Pokaż pełn± wersje : CIPy zabrali mi wszystko
Michniewsiki
18-06-2004, 08:11
W jaki sposob moge skontaktowac sie z cipami na tibi wysłali mi list. A nastepnie zabrali mi caly ekwipunek ( wraz z depo). Jedynie lvl i mlvl zostal bez zmian.
Wiem dlacego mi zabrali powiedzieli zebym oddal i nie wiem czy jak to zrobie to mi oddadza caly sprzet moj.
Gram na Isarze name : Michniewski lvl 15 i mlvl 24
prosze o pomoc :(
Lol Cipy nie zabieraj± sprzętu, poprostu kto¶ Cie zhackował i podłożył taki list :P, Kolejny zadowolony użytkownik tibi.gg 8)
Michniewsiki
18-06-2004, 08:30
CIpy wczesniej wysłały mi listy i upomnienia jezeli nie oddam wskazanej rzeczy to zabiora wszystko. Miałem to zrobić lecz nie miałem kasy. Nie wiem jak sie z nimi skontaktować i jakie pismo wysłać żeby mi wszystko zwrócili . :(
to nie CIP ci zabrali caly EQ zostales z hackowany i tyle a e mail mogl ktos inny ci wysylac masz pecha (tibiaGG gowno)
Sorka .. ale oskarżanie o każdego hacka TibiGG już naprawdę się robi nudne i pokazuje, że nie wiecie co piszecie. Zaryzykuje stwierdzenie, że z połowa użytkowników tego forum używa tego programu i jako¶ nie została zhackowana nigdy.
Michniewsiki - Kto ci wysyłał listy ?? Jakie upomnienia ?? Dawałe¶ komu¶ swój numer konta i hasło ?? Wydaje mi się, że poprostu dałe¶ się oszukać. Kiedy¶ do mnie na priv się odezwał kole¶ jaki¶ i mówi, że jest CIP i musi ze mn± porozmawiać, powiedziałem: nie mam czasu bo expuje .. i dałem mu ignora. Nie daj się tak wrobić i jak kto¶ się do ciebie napisze, że jest CIP to wciskasz ctrl + r i zgłaszasz go za podszywanie się pod CIPa za co grozi ban. Takich metod jak opisałe¶ raczej CIPowie nie stasuj±.
Oryginalnie dodany przez pebe83
Michniewsiki - Kto ci wysyłał listy ?? Jakie upomnienia ?? Dawałe¶ komu¶ swój numer konta i hasło ?? Wydaje mi się, że poprostu dałe¶ się oszukać. Kiedy¶ do mnie na priv się odezwał kole¶ jaki¶ i mówi, że jest CIP i musi ze mn± porozmawiać, powiedziałem: nie mam czasu bo expuje .. i dałem mu ignora. Nie daj się tak wrobić i jak kto¶ się do ciebie napisze, że jest CIP to wciskasz ctrl + r i zgłaszasz go za podszywanie się pod CIPa za co grozi ban. Takich metod jak opisałe¶ raczej CIPowie nie stasuj±.
dokladnie do mnie kiedys sie tez odezwl jakis leszcz i stwierdzil ze musze mu podac numer i haslo bo byla awaria serwera i musza wpisac na nowo. Zbluzgalem go wysmialem i zareportowalem. :D
pomysl logicznie po co CIPY mialyby kroic 15lvlowca - wiem wiem - dla tych skarbow ktore miales :rolleyes:
shackowali ciebie i juz
na drugi raz olej takie teksty i zglos gdzie trzeba
----------------------------------------
zachowaj przyrode nietknieta
wloz wiewiurke do formaliny :P :D 8o ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.