zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight

KarLOL
09-02-2006, 09:32
Mam pewien problem a dotyczy on treningu, mam knighta 17 lvl skille 62/61
(eq: crusander helmet, k armor, p legs, medusa shield, b sword) i trenuje sobie na slimach ale one strasznie duzo mi biora gdy wale na ballanced, a nie iwem czy jesli bede bil je na full def to jakos szybciej bedzie rósł shielding czy jakos tak bo cos tak ok od kolegow slyszalem!!
Wiem ze duzo bylo postow dot. treningu ale jakos nie moglem znalezc odpowiedzi na to pytanie!! prosze pomocy!!

Vil
09-02-2006, 09:46
Zmien slimy na roty/minosy.

Fliger
09-02-2006, 10:07
Mozesz skillowac na Slimach ale musz skillowac w pelnym EQ ... no oprucz broni bo ja musisz mieć najslabsza danego rodzaju ... i skilluj na Full Deff bo to wychodzi wiecej % na jednego slima niz jakbys skillowal na Balance:)

Arthas The Keeper
09-02-2006, 14:41
Ja mam teraz 24 lvl caly czas siedze na slime w pelnym eq walcze clubami wiec biore club i na feull def. A tobie radze wez combat knife i pare innych o malym i srednim ataku i sprawdz czy na full def bedziesz cos im cos zabieral ja tak zrobilem i teraz skille ladnie leca na wyzszym lvl monka .

Ps. na twoim lvl to ja na ghoulu trenilem tak do 66/67 i potem dopiero slime

pozdro:Usar

Sashion
09-02-2006, 14:57
Ja bym radził bic na full def najsłabszą bronią i co godzine - półtorej zmieniac slimy, bo im dłuzej je masz tym większe hity dostajesz.

Poniewaz potworki ktore daja zielona krew (bugi ,spidery ,slimy) skilluja razem z nami ;) Wiem ze wiele z was powie ze jestem idiota...<--to nie prawda ;P
Im dluzej skillujesz ze slimami tym wiecej beda cie walic.
Wal na full def ,postaraj sie zmieniac slima co pol godziny i zeby atakowaly cie max 2 slimy !! To jest bardzo wazne ;-)

Co półgodziny to jeszcze nie tak co godzine starczy :P

Lord'Nesteloo
09-02-2006, 15:17
Poniewaz potworki ktore daja zielona krew (bugi ,spidery ,slimy) skilluja razem z nami ;) Wiem ze wiele z was powie ze jestem idiota...<--to nie prawda ;P
Im dluzej skillujesz ze slimami tym wiecej beda cie walic.
Wal na full def ,postaraj sie zmieniac slima co pol godziny i zeby atakowaly cie max 2 slimy !! To jest bardzo wazne ;-)

KarLOL
10-02-2006, 09:51
Wielkie dzienx, trenuje na slimach na balanced i niekiedy nawet przywale slimowi okolo 20 z knifa, teraz juz wiem i bee trenowal na full def, ale czy przypadkiem wtedy nie rosnie szybciej shielding??
Vil: trenowalem na rotach do skille 60 bo potem juz szbciej go zabijalem i ostawlaem za nigo okolo 1% a na slimie to ok 3% i jeszcze lvl nie idzie!!
Jak zansz jakies fajne miejsca z mino to podziel sie, tylko zeby tam yly tylko zwykle mino a nie jeszcze magi,archery i guardy jak to zwykle bywa ;p

PoZdRo 4 All

Vil
10-02-2006, 10:06
3 miejscowki w Alavar's Vault na Senji, mapy nie narusyje bo za duzo zabawy.

Od 65 skilla powinienes bez problemow trenic na slimach, dziwi mnie ze duzo dostajesz, ja na 70 skilla trenowalem na full def bo i tak trafialem prawie kazdym ciosem. Na temat najlepszych miejscowek do trenowania ze slimami wypowiadalem sie w innym temacie - poszukaj.

KarLOL
10-02-2006, 10:16
No wlasnie mnie tez to dziwi wale na full def zabieram slimom nawet do 20hp ale on mi tez duzo a przeciez eq mam dobre i skille tez!!

Lazixv
10-02-2006, 12:52
Bo masz za mały lvl.. Ciosy jakie zadajesz/otrzymujesz rosną/maleja z lvl.
Np. 20 lvl skile 60/60 i śr. hit z BS to 50, a na 40 lvl i tych samych skillach i ta sama bronia hity ok. 80-100.

Wbij 25 lvl i spokojnie na slimach możesz trenic, teraz radze poprosic kogos o ghoula i na nim trenic :D

Lord kasztanowiec
10-02-2006, 14:32
ja tam do skilal 65/65 polecam dwarfy a potem juz only MINO, SLIME

Vil
10-02-2006, 16:27
Bo masz za mały lvl.. Ciosy jakie zadajesz/otrzymujesz rosną/maleja z lvl.

Nope. Sredni dmg zadawany zalezy od levelu, otrzymywany nie.