PDA

Pokaż pełną wersje : Użytkownik 2005 wyniki

Chessterr
09-02-2006, 12:43
Nie wiem z jakiego powodu ale temat został zamknięty więc już nie można głosować. Oto oficjalne wyniki.

nick/liczba głosów
Matek 30
Slay 9
Taube 38
Baron Kaldrick
Walekifa 7
Ville Vallo 8
Hoomik 24
Ghost nieudany 9

Pierwsze miejsce zajmuję: Taube
Drugie miejsce zajmuję: Matek
Trzecie miejsce zajmuję Hoomik

Taube otrzymuję złotego Franka, Matek otrzymuję Srebrnego myśliciela, a hoomik brązowego awanturnika.

Wiem ,że głupię nazwy ale co tam. Pozdrawiam.

@Raul
To chyba z rozpędu.

@Shinjix
To nie można było poprostu pousuwać posty? Lecz nie będe ingerować w waszą pracę:P

Raul
09-02-2006, 13:04
Masz jakąś manię pisania literki "ę".

Shinjix
09-02-2006, 13:34
Temat został zamknięty, bo użytkownicy zrobili sobie z niego prywatna wojne.

Caer
09-02-2006, 13:55
I bardzo dobrze, że został zamknięty, bo zrobił się żałosny. Gratulacje dla zwycięzców.

spider-bialystok
09-02-2006, 14:02
Gratulacje dla d. Taube i Matka :)

Hieyan
09-02-2006, 14:52
Gratulacje dla Taube.

Masz jakąś manię pisania literki "ę".

Pierwsze miejsce zajmuję: Taube
Drugie miejsce zajmuję: Matek
Trzecie miejsce zajmuję Hoomik

Wiem ,że głupię nazwy ale co tam. Pozdrawiam

Głupie nazwy, naprawde głupie...

Rybzor
09-02-2006, 14:58
Rotfl, ale nagrody, zawsze chcialem miec zlotego franka czy jak mu tam ;D

Gratz dla zwyciescow i oby tak dalej :)

Maethi
09-02-2006, 15:08
Skandal. Wyniki są sfałszowane.

hoomik na prezydenta, Taube do piachu. Taube nawet nie jest elytarna. Oszustwo. Proszę o specjalną komisję do tego konkursu

Walekifa
09-02-2006, 15:21
Gratz dla wszystkich ;) Myśle że wyniki były sprawiedliwe,mimo iż brakowało mi paru userów :l Aha i thx za wszystkie głosy na mnie O.o Miło wiedzieć że użytkownicy w jakimś stopniu doceniają to co robie (jeżeli doceniają,prawda Hoom~ ? :p )

Khazar
09-02-2006, 15:26
Gratz dla wszystkich ;) Myśle że wyniki były sprawiedliwe,mimo iż brakowało mi paru userów :l Aha i thx za wszystkie głosy na mnie O.o Miło wiedzieć że użytkownicy w jakimś stopniu doceniają to co robie (jeżeli doceniają,prawda Hoom~ ? :p )

z posta na posta tracisz w moich oczach szacunek - o ile wogole kiedys go do Ciebie mialem.

PiXik
09-02-2006, 15:33
zamknijcie ten temat zanim powstanie wojna ups powstała gratulacje wszystkim jeszcze raz.
ps.Jak dobrze że normalni ludzie bywają doceniani<hura>

Shinjix
09-02-2006, 15:36
Kolejne offtopy i klotnie w tym temacie beda karane.

OnlyM(PL)
09-02-2006, 16:13
Gz!!!!!!!!

Iron
09-02-2006, 18:08
GZ dla finalistów jak widać konkurs był przeprowadzony troche chaotycznie nieobyło się bez kłótni i niepotrzebnych wyzwisk.Konkurs troche odlegał od głównego założenia bo jak finalistami mogą być osoby które nie są nawet rok na tym forum.Jak userzy wybrali tak będzie jeszcze raz gz dla d.Tabue i gratuluje reszcie.

Gangrel
09-02-2006, 22:48
Jaki konkurs, takie wyniki. Użytkownik roku ktorego popiera 38 userów? Przecież to kupa śmiechu, a nie wynik.

Bambuko
09-02-2006, 22:53
To zobacz na wyniki z zeszłego roku. Jak sobie przypominam, to użytkownik roku miał z 9 głosów...

Walekifa
09-02-2006, 23:23
Jaki konkurs, takie wyniki. Użytkownik roku ktorego popiera 38 userów? Przecież to kupa śmiechu, a nie wynik.

Lebsze 38 pożądnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P )

OnlyM(PL)
10-02-2006, 03:01

Ale popatrz jaka Elita go wybierala. Sorry nie moglem sie powstrzymac i chyba warna dostane :S

Pacek
10-02-2006, 08:25
i tak wszyscy doskonale wiedzą że to ja powinienem wygrać, tylko zostawiłem żelazko na gazie i nie mogłem pozgłaszać swojej kandydatury [;
a tak na serio to gratuluje zwycięzcy, twój mercedes już jest w drodze dostaniesz go lada dzień, oczywiście o opłaceniu kolosalnego podatku od darowizny.

Towlie
10-02-2006, 09:46
twój mercedes już jest w drodze dostaniesz go lada dzień
Pod warunkiem ze nie dostanie go Rydzyk.

Zwycięscom gratulujemy zwyciestwa ;)

Taube
10-02-2006, 10:09
jak dla mnie ;P nie jest to dokończony konkurs bo tylko do półmetka dobiegł, więc nie uznaję jego wyników :P
jak na samym początku pisałam - nie oddałam w nim swego głosu w ramach strajku za niemożliwość głosowania na 3 najmłodszych stażem modów (ze 2-3 tygodnie w zeszłym roku na cały dorobek :< i nie można było głosować! pff)

co do zamknięcia - uważam, że powinno się usunąć posty a nie temat zamykać choćby ze względu na ankietę, wszak czemu wszyscy mają pokutować za odreagowywanie na forum swoich stresów jednego użytkownika? (Raulowi gratuluję mało kreatywnego komentarza w zamkniętym topiku ;) warto było? wielbłądzikowi, że znów się przyznał, że się wypowiada w temacie, którego właściwie nie czytał :evul: )

co do Walekify - jeśli macie coś do niego, to bardzo was proszę na priv z tym, a nie obiweszczacie ogółowi wszem i wobec jak go nienawidzicie nie pisząc nawet za co właściwie

Shinjix - kolejne offtopy po prostu usuwaj, a jeśli ktoś wyskoczy z naprawdę brzydkim offtopem to warna dawaj ;) bo widzę, że taki 'prosty' z natury topik stał się czymś kontrowersyjnym :confused:

d.Taube

Ghost Nieudany
10-02-2006, 10:33
Lebsze 38 pożądnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P )

Wyczułem nieudolną ironię. :[

Zwyciężczyni konkursu nie gratuluję, bo za nią nie przepadam, a reszta się nie liczy - Matka nie lubię, a hoom ma to wszystko w rzyci. ;]

Chessterr
10-02-2006, 12:33
Znowu kłotnie....

@taube
Nie udawaj. Jak się dowiedziałaś ,że wygrasz to już skakałaś pod sufit ze szczęścia B) A więc takie gadanie chyba nie jest na miejscu. A półmetek z tego powodu ,że moderatorzy zamkneli temat z powodu kłótni userów.

Jeśli będe robić coś takiego za rok (jeśli) to będzie bardziej zorganizowany.

Walekifa
10-02-2006, 12:40
Wyczułem nieudolną ironię. :[

Wybacz :p Poprostu wpisałem pierwszy nick,który mi przyszedł do głowy,a był na liście.

@ Ryba

Kto tu sie kloci?? JA nic nie widze,poza nieprzemyślanym postem Khazara

Rybzor
10-02-2006, 12:58
Znowu sie klocicie? -.-

Khazar
10-02-2006, 13:57

przemyslany jak najbardziej, moje sa zawsze przemyslane ;] odpisalem Ci na priw dlaczego tak napisalem wiec skonczmy juz ;] ot kolejny offtop :P

a teraz 'werble + famfary' (nie wiem co lepsze:P) ON-TOPIC! otoz taki konkurs mialby szanse bytu gdyby byl zorganizowany przez niebiaska, tudziez czerwona strone forum (ktos szasta takimi haselkami, chyba Shinjix o ile sie nie myle:)). powinien byc ogloszony w newsie z jasno podanymi regulami, powinien byc podany czas na zglaszanie kandydatur, pozniej okreslony czas n aglosowanie, a nagroda moglby byc (jak juz ktos wspominal) zloty kolor nicku przez dajmy na to rok (az do wybrania nowego uzytkownika roku) + podpis pod nickiem "Użytkownik Roku 20XX", gdzie X nalezy do {0,1,2,3,...9} (ach ta matma:P).

no ale modkom sie takiego konkursu nie bedzie chcialo zrobic, a uzytkownicy nie sa w stanie przyciagnac do niego wystarczajacej ilosci glosujacych.

Pogromca pk
10-02-2006, 14:21

Khazar jest z Jarosławia, więc jego posty SĄ przemyślane.

Zwycięzcom przez uprzejmość powiem "gratuluję". To kiedy będzie następny konkurs na usera tygodnia, hm?

Maethi
10-02-2006, 17:06
Shinjix - kolejne offtopy po prostu usuwaj, a jeśli ktoś wyskoczy z naprawdę brzydkim offtopem to warna dawaj bo widzę, że taki 'prosty' z natury topik stał się czymś kontrowersyjnym

Wydaje mi się , że Shin wie co ma robić. Nie musisz mu mówić.

Vanhelsen
10-02-2006, 17:17
Lebsze 38 pożądnych głosów,niż 200 w stylu (hmm kogo by tu wybrać,niech będzie Ghost nieudany bo ma fajny nick ;P )Sorry, ale gangrel ma 100% rację...
Te 38 głosów to ~0,007% (niczym Bond... James Bond) userów forum... sweet...

Raul
10-02-2006, 20:12
Raulowi gratuluję mało kreatywnego komentarza w zamkniętym topiku ;)
Dziękuję. A ja gratuluję zwycięstwa.

PiXik
10-02-2006, 20:25
Wieszok:to trza było to promować.wasz problem polega na tym że wygrał ktoś kogo nie lubicie czy jak?

Matek
10-02-2006, 20:29
Gratulacje dla zwyciezcy.

Walekifa
10-02-2006, 23:50
Wieszok:to trza było to promować.wasz problem polega na tym że wygrał ktoś kogo nie lubicie czy jak?

Jak mógł wygrać ktoś,kogo nie lubią?? Przecież sama sobie głosów nie dała,a wielu,którzy głosowali przedstawili opinię w tych tematach.Więc nie widze problemów. ;)

Vanhelsen
11-02-2006, 00:09
Wieszok:to trza było to promować.wasz problem polega na tym że wygrał ktoś kogo nie lubicie czy jak?sorry, ale jeżeli zamyka się cały konkurs po tygodniu chyba nie ma szans nbycie pewnym...
Nie mówię, że nie lubie Taube, ale powiedz mi jak można nazywać kogoś użytkownikiem roku skoro zagłosowało na niego 0,007% userów?!

Walekifa
11-02-2006, 00:15
sorry, ale jeżeli zamyka się cały konkurs po tygodniu chyba nie ma szans nbycie pewnym...
Nie mówię, że nie lubie Taube, ale powiedz mi jak można nazywać kogoś użytkownikiem roku skoro zagłosowało na niego 0,007% userów?!

Niby to racja,ale konkurs jednak co roku wypadało by zrobić,a żaden zwykły user nie ma takich wpływów żeby go rozkręcić,Można by było wykupić pare tych koszulek ręcznie szytych przez Vanesse i Tane,to może i by nam coś Drom w newsie zafundował :p Ale wtedy na konkurs zleciało by się pełno nOObów,więc już sam nie wiem co lebsze.Teraz przynajmniej mamy pewność że głosy są sprawiedliwe.

Vanhelsen
11-02-2006, 00:22
Niby to racja,ale konkurs jednak co roku wypadało by zrobić,a żaden zwykły user nie ma takich wpływów żeby go rozkręcić,Można by było wykupić pare tych koszulek ręcznie szytych przez Vanesse i Tane,to może i by nam coś Drom w newsie zafundował :p Ale wtedy na konkurs zleciało by się pełno nOObów,więc już sam nie wiem co lebsze.Teraz przynajmniej mamy pewność że głosy są sprawiedliwe.Jakoś rok temu konkurs był "rozkręcony"...

Walekifa
11-02-2006, 00:26
Jakoś rok temu konkurs był "rozkręcony"...

To zobacz na wyniki z zeszłego roku. Jak sobie przypominam, to użytkownik roku miał z 9 głosów...

ROk temu na konkursie mnie nie było,pewnie siedziałem z banem za spamowanie,albo wyzywałem dział "Magia" dlatego że mnie zabili :p

Ale jednak te 9 głosów,to jest?? 0.001~? No wtedy było troche mniej userów,więc może 0.003~

OnlyM(PL)
11-02-2006, 02:46
Ale jednak te 9 głosów,to jest?? 0.001~? No wtedy było troche mniej userów,więc może 0.003~

Tak doklanie to jest 0.0000001337000001% Haha xD

Matek
11-02-2006, 07:49
sorry, ale jeżeli zamyka się cały konkurs po tygodniu chyba nie ma szans nbycie pewnym...

Konkurs nie byl tajny - kto chcial to zaglosowal. Przestancie pieprzyc o tym, ze malo userow zaglosowalo. To, ze jest ich zarejestrowanych od zarabania nie oznacza, ze wszyscy sie udzielaja. Udziela sie ok 5% i co? ile teraz procent taube dostala 10-15-20?

djkuter
11-02-2006, 09:28
eee... Taube? What's up?

Chessterr
11-02-2006, 12:56
@wieszok
Tak. Głosowanie powinno być do minimum wtorku. Ale ,że userzy się pokłócili to temat zamknięto. Znając życie ten też zaraz zamkną, bo znowu są kłótnie.

PiXik
11-02-2006, 13:42
Jak mógł wygrać ktoś,kogo nie lubią?? Przecież sama sobie głosów nie dała,a wielu,którzy głosowali przedstawili opinię w tych tematach.Więc nie widze problemów. ;)
mówie o wszystkich którzy sie czepiają.bo nie wygrał ich człowiek.jeśli nadal nie jarzysz wytłumacze ci na pw bo nie chce nikogo obrażać ani wymieniać elity bo znowu bedzie powtorka z rozrywki cyrk na kulkach i wogole

Taube
11-02-2006, 15:52
@Chessterr
oj tak! ja i moi poplecznicy by uwiecznić to wydarzenie od razu urządziliśmy sobie wielką bibę, wszak ta jawna prowokacja do której ktoś doprowadził z moich stronników udała się wyśmienicie! i odnieśliśmy wielkie zwycięstwo nim ktokolwiek zdołał zareagować!! muahaha...
;) teraz lepiej?
a z tą kłótnią- jak dla mnie to była udana prowokacja, której modkowie nie zapobiegli i nie przedsięwzięli odpowiednich środków rygorystycznych, tylko po fakcie uczynili tzw. ‘zbiorową odpowiedzialność’ ;)

no a tak naprawdę, to mi trochę szkoda niezbyt udanego konkursu :/ mam nadzieję, że jeśli się w takie coś zabawicie także po tym roku, to ktoś będzie stał na straży porządku i będzie niejaka informacja wcześniej trochę

@Maethi
nie muszę, ale także nikt mi nie broni mówić ;) zwłaszcza, że w poprzednim topiku jakoś zbyt mało reakcji ze strony moderatorów było, więc lepiej zapobiec przedwcześnie niż płakać zbyt późno :)

@djkuter
os? O.o

zgadzam się z Matkiem jeśli chodzi o te %..
chcecie dogodzić całemu forum? 47 tysiącom użytkowników, z których 50% już tu w ogóle nie zagląda 20% sporadycznie, 20% spamuje a pozostałe 10% to normalni użytkownicy? XD (dane statystyczne wzięte z nieba, proszę się nimi nie sugerować..)
zastanowić się można tylko, czy to nie jakaś miłość do tych %? :evul:

i tak ma być! własne wąty na PW!

d.Taube

djkuter
11-02-2006, 20:24
@djkuter
os? O.o
Ostatnio nie byłem wiele czasu na forum i możeto przez to, ale to nie trwało cały rok. Jakoś Ciebie nie kojarzę...

Taube
11-02-2006, 20:41
@up
hehe ;) może to dlatego, że mijamy się w topikach
mamy trochę inne kręgi zainteresowań, a ja wcześniej, póki miałam więcej czasu siedziałam głównie w twórczości (do której za pewne w wakacje znów wrócę :P o ile mojej uwagi nie przykują jakieś inne rzeczy, a trochę takich jest na obecną chwilę *^_^*)

jeśli mimochodem słyszaleś gdzieś na forum o wrednej, lekko irytującej i rozstawiającej wszystkich po kątach :P użyszkodniczce to możliwe, że to ja byłam ;)

a na forum jak łatwo zauważyć jestem od czerwca :) a to też na tym pewnie zaważyło

d.Taube

djkuter
12-02-2006, 10:22
@ Taube
No tojuż wiemu wszystko. W Twórczości to ja się mogę znaleźć tylko przez przypadek. Wolę OWiON i fora prywatne (bardziej wyselekcjonowane).

KuTeR