroszczą jedni nie, jedni podziwiają a jedni siedzą i smieją sie.
Wątpliwości nie podlega ze Tetro jest prawie caly czas online, sprawa prosta ze jest ich 2 lub więcej, wiadomo także ze juz dość nieźle sie gubi w swoich sciemach ;) Tetro pamientaj ze ludzie cie sprawdzają i nic niekomu nie wmówisz :] czy spales 9 godzin czy 2 albo wcale.

Co innego Sampzor troszke dluzej wbijał 100 lvl ale wbił go sam.
Jest takie powiedzenie " Soon or Leater " i tak bedzie Banned or Delete.

A doskonałym przykładem ze jest on do zabicia jest to :
Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq

Msl
09-02-2006, 21:50
Ok to wszyscy co maja najwyzsze lvle na serwach maja po 10 ownerow. Wezcie sie zastanowcie przeciez by dostal juz bana(na) ;/ Poprostu to jest zazdrosc a nie ;/
@topic
Gratulacje dla tego pana :)

Prawda...

Porownajce exp Taifuna a Tetro... jesli Tetro ma 3 ownerow to ile ma Taifun? 30?...

Volerasi
14-02-2006, 10:28
No wieć To wiadomo że Tertro~ Sharuje ma conajmniej 3 ownerów jest online po 23h ma przerwe tylko wiec ja k jest s serva....
ALe to nic nie sobie sharuje (wie ze tak mozna bo mam neostrade i jak podzieli sie transfer ip itak sie zmienia wiec jest nie do wylapania lub też kablówka)
Wkońcu szykuje sie na Ciebie połowa NG i innych ludzi a ze w pvp jests ty lub któryś z twoich ownerów marny wreczn nuub. (Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq ubił Cie jak szmate) narazie wszyscy liza ci dupe ale poczkeaj jeszcze z 1-2 miechy zrobi wtedy dostaniesz hunta i nikt ci nie pomoze na kyrze jest dużo bardzo dobrych graczy którzy tylko maża by przejąć server więc predzej czy pozniej dostaniesz kasacje postaci lub Hunta i tyle z mojej strony to jest moje zdanie...

majk
14-02-2006, 11:05
buhehehe:D znam tetro i niewiem ile tam jest dokladnie ownerow ale gadam z dwoma:D i czemu tetro padl od 40 sorca? jechal na cave bocie:P sam mi powiedzial:D i jak zobaczyl ze go bija to juz nie zdazyl nic zrobic:p

Wielki MarIuSzzo
14-02-2006, 11:23
Patrzac na to ile tetro jest online dziennie stwierdzam, ze mozna zrobic taki lvl w takim czasie, co nie zmienia faktu, ze dalej uwazam iz tetro shareruje.

Nervus
14-02-2006, 12:17
Gz ! ale Twojego real life... jesli grasz (jak twierdzisz) sam (nie wnikam bo mi to koło ch*** lata) to naprawde musisz mieć grono wspaniałych przyjaciół, kochającą dziewczyne, super melanże itp... no offence... ale i tak Gratzons lvl'a...

~~Hail Legionarius~~

//Nervy

Edek Rozprowacz
14-02-2006, 14:36
Ja was wszystkich nie rozumiem czego sie uczepiliscie tetra co z tego ze jego 10-letni brat od czasu pilnuje kompa a 7-letnia siostra robi to samo gdy on siedzi z dziewczyna albo znajomymi ^^. Dla mnie tetro(mówie to do wszystkich ownerów) jestes zerem dla którego nic sie nie liczy oprucz tibii(pewnie dla wszystkich NORMALNYCH userów forum).

Pozdro i Respect dla Guaio

Y@hu^^
14-02-2006, 16:57
Muwuahahaha, Gratz dla Braniewa za zrobienie 100lvl w tak krotkim czasie!

Jo, wandem ghule bili.
-.-

Muwuahahaahah dzieki Lublin ;|

Vasali
16-02-2006, 22:46
wielkie GZ dla tetra i to jest polski gracz :] i ja nie wime czy tetro gra sam czy tez z bracmi czy jakims kolega, wazne ze wbil ten 100 lvl

Dark VooDoo
16-02-2006, 22:55
Tetro juz nie jest najszybszy. Xeretza (Jejihev) nabil 100lvl w 37 dni. On zaczal grac 1 stycznia i jak wyszedl z rooka Tetro mial juz 54 lvl. Tetro w porównianiu z nim troche słabszy jednak. Jesli nie wiezycie spojrzcie na www.erig.net .

P0nury
17-02-2006, 09:58
wielkie GZ dla tetra i to jest polski gracz :] i ja nie wime czy tetro gra sam czy tez z bracmi czy jakims kolega, wazne ze wbil ten 100 lvl

Tak, dokładnie, popieram w 100%. Co tam, że rekord zdobyty nieuczciwie, ważne, że dla Polaka (tym samym znowu Polak jest postrzegany za oszusta, ale cooooo tam, mamy przeca rekord!) ._.'. Bardzo mondre podejście, nie ma co.

Serapis Seledian
17-02-2006, 13:01
Coś ode mnie: jeśli on gra sam , i większość dnia [ poza snem ] przeznacze na granie to on nie może mieć ani wielu przyjaciół w RL, ani dziewczyny, bo to jest awykonalne ;/

tak więc mu współczuje a nie zazdroszcze :). Ja jeśli gram przez 6 w ciągu feri dziennie w tibie to uważam ze to już za duża ilość;P a on potrafi dużo więcej - to jest niebezpieczne :)
w każdym bądź razie gratuluje wytrwałości w niszczeniu własnego zycia i zdobywaniu lvl ;).

Elder Nagan
17-02-2006, 15:15
moze i ma 100 lvl ale jest noobem jakich malo w 3 latwo nabic lvl ja gratuluje Sampzorowi :D
jak widac polacy to nooby "wielki" tetro wyloizal dupe szwedom zeby go nielali i zrobili gildie jego pvp jest tak dobre ze nawet jakbys stal 30 minut w miejscu nie trafilby cie...a moze to jego 10 letni brat ^^ brak mi slow na noobka :D
a i poco utana vid pusciles jak zostales solowany przez Yordiq-a(chyba tak sie on zwie, to jest dopiero kozak zabil "wielkiego tetro" ) FEi tak widza niewidzialnych a moze chciales uciekac przed ds-ami? nieuhac sie po sd tylko biegac jak pajac...jestes wybitny

Nie ma debili jest tylko Tetro

Edek masz racje :D

Mission Arz
17-02-2006, 19:59
Uważaj Tetro na Xeretzę.Teraz jest wszystko spoko,ale zobaczymy jak bedzie później :swe:

Hail al good Kyrians !:baby:

Shokei
17-02-2006, 21:25
buhahahh nieźli jestescie Rekord pobił Xeretza z kyry wbił 100 w 37 dni a wyszedł z rooka jak tetro miał około 54 :p więc :p o czym to świadczy :p ale i tak jeden i drugi ma pewnie ze 2+ ownerów

Kurtwood
18-02-2006, 09:00
Temat do teamtu juz sie nie zgadza, gdyz ten rekord zostal juz pobity :)

Up@Prawdopodobnie tak ja Tetro sharinguje konto ale expil w cieniu, malo znany ludziom z kyry. Napewno ma doswiadczenie w grze magiem bo Jajihev z galany to wlasnie on.

PiXik
18-02-2006, 09:31
dawniej za takie coś były bananki a dziś?

Lewy 2
18-02-2006, 18:06
Gratz dla niego B) polacy rzadza tibia ;)

Ewynarek
19-02-2006, 13:10
dawniej za takie coś były bananki a dziś?
Gratz dla niego B) polacy rzadza tibia ;)

To było luźne stwierdzenie czy odpowiedź na pytanie?
W każdym razie spadłem z krzesła ;p

Nomad Barbarzynca
19-02-2006, 13:20
Tu sie nie ma czym cieszyc, jezeli on ma trzech ownerów....

Grenni
19-02-2006, 13:50
Racja, rekord Tetra został pobity ;-) przez Xeretza'e (aka Jejihev). 100 lvl nie jest juz czymś nadzwyczajnym, ludzie są w stanie osiągnąć go grając lekko ponad miesiąc. Zreasumuję tą adekwatnym cytatem "SIE GRA SIE MA !!!!!!!!"

Mission Arz
19-02-2006, 18:34
Sporo osób odchodzi z Kyry.A to przez tych noobów z NG którzy pekuja ciągle.Zabrali się już za pojedyncze osoby z Painbringersów:( .Dzisiaj bylo polowanie na Nirosa z NG ale byl z Tetrem i nic nie wyszło bo każdy się bał:( Ja chyba też odejdę.Prawdopodobnie na Xerene jeśli na Kyrze ma tak być.I tak Xeretza niedługo dorwie sie do Tetra i zobaczymy co wtedy powie ten cwaniaczek z Braniewa.DT będzie rządzic na Kyrze.

Pojedynczym NG nie radzę się pokazywać w Carlin.Tyczy to się także Philippa Mastera Herro, wiernego przydupasa Tetro Aureliusa.

Ango Von Valour
19-02-2006, 18:42
@Tetro~
Jestes najwiekszym burakiem jakiego widzialem kiedys.

@Xeretza
On jest lepszy i napewno niema tylu ownerow.

@Kyra
DT moze i tam cos porobi

@Berylia
Tu DT nadal walczy, ale juz nie jako DT

DuLiB
20-02-2006, 06:23
@Mission Arz
Pfff, najpierw bylem z Tetrem, pozniej bylem sam ... oto moja wczorajsza fraglista xd

Player Kills
Feb 19 2006, 21:53:53 CET Killed Seniana at Level 61 ok
Feb 19 2006, 21:46:57 CET Killed Brus Kenes at Level 61 ok
Feb 19 2006, 21:21:37 CET Killed Rybq at Level 32 ok
Feb 19 2006, 18:22:06 CET Killed Phan Amec at Level 17 unjustified
Feb 19 2006, 18:20:26 CET Killed Soniczyn at Level 18 ok
Feb 19 2006, 18:08:09 CET Killed Zadumii de'Vesto at Level 25 ok
Feb 19 2006, 17:36:10 CET Killed Sky'Royal at Level 14 ok
Feb 19 2006, 17:01:48 CET Killed Drafall at Level 27 ok
Feb 19 2006, 16:53:30 CET Killed Master Tinup at Level 25 ok
Feb 19 2006, 16:04:24 CET Killed Master Tinup at Level 27 ok
Feb 19 2006, 15:52:01 CET Killed Sir Obolaly Knight at Level 18 ok
Feb 19 2006, 15:51:35 CET Killed Lesiu at Level 31 ok
Feb 19 2006, 15:51:02 CET Killed Draf Lock at Level 7 ok
Feb 19 2006, 15:50:55 CET Killed Eresanel at Level 23 ok
Feb 19 2006, 15:50:47 CET Killed Larytaz the Evil at Level 19 ok
Feb 19 2006, 15:50:41 CET Killed Sir Obolaly Knight at Level 19 ok
Feb 19 2006, 00:34:46 CET Killed Backens at Level 30 ok
Feb 19 2006, 00:27:31 CET Killed Blaze Renegade at Level 43 unjustified
Feb 19 2006, 00:16:05 CET Killed Ebrithill at Level 37 ok
Feb 19 2006, 00:04:00 CET Killed Nide Wune at Level 57 ok

Mozecie przychodzic w ilu chcecie, bede czekal ;d

Jurkonelli
20-02-2006, 07:50
I co to jest taki powód do dumy, jak Tetro miał 3 czy czterech ownerów to się raczej nie zmęczył ze zrobieniem tego lvla...:ban:

Best Solo: DeMoN
Best Team: DeMoN :D

Best Loot Solo: MPA, MMS

Soulicitour
20-02-2006, 09:16
Tetro sharer, żadna nowość. Nie mogę się tylko doczekać kiedy DT weźmie się do roboty w końcu coś się na tym serwie będzie działo. N-G i tak już wystarczająco spieprzyło serwer (patrz przede wszystkim gospodarka, i protowanie połowy serwa, pa, pk, etc). Kyra nowy serwer,a można powiedzieć, że już jest martwy, ceny porównywalne z cenami na takich serwach jak: Danubia, Lunara, Azura, czyli serwy "ciut" starsze.
Nom, ciekawe kiedy Xeretza weźmie się za naszego "rekordowca", to będzie ciekawe :]
Aha, i nikt mi nie powie, że Polacy przy władzy to zjawisko pozytywne.

Valais
20-02-2006, 09:22
Tetro sharer, żadna nowość. Nie mogę się tylko doczekać kiedy DT weźmie się do roboty w końcu coś się na tym serwie będzie działo. N-G i tak już wystarczająco spieprzyło serwer (patrz przede wszystkim gospodarka, i protowanie połowy serwa, pa, pk, etc). Kyra nowy serwer,a można powiedzieć, że już jest martwy, ceny porównywalne z cenami na takich serwach jak: Danubia, Lunara, Azura, czyli serwy "ciut" starsze.
Nom, ciekawe kiedy Xeretza weźmie się za naszego "rekordowca", to będzie ciekawe :]
Aha, i nikt mi nie powie, że Polacy przy władzy to zjawisko pozytywne.

hahah polecay tu nie rzadza :) i mysl se co chcesz....
rzadza tu polacy i swe bo ja przyszlem a arcani ze swe ekipa :) i bede zawsze z nimi . a co do del toro to czekam az zaczna przynajmiej ebdzie ciekawie na serwie a z tego co kazdy wie co gra na kyrze to tylko 2 del torasow maja lvle
reszte to 20-30 i raczej solo wojny nie wygraja :)

Amirez
20-02-2006, 09:34
hehehe Valais szkoda ze juz was nie ma na arcani jak byles jeszcze bylo ciekwie przynajmniej a teraz same pa i pk kurde szkoda ze ci chara rokneli bo jak by byla wojna to ty wymiatales xD Gz dla ciebie za osiagniecia na Krya :)

Ethern the one and only
20-02-2006, 09:53
08:36 xxx: tetro 115
08:36 xxx: xD
08:36 xxx: sie ****a uwziol:D
08:36 xxx: i ***ie lv
08:36 Ethern: lolz ;]
08:37 xxx: kiedys loguje i mowie
08:37 xxx: czesc misiek
08:37 xxx: a on
08:38 xxx: tomek tu
08:38 xxx: pozniej
08:38 xxx: michal tu
08:38 xxx: i kilka takich gongow
08:38 xxx: xD
08:38 Ethern: ;]]]
08:38 xxx: dzwonie keidys do niego a ten
08:38 xxx: ja nie gram teraz -- pije
08:38 xxx: a na tibia tetro expi
08:38 xxx: wiec gadam
08:38 xxx: a koles
08:38 xxx: czesc
08:38 xxx: i na*******a za bisme:p
08:38 xxx: ja mu hauhauhahu
08:38 xxx: ze sharr:P
08:39 xxx: a ten ze nie:p
08:39 xxx: ale 115 w 2 i pol miesiaca:D

n/c ;d

Tallur
20-02-2006, 09:58
08:36 xxx: tetro 115
08:36 xxx: xD
08:36 xxx: sie ****a uwziol:D
08:36 xxx: i ***ie lv
08:36 Ethern: lolz ;]
08:37 xxx: kiedys loguje i mowie
08:37 xxx: czesc misiek
08:37 xxx: a on
08:38 xxx: tomek tu
08:38 xxx: pozniej
08:38 xxx: michal tu
08:38 xxx: i kilka takich gongow
08:38 xxx: xD
08:38 Ethern: ;]]]
08:38 xxx: dzwonie keidys do niego a ten
08:38 xxx: ja nie gram teraz -- pije
08:38 xxx: a na tibia tetro expi
08:38 xxx: wiec gadam
08:38 xxx: a koles
08:38 xxx: czesc
08:38 xxx: i na*******a za bisme:p
08:38 xxx: ja mu hauhauhahu
08:38 xxx: ze sharr:P
08:39 xxx: a ten ze nie:p
08:39 xxx: ale 115 w 2 i pol miesiaca:D

n/c ;d

Każdy wie że on sharuje nie wiem po co to piszessz

Ethern the one and only
20-02-2006, 10:02
re: up

po co? przedstawiam dowod :] nie specjalnie widzialem zeby ktos napisal cokolwiek innego niz "tetro sharer"

Valais
20-02-2006, 11:32
re: up

po co? przedstawiam dowod :] nie specjalnie widzialem zeby ktos napisal cokolwiek innego niz "tetro sharer"

hahahah ale wkret ja*******e ****a mac to jest nie mozliwe ciole wkreca wpisal se sam fake i *** :) zal mi ciebie
po pierwsze gram na 1 ip jak bym gral w kilku to bym dawno bana dostal tak jak ocera poleciala thudy sie pojawil i zagadal do mnie ze beda moje ip sprawdzac bo na ocerze sprawdzali i duzo osob bana dostalo .... heh
ladne faki leca tutaj zeby mi tylko do***ac xD

doors
20-02-2006, 12:36
szarer czy nie szarer, na pewno prostak. do tego trudno go zrozumiec, za duzo tam "*", "hahah","xd". choc gdyby nie te znaki to juz nic nie daloby sie zrozumiec.
i nie "szlem" czy "poszlem" tylko szedlem i "poszedlem" - to nie pierwszy tego typu blad wiec w koncu pora chlopaka uswiadomoc.
i jesli taki baran ma rzadzic na serwie, to coz dobrego na temat tego serwa mozna powiedziec? chyba tylko tyle, ze wiekszego dna nie da sie zaliczyc.

tetrusiu, zamiast uswiadczac nas zaklamanym smiechem pojdże po rozum do glowy i zacznij poswiecac mysleniu tyle czasu co grasz. a moze zmienie o tobie zdanie i powiem, ze przynajmniej sie starasz. nie kazdy musi byc bowiem geniuszem, czy tez przecietniakiem(tu akurat w pozytywnym tego slowa sensie) ale wierz mi ze jak tylko stlumisz strach przed wiedza, to jestes w stanie pojac arkana nie tylko jezyka polskiego ale i kultury osobistej.
oczywiste, ze twa natura z usposobienia jest raczej przekorna i czy wyjdzie ci to na zdrowie czy pewniej zaszkodzi postepujesz zgola odmiennie niz inni ci radza. paradoksalnie, ta podla cecha moze byc ci ratunkiem. uzmyslow sobie tylko zes debil i kazdy o tym przekonany,ze nic dobrego juz z ciebie ine bedzie, ze ani rozumu ani kultury juz w przyszlosci nie zyskasz i procz dna nic wiecej nie jest ci pisane. a reszte pozostaw przyrodze. to ona przysposobila cie w ow przekorna nature i ona cie skloni do tego by innym moc udowodnic, ze sie myla. wtedy po raz pierwszy w zyciu postanowisz sie czegos nauczyc
i chocby zdolnosci nie starczaly a progres bylby marny to i tak jestem pewien ze zyskasz wiecej i szybciej inteligencji niz zyskales expa swoim charem.
a teraz kilka slow o szacunku. masz wysoki lvl co omze byc przedmiotem podziwu innych, ale nie szacunku. podziwiac mozna twoj upur, wytrwalosc i to ile innych rzeczy poswiecasz dla tej postaci. ale to jeszcze za malo na szacunek.
szanowac ciebie za walory umyslu czy ducha tym bardziej nie sposob: twoja inteligencja nie rzuca na kolana, choc faktycznie glowa moze rozbolec, a kultura osobista to...w ogole znasz to pojecie?
zatem zrozum wreszcie, ze pewne progi sa dla ciebie za wysyokie i jelsi ine chcesz sie narazac na to ze probojac ktorys przekroczyc z loskotem padniesz jak dlugi daj sobie na wstrzymanie, zacznij sie zwracac do innych z szacunkiem,a przynajminej bez zenujacyh: smiechu i bluzgow.
mam nadzieje, ze juz wiesz dlaczego pojawil sie tu niniejszy post i dlaczego zostales tak przeze mnie potraktowany.
wprawdzie internet jest an0onimowy i nie bedziesz musial swiecic oczyma przed wieksza widownia, ale i tak doznasz uczucia wstydu(szczegolnie gdy zlosc juz przeminie) a twoi koledzy otwarcie lub nie utwierdza cie w nim.

podsumowujac: nie rob innym tego co tobie nie mile. naucz sie kultury
i uzywaj jej w kontatkach z innymi, a twoj dzien bedzie pogodniejszy:)

Ango Von Valour
20-02-2006, 19:49
boshe co za zal ... chlopie bys sie przyznal ze grasz z kumplami..
co za problem miec sieć i jedno IP zew na servie B)
a tak wogle jestes prostakiem i frajerem
wiekszego buraka w zyciu niewidzialem,

jeszcze te twoje tłumaczenia ze 6 letni :baby: brat kompa pilnowal i padl. LOEL!8o

byles jestes i zawsze pozostaniesz nieudacznikiem, dzifką, ****ą, i szmatą.

nie boj sie juz ja pogadam z xadamem jak ma cie sprawdzic :)
pozdraw

Exodus
20-02-2006, 21:25
Jak dla mnie to lepiej zeby byla rownowaga i zeby nie bylo wojny typu xeretza vs tetro poniewaz xeretza nienawidzi polakow. I kazdy rs na servie polak by padal .
Przypomnijcie sobie sytuacje z galany... A wogule najwiekszego pa nie od*******aja polacy albo ja sie nie spotkalem z tym z ich strony w ng jest sporo fajnych ziomkow ale sa tez z***y ktorzy wykorzystuja gildie i psuja jej wizerunek.

Co do Tetra to ze sharuje to jest wiadome ale ile osob sharuje i nie zdobylo nawet 50 lev a 115 lev w 2 miesiecy nawet na share to jest niezly wyczyn ;]

@edit
Xeretza
Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius

DuLiB
20-02-2006, 21:40
Od kilku dni, starzy znajomi ze starych serverow caly czas opowiadali o DT na Kyra, ze NG dostanie w******* ... zaczelo sie ;]

Xeretza Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius

Valais
20-02-2006, 22:02
heheh owned chlopak :p za bardzo kozaczyl i ludzie gadali ze on ma teraz ferie pg robi i zaczne mnie bic ;p za***al mi dzis hydry tez i kare ma chlopak

Name: Xeretza
Profession: Master
Level: 108
:) mam nadzieje ze bedzie ciekawie na serwie

Anum
20-02-2006, 22:17
heheh owned chlopak :p za bardzo kozaczyl i ludzie gadali ze on ma teraz ferie pg robi i zaczne mnie bic ;p za***al mi dzis hydry tez i kare ma chlopak

Name: Xeretza
Profession: Master
Level: 108
:) mam nadzieje ze bedzie ciekawie na serwie
To teraz nie dopuszczaj swojego brata do kompa bo wtedy może być łatwy odwet. Btw. zdradź tajemnice tego "owna".

Valais
20-02-2006, 22:28
co ty moj 10 letni braciszek nie pujdzie na war :D hehehe
on lubi patrzec i kibicowac :P

Kanion
20-02-2006, 22:30
Ja gram na KYRZE i powiem tyle że bede zawsze z Xeretza, zioom z galany oczywiscie i on nic takiego nigdy nie powiedzial mi ze mnie nie lubi dla tego ze jestem Polak... takie *******y se mozecie mowic nie wiem komu, tak ubija rs a co? reszta ng nie ubija? tamci to dopiero sa SKULLHUNTERAMI bo inaczej tego nie nazwe, jezeli chodzi odemnie to ja bede walczyc z Xeretza! HAIL BM!

//to wszystko.

Anum
20-02-2006, 23:00
co ty moj 10 letni braciszek nie pujdzie na war :D hehehe
on lubi patrzec i kibicowac :P
+ dla ciebie, że nie zaczołeś mnie wyśmiewać z tego co napisałem więc napisze tego posta łagodnie (bla, bla, bla).
OK więc pokolei:
1. Ponawiam pytanie co do "owna". Masz może jakiś film albo opisz mi może jak wyglądała ta "walka".
2. Uważam za niskie zabijanie kogoś ze swojej gildi bez powodu (powód który wymieniłeś był błachy typowy dla ludzi z furory). Szczerze mówiąc dlamnie nie wytrzymałeś nerwowo tego, że Xeretza może przyjść po ciebie jak wielu to mówiło. Czy tak by naprawde było niestety się już nie dowiemy.
3. Z tego co widziałem expiłeś szybciej niż Xeretza więc niesądze żeby ci poziomem jednak zagroził (chyba żeby pożądne pg zrobił).
4. Według mnie utrudniłeś sobie teraz zycie. Między wami jest 7 lvl różnicy co nie pozwala ci spokojnie expić z myśla, że on może z zaskoczenia wpaść i jednak ci zdobywanie expa zdecydowanie utrudnić.
5. Jak wiadomo swe nie mają najgorszego pvp i są zgrani a jeśli faktycznie tam DT jest (wystarczy w ilości sztuk dwóch) to może być do dla NG wielkie zagrożenie bo na taktyki to oni nie nażekają.

Jako, że straciłem jakoś chęć do pisania skończe tą przemowe. Fajnie by było gdybyś jakoś odpowiedział na mój post. To tyle oby na kyrze było jak najlepiej. CYA!

Massior
20-02-2006, 23:02
OMG ktoś to musi powiedzieć ...

Czy Tetro sharruje czy nie to już jego business nie sądzicie? mówcie co chcecie ale ma best lvl i to do czegoś zobowiązuje. Jeżeli sharruje to prędzej czy później bana dostanie8o Jest najlepszy na Kyrze i zycze mu jak najlepiej.

A takie pier*****enie to tylko świadczy że połówka ludzi wypowiadających się przeciw tetrowi to banda zazdrośników którzy potrafią tylko blamić a sami do niczego nie doszli...

Ango: "byles jestes i zawsze pozostaniesz nieudacznikiem, dzifką, ****ą, i szmatą." człowieku masz jakiś kompleks? popatrz się do lustra -.-'

Po prostu jest najlepszy i nie ma do tego wątpliwości a że wszyscy wokół mu zazdroszczą to normalka :D więc skończcie tą waszą bablanine i weźcie się za siebie...

Powodzenia Tetro i rządź Kyrą jak najdłużej.

Mission Arz
21-02-2006, 09:25
Ciekawie zaczyna się robić:) Współczuję trochę Xeretzie ale trudno.Dla mnie Tetro i jego gildia mogą rządzić na servie, ale jeśli zmienią swoje postępowanie bo wielu ludziom to się nie podoba.Mam na myśli nieuzasadnione PA,wywalanie z expowisk.Weź Tetro powiedz tym wszystkim Gritom i innym PA z twojej gildii żeby się nieco pochamowali.Bo wasza gildia ma bardzo zły wizerunek.

@Niros

gdybyś był sam to pewnie byś zaliczył deda.tak samo philipp master herro.

janou
21-02-2006, 09:29
Hmm Bo Sampzor moze bil ten lvl sam... A Tetro ma 3 ownerow... Wiec sie nie ciesz ze jest lepszy od Sampzora.

Skad wiem? Mialem kolege na kyrze ktory znal "wszystkich" jego ownerow.

znam jego ownerow xd jeden z nich byl moim kolega na innym servie xd

Artynn
21-02-2006, 10:09
No własnie dla mnie to nie jest rekord bo dzieli konto.... by był wyczyn gdyby on nabił to sam a nie...

Thevik
23-02-2006, 00:06
znam tetra z arcani mial 104ms a w czasie wojny hackneli go i zjechali do 1lvl. Mozliwe ze sie wkurzyl i postanowil zrobic szybko wiekszy lvl niz tam.
To ze tetro ma 3 ownerow to jego problem duzo osob jedzie w kilku...:]

HaGi
24-02-2006, 12:54
To po co sie chwalic , ze zrobilili 100 w 40+ dni ... ? Jak grali conajmniej we 3 ... a i w czasie szkoly jak niemial ferii byl online dla waszej wiadomosci i to codziennie.

Dj filip
24-02-2006, 14:38
taaa tetro ta pała nie chodzi do szkoły siedzi przed monitorem i udaje kozaka gratki dla tego pana.

Howi Fast
24-02-2006, 15:41
Ludzie nie wiem czego tu gratulowac .. co prawda to prawda ZDOBYLI najszyciej 100 lvl w tibi.. ale nie sami.jest gosci 3.. LOL.. Jezli by ich bylo np: 10 to by 100 lvl zrobili nawet 2 tygodnie bo postac praktycznie byla by ciągle ONLINE... sorki wielkie ale nie ma co tu GZ .. a chociaz i gdybym chcial gz to nie wiem któremu graczowi.. GRATZ TO MOZNA PISAC TO TAKIEGO ETERNALA OBLIVIONA ALBO POLAKA : SEROMONTISA ! oni potrafai grac a nie taki Tetrokop...kazdy moglby zdobyc 100 lvl w tyle czasu co postac Tetro z 3 owinerami....i ktos napisal ze w czasie szkolnym tetro bym malo online... no tak z tym sie zgodze :) ale podczas ferii jak psialem TETRO AURELIUS to posatc byla od samego ranma to nocy.. to sie niedziwie ze w 40+ dni zdobyl lvlek ! X( X( X( X( X( TETRO GRAJ SAM ZOBACZYMY JAK SZYBKO WBIJESZ 150 LvL !! UDOWODNIJ ZE TAKI PRZE *** Z CiEBIE! CyA

KoKo$
11-05-2006, 22:31
Tak Tak super [Ooo brawo brawo] tylko ze ja gralem na kyrze i znam sytuacje Terto ma 3 ownerow wiec wsomie sam tetro nie nabil 100 w 40 dni i czego tu gratulowac ze jest mistrzem w dzieleniu konta?

TaJemniczy
11-05-2006, 23:50
Naprawdę szkoda mi niektórych z was. Większość z was mówi że co stego że sharuje ,przecież był najszybszy --------a powinno brzmieć że byli najszybsi-to zmienia dużo bo według zasad tibi jedną postacią gra 1 właściciel------to znaczy że jego rekord jest gówno warty bo oszukuje---czyli liczy się rekord jaki był i tyle!

Marchewki
13-05-2006, 00:30
On nie jest często online to nie wiem o kim mówisz bo ten Tetro na 100% dzieli konto codziennie z lvl 1 do 100lvl jechał po 12h 1 h przerwy i zmiana na kolesia innego dzielił konto jak nic i codziennie po 12 h jak nie więcej to watpie że to jest wyczyn godny uwagi...

Antliq
16-05-2006, 19:45
hahahah ale wkret ja*******e ****a mac to jest nie mozliwe ciole wkreca wpisal se sam fake i *** :) zal mi ciebie
po pierwsze gram na 1 ip jak bym gral w kilku to bym dawno bana dostal tak jak ocera poleciala thudy sie pojawil i zagadal do mnie ze beda moje ip sprawdzac bo na ocerze sprawdzali i duzo osob bana dostalo .... heh
ladne faki leca tutaj zeby mi tylko do***ac xD

A wiesz ty co to jest wewnetrzne IP?
Ekhm, Marne szanse ze Cipsoft Cie wkryje, jezeli jestescie z tej samej sieci, wiec nie pisz mi tu, ze jestes jeden swiety, bo kazdy Cie wysmieje.
Juz i tak sie z Ciebie smieja, Ludzie ktorzy wiedza co robisz, jak mowisz, jaki jestes zajebisty, to smieja sie z Ciebie tak, ze na caly tydzien wystarcza jeden topic.
ps. no.... i jak grasz...

Machu.

Arte
16-05-2006, 19:57
Randell Riot zrobił w 20 dni 100 lvl :) Owned

Hybryda
16-05-2006, 21:38
lol to teraz będize najszybciej rookowany w historii:D

Hybryda
16-05-2006, 21:49
no a nie sharuje?

wchodzisz mu w rów....ale tego pionka każdy by zmiażdzył. pozatym wg mnie ....NAWET JEŚLI grał sam co jest bzdurą....no ale załózmy ze grał sam...to musi byc albo ćpunem...albo psycholem...albo nieudacznikiem albo inwalidą na wózku.
Bo skoro gra tyle godzin to napewno wciąga Amfę....lub moze jest jakims swirem który nie sypia...wypija 100 kaw dziennie jedzieee jedzieee.
Lub jest jakims brzydalem,chodzielcem...laski sie smieją z niego albo coś.
lub ostatnie rozwiazanie które bym po cżesci zrozumiał...ze jest niepełnosprawny ...noi co ma robić? gra...bo chociaz ma kolegów.....

Dark'Conqueror
16-05-2006, 23:27
omg Hybryda jak ty mi działasz na nerwy ... ;/

Cichy Ziomek
16-05-2006, 23:30
Mi to tylko szkoda ze Tetro nie gra na Arcani. Przydalby by sie kilku takich zeby zgasic pa dpft na arcani :/ . Osobiscie to w dupie mam czy sharuje czy nie. I wogole pozdro dla niego. :P

Scandal
17-05-2006, 00:02
lol to teraz będize najszybciej rookowany w historii:D

BUHAUAHAUHAUHAUH
tylko ze wlasnie wygralismy open battle 7:0 ogolnie stats to 13:2 o ile sie nie myle
is ei eni wychylylaj z tym swoim 20 lvlem

Thomasi
17-05-2006, 00:20
a w innym temacie wygraliscie 7:0 ta bitwe:D:D