Pokaż pełn± wersje : Gratulacje dla poczty polskiej!
Chojrak Ku'Krik
17-06-2004, 18:19
Gratulacje dla poczty polskiej! Wysłałem kase zwykłym piorytetem za niecałe 3 złote we wtorek a dzi¶ już o godzinie 16:00 miałem paca! GRATULACJE!!!
Oryginalnie dodany przez Chojrak Ku'Krik
Gratulacje dla poczty polskiej! Wysłałem kase zwykłym piorytetem za niecałe 3 złote we wtorek a dzi¶ już o godzinie 16:00 miałem paca! GRATULACJE!!!
a wiec maz farta ^^
btw - mam WAŻNE pytanie, na tibia.com, w formularzu, gdzie trzeba bylo wybrac sposob platnosci , to co wybrales? (cash, solo, bank/wire transfer...) ?
Prosze napisz szybko!
bo ja tez kupuje pacca, w ten sposob co ty i nie wiem co wybrac, pomoz prosze
Vanhelsen
17-06-2004, 19:06
:) fajnie, i jak da rade napisz jeszcze dokładnie jak ten formularzy wypełnile¶ i kgdzie wysłałe¶ $$ bo niewiem jak to załatwić :P
No to poczta sie wykazała, pierwszy raz widze żeby kto¶ był zadowolony z jej usług :P jeżeli naprawde tak szybko kasa dotarła to jest to lepsze od karty kredytowej :P
Real Finuko
17-06-2004, 20:18
Jak aktywowali Ci dzisiaj PACCa, to ja będe miał JUTRO xD
ALe jazda
Jeste¶ pierwsz± znan± mi osob±, która chwali pocztę polsk± :)
Ja wysłałem kumplowi wczoraj kesz
moze jutro do niego dojdzie a on juz karta zaplaci ;]
Oryginalnie dodany przez Real Finuko
Jak aktywowali Ci dzisiaj PACCa, to ja będe miał JUTRO xD
ALe jazda
Jeste¶ pierwsz± znan± mi osob±, która chwali pocztę polsk± :)
no to moze mi ty chociaz odpowiesz... co zaznaczyles w formularzu zgloszeniowym, jak wypelniales, w polu gdzie trzeba podac rodzaj platnosci...? (cash, bank/wire transfer, solo, costam jeszcze...)
prosze pomoz i nie zignoruj tego posta prosze! ;( nikt mi nie chce pomoc.
POLACZEK
18-06-2004, 07:48
yep, wybralem cash, wypeniłem formularz normalnie tak jak tam pisze i wydrukowalem papierek (jest tam link po wypelnieniu formuarza) zawinolme w to dolce i wyslalem :D
(Konto mojego kolegi)
no pieknie :) mam nadzieje ze moja kasa tez dojdzie wyslalem ja we ¶rodę i niemoge sie już doczekac :)
Dwimenor
18-06-2004, 14:21
Zawsze twierdziłem że poczta Polska dostarczy wszystko(może nie na czas ale dostarczy) :O :O ?(
kolejny raz sie poczta polska popisala wyslalem kase za paca w srode a dzisiaj mam juz pacca wyslalem priorytetem i jest zajebiscie oby tak bylo zawsze
NO CO TY???????????????????????
a ja olewalem ten temat bo myslalem ze jak zwykle cos spaprali :P
jak tak to wielkie GRATZ dla PP :D
---------------------------------
zachowaj przyrode nietknieta
wloz wiewiurke do formaliny :P :D 8o ;)
Amera Trooper
18-06-2004, 21:13
To miales farta jak ja wyslalem 1 miesiac temu to jeszcze nie mam..... A te proritetem za 3 zeta!
no ja wysłałem 16.06.2004 a dzisiaj mamy 18.06.2004 i lipa narazie mineły 2 dni gdzies czytałem ze 3 trzeba czekać ale sie co¶ obawiam ze mnie wyroluj± ;(
Loozaczek
18-06-2004, 21:52
Oryginalnie dodany przez Oxygane
No to poczta sie wykazała, pierwszy raz widze żeby kto¶ był zadowolony z jej usług :P jeżeli naprawde tak szybko kasa dotarła to jest to lepsze od karty kredytowej :P
Guzik prawda, Kart± kredytow± moze dojsc nawet w 10 minut, wiec nie mow ze szybciej , plx .
Externus
20-06-2004, 21:32
jak tak dalej pojdzie to jutro ludzie zaczna robic tematy : gratulacje dla telkomuniakcji polskiej!!!!!! wreszcie nie zawyzyli mi rachunku za telefon (lol) albo gratz for pkp!! przejechalem 12 h w pociagu i mnie nie owalili!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.