Pokaż pełną wersje : Wieszanie się klienta
Mam pewien problem z klientem Tibii. Od czasu gdy sformatowałem dysk i wgrałem Tibię dzieje się dziwna rzecz. Tak z 2-3 razy na dobę podczas gry wiesza mi się klient - to wygląda jakbym złapał laga albo freeza, lecz trwa aż do potraktowania go metodą ctrl + alt + delete. Co ciekawe gdy wcisnę tą kombinację klawiszy zwykle mi sie pokazuje okienko takie jak się wciska gdy chce się wyjść z gry bez wylogowania się. Reinstalowałem klienta ale to na nic ciągle to samo :(
@Edit
Pisząc że zwykle pokazuje się mi okienko nie mam na myśli, że zawsze. Często trzeba po prostu zamknąć aplikację. Jeszcze tytułem informacji mam win98
Jaki masz net ? Bo to prawdopodobnie moze byc wina neta.
Mam osiedlówkę 256kb/s (czy jak to się tam pisze). Ale mam ją już od dawna i wcześniej (zarówno gdy miałem XP i shit98) nie wieszało mi się
Wiedźmin
09-02-2006, 18:18
Przeskanuj se antywirem( zazwyczaj przy nielegalnych programach są[nie twierdze że używasz]), a jak nadal będzie źle to pamiętaj, format dobry na wszystko:P.
Przeskanuj se antywirem( zazwyczaj przy nielegalnych programach są[nie twierdze że używasz]), a jak nadal będzie źle to pamiętaj, format dobry na wszystko:P.
przeciez napisal ze dzieje mu sie tak od formata --.--
Skanowałem cały dysk i anty-virem, i Ad-Aware, i Spybotem. Bez rezultatu. Odinstalowałem cheaty (całą Tibię) i ściągnąłem oryginalnego klienta z tibia.com lecz to nie pomaga :| może ktoś miał z tym samym styczność i podzieli się ze mną swoim doświadczeniem ;( bo na serio nie chcę padać przez takie gówno -.-
Wydaje mi sie, ze to wina cheatow (a moze juz masz keyloggera?)
Scignij program hijackthis, zrob skana i przeslij mi jego wynik na PM, a zobaczymy czy na pewno nie masz syfu (w postaci trojanow/adwaru/keyloggerow)
Program mozesz sciagnac stad:
Strona autora programu (wiele linkow downloadu):
http://www.spywareinfo.com/~merijn/downloads.html
Lub bezposredni link do programu:
http://216.180.233.162/~merijn/files/HijackThis*****
Wykonałem skana Hijackthis ale to się powtarza. Mam za to pewne podejrzenie, ale nic poza tym. Ostatnio na tibia.org był jakiś artykuł o kolejnej alternatywie na lagi przy pomocy programu GameBoost. Na 100% to nie był syf, gdyż wiele osób bardzo aprobowało tę alternatywę. Czy może to być powodem tych problemów? Jeśli tak to jak to można odkręcić?
Powiedzialem Ci, ze masz mi wyslac wynik skanowania na PM (badz mozesz wkleic tutaj na forum); ja to obejrze i powiem Ci czy napewno nie masz zadnegy syfu w kompie :P
No niestety analiza zalfika nie dała zbyt wiele i nadal nie znam powodu :/ przestałem korzystać z cheatów ale to się powtarza.
Kali tajfun of Astera
10-02-2006, 15:47
ja to poprostu nie jestem n00bem(nie muwie że jesteś)i nie uzywam cheatów i innych pier***
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.