zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Blad z tibia*****

Brus
09-02-2006, 11:30
Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad

Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone

PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo

Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj

Wyslij raport o bledach Nie wysylaj

Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...

Rybzor
09-02-2006, 15:00
Przeinstalowales klienta chociaz? -.-

$corcerer
09-02-2006, 15:41
Zmień sobie system.

Brus
09-02-2006, 17:42
Zmień sobie system.

@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...

@Up/\
na jaki radzisz?

Thero
09-02-2006, 18:23
@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...

@Up/\
na jaki radzisz?
Nie mnie pytałe¶, ale ja chciałbym taki, na którym można "grać w linóksa" :).

Vanhelsen
09-02-2006, 19:45
@2UP/\

@Up/\
na jaki radzisz?Masz do wyboru:
a) Wymiana całego PCta na Mac'a
b) Jak±¶ edycję Linuxa
c) Inne systemy

Jako podpowiedz podam ci, że Tibia jest jeszcze (chyba jeszcze :P) napisana pod Linuxa.
Oczywiscie możesz zainstalować Win98 :P

sliver
09-02-2006, 21:16
a mozg se sformatowales?

Brus
09-02-2006, 22:07
Sliver se sam mozg sformatuj jak nic ciekawego tu nie napiszesz to wypad

Error:

Zrobilem z XP SP2
na 2000 Profesional i blad nastepujacy:

Tibia***** has generated errors and wil be closed by Windows.You will need to restart programAh error log is being created

nie wiem co zdzialac mam all sterowniki i programy lecz nadal nie dziala ;/

Vanhelsen
10-02-2006, 06:30
z jaki¶ mniej znanych powodów tibia gryzie ci się z windowsem, chyba faktycznie pozostaje tobie jedynie instalacja linuxa...

Brus
10-02-2006, 09:44
Ale dlaczego tak moze byc normalnie powinno chodzic po zainstalowaniu na nowo klienta ale format... wiec mowisz linuxa?

Matek
10-02-2006, 09:51
Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad

Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone

PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo

Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj

Wyslij raport o bledach Nie wysylaj

Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...

Powinna tam byc opcja 'szczegoly' czy jakos tak. Powinienes kliknac na nia i zobaczyc, byc moze bedziem napisane z jaki mplikiem tibia sie gryziew. Wtedy go wywalasz i po problemie. A instalacja innegos systemu odpada bo po co? WinXP do zastosowania domowego jest tak samo dobry (a moim zdaniem nawet lepszy) niz jakakolwiek dystrybucja Linuxa. MacOS to typowo multimedialne kombajny - tez niepotrzebne. A argumenty typu Lin jest stabilniejsze o kant dupy rozbic. Jak ktos nie umie sobie poradzic z winem nie poradzi sobie z pingwinkiem

Brus
10-02-2006, 10:10
Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...

Vanhelsen
10-02-2006, 11:56
Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...I nadal nie chodzi? czyli gryzie się tibia albo z windowsami albo z jakim¶ komponentem pcta, dodawae¶ now± kartę graf czy co¶ w tym stylu?

@Matek: mi chodzio ogólnie, że Tibia może mu dziaać na linuxie, nie mówię, że linux będzie dla niego we wszystkim lepszy, ale jeżeli za wszelk± cene musi grać to niech spróbuje zainstalować linuxa

Brus
10-02-2006, 12:03
mam xpka sp2 i jak wlonczam tibie wyskakuje mi blad o niewysylaj Wystapil problem z aplikajca TIbia***** i zostanie ona zamknieta, Przepraszamy za klopoty " dalem "Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach KLIKNIJ TUTAJ potem nacisnolem ABY ZOBACZYC INFORMACJE TECHNICZNE NA TEMAT RAPRTU O BLEDACH KLIKNIJ TUTAJ" klikam tam i widze "NASTEPUJACE PLIKI ZOSTANA DOLONCZONE DO TEGO RAPORTU O BLEDACH

C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\990_appcompat.t xt

DA sie cos zrobic?