Pokaż pełn± wersje : Blad z tibia*****
Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad
Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone
PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo
Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj
Wyslij raport o bledach Nie wysylaj
Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...
Przeinstalowales klienta chociaz? -.-
$corcerer
09-02-2006, 15:41
Zmień sobie system.
Zmień sobie system.
@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...
@Up/\
na jaki radzisz?
@2UP/\
tak juz dawno -.- przed formatem zaczelo mi takie cos wyskakiwac nie wiem czemu... zrobilem formata all sterowniki mam i nic...
@Up/\
na jaki radzisz?
Nie mnie pytałe¶, ale ja chciałbym taki, na którym można "grać w linóksa" :).
Vanhelsen
09-02-2006, 19:45
@2UP/\
@Up/\
na jaki radzisz?Masz do wyboru:
a) Wymiana całego PCta na Mac'a
b) Jak±¶ edycję Linuxa
c) Inne systemy
Jako podpowiedz podam ci, że Tibia jest jeszcze (chyba jeszcze :P) napisana pod Linuxa.
Oczywiscie możesz zainstalować Win98 :P
Sliver se sam mozg sformatuj jak nic ciekawego tu nie napiszesz to wypad
Error:
Zrobilem z XP SP2
na 2000 Profesional i blad nastepujacy:
Tibia***** has generated errors and wil be closed by Windows.You will need to restart programAh error log is being created
nie wiem co zdzialac mam all sterowniki i programy lecz nadal nie dziala ;/
Vanhelsen
10-02-2006, 06:30
z jaki¶ mniej znanych powodów tibia gryzie ci się z windowsem, chyba faktycznie pozostaje tobie jedynie instalacja linuxa...
Ale dlaczego tak moze byc normalnie powinno chodzic po zainstalowaniu na nowo klienta ale format... wiec mowisz linuxa?
Wiec zrobilem formata zainstalowalem sobie Windowsa XP SP2 no i jak chce uruchomic tibie wyskakuje mi blad
Wyst±pił problem z aplikacj± Tibia***** i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Jezeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad ktorymi pracujesz, mogly zostac utracone
PRzekaz informacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzylismy raport o bledach, ktory mozesz nam przeslyac. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo
Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach Kliknij tutaj
Wyslij raport o bledach Nie wysylaj
Takie cos jak dam nie wysylaj zamyka mi tibie poprotstu jak wpisuje passy to wybieram postac daje enter i wyskakuje mi takie cos pomozcie...
Powinna tam byc opcja 'szczegoly' czy jakos tak. Powinienes kliknac na nia i zobaczyc, byc moze bedziem napisane z jaki mplikiem tibia sie gryziew. Wtedy go wywalasz i po problemie. A instalacja innegos systemu odpada bo po co? WinXP do zastosowania domowego jest tak samo dobry (a moim zdaniem nawet lepszy) niz jakakolwiek dystrybucja Linuxa. MacOS to typowo multimedialne kombajny - tez niepotrzebne. A argumenty typu Lin jest stabilniejsze o kant dupy rozbic. Jak ktos nie umie sobie poradzic z winem nie poradzi sobie z pingwinkiem
Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...
Vanhelsen
10-02-2006, 11:56
Powtarzam Z Xp Na 2000 Zmienilem
...I nadal nie chodzi? czyli gryzie się tibia albo z windowsami albo z jakim¶ komponentem pcta, dodawae¶ now± kartę graf czy co¶ w tym stylu?
@Matek: mi chodzio ogólnie, że Tibia może mu dziaać na linuxie, nie mówię, że linux będzie dla niego we wszystkim lepszy, ale jeżeli za wszelk± cene musi grać to niech spróbuje zainstalować linuxa
mam xpka sp2 i jak wlonczam tibie wyskakuje mi blad o niewysylaj Wystapil problem z aplikajca TIbia***** i zostanie ona zamknieta, Przepraszamy za klopoty " dalem "Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach KLIKNIJ TUTAJ potem nacisnolem ABY ZOBACZYC INFORMACJE TECHNICZNE NA TEMAT RAPRTU O BLEDACH KLIKNIJ TUTAJ" klikam tam i widze "NASTEPUJACE PLIKI ZOSTANA DOLONCZONE DO TEGO RAPORTU O BLEDACH
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\990_appcompat.t xt
DA sie cos zrobic?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.