zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Atak?!

SkoWroN~
09-02-2006, 18:28
Jak kogoś zaatakować? Bo jak biore na atack to pokazuje mi się na dole informacja że coś jest wyłączone. I jeszcze jedna sprawa jak co najlepiej zrobić jeżeli jakiś typ wchodzi do jaskini i zaczyna pisać LEAVE? To jest wkur......., a jeszcze bardziej jak to powie gość na 15 bądź mniejszym lvl.

Str4t0s
09-02-2006, 18:33
Widzisz piąstke na prawym gornym rogu?Zaznacz ja i bedziesz mogl atakowac lud.

zalfik
09-02-2006, 18:35
A co do leave to niestety.... na chamstwo nic nie poradzisz. Jesli koles jest w stanie Cie zabic, badz ma kolegow, ktorzy moga to zrobic... to odpusc sobie i poszukaj innego miesca huntu. Poza tym sa miesca, w ktorych jest zwyczaj, ze expi tylko jedna osoba, a reszta stara sie nei chwodzic i nie przeszkadzac. Aczkolwiek zazwyczaj nie sa to miescowki dla low lvl

Gregoire
09-02-2006, 18:39
Musisz posiadac lvl 50 lub wyzszy, dwie tarcze w oraz zero-reczny miecz.
A ponadto musisz odznaczyc specjalna opcje.
Mianowicie znajduje sie ona po prawej stronie ekranu. Masz tam 2 miecze, tarcze z mieczem i tarcze. Obok tego masz ludzika stojacego na bacznosc, w biegu i otwarta reke - i to jest nasza tajna opcja zaznaczamy ja. Po zaznaczeniu powinna stac sie ona czerwona piescia.

Btw. Po ty poscie sugeruje zebys sie bardzo zastanoiwl zanim kogos zaatakujesz

SkoWroN~
09-02-2006, 18:42
Widzisz piąstke na prawym gornym rogu?Zaznacz ja i bedziesz mogl atakowac lud.

Ooo widzisz jakiś ty mądry, taka fajna mała łapa i jej nie zauważyłem :P teraz będe się mścił za stare "złe" czasy xDDD dzieki za podpowiedzi.

P.S. Ja atakować niewinnych ludzi nie chcem, ale winnych tak. Kiedyś mi pewien gość zabrał 3k i właśnie go zabiłem i prawie złota nie miał, ale fajne nogawice zyskałem i świadomość, że się zrewanzowałem :)