Pokaż pełną wersje : zagubiony w A'd ;/
Mam pewien problem wynikający z nieznajomości terenów koło A'd. Wlazłem sobie daleko w podziemia pod depo, przeszedłem przez jakiś teleport i wylądowałem na wcześniej nie znanym terenie ;/. Co prawda duży resp skieletów, rotow, ghouli jest, ale w końcu się znudziałem i chciałem się wydostać... i tak błądzę 3 godzinę po tych korytarzach i nie moge znaleźć wyjścia. Mam nadzieję, że mi pomożecie ^^ ( licze na jakąś mapkę pokazującą gdzie jest wyjście ;p )
Pozdrawiam
Rekin Master
07-02-2006, 22:44
nie znam sie na "A'd" ale chyba trafiles do hell gate ^^
jak szczescie dopisze to cie gs za****e xD
poczekaj- moze jakis przyjazny polak z wysokim lvl se tam bedzie expil...kto wie - moze cie uratuje :]
Gregoire
07-02-2006, 22:47
1. Nie w A'd tylko jak juz w Ab = Ab'dendriel
2. Znalazles sie w Hellgate
3. Zeby wyjsc z hellgate nie musisz czekac na high lvl jak sugeruje to ktos up
4. Jesli jestes w stanie zabic beholdera (a nawet 2-3) i kilka ghuli, oraz masz 6 parceli, lub pacca i czar lewitacje to ta mapka Ci sie przyda:
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=133468
5. jesli nie jestes w stanie zabic beholdera lub nie wiesz co to jest poczekaj na kogos i popros aby Cie przeprowadzil.
Edit: opis Hellgate nie zawiera informacji o znajdujacych sie tam Beholderach, mianowice znajduja sie one pomiedzy punktem F a punktem 13.
Over&Out
Karwal
To fajnie ^^.
Boholdera może i bym pokonał ( jeszcze sie nie mierzyłem z nim ). Nie mam niestety przy sobie żadnego parcela. Rozumiem, że pozostaje mi czekanie na innego gracza, lub letni update ^^.
doatrłem do miejsca gdzie potrzebne są parcele. Tak więc mam prośbę do graczy z Harmonii. Jak będziecie mieli czas to wrzucajcie parcele i krzesła do dziury od hellgate. Może znajdzie się ktoś kto zechce mi pomóc ^^''..
P.s Sorry za double posta ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.