Pokaż pełną wersje : Elysia war + mała proźba
Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode
http://rapidshare.de/files/12782292/war_on_elysia_4.rec.html
[edit] zapomialem moj nick napisać
Nevis-master
Filmik dosc fajny IMHO rozbawil mnie (bez urazy) Twoj post, 100+ lvl palek prosi o itemy, a w nagrode daje film, rotfl :), Fragi byly swietne warto dodac, duzo h lvli pada, film warto obejrzec, ladnie dostali po dupie ;d
Yo Nevis Fajny film nawet ;] tu stary Owner Ravina Laryda ty ja i kojot klepalismy razem Nowohucianina z siejnika ;] pozdro
Creghan_Elysia
08-02-2006, 21:11
Nevis nie żebraj od ludzi ... taka jest prawda przed wejsciem do wojny mogles sie zastanowic czy bedzie cie na to stać , bo do wojny wszedłeś z własnej incjatywy :D
A giniesz przez swoją głupotę ... teraz masz wiecej możliwości ...
1. Wyjść z wojny ...
2. Albo walczyć do konca
lub Sprzedac postać puki nowy owner może jeszcze wyjsc cało z wojny
Sam mi mowiles ze i tak jush nie bedziehs gral ... wiec po co ci pieniadze ludzi na zmarnowanie ? Aby wiecej za postać na allegro dostać ??
Nie rozumiem jesteś w gildi gdzie większość ludzi była hunted i maja jedyny cel aby wygrać i być wolnymi ...
Ludzie nie powinni ci nic dawać ... sam sobie zarób szkoda ze zniżasz sie do takiego poziomu że żebrasz od innych ... szkoda mi ciebie ... masz swoja wspaniała gildie niech oni ci dadzą kaske ... ja padłem i dostane pomoc od swojej gildi a ty nie wiec sie zastanów , co bedziesh mial od nich ?
Chyba nic ... chca cie tylko wykorzystać do własnych celów a potem cie wy***ać ... i tyle ... masz jeszcze czas zastanow sie lepiej nie nie żebraj ...
Po co ci kasa jak wracasz na rooka niedlugo? :<
GumisFighter
08-02-2006, 21:16
Nevis .................. Muhahahaha Bieda Ciśnie :D
Na Rl Też Napewno Żebrasz Ale O Ubrania Brudasie .............. <hahahaha>
Hail Grinders!!!!!!!!
Crazy Iwan
08-02-2006, 21:31
Bardzo ładna walka, początek dla Grindersów, potem odwrotnie. Widze że szykuje się jeszcze kilka dobrych filmików z tej wojny :)
1. Creghan okradłeś Akalla na 600 zł i tylko czekać aż cie odwiedzi.
2. Kafes no comment.
3. :)
Apropo co te "A" ma znaczyc? Jakoś nie widze żebym padał :)
Dalanther
08-02-2006, 22:01
Nevis, cisniesz cisniesz! ;)
Rób filmiki jak bedą jakieś akcje, bitwy :D
~Dala
Lancellots
08-02-2006, 22:37
Chciałem prosić o mała proźbe finansowa ze wzgledu na wojne z gildia zwana grinders (power abuserzy etc).Jeśli nie to nic sie nie stanie ale jesli ktos gra na elysi i mógł by cos wysłać jakieś (sd,uh,kase,itemki) to z chęcia bedę je oczekiwał w moim depo na edron ewentualnie prosze o msg w grze.
Tu macie filmik w nagrode
http://rapidshare.de/files/12782292/war_on_elysia_4.rec.html
[edit] zapomialem moj nick napisać
Nevis-master
Huahjauah co nevis konczy sie kasa ? bylo trzba po siejnika plywac statkami i kasa sie skonczyla a nikog nie zabijales ?? uuuuu cienko tsaro nie ma uh/sd vozzo nie mial boh i sepil na gc Oo ale prawdzie mowiac to jestem za noctum ale nie za toba bym ci cos dal moze bo full kasy mam ale te twoje dziwne zamiary wobec siejnika nie ida w pare ...
///Boyakki
lunaryjczykas
08-02-2006, 22:43
@Newis Taki h lvl nie ma kasy na runki,tylko rzebze od ludzi,lepiej isc na wojne i wszystko wy***ac,a potem sie martwic o kase :)niech ci gildia pomoze :D
Film jest g00d Rybsonq siadl 2 razy w jednym dniu ale to jest zawodnik :)
Creghan tobie napewno gildia pomoze jak padniesz bo PA w ich wykonaniu jest swietne i nie dziwie sie ze maja kase... Bija niewinnych ludzi albo wymuszaja kase nie podajac nawet powodu.
Nevis ty zawsze byles Nabem i bendziesz CyA :D
~~Madusik
Oleeeeeeeeeeeeeeeee8o
Creghan_Elysia
09-02-2006, 00:26
Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi
owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA
Moja gildi pomaga mi i innym i to jest wlasnie teamplay
gildiowy ... a noctum czyli lowowie wam nic nie dadzą
a kasa wam sie jush konczy jak widac
next timesie zastanow czy warto bylo ... i czy sie mialo kaske na wojne
Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale...
A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka
mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ...
bo robisz z siebie lame wieksza niz jestes ...
Było by lepiej żebyś nie wypowiadał sie na temat Tsara jeśli nie wiesz o co chodzi.I zapewnie niedlugo znowu dojdzie.
Nevis usluszales nie pelna opowosci akallabeta chyba wiec milcz btw. to nie twoja sprawa
@Tsaro jush zrozumial i wyszedl z noctum bo wie ze niewygraja i woli jeszczep ograc w tibie na elysi
owszem moja gildi jest PA ale jak by byla mila itp. to nikt by nie czuł do nich respektu ... i byl by haos na kazdym swiecie najlepsza gildia jest PA
Bo to co robisz jest załosne i tak sie kompromitujesz przedl udzmi jak nie masz kasy to odejdz z wojny albo nie graj wcale...
A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka
mysle ze symbol of future nie dojdzie do was wiec tesh na tibia.com sie nie blaznij ...
Chaos sie "ce ha" pisze
Creghan_Elysia
09-02-2006, 01:25
to moze nam opowiesz o co chodzi ?
Jestem dyzlektykiem .... do tego wstawionym wiec prosze cie o wybaczenie mi :D
Niestety nie powiem Ci. Pozostaje Ci sie tylko domyślać.
..
ok ;((((((((( 10znakow?
Creghan_Elysia
09-02-2006, 10:54
:D to czekam ;]
[QUOTE]
@
A może ty też żebrasz na RL i sie nie chcesz przyznac....
Creghan gz dobrego pvp niezle se radziles :))
Creghan_Elysia
09-02-2006, 13:43
Zovad dzieki za slowa uznania ale to fragi całego teamu bo nie byłem tam sam :D
Lazixv musze cie zmartwic ja nie żebram na rl chyba ze sępie szluga od znajomego :D
Chodzi mi tu oto ze poniża sie przed innymi na tibi i forum żebrając ...
mógł do wojny nie wchodzić jak nie ma kasy ... ale mysle ze ma tylko chce jej wiecej i wykorzystuje pretekst wojny ...
West Club
09-02-2006, 13:58
Hiho:) Niewiem co sadzic o tym...i tak wojne wygra West :p
GumisFighter
09-02-2006, 14:10
Wiesz co nevis jestes mocny w mordzie tylko sprawdz sie w realiach ... i dopiero p****l smuty ...... i nie strasz nikogo na rl bo nikt u siebei w miescie nie dostanie w*****l od jakiegos lamusa
wszyscy z Ciebie gnija ............. takie jest twoje zycie w tibi i na rl
Hail Grinders
Lancellots
09-02-2006, 14:14
Huahauh ciekawe dlaczego arioc, ty ,dalitas ,lurran pkujecie po nocach ?? ostatnio wpadli po 62 knighta i kazali placic ,a dal im dsma,c legs,boh i jescze do tego wpadli znowu za 30 min po 150k.... walili rondom pk jak nic stali w kazo przed dp i byl jakis 67 knight online wypowiedzieli jego name i za 30 min juz padl od nich... a czemu zabijajo ? bo juz kasy nie ma ??? czy jest jakies inne wytlumaczenie ?
//Boyakki
Creghan_Elysia
09-02-2006, 14:20
Heh czasami wydaje sie ze zabijamy dla pieniedzy ale czasami sa inne powody ktorych nie zdradze
wiesz troszke rzeczy niewiesz jak , kto , co ,z kim , za co itp.
Ale to jush tajemnice gildi
Lancellots
09-02-2006, 14:27
Heh czasami wydaje sie ze zabijamy dla pieniedzy ale czasami sa inne powody ktorych nie zdradze
wiesz troszke rzeczy niewiesz jak , kto , co ,z kim , za co itp.
Ale to jush tajemnice gildi
Tej nocy na bank lataliscie po liscie online i szukaliscie kogos do zabicia a jak nie walicie normalnymi postaciami to macie inne postacie na mniejszych lvlach i tez latacie i pkujecie oO
Creghan_Elysia
09-02-2006, 14:33
To są uroki wojen własnie ;/
Creghan nie chodzi o kase to o co? Nie chcesz powiedziec? Jak nie chcesz powiedziec to napewno chodzi o kase i o nic innego. Zacznijcie lepiej expic a nie zbierac kase z ludzi ktorzy maja o ponad 40 lvl-i mniej. Wczesniej wspomniales teamplay... Bylo go widac na filmiku jedyne co to udalo wam sie arioca uratowac z trapa i to byl wasz jedyny teamplay przypuszczam ze wyszedl przez przypadek. Bo ciezko kogos zabic jak uh-a go 10 osob. Milego pk-owania dla kasy, wymuszania tez ale najpierw mogli byscie wymyslic przynajmniej jakies powody. Bo jak narazie to powodow nawet podac nie umiecie
Lancellots
09-02-2006, 14:49
To są uroki wojen własnie ;/
Uroki wojny ?? czy braku kasy? czy moze czegos innego ? ale napewno nie wojny..... nie wpieraj blzz
Creghan_Elysia
09-02-2006, 14:59
Np. szpiegostwo
Np. pomoc noctum
Np. przeszkadanie nam
Masz tutaj kilka powodow....
Lancellots
09-02-2006, 15:20
Np. szpiegostwo
Np. pomoc noctum
Np. przeszkadanie nam
Masz tutaj kilka powodow....
Np. ten 62 knight byl takim noobem ze nic z tego nawet by nie umial zrobic ,wiec czemu go [o***alisice]
Wspominaliście o respekcie? Zgadzam sie z tym tylko że na Elysi to przesada. Niby każdy czuje respekt ale żeby grać na tym świecie trzeba być albo bardzo bogatym albo mieć stalowe nerwy żeby wytrzymać. Non stop ktoś ginie albo płaci, a ktoś kiedyś wspominał aby naprawić ten świat :] Ja osobiście mam to w d*pie i dlatego powstał Siejnik, nie dość że mamy zabawe, nic do stracenia, to jeszcze gra mniej osób bo po co zdychać od Grindersów i przestać grać jak można od nas. Przynajmniej nie zapowiadaliśmy poprawy świata. :(
Lancellots
09-02-2006, 16:00
Wspominaliście o respekcie? Zgadzam sie z tym tylko że na Elysi to przesada. Niby każdy czuje respekt ale żeby grać na tym świecie trzeba być albo bardzo bogatym albo mieć stalowe nerwy żeby wytrzymać. Non stop ktoś ginie albo płaci, a ktoś kiedyś wspominał aby naprawić ten świat :] Ja osobiście mam to w d*pie i dlatego powstał Siejnik, nie dość że mamy zabawe, nic do stracenia, to jeszcze gra mniej osób bo po co zdychać od Grindersów i przestać grać jak można od nas. Przynajmniej nie zapowiadaliśmy poprawy świata. :(
Ta nasza dzialalnosc dziala w senscie ze zabijamy 40-60 lvle zeby watpili i nie wtapiali dalej czasu na granie na elysii. Bo po co grac dalej ? jak ktos zrobi z 80 lvl padnie od naszych "PA" ,bedzie huntad ,bedzie musial placic. Bez sensu takie granie...
Creghan_Elysia
09-02-2006, 16:12
Ej no odbieracie nam kaske wezcie przestancie .... Joke* ;]
Hmm mysle ze po wojnie all wruci do normalnosci
all ludzie (do ktorych cos mamy) zostana wy***ani i bedzie mozna spokojnie grac na servie ...
Lancellots
09-02-2006, 17:43
Ej no odbieracie nam kaske wezcie przestancie .... Joke* ;]
Hmm mysle ze po wojnie all wruci do normalnosci
all ludzie (do ktorych cos mamy) zostana wy***ani i bedzie mozna spokojnie grac na servie ...
A świstak siedzi za kratami po sreberka były krojone.......
Canis'lupus
09-02-2006, 20:26
To nie byla wojna... TO BYLA ZEŹ!!!! Czysta esencja chaosu EEK!
Wszystko wroci do normy? Watpie bo zaczniecie jeszcze bardziej gnebic ludzi... teraz gnebicie bo kasy trzeba, ale malo czasu macie, poza tym noctum... to nie mozecie sobie pozwolic az na takie jaja. Jak sie tylko wojna skonczy to zacznie sie prawdziwe pieklo dla middle lvl-i taka jest prawda. Po co isc expic i zarabiac jak mozna sobie kogos ubic i miec miodzio loocik nie? Zwlaszcza wy grinders zabijajac 1 osobe w 5.
@Siejnik.
Uważam ze Nevis mial prawo was zabijac i nie możecie miec do niego pretensji. Wiekszość z was gra na innych serwerach posiada dobre postacie a zatem i wieksze umiejetności. Zabijając graczy ktorzy posiadaja mniejsze umiejetności zgraną ekipa kilku nisko lewelowych czarodzieji, powoduje umieranie naszej Elysi, ktora was prawie nie obchodzi. Osobiście lubie was, co nie oznacza ze wyrażam zgode na waszą pk zabawe.
@Creghanie.
Jak narazie nie macie żadnej przewagi nad nami. Sztuczki Rezy juz nie działają, wasz aimbot nie daje takich efektow jak na Infernie. Obrażasz, uważasz że wiesz wszystko? Obiecywales ze wygracie otwartą walke, że udowodnisz swoja wyższość. Glupie rzucanie słów na wiatr!!! Nie widze także nic złego że Nevis gromadzi pieniadze i runy na cele wojny, skoro to jest skuteczne. Opowiadanie bajek jak to możesz zbić kogos w rl życiu nie przestraszy tu nikogo. Chyba ze chcesz zaimponować komuś niewtajemniczonemu. Będzie lepiej dla ciebie zebyś swoje słowa uzasadnial dobrymi argumentami.
@Kilka słów o Noctum
Nikomu nie moge zagwarantować, że jeżeli wygramy tą wojne bedzie lepiej, ponieważ mamy czarne owce w gildi. Komuś może byc lepiej a komuś gorzej.
@Lancellots - siema kolego :D , pozdrów tam cały stary team ode mnie (: miło że jeszcze cos tam szpilujecie na tej Elysi pozdr,
Pacoo var Emreis~ :)
Ciekawy film duzo akcji i duzo zabitych ;)
Lancellots
10-02-2006, 04:31
@Lancellots - siema kolego :D , pozdrów tam cały stary team ode mnie (: miło że jeszcze cos tam szpilujecie na tej Elysi pozdr,
Pacoo var Emreis~ :)
HAuhauh ty nup :P ty bys sie czasem lognol i zabail sie z nami ? :P
@Bostorm
moze i tak mial prawo walic ale nie musial..... a ze elysia sie rozpada to juz od dawna tak jest.... zobaczymy jak to po wojnie bedzie
@Boyakki
Banished: until Feb 17 2006, 03:37:06 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 150%.) sie zagapilem zdeka na fragi :P wiec przez tyga spokoj bedzie z mojej strony :( ale nie bojcie sie ...... I am Back :D
niestety, ktos nieustannie zmienia mi passy na tamtym acc, a ja gdzies zapodziałem recka więc nici z zabawy :( =]
Sonic hitman
10-02-2006, 08:30
Creghan i neuter ja mam pytanie co zostalo z czterech zacnych magow? Co w tym smiesznego ze prosi i runy itp ty mnie poprosiles o rozdzke na 19 lv dla sorcow :P
Nevis to (nie bede mowil kto)
raz mnie zabil za nic
Popieram Grindersow
z tego powodu ze jest tam wiecej polakow
itp.
p.s Nevis noob
Nevis, cisniesz cisniesz! ;)
Rób filmiki jak bedą jakieś akcje, bitwy :D
~Dala
Filmik dobry wiecej takich :P
A co do gumisia to sie nie popisales w ostatniej walce wiec sie tak nie madrzyj kreciles sie caly czas pod nogami i nic nie robiles wiec mysle ze nie masz duzo do powiedzenia.
A tak wogole to uwazam ze grindersi nadaja sie tylko do pk i pingowania przykladem tego moze byc hank lowe.
Moim zdaniem jezeli ktos nie potrafi walczyc w uczciwy sposob nie powinnien wogole brac udzialu w wojne tylko siedziec na rotach.
Gralam na wielu swiatach i widzialam pare duzych wojen ale ludzie potrafili walczyc normalnie wykorzystujac swoje umiejetnosci i doswiadczenie a po grindersach widac ze normalne granie im jakos nie wychodzi.
Nevisa znam dlugo i zlego zdania na jego temat nie moge powiedziec
Ps. Fatboy masz zajefajne makro :P
Peace love and extazy!!!
Kuzyn joe
10-02-2006, 15:15
Filmik dobry wiecej takich :P
A co do gumisia to sie nie popisales w ostatniej walce wiec sie tak nie madrzyj kreciles sie caly czas pod nogami i nic nie robiles wiec mysle ze nie masz duzo do powiedzenia.
A tak wogole to uwazam ze grindersi nadaja sie tylko do pk i pingowania przykladem tego moze byc hank lowe.
Moim zdaniem jezeli ktos nie potrafi walczyc w uczciwy sposob nie powinnien wogole brac udzialu w wojne tylko siedziec na rotach.
Gralam na wielu swiatach i widzialam pare duzych wojen ale ludzie potrafili walczyc normalnie wykorzystujac swoje umiejetnosci i doswiadczenie a po grindersach widac ze normalne granie im jakos nie wychodzi.
Nevisa znam dlugo i zlego zdania na jego temat nie moge powiedziec
Ps. Fatboy masz zajefajne makro :P
Peace love and extazy!!!
A propo gumisia to on tylko sie umi sie mądrzyc :) ... Nic w tych gringersach nierobi a najewięszy kozak. Weszedl do gringersow i juz z 2 dedy byly ..
...
http://www.nupagadi.forumer.pl/viewtopic.php?t=5
Po prawej Creghan koles ktory ma mi w*******ić :>
I tak przy okazji, Creg ty masz wodoglowie?
taak Dobrze ze Nevis prosi
Przynajmniej tyle. NIe roią PA jak Grinders..
naleze do gildi która juz raz durzo pomogla Noctum
i zrobimy to jeszcze raz. Prawda Tonek?
patrza tylko kto gra
zeby zaraz isc w 5
bo sie juz raz przejechali..Lurranm i Arioc nie dali rade 60lvl,zwial do pz a za 10 s pezylecial Dalitas zeby im pomoc-,-
Pff
to ma byc organizacja??
widac na filmie:D Jak padali jeden po drogim
i wydaje mi sie ze ktos padl od Noctum, ale tego widac nie bylo
czyli byl sam.
Good ze padli Neuter i Gumis bo są strasznie cwani..
A ty sie Creghan nie plam...
Takie powody to se mozesz wsadzic tam gdzie masz najciemniej...
A co do Czterych zacnych magów..?
Został Jeden zacny..Rekrul
Jeden "w stanie spoczynku"
i Dwuch zasranych magów...Jakich? Dobrze wiecie...
Kumnpel mial hunta od dalitasa za to ze stał przed dp..
Bez powodu...
I Creghan nie pi***** ze po wojnie jesli wygracie bedzie lepiej..X(
@Yoszka
widze ze jestes newbem, przecietny 60 knight uha sie za 400~ ma prawie 1k hp arioc nie walnie wiecej niz 250 z sd a lurran z mele nie walnie za 100 zbyt
często no i jak by trafil exori to mogli by zrobic combo góra za 500.wiec spokojnie mogl by sie wyuhać.Hmm nie widac byle jak padaja noctum?
hmm wyraźnie widac jak pada rybsonq i bostorm , widac troche jak zeeseros pada trup vozzo tez sie przemknoł.
Wogóle zabicie 70 sorca nie jest takim problemem jak zabicie 111 knighta wiec jest róznica między tymi fragami .
A i jeszce jedno twoj kumpel hunt za to ze stal przed dp? tak
To następnym razem niech nie stoi :/
Ehh kafes
a ty jak sie pelatales po GreenS
jak Noctum wpadlo to nie wiedziales gdzie pojsc.
60lvl nie padl chyba wiem dlaczego
ale jkak by wczesniej dalitas wpadl to by raczej padl...
a Arioc i lurran stali na drodze a on przechodzil...no i kto tu jes newbie jak sie we 2 zucaja na 60lvl EK??
Niedawno expil na dragach, a oni poszli na dl'e mineli i nawet nic nie powiedzieli.
Nie plam sie!
Wiekoszosc ludzi nie powinna wogole odpowiadac na ten temat ... Zalosne to jest poprostu ... Zastanowcie sie pierw co piszecie ... / Oles Tse
Kuzyn joe
10-02-2006, 17:50
Elo wie moze ktos za co wiekszosc ludzi z noctum i gringers dostalo bana ??
Sonic hitman
10-02-2006, 17:55
dostali bana na domek za to ze nie mieli kasy w dp a rachunek przyszedl chyba ;P
prośba się pisze przez Ś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dyslektyku
Pk z Chile
10-02-2006, 18:18
dostali bana na domek za to ze nie mieli kasy w dp a rachunek przyszedl chyba ;P
UHAIUEHAIUHEIUAHEIUHAIUE zle mowisz koles, dostali bana za to ze koles im wycofal wplacona kase za pacca. LOLOLOLLOLlloLL oje*al stara na 1300 euro xD niezle sie pewnie wkurzyla AHUEIHAIUEHIUAEHIA jeden frajer skaczacy do siejnika mniej :D
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=2293
a co watku o grinders to:
02:26 Futopi: random pk?
02:26 Futopi: 02:25 You see Bahith (Level 51). He is a paladin.
02:26 Futopi: kill him :D
02:26 Lurran Lowe: white?
02:26 Lurran Lowe: or so
02:26 Futopi: nope
02:26 Futopi: :/
02:26 Lurran Lowe: ;(
02:27 Futopi: i heard you earned dsm from broskow :D
02:27 Futopi: is that true?
02:27 Lurran Lowe: yes lol
02:27 Futopi: HAHAH
02:27 Lurran Lowe: and
02:27 Lurran Lowe: boh
02:27 Lurran Lowe: and c-legs
02:27 Lurran Lowe: :F
02:28 Futopi: najs :D
02:29 Futopi: 02:32 Broskow: Im protected by lurran lowe02:32 Broskow: now that he took all02:32 Broskow: my eq
02:29 Futopi: hahaha
02:29 Lurran Lowe: yes
mam tez pare ss
btw filmik niezly, biedny nevis nie ma kasy? :( nie trzeba bylo za nami latac i wtapiac na statki caly czas, btw wczoraj wylootowalismy boh,vamp shield,c arm, b robe,wh, bs i troche runek ;]
Hail Snare of Evil
Hail Siejnik
Hail Pking
Prawo Kruka
10-02-2006, 18:33
Przy trapie Creghana....
'plx don't use gfb!'
'nooooo!'
Po prostu ROTFL.
Ehh kafes
a ty jak sie pelatales po GreenS
jak Noctum wpadlo to nie wiedziales gdzie pojsc.
60lvl nie padl chyba wiem dlaczego
ale jkak by wczesniej dalitas wpadl to by raczej padl...
a Arioc i lurran stali na drodze a on przechodzil...no i kto tu jes newbie jak sie we 2 zucaja na 60lvl EK??
Niedawno expil na dragach, a oni poszli na dl'e mineli i nawet nic nie powiedzieli.
Nie plam sie!
Kazdy mial inna role w tej bitwie.
NIe wiesz dlaczego chodzilem tak a nie inaczej wiec milcz.
Creghan_Elysia
10-02-2006, 19:54
Akallabet hmm co ci mam napisac to ty pierwszy pisales do mnie texty typu
"wjade i potne cie"
"Spodziewaj sie mnie bo polamie cie s****ysynu"
itp.
to co moge powiedziec chodz i wjedź ...
Napewno niebede stal obok
Jak mam przejsc do czynow nie bede jechal tam do ciebie jak cos to ty przyjedz do mnie mnie to wali w gruncie rzeczy i mam to powyzej dziurek w nosie
Akall od kogo masz to forum hmm moze nie dawaj mojego zdjecia albo daj swoje abysmy wiedzieli jush jak obaj wygladamy ;>
Zarejestruj sie tam i popisz cos ciekawego bo malo uzytkownikow mamy :D
Btw. nie mam wodoglowia... i nigdy nie mialem.
Bostorm bardzo podobal mi sie ten post był na poziomi i o to powinno tutaj chodzic.
Ja potrafie zrozumiec sytuacje kiedy jest wojna typu Polska vs Szwecja wtedy rozumiem aby polacy na nizszych lvlach pomagali rodaka ale nie rozumiem czemu tutaj wam ludzie maja pomaga i tak ci ktorzy was wola wam pomagaja... a ten temat chyba nikogo nowego nie przekona.
Widze ze siejnik ma tutaj dobra zabawe na elysi ale oskarza gringersow ze my przeganiamy ludzi na elysi ... wina stoi po wszystkich stronach i naszej i noctum i siejnika wiec nie skupiajcie sie tylko na pocisku nam....
Tak jak wiele ludzi z noctum ja tesh nie mam nic do stracenia na tej wojnie gram gdzie indzie i wpadlem pomagac znajomym Bax sho , gumis i inni ...
Niewazne jak sie ona skonczy ...
Jak wygra Noctum przestane tutaj grac i udam sie w stan spoczynku ...
Jak wygra Grinder postaram sie zrobic 104 lvl i przestane grac aby wrucic na arcanie
Pozdrawiam...
Ehh Creghan w takim razie warto tracic czas??
Tu graja ludzie którzy chcą tu zostać...
Nie którzy powiedzieli NIE, nie odejdziemy...bo przecierz wszedzie jest podobnie.
Ja pomoge choćby dlatego że np.Neuter zabił mi brata i znajomego.nawet bp hmm sie na niego przyda.
Juz padł i Good.
A może jeśli Noctum wygra będzie lepiej?
Bo po Grinders sie tego spodzoewać nie można.
Gdzy nawet podczas wojny szerzą PA.
Juz nie pierwszy raz spotkałem sie z opinią że Elysia to najgorszy serv.
Lecz są ludzie którzy chcieli by zaznać troche Spokoju na tym świecie.
Nie uciekać..lecz trwać.
a Co do Siejnika to ich powinni wybić..
Ktos od nich napisał ~zabijamy zeby pokazać ze niema sensu tu grać~
pff i co oni myslą ze wszyscy przestana grać?
Niech sie sami przeniosą na inny serv. i grają normalnie.
Jakieś blokowisko sie zebrało czy jak?
I pk'oją all
chcą zawładnąc Kazoo?
Adori vita vis sie panoszy po carlin..
Tego jeszcze nie było zeby były "Miejskie Gangi" :p
a tak btw to Kafes Sie po prostu osra*eś..W sumie nic dziwnego jak ich wpadło 4-5 a pozniej Reszta..
I jak bys był mondrzejszy to byś odpuscił.
i nie chrzań o rolach w wojnie..
Creghan_Elysia
11-02-2006, 08:12
najgorszy server to isara tam cie bija nie za to do kogo nalezysz zi zakim jestes tylko z jakiegos kraju jestes albo prynajmniej tak bylo bo dawno tam nie gram ...
Hmm Rekrul powiedzil mi ze on niebdzie gral i wie ze przegraja i nie ma nic do stracenia ... wiec niweim czy tak wszyscy chca grac
Pipcioo Elysia
11-02-2006, 09:33
Hiho :P
Hail Noctum
Creghan bo na elysi wcale nie bija za to z jakiego kraju jestes... wcale... Popatrz sie na ludzi z twojej gildi co wyprawiaja
Hail NOCTUM
misieka-zabojca
11-02-2006, 11:45
zarombisty filmik. Przenioslem sie na i siekczki sie zaczely XD
@Yoszka
jeżeli myslisz ze wojna polega no w*******aniu sie napałe do przodu to sie mylisz.
Nadal sądze ze jestes newbie i noob :(
Nie będe się wdawał w rozmowę z tobą.
A co Ty myślisz w najmniejszym stopniu mnie nie interesuje...
Twoja sprawa, gdybym sie wszystkim przejmował dawno bym juz nie grał w Tibię.
A co do taktyki w wojnie to poruszyłeś mojego konika..
Więc nie skacz bo cie łatwo zgaszę.
i wcale nie widziałem zeby Grinders miało jaką kolwiek taktyke. Jeśli miała to cięką i źle przemyślaną.
Juz lepszą mieli Noctum,
dwa razy wyrażnie widać było ze wiedzą co robią.
1 wrócili sie na mostek w drodze do Venore.
2 Gdy Grinders uciekało na pustynie, Zawrucili zeby wykorzystać las.
Sami tak pisali na czacie.
Lecz wiadomo ze Grinders też chciało kożystać z terenu, to jest proste.
Ale ze dwa razy widać było jak od Noctum 2-3 zachodzi all od dołu.
HEy yoszka sram na to co oni robili mnie interesuje co my robilismy gdyby sorce nie popadali tak szybko to bysmy wybili tam wszystkich btw. czemu nie am tu funkcji ignore :(
HEy yoszka sram na to co oni robili mnie interesuje co my robilismy gdyby sorce nie popadali tak szybko to bysmy wybili tam wszystkich btw. czemu nie am tu funkcji ignore :(
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem lolz
Zaprzeczasz sam sobie.
a ja mam takie pytanie .. mianowicie zawsze myslalem ze * Lowe to rodzina jakas! dlaczego oni maja takie same "nazwiska" np Lurran Lowe vs. Tras Lowe?
a ja mam takie pytanie .. mianowicie zawsze myslalem ze * Lowe to rodzina jakas! dlaczego oni maja takie same "nazwiska" np Lurran Lowe vs. Tras Lowe?
Z poczatku Lurran grał charem Lewzo ale chyba znudził mu sie sorc i postanowił stworzyc knighta ,a widocznie lowy sie zchodziły zeby był w family chociaz nie znają sie na rl.Z czasem postanowił walczyc przeciwko im .Jednym słowem liże du*e Elahowi
@NEvis
ty i twoi koledzy (filip) myslicie ze jak ktos jest kolega elaha to odrazu że "lize mu dupye" wez sie dziecko zastanow a potem pisz. NIe moje wina ze tobie kolegów brak i musisz lizac komus zeby sie zaprzyjaznic ale taka prawda noobek jestes zero respektu dla ciebie.
eh .. sorry, niebede wnikal, ale czy Tibia to niejest tylko gra? nawet gdybym kiedys spotkal sie w RLu z kolesiem, ktory np. mnie zhuntowal (chodzi mi o opcje ze nie jakis kolo 2m. wzrostu i 20 lat tylko ok. mojego wieku) to niemialbym do niego zadnego "ale" ..
Creghan_Elysia
12-02-2006, 12:27
Lurran lowe jest w Grindersach przez to że Arioc to jego rl friend i mu pomgaga poprostu
Własnie to jest handel kontami
czego osobiście nie uznaję...
Ale To juz jest Jego konto i moze robic co zechce.
Własnie Kafes sam sobie zaprzeczasz...
poprostu..
Hail Noctum!
Ale zawsze musi buć "ale"...
Wiekszość chce żeby wygrało Noctum..
A tu Grinders rośnie w siłe :(
Eddie etc.
Ale cóż zobaczymy jak będzie.
chciałbym zeby poprostu było ok...
Lurran lowe jest w Grindersach przez to że Arioc to jego rl friend i mu pomgaga poprostu
Tak sie składa ze wczesniej lurran mial hunta i musiał swoja chate elahowi jako payment zapłacic.Był nieaktywny, a potem nagle dołaczył do grinders co mozna nazwać w dwuch słowach lizaniem du*y.Czemu wczesniej mu Arioc nie pomógl?
Własnie to jest handel kontami
czego osobiście nie uznaję...
Ale To juz jest Jego konto i moze robic co zechce.
Własnie Kafes sam sobie zaprzeczasz...
poprostu..
Hail Noctum!
Ale zawsze musi buć "ale"...
Wiekszość chce żeby wygrało Noctum..
A tu Grinders rośnie w siłe :(
Eddie etc.
Ale cóż zobaczymy jak będzie.
chciałbym zeby poprostu było ok...
Nie bój nic Flawless ,Div i Oles do nas też doszli :)
Wielki MarIuSzzo
12-02-2006, 19:12
1) Jakis lol z Grinders mowil, ze nie dali by rady ubic we dwoch 50 czy tam 60 knighta. Big LoL. Jak sie nie ma pojecia o PvP to sie nie ubije, ale wystarczy troche pomyslec i taki knight pada. Zreszta kto powiedzial, ze co te combo sie uhac bedzie?
2) Metac moze wyjdzie Ci tym razem tutaj, bo na Selenie niestety nie wyszlo.
3) Hail Noctum!
W takim Razie jest OK
Racja Nevis??
Filip gadał z kumplem...(chyba)
Pomożemy jeszcze raz :)
Choć dalej grinders ma przewage liczebną..:/
Ale mam nadzieje ze i tak dacie rade,
Razem.
Nup Mage
12-02-2006, 20:52
Lol nie jestem pewien do końca kto robi większe PA czy Noc~ czy Grind~, ale Grindersi przynajmniej walczą w miarę w niezmienionym składzie cały czas, a nie jak to z Noctum bywa. Np. taki Rybsonq, nie słuchał na djinn queście, spieprzył moment i nie podmienił lampy, więc sobie Kommar'a zabił i załapał hunta... Nie dość, że PA to jeszcze noob... Ogólnie to połowicznie popieram Grindów i Noctum, a i tak ta walka nie ma sensu, jedni przegrają, nie pograją miesiąc, zacznie się druga wojna , bo nie da rady zrookować wszystkich z przeciwnych gildii...
Creghan_Elysia
12-02-2006, 21:16
Tak sie składa ze wczesniej lurran mial hunta i musiał swoja chate elahowi jako payment zapłacic.Był nieaktywny, a potem nagle dołaczył do grinders co mozna nazwać w dwuch słowach lizaniem du*y.Czemu wczesniej mu Arioc nie pomógl?
Nie to jest pomoc qmplowi ...
Ale i tak sie nie dowiesz ocb...
@nup mage
Się okaze jesio konca wojny nie widac
no coz filmik przezaje*** bynajmniej z tym ariocem to znoobowaliscie.
jak juz sie kogos tak ma w trapie to sie nie zaluje backpacka firebomb na okolo, a wy jak dzieci niszcza wam fieldy a wy sobie dalej go bijecie az wam uciekl....
no coz filmik przezaje*** bynajmniej z tym ariocem to znoobowaliscie.
jak juz sie kogos tak ma w trapie to sie nie zaluje backpacka firebomb na okolo, a wy jak dzieci niszcza wam fieldy a wy sobie dalej go bijecie az wam uciekl....
Nawet jakby walneli fire bomby to pomysl sobie,ze uhowalo go 10 osob....
Hugo jak bys nie widział to Elah i Keitcho latali z Destroy fieldami...
I stało tyle osob co go uhało ze chyba go nawet na redza nie zjechali.
Mieli szanse ale sie im nie udało...
No cuz może nastepnym razem.
Hail Freedom.
Hail Noctum.
Nup Mage
13-02-2006, 17:32
Creghan popytaj gildie czy moja gildia ma hunta, bo już Bax I Falsan się czepiali, ale Faslanowi wytłumaczyłem za co koleś padł i chyba wyluzował. Anyway kiedy następny open battle?
Creghan_Elysia
14-02-2006, 13:17
Hmm niewiadomo o tym juhs liderzy obu gildi decyduja i ustala miedzy soba ale jak bedzie kolejny open battle to mysle ze na jakies wyspie dla pacc aby n00bow na okolo nie bylo :D
Creghan_Elysia
17-02-2006, 05:22
niewiadomo kiedy kolejny battle aly mysle ze nie predko
Noctum Gromadzi zapasy
Ludzie robią paczki dla Noctum
Ryny i nie tylko spływają do nich,
żeby wytępić Grinders..
A jak u Was?
Bieda ściska?!? :D
Kopiraum
18-02-2006, 00:21
A ja mam takie ytanie dlaczego Keto nie bieże udziału w wojnie ?
Fajny filmik, nawet zgrana ekipa :D i dość nie typowa prosba B)
Sonic hitman
19-02-2006, 10:43
Grinders smierdzi wszyscy jego czlonkowie takze a creghan najbardziej bo jestes tlusty przegracie ta wojne perfidnie nie ponioslo mnie zycze wam z calego serca zgonow od noctumn a niech sie dowiem tyllko jak ktos z was stoi afk :D
Anoniemk
19-02-2006, 14:48
Rehost plx!:-)
Poznanski Rycerz
19-02-2006, 22:33
Deads:
Grinders
Keth Etano
Feb 05 2006, 19:02:29 CETKilled at Level 52 by Creghan
Dozd
Feb 07 2006, 23:23:00 CETKilled at Level 74 by Chris Lowe and by Oles Tse
Sazup
No deads yet
Paseq
Feb 09 2006, 23:37:19 CETKilled at Level 88 by Tsaro and by Lo Kerim
Kafes
No deads yet
Hagbard Zolgard
No deads yet
Gumis Fighter
Feb 07 2006, 23:05:35 CETKilled at Level 82 by Tsaro and by Oles Tse
Feb 04 2006, 17:30:00 CETKilled at Level 82 by Akallabet and by Elivines
Eddie on Elysia
No deads YEt
Neuter
Feb 07 2006, 23:08:04 CETKilled at Level 97 by Rekrul
Nemo Vincelli
Feb 07 2006, 23:10:56 CETKilled at Level 72 by Denthos Cristo and by Chris Lowe
Lurran Lowe
No deads yet
Keitho'Aculeus
No deads yet
Jacki Hart
No deads yet
Faslan Shah
No deads yet
Ekim Leahcim
Feb 07 2006, 23:13:25 CETKilled at Level 79 by Rekrul
Creghan
Feb 07 2006, 23:11:54 CETKilled at Level 95 by Elivines and by Lo Kerim
Nimrai
Feb 07 2006, 23:27:20 CETKilled at Level 125 by Chris Lowe and by Rekrul
Dalitas Drayner
Feb 09 2006, 16:00:46 CETKilled at Level 105 by Ron Sireus NO COMMENT
Bax Sho
No deads yet
Arioc Scalp
No deads yet
Elahrion Avessar
No deads yet
NOCTUM
Xahiv
No deads yet
Tsaro
No deads yet
Rybsonq
Feb 07 2006, 23:02:47 CETKilled at Level 111 by Creghan and by Neuter Feb 07 2006, 11:06:46 CETKilled at Level 112 by Bax Sho and by Creghan
Oles Tse
No deads yet
Nevis-master
NO DEADS YET // wiec cisza krzykacze ;D
Lo Kirem
No deads yet
Flawless Master
No deads yet
Filip Meredzia
Jan 27 2006, 11:18:11 CETKilled at Level 95 by Arioc Scalp and by Creghan
Divrael
No deads yet
Cervantas de'Arc
No deads yet
Bostorm
Feb 07 2006, 23:03:01 CETKilled at Level 106 by Arioc Scalp and by Jacki Heart Jan 22 2006, 20:00:53 CETKilled at Level 105 by Jape Darklight and by Nemo Vincelli
Akallabet
No deads yet
Vozzo
Feb 07 2006, 23:07:00 CETKilled at Level 101 by Dalitas Drayner and by Creghan
Rekrul
Jan 25 2006, 17:22:34 CETKilled at Level 103 by Bax Sho and by Dalitas Drayner
Elivines
No deads yet
Denthos Cristo
No deads yet
Chris Lowe
Jan 29 2006, 21:59:43 CETKilled at Level 148 by Dalitas Drayner
Tras Lowe
No deads yet
Top Fraggers Of Grinders
Creghan- 4 FRAGS
Dalitas Drayner-3 FRAGS
Arioc Scalp- 2 FRAGS
Bax Sho – 2 Frags
Nuter- 1 Frag
Nemo Vincelli- 1 Frag
Jacki Heart – 1 frag
Jape Darkligh- 1 Frag
Top Fraggers Of Noctum:
Rekrul- 3 Frags
Chris Lowe- 3 Frags
Lo Kerim- 2 Frags
Oles Tse- 2 Frags
Tsaro- 2 Frags
Elivines-2 Frags
Akallabet- 1 Frag
Denthos Cristo- 1 Frag
Summary:
Top Fragger- Creghan
Grinders have 15 FRAGS
NOctum have 16 FRAGS
W grinders padla 1 osoba wiecej ale zabita przez Creghan kolege z gildi to nie zaliczylem tego jako frag
To by bylo na tyle o wojnie
Chris lowe ten ktory krecil ma beznadziejne pvp :D zal mu bylo sd
Dalesan of Elysia
20-02-2006, 14:50
Oho... widze, że Grindersi wzieli się za fragowanie, bo na początku wojny to Noctum miał ogromna przewage... W Grindersach jest tyle ludu, że tylko najlepsi biorą udział w battle'ach, a w Noctum średni lev. wynosi 111, jak dobrze widziałem :p
Noctum moim skromnym zdaniem wygra wojne, ale to nic nie zmieni na Elysi. :(
Poznanski Rycerz
20-02-2006, 15:08
Gdyby CHris lowe zamiast krecic zaczal walic z sd.... jak byl trap arioca to sd nie uzywal :D ale sie nie dziwie bo to byl waste.
Chris Lowe walac glownie z boltow ma 3 fragi... powinien wziac sie do roboty.
Elysian Warior
20-02-2006, 16:21
Ta wojna bedzie trwala doputy dopuki jedna z gildii nie straci ok. 50% calego expa, lub gdy czesc czlonków gildii nie zostanie haknieta, czyli bedzie trwala wiecznie, jednym slowem jest to inferna tylko że ze skulami.
Mam nadzieje ze pedaly od elahriona dostana po dupie. Jeżeli ktos chce wiedziec czemu polacy trzymaja z tymi pedalami ( patrz bax sho- za moich czasów byl to 40 lvlowy glupek, który nie rozumial slowa po angielsku i prosil abym mu podczas V-huntu tlumaczyl wszystko; creghan itp.) bo dostali juz nie raz od nich i sie teraz boja.
Ja niestety przestalem juz dawno grac na elysii, wiec nie mam mozliwosci walki z ****ami lecz zamierzam isc na nowy serwer na wakacjach( ostatni raz mi sie nie udalo :] )i jeżeli ktos tez planuje msg, jezeli nie powiedzie wam sie walka z elahrionem to tez zapraszam, sa jeszzce inne niedoroby którzy mecza od dawna ludzi i prawdopodobnie pujda na new serwer (DT moze).
Normalnie widać ze Noctum jest lepsze
Nie robią PA (przynjamniej sie nie spotkałem)
Jest ich mniej w Guildii a i tak wygrywają...
Więc co o tym myslicie?
I jak to jest z tymi fragami...
Niektórzy liczą tak inni inaczej
Jeden liczy 34:19 Nocturm : Grinders. (co bardziej mi sie podoba:))
a poznański rycerzyk 16:15 Nocturm : Grinders...
więc jak to w końcu jest...X(
Poznanski Rycerz
20-02-2006, 19:44
zobacz sobie moj post rospisane kto kiedy dednal od kogo policzane kto ile razy fragowal i wszystko... Moje jest z ostatniego miesiaca ... :D
ryczerzyk dalej nic nie okreslasz jasno
Twoje dane są z ostatniego miesiąca..
A Wojna zaczeła sie jakoś na swiętach jesli nie przed...
Ogulnie jest przyjęte ze Dedów z Hacków sie nie liczy.
Deads:
Grinders
Keth Etano
Feb 05 2006, 19:02:29 CETKilled at Level 52 by Creghan
Dozd
Feb 07 2006, 23:23:00 CETKilled at Level 74 by Chris Lowe and by Oles Tse
Sazup
No deads yet
Paseq
Feb 09 2006, 23:37:19 CETKilled at Level 88 by Tsaro and by Lo Kerim
Kafes
No deads yet
Hagbard Zolgard
No deads yet
Gumis Fighter
Feb 07 2006, 23:05:35 CETKilled at Level 82 by Tsaro and by Oles Tse
Feb 04 2006, 17:30:00 CETKilled at Level 82 by Akallabet and by Elivines
Eddie on Elysia
No deads YEt
Neuter
Feb 07 2006, 23:08:04 CETKilled at Level 97 by Rekrul
Nemo Vincelli
Feb 07 2006, 23:10:56 CETKilled at Level 72 by Denthos Cristo and by Chris Lowe
Lurran Lowe
No deads yet
Keitho'Aculeus
No deads yet
Jacki Hart
No deads yet
Faslan Shah
No deads yet
Ekim Leahcim
Feb 07 2006, 23:13:25 CETKilled at Level 79 by Rekrul
Creghan
Feb 07 2006, 23:11:54 CETKilled at Level 95 by Elivines and by Lo Kerim
Nimrai
Feb 07 2006, 23:27:20 CETKilled at Level 125 by Chris Lowe and by Rekrul
Dalitas Drayner
Feb 09 2006, 16:00:46 CETKilled at Level 105 by Ron Sireus NO COMMENT
Bax Sho
No deads yet
Arioc Scalp
No deads yet
Elahrion Avessar
No deads yet
no i ja tu naliczyłem 11 dedów..
A u Noctum 8...
Jakos ciebie nie mogem zrozumieć albo masz zbyt wysokie IQ albo..
Odrazu zaznaczam że Nie chcę cie obrazić.
poprostu coś mi sie tu ni zgadza...
lol nie wiedzialem ze ron sireus jest w noctum lololo? na tibia.com froum sa fragi elo elo
Grindersi robia sobie coraz wiecej wrogow... Niech postepuja tak dalej a szybko polegna. Ja zostalem ubity za niby kradziez SoVa Baxa Sho ... lolks.... co jeszcze? Grindersi od zawsze byli kojarzeni jako PA i nadal sa. Ich taktyka sprowadza sie ostatnio tylko do masowego logowania i ataku na ktoregos z Noctumow. Taktyka dosc prymitywna ale skuteczna bo nie od dzis wiadomo ze w otwartej idzie im gorzej niz zle a boty Dozda juz nie wystarczaja.
Hail Noctum
Signed,
Luksus Ithil.
Poznanski Rycerz
21-02-2006, 23:24
Juz wiem :D zle policzylem :D
luksus
nobeq
Slucham?
Signed,
Luksus Ithil
Pk z Chile
22-02-2006, 18:30
Grindersi robia sobie coraz wiecej wrogow... Niech postepuja tak dalej a szybko polegna. Ja zostalem ubity za niby kradziez SoVa Baxa Sho ... lolks.... co jeszcze? Grindersi od zawsze byli kojarzeni jako PA i nadal sa. Ich taktyka sprowadza sie ostatnio tylko do masowego logowania i ataku na ktoregos z Noctumow. Taktyka dosc prymitywna ale skuteczna bo nie od dzis wiadomo ze w otwartej idzie im gorzej niz zle a boty Dozda juz nie wystarczaja.
Hail Noctum
Signed,
Luksus Ithil.
wiesz, akurat grinders nie pochwalam, ale tobie sie nalezalo <ocenzurowane> :'( ciesze sie ze padles, mam nadzieje ze stracisz wiecej
Zielevitz
23-02-2006, 16:25
tobie sie nalezalo pedale bo jestes ****nym skull hunterem
Ta, skull hunterzy sux.... tylko mi powiedz co jest w tym złęgo? Ma do tego PEŁNE prawo, bo jezeli ktos jest zidiociałym PK, to musi sie liczyc z ty mze zostanie zabity.
luksus
nobeq
Przykład debilizmu... gość się produkuje, wyjasnia mówi z kulturą, ale nie, WY geniusze intelektu wicei lepiej, oczywiscie najlepiej zbyc kogos słowem nobeq a wtedy napewno się schowa....
Nie gram w tibie już, ale sie lekko podbulwersowałem czytając ten temat, jest tu trzech totalnych idiotów nie znających dużych liter i składni zdania, mających tandetne argumenty, i uważają że są *RLZ* i *ROX* bo mają *duży level*.... Ktoś by ich zabił, to zapewne by sie zaczeli sążnie bulwersowac bo jak to zabijać ICH, hajlvli!!!!oneone1!! Jest to zwykłe PA... A zemocjonowałem się tak bo miałem kiedyś podobną sytuacje na Chimerze, gdzie było kilkoro pieprzonych PA o nickach Vivalis Zink oraz Sir Goku Osk którzy myśleli że są panami wszystkiego, wszystko im wolno etc etc bo w tej grze mają duży lvl.... Nie mam szacunku do takich ludzi, wybaczcie.
elo zielevitz poklikash?
blz?
Pk z Chile
23-02-2006, 17:37
Ta, skull hunterzy sux.... tylko mi powiedz co jest w tym złęgo? Ma do tego PEŁNE prawo, bo jezeli ktos jest zidiociałym PK, to musi sie liczyc z ty mze zostanie zabity.
to wyobraz sobie ze ci noobek zakosil loot ktory zbierales kilka godzin... co robisz? albo godzisz sie z tym albo go atakujesz, po jakims czasie zabijasz i idziesz sie schowac albo stoisz dalej, nagle widzisz sobie kolesia, ktory na widok skulla od razu cie zaznacza... chcesz mu wszystko wytlumaczyc ale co to da? koles sie tym za nic nie przejmuje i bije cie dalej, a ze ma dosc wysoki lvl i skacze tylko do nizszych, to cie zabija. nie bylbys wkurzony? bynajmniej, od niego nie padlem i nie padne, chyba ze mi urwie net. moim zdaniem takie czekanie i wypatrywanie kogo tu mozna ubic bo ma skulla jest kretynstwem i objawem problemow w rl... nie wiem, moze nie koles nie jest dowartosciowany czy cos. eh, nie wnikam w to i sie ciesze ze padl bo takie huncenie sie skonczylo
Zielevitz
23-02-2006, 19:13
Wiesz, dlatego ja nie nosiłem lootbagow... ;)
Gildia Siejnik.... I ty jeszcze masz pretensje? Jak ci przeszkadza system skulli to non-pvp wita.
Zima'Druid
24-02-2006, 09:54
Witam, to mój pierwsszy post ani nie ostatni, bardzo mnie martwi sprawa Elysia z wojna i tak wiem ze Noctum przegra i mam taką nadzieje... i oczywiscie wygrają Gringersi wygrają Świetnie ale czy to zmieni na serwerze wszystko? noobostwo niektorych graczy?? Więc kto mi to zapewni dam mu 20 k ;/
Swietny film
Może i jestem low noobs lvl ale wiem co sie dzieje na tym świecie non stop Leave or Die chociaz byłem pierwszy..... Zabieranie lootu chociaz siedzialem zeby miec te 200 gp .........
Nevis- ja myślalem ze taki 100+ palek to noobem nie jest ! O Boshe co ja powiedziałem jezus maria !! mam hunta aaaaaa
Takie sa uroki tego serwera....
Lancellots
24-02-2006, 16:11
Gildia Siejnik.... I ty jeszcze masz pretensje? Jak ci przeszkadza system skulli to non-pvp wita.
Tylko ze my nie jestemy skull hunterami :D
Tylko ze my nie jestemy skull hunterami :D
Bo jestescie pekerami a ja takich jak ty likwiduje, proste.
Lancellots
24-02-2006, 21:49
Bo jestescie pekerami a ja takich jak ty likwiduje, proste.
Pliska nie dedaj mnie :< ja juz bede dobry ok? nie zabijesz mnie ? plzz mi nup:<
Pliska nie dedaj mnie :< ja juz bede dobry ok? nie zabijesz mnie ? plzz mi nup:<
Zalosny jestes.... tyle.
Zielevitz
25-02-2006, 20:34
Hmm Luksus >> Jakiś taki bardziej inteligentny, widać że z Wrocławia :)
To skad jestem nie ma nic do rzeczy. Nie odbiegaj od tematu
Ty creghan kozaku taki zlodzieju ***any tak jak bax cipa i zlodzieje ***ane wiec macie kase szmaty a ***a wam swe pomagaja to znaczy all grinders bo lowe to good
a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol hhahahahaahha 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o powiem ci tak REPREZENTUJE BIEDE 7 LAT CHUDYCH RAZY 3 21 LENIWY S****YSYNU REPREZENTUJE BIEDE I TU MAM SWE KOZENIE
HAIL NOCTUM YYEYEYEYYE
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Grinders to smiecie brudasy *****y :cygaro:
Sonic hitman
02-03-2006, 08:06
Wasza pogawedka juz znacznie odbiega od tematu takze jezeli masz wyprzeklinac to nie pisz wogole a ty Levonix padasz i bedziesz padal do konca zycia i enarel i arasiel tez spodziewaj sie wizyty moich fire elementali
Creghan_Elysia
04-03-2006, 01:29
a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol hhahahahaahha 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o powiem ci tak REPREZENTUJE BIEDE 7 LAT CHUDYCH RAZY 3 21 LENIWY S****YSYNU REPREZENTUJE BIEDE I TU MAM SWE KOZENIE
HAIL NOCTUM YYEYEYEYYE
Jedeyne to co reprezentujesz to przykre dziecinstwo , brak IQ i wlosy na plecach :D
a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol
Huhu ale mu doje***es... Tekst na poziomie (MAX)8 latka...
Artin Kaner
04-03-2006, 11:23
Wszyscy Polacy w Noctum to cioty i qrway.
Liżecie dupe tym szwedo i jesteście smajli a oni tylko waz wykorzystujom.
A tak wogle to bieda nieżle ciśnie :P pewnie w p setach latacie a na wojne to leather setach, zamias boh to sandałki nosicie.
***eć Noctum.
Hail Grinders.
No każdy ma swoje zdani na temat Grinders i Noctum i ja nie wnikam w to co i kto mówi. Ale to czy swe "wykorzystUJOM" :confused: (analfabeta?) polaczków z Noctum to ich sprawa, a biedni chyba nie sa, w koncu expią... jakiś zwrot jest. Osobiście Noctumy mi podpadli (nie wszyscy) blokujac nas na wlasnej wojnie a sie wpie*rzali nie wiadomo po co ale czas pokaże.
Pk z Chile
04-03-2006, 14:31
taa, rybsonq i carvantas przyszli "tylko popatrzec", a jak co do czego to nas ****a blokowali -.-
moj szacunek do niektorych osob w noctum caly czas maleje, ale jest pare osob ktore sa spoko
co do wypowiedzi Artin Kanera, to po prostu zal mi ciebie...
"Liżecie dupe tym szwedo i jesteście smajli a oni tylko waz wykorzystujom."
dziecko, idz do szkoly i nie pisz tu wiecej bo szkoda patrzec na twoje posty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.