Pokaż pełną wersje : Przechowywanie przedmiotów.
Ja nie jestem Premium Account i nie mam domku. A widziałem, że w domkach inni gracze trzymają swoje zdobycze, np. złoto. I tu moje pytanie: czy w mojej sytuacji moge gdzieś trzymać swoje itemy, tak, żebym tylko ja mógł je miał do nich dostęp? Chodzi mi o jakąś skrytkę, coś w rodzaju banku lub oddawanie przedmiotu do depozytu.
Lord Yuri Of Furora
08-02-2006, 13:18
w kazdym miescie masz depozyt (dp) i tam mozesz skladowac zloto i swoje przedmoity i tylko ty bedziesz mial do nich dostep
No tak, ale w tym dp to jest tylko 1 skrytka i do niej kazdy chyba moze zajżeć.
A poza tym to jak się dowiedzieć, która skrytka jest moja?
wearjack
08-02-2006, 13:44
Każdy tam może zajrzeć ale widzi tylko swoje przedmioty(te co włożył w tym mieści) więc skrytka jest bezpieczna. To tak jakby była jedna gigantyczna skrzynka ale podzielona na części wymagające klucza który do każdej częsci jest inny a ty masz klucz do jednej częsci tak samo jak inni.
Wszystkie sa Twoje:P, jezeli wsadzisz cos do danej skrzynki i odejdziesz to gdy po chwili ktos do niej podejdzie nie bedzie widzial Twoich itemow tylko swoje, te ktore wczesniej wlozyl, mozesz wkladac do skrzynek co chcesz i nie martw sie gwarantuje Ci ze nikt Ci nic nie kradnie ze skrzynki ;p
Fredy Cruger
08-02-2006, 13:48
Ta 1 skrzynka jest tak zrobiona że tylko ty zobaczysz co doniej włożyłeś i tylko ty możesz to wyciągnąć.
Jest jescze jedna uwaga jak np. włożysz itemy do dp w carlin niemożesz ich wziać w innym mieście (maksymalna ilość itemów w 1 mieście wynosi 1000)
Jest pewien poradnik na temat depo :) wystarczy poszukać... to nie boli ;)
Ra the Risin' Sun
08-02-2006, 15:09
Każde miasto ma depozyty. Depozyty to miejsce, w którym możesz składować itemy. Każdy ma swoją skrytkę. Co za tym idzie twoje itemy są bezpieczne.
Czy wy do cholery jasnej nie mozecie sie nauczyc, ze jesli odpowiedz zostala udzielona, to nie trzeba udzielac jej piaty i dzesiaty raz? Czy modkowie powinni tu siedziec 24h na dobe i zamykac temat, po udzieleniu odpowiedzi, zebyscie nie odwalali takiej maniany?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.