zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sami zobaczcie... !

Karol ll
17-06-2004, 19:17
Bez komentarza... Sami oceńcie... 8)
Oto i link:
http://www.mp3s.pl/aleryj2/
eh... Okaleczone przez nature? :P
Comment plx.

Litawor
17-06-2004, 19:38
-------------------------------------------

Oxygane
17-06-2004, 19:40
loooooooooooooooooooooooool, fajna stronka ;]. Zatkało mnie ze śmiechu :P

Gewof
17-06-2004, 19:40
HAHAHAHA :D

Spoko fotki i jeszcze lepsze komentarze, ale wiekszosc ch mozna zobaczyc na uglypeople.com... tak po za tym to jest spoko ;)

By$iu
17-06-2004, 19:42
Nwiem co w tym smiesznego,moze Ci ludzie sa chorzy moja dauna,albo jakas wroadzona wade.To jest glupie ciekawe czy bys sie mial jakbys t tak mial od urodzenia albo w wyniku jakiegos wypadku.Na pewno bys sie nie smial.

Litawor
17-06-2004, 19:44
Oryginalnie dodany przez Bysiek
Nwiem co w tym smiesznego,moze Ci ludzie sa chorzy moja dauna,albo jakas wroadzona wade.To jest glupie ciekawe czy bys sie mial jakbys t tak mial od urodzenia albo w wyniku jakiegos wypadku.Na pewno bys sie nie smial.

Już to powiedziałem? Może i się śmiałem, bo to jest śmieszne, ale wiem, że to może nie być fotomontarz i ci ludzie naprawdę są upośledzeni.

By$iu
17-06-2004, 19:56
Już to powiedziałem? Może i się śmiałem, bo to jest śmieszne, ale wiem, że to może nie być fotomontarz i ci ludzie naprawdę są upośledzeni. Niechodzi mi o Ciebie tylko i innych moze to ismieszne ale nie pownisci sie z nich smiac!

Karol ll
17-06-2004, 20:03
@Bysiek

Jednym postem a la "nie śmiejcie się z nich" nie wyperswadujesz mi z czego mam się śmiać, z czego nie.

Kpt. Meszkoni
17-06-2004, 20:11
... Eee ... Aaaa ... Mmmm ... ... O boże, to co tam widziałem będzie mnie prześladować do końca życia! [Aaaaaa!!!]. Zkąd oni ich wytrzasnęli??? [Ale serio. Nie można się nabijać z takich rzeczy :P].

Pozdrawiam.

Gonzo
17-06-2004, 20:46
na moje w tym nie nic do smiechu
i tak totten zadzi !!

Rotten (http://www.rotten.com)

pewnie wiekszosc zna ale

comments plx

Adaras
17-06-2004, 23:35
Typowa strona dla dresów...

@Gonzo
Rotten "RZądzi", jeśli jest się sadystą i lubi się patrzeć, jak ktoś cierpi lub jak ma jakieś obrzydliwe wady ciała. Po prostu załamuję się, jak widzę, co ta młodzież podziwia...(Btw. ja jestem "dzieckiem", bez postów mi tu, że dorosły się odezwał.)

2lin
18-06-2004, 08:13
Żałosne

Andy ognisty
18-06-2004, 12:59
Wiem ze z takich rzeczy nie powinno sie smiac ale......... hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oxygane
18-06-2004, 15:03
@Gonzo, Rotten to według mnie już lekka przesada, takich fotek jak tam nie powinno umieszczać sie w necie.

majq
18-06-2004, 23:05
Ale fajneee mialam z tego breche nie samowita!!!!!! Ta babcia co niby co dziennie na rowerku zapieprza po podworku jest fajna :DD

Krobra
19-06-2004, 16:48
No to jak dla mnie to nawet nawet chociasz czlowiek ktory stworzyl te stronke ze zdjeciami jest chyba uposledzony zeby nabijac sie z ludzi troche mniej obdarzonych uroda... ?( jak on by sam sie czol gdyby byl taki jak oni...??? :O

Trzciniak
19-06-2004, 19:48
O fuck, o mało co się nie porzygałem na widok niektórych ryji. So poniektóre to widać że raczej fotomontarze, ale żeby robic jeszcze akie miny.

Slajt
19-06-2004, 20:58
Myślę, że bez komentów ta strona śmieszyłe by duuuużo mniej ... Co nie ?

JołAsia
20-06-2004, 14:10
Moim zdaniem nie powinniście się śmiaćn z tego jak ktoś wygląda. To nie jego wina. Wystarczy, że ludzi na ulicy na pewno wytykają ich palcami. Nie bądźcie tacy. Ostatnio jak byłam z koleżankami na zakupach po mieście cchodził strasznie brzydka kolesiana i wyglądał na bardzo biedną. Ludzie się z niej śmiali. A mi się zrobiło jej żal... Zrozumcie oni nigdy nie będą tacy jak my. Chyba będzie potrzeba cudu, żeby znaleźli swoją drugą połówkę, która będzie ich szanowała i kochała takimi jakimi są... Niestety w tym świecie patrzy się tylko na wygląd zewnętrzny całkowicie pomijając wnętrze. Pozostaje mi tylko tylko dziękować Bogu za to, że obdarzył mnie urodą. Chociaż i tak nie zawsze to jest dobre, bo nawet jak już jestem z jakimś chłopakiem, to nie wiem czy jestem z nim dla tego, że "fajna ze mnie dupa", czy dlatego jaka jestem w środku. To mój apel. Nie patrzcie na wygląd, bo liczy się wnętrze...

Karol ll
20-06-2004, 21:06
Wg mnie to co mówisz jest mętne.
Ja wogóle nie rozumiem, dlaczego wy uważacie, że nie wolno się śmiać z tych zdjęć?? Jeżeli coś jest śmieszne, to czemu mam się z tego nie śmiać?

Litawor
21-06-2004, 21:01
Ok, liczy się wnętrze, ale ci ludzie nie wiedzą, że się z nich śmiejemy, więc nie jest im przykro. Gdybym spotkał takiego na ulicy, to bym się nie śmiał, ani nie wytykał palcami.

Main Vegeta
21-06-2004, 21:48
OMG! Nie rozumiem tych smutasow! Ja sie poplakalem ze smiechu! Komentarze the best! Jak mozna sie z tego nie smiac!! 8o :)) 8o :D Szkoda tylko ze akurat jadlem w momencie kiedy byl koles ala lata '80 8o

she_devil
22-06-2004, 16:27
Oryginalnie dodany przez Bysiek

Popieram!
A po zatym wiekszosc to fotomonataze!!!!
NP. 29!!!!

TheNatoorat
22-06-2004, 17:28
Oryginalnie dodany przez Karol ll
Wg mnie to co mówisz jest mętne.
Ja wogóle nie rozumiem, dlaczego wy uważacie, że nie wolno się śmiać z tych zdjęć?? Jeżeli coś jest śmieszne, to czemu mam się z tego nie śmiać?

Wiesz co? Jesteś naprawdę żałosny. Jeszcze nigdy nie widziałem osoby tak nietolerancyjnej wobec innych. Fajnie by Ci było, gdybyś dostał w głowę żelazkiem, Twoją twarz uległaby przefasonowaniu i każdy na ulicy wspomniałby o Tobie "brzydal"? Więc pomyśl, co czują Ci ludzie, których zdjęcia zostały umieszczone na tamtej stronie...
Napisałeś "jeżeli coś jest śmieszne". Tak się składa, że rzeczy pokazane na tamtym adresie HTTP wcale nie mają w sobie humoru, przedstawiają tylko ludzi potrebujących współczucia.
@Re do wszystkich, którym to wydawało się śmieszne:
Postawcie się teraz w miejscu tamtych ludzi. Jak się czujecie? Raczej niezbyt miło...

Kennypl
22-06-2004, 19:51
Oryginalnie dodany przez Oxygane
loooooooooooooooooooooooool, fajna stronka ;]. Zatkało mnie ze śmiechu :P

A gdyby ktos umiescil tam twije zdjecie to dopiero bysmy sie usmiali :D :D :D Nie wolnom sie smiac z takich ludzi, oni tez maja swoje uczucia.

Ale ja pier***e glupoty, zaje***ta stronka. Ciekawe kiedy dodadza wiecej zdjatek. 8o 8o 8o

Karol ll
22-06-2004, 20:15
@The Natoraat
Wiesz co? Jesteś naprawdę żałosny.
Wzajemnie.
i każdy na ulicy wspomniałby o Tobie "brzydal"? Więc pomyśl, co czują Ci ludzie, których zdjęcia zostały umieszczone na tamtej stronie...
Skąd to niby wiesz?
Napisałeś "jeżeli coś jest śmieszne". Tak się składa, że rzeczy pokazane na tamtym adresie HTTP wcale nie mają w sobie humoru, przedstawiają tylko ludzi potrebujących współczucia.
Zależy z czyjego punktu widzenia.

Muddo
22-06-2004, 20:22
Wprawdzie nie wolno sie z czegos takiego smiac no ale gdy komus jest smutno z jakiegos powodu to wchodzi na taka stronke i patrz np. na 18, 20, 23 albo 27 i od razu mu sie poprawia humor :)

Slajt
22-06-2004, 20:31
OMG !
Znam TheNatoorata na rl i wcale nie jest "aż" taki brzydki ;)
Najczęściej jest tak, że obie strony mają rację więc:
Jeżeli umieszczone jest to w internecie to znaczy, że jest przeznaczone do... śmiania się z tego.
Gdy śmiejesz się z osoby na takim zdjęciu to nie jest złe. Co innego by było gdybyś zobaczyła taką osobę na ulicy i zaczęłeś(aś) się śmiać z niej, wytykać palcami itp.

Reasumując:
Troche śmiechu nie zaszkodzi, ale trzeba znać umiar :P

morderca_zwierzat
22-06-2004, 21:52
omg rotten jest straszne, to juz jest totalnie chore, widzialem zwoloki czlowieka :/ bleeeeeeeeeeee to hamskie ;( i jezeli ktos ta strone odwiedza, albo cus i tymbardziej sie z tego smieje to jest totalnie popierdolony

noxlif
22-06-2004, 22:24
OMG. Niektórzy ludzie mają pecha że się urodzili...ale to nie jest śmieszne... Dobrze że niektóre to fotomontaże...

Sorcerer Maciek
22-06-2004, 22:38
Niektóre zdjęcia wyglądają na fotomontarz. Ale jeśli ktoś uważa że ludzie niepełnosprawni są śmieszni, to szkoda mi go. Widocznie jeszcze nie dojrzał do tego, by pewne rzeczy zrozumieć. Ludzie którzy są wyśmiewani z powodu wyglądu lub choroby nie mają łatwo, a komentarze takie jak

"Ja wogóle nie rozumiem, dlaczego wy uważacie, że nie wolno się śmiać z tych zdjęć?? Jeżeli coś jest śmieszne, to czemu mam się z tego nie śmiać? " (Karol II)

wcale im nie ułatwiają życia.

Litawor
25-06-2004, 16:57
Piszę ten post, żeby ludzie nie zapomnieli o temacie. Kiedy ktoś już coś napisze, modki mogą usunąć post.

Litawor
02-07-2004, 16:43
Przypominam, że ten temat istnieje.