zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przechowywanie przedmiotów.

Lucznik
08-02-2006, 13:03
Ja nie jestem Premium Account i nie mam domku. A widziałem, że w domkach inni gracze trzymają swoje zdobycze, np. złoto. I tu moje pytanie: czy w mojej sytuacji moge gdzieś trzymać swoje itemy, tak, żebym tylko ja mógł je miał do nich dostęp? Chodzi mi o jakąś skrytkę, coś w rodzaju banku lub oddawanie przedmiotu do depozytu.

Lord Yuri Of Furora
08-02-2006, 13:18
w kazdym miescie masz depozyt (dp) i tam mozesz skladowac zloto i swoje przedmoity i tylko ty bedziesz mial do nich dostep

Lucznik
08-02-2006, 13:30
No tak, ale w tym dp to jest tylko 1 skrytka i do niej kazdy chyba moze zajżeć.
A poza tym to jak się dowiedzieć, która skrytka jest moja?

wearjack
08-02-2006, 13:44
Każdy tam może zajrzeć ale widzi tylko swoje przedmioty(te co włożył w tym mieści) więc skrytka jest bezpieczna. To tak jakby była jedna gigantyczna skrzynka ale podzielona na części wymagające klucza który do każdej częsci jest inny a ty masz klucz do jednej częsci tak samo jak inni.

Rybzor
08-02-2006, 13:45
Wszystkie sa Twoje:P, jezeli wsadzisz cos do danej skrzynki i odejdziesz to gdy po chwili ktos do niej podejdzie nie bedzie widzial Twoich itemow tylko swoje, te ktore wczesniej wlozyl, mozesz wkladac do skrzynek co chcesz i nie martw sie gwarantuje Ci ze nikt Ci nic nie kradnie ze skrzynki ;p

Fredy Cruger
08-02-2006, 13:48
Ta 1 skrzynka jest tak zrobiona że tylko ty zobaczysz co doniej włożyłeś i tylko ty możesz to wyciągnąć.
Jest jescze jedna uwaga jak np. włożysz itemy do dp w carlin niemożesz ich wziać w innym mieście (maksymalna ilość itemów w 1 mieście wynosi 1000)

Rossi
08-02-2006, 13:51
Jest pewien poradnik na temat depo :) wystarczy poszukać... to nie boli ;)

Ra the Risin' Sun
08-02-2006, 15:09
Każde miasto ma depozyty. Depozyty to miejsce, w którym możesz składować itemy. Każdy ma swoją skrytkę. Co za tym idzie twoje itemy są bezpieczne.

zalfik
08-02-2006, 15:36
Czy wy do cholery jasnej nie mozecie sie nauczyc, ze jesli odpowiedz zostala udzielona, to nie trzeba udzielac jej piaty i dzesiaty raz? Czy modkowie powinni tu siedziec 24h na dobe i zamykac temat, po udzieleniu odpowiedzi, zebyscie nie odwalali takiej maniany?