Pokaż pełną wersje : Furora-Solo drag Neo style !!
http://rapidshare.de/files/12875435/Dragsolo.rec.html
Życze miłego oglądania :S
Plx komentujcie prosze !!
to jest DL blok, a nie drag solo....
pozatym juz ktos to robil przed toba ;]
lol jakie dl block , cos ci sie pokrecilo :S
racja pokrecilo zly film wczytalem ;)
a co do filmu to... ZALCOMPLPRV ITP ITD!!!!!!!!!!
film to cos takiego: 33ms z 37mlvl idzie na spown jak sie idzie na of (ten w dziurze) zaklada mana shielda i blokuje dragona zgarniajac f wave i wszystko inne naraz! wali w dragona z : 16:23 Sorek Neo: eX evo gran vis lux """MASENKOOOO !! (pewnie probowal tez z wand of inferno wczesniej...) potem idzie na kazz i tam soluje teo draga w taki sam sposob!
porpostu sie zalamalem
a co do autora to jak bys sie przeszedl z tym swoim pacc na ankh to bys zobaczyl 28 sorcow co ciskaja drag hunty na spownach 8x ....
Lol bo nie chcialem akurat hmm stracic -.- (potem hydra hunt :S) a co do ank~ to często tam expie !
Chyba ty waliłeś draga z wand of inferno (hrhrhr)
czesto wale z exevo gran vis lux bo czasami wyjdzie hit 150 a czasami 350 :]
A po 3 na moim poprzednim świecie grałem palem i po raz pierwszy gram sorkiem ........ a to moja sprawa jak soluje draga !! i z f-wave dostalem bo ktos ruled pod drzwi draga -.- a w 2 dragu akurat sie odwrócił :/ kiedy sie manasowałem
Spox przyjmuje all krytyke po to mój 1 sorek i jescze dużo się musze nauczyć :o
Fillipex
10-02-2006, 08:47
racja pokrecilo zly film wczytalem ;)
a co do filmu to... ZALCOMPLPRV ITP ITD!!!!!!!!!!
film to cos takiego: 33ms z 37mlvl idzie na spown jak sie idzie na of (ten w dziurze) zaklada mana shielda i blokuje dragona zgarniajac f wave i wszystko inne naraz! wali w dragona z : 16:23 Sorek Neo: eX evo gran vis lux """MASENKOOOO !! (pewnie probowal tez z wand of inferno wczesniej...) potem idzie na kazz i tam soluje teo draga w taki sam sposob!
porpostu sie zalamalem
a co do autora to jak bys sie przeszedl z tym swoim pacc na ankh to bys zobaczyl 28 sorcow co ciskaja drag hunty na spownach 8x ....
Nie spoiluje sie filmow qr.....
Film moze byc... jeszcze musisz sie paru rzeczyt nauczyc ale ogolne spox jak na 1 sorca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.