zaloguj się

Pokaż pełną wersje : World of Warcraft!

Ziomisław
08-02-2006, 20:29
World of Warcraft (pirackie servery)

Jako iż niedługo (za jakieś 10 godzin? :P) będe szęśliwym posiadaczem World of Warcraft i nie zamierzam bulić kasy za granie na oryginalnych serverach to chciałbym zaprosić tylu userów ile ma ochotę na granie na prywatnych serverach. Jeżeli chcesz napisać, że granie na prywatnych serverach jest okradaniem blizzarda- lepiej nie pisz nic. To samo tyczy się wszystkich innych uwag niezwiązanych z tym tematem. Tak więc powracając do mojej prośby- osoby, które chcą ze mną grać na jednym serverze proszone są o napisanie tego tutaj bądź napisać na moje GG: 5282592. Bardzo chciałbym aby osoby, które mają zamiar przyłączyć się do mnie nie byli kimś kto "może za rok se kupie" albo "no ale ja sie nie znam na tym pllizka daj strone z pomocami do tej gry plz". Takie osoby od razu będą blokowane na gadu gadu i ignorowane w moim temacie.

Pozdrawiam wasz Ziomisław :).

Sashion
08-02-2006, 20:51
Ja bym mogł grac ale teraz nie ma takich dobrych serverów... Mam versje 1.9 i chcę się podłączyc do servera pod 1.9 i mi pisze ze zła versja -.- smieszne nie? :D Ale jesli znajdziesz jakis to daj znac :P gg powinien byc w profilu :P