Pokaż pełną wersje : 12 lvl Drag Solo -.- <Pallek>
Nie wiem jaki jest rekord ale zsolowalem draga na 12 lvlu -,,- Niektórzy mi nie wierzyli dlatego umieszczzam tu ten film Comment Plx -.-
http://rapidshare.de/files/12881823/dr11.rec.html
@Up
xD
Filmik spox, widziałem ładniejsze solo ale i tak gz B)
PS:Jak wyżej napisałem rekord to drag na 6lvl.
Teravista
09-02-2006, 21:02
Rehost plx....
fajne ^^ gz 4 u .. mam pytanie .. mianowicie gdzie to bylo? gdzie jest taki resp draga? .. bo fajnie sie tam bedzie solowalo ^^
hehe niezłe za dużych skilów nie miałeś ale fajnie też se zrobie palka i nakręce film bo podobało mi się ^^
OGLĄDAJCIE FAJNY FILM MOŻE COŚ WAS NAUCZY ^^ ;) :cup: i GZ
Obil mosta
10-02-2006, 11:50
niezle ale sprubuj solowac Fire devila 8o
nigdy nie wiem jak na takim czyms scigac filmy najpierw kilkam free na tym:
You want to download dr11.rec
a pozniej takie cos i nie wime jak sciagnac :
You have requested the file dr11.rec (321534 Bytes). This file has been downloaded 115 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Rekord to solo na 6 lvlu
Btw masz manie pisania "-.-" ?
Radosny~
10-02-2006, 20:27
mial byc chyba taki elo advens..zsolowales draga, level by ci sie wbil...;] no ale ze zabiles mino to nawet smiesznie nie wyszlo:(
a film...takie to sobie
Gratz, bardzo fajny filmik. Tymbardziej ze ci ludzie co solowali na niższych levelach to mieli uhy i dużo im ich szło. A tobie to poszło zgrabnie i z małą stratą ihów. Gratulacje dla tego Pana.
fajne ^^ gz 4 u .. mam pytanie .. mianowicie gdzie to bylo? gdzie jest taki resp draga? .. bo fajnie sie tam bedzie solowalo ^^
Mhm Trudno aby ktos tego miejsca nie znal :P Jest to za fire devilem z prawo w thais oczywiscie ;)
Rekord to solo na 6 lvlu
Btw masz manie pisania "-.-" ?
-.- -.- -.- -.- -.- a masz !
Thx All za Gz :) Chyba ide na Dla jese :P >:O Ostanio za 221 dostalem od gsa jak se cyc górke zwiedzalem :P ale przezylem :D
Gratz ! Niektórzy na 20 ledwo co solują, a Tobie na 12 się udało.
-=DanieL=-
11-02-2006, 06:00
niezle ale sprubuj solowac Fire devila 8o
Od kiedy fire devil jest trudniejszy od draga?
@y topic
Fajne solo, lubisz andrenaline ^^? :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.