Pokaż pełną wersje : Dom
Mag Uthar
10-02-2006, 12:54
Jak kupic dom bo jak chce kupic to mi wyskakuje:
Houses are only available for characters of Premium Accounts. In case you have already paid for your Premium Account, do not forget to log into the game to activate it.
Co zrobic zeby kupic??;(
no a maSz pACC? bo jaK nie to cHyba musisz se odpuScić doM=P chociasz sama nie wiem:P nigdy domu nie mailam w tibi:P
kup paca. Domki są tylko dla graczy posiadających pacc. Nim założyłeś ten topik trzeba było zajrzeć do działu poradniki tam jest wszystko o kupnie jak i późniejszej obsłudze domq.
dbedzard
02-03-2006, 09:48
no dobra pacc jest na okreslony termin... a jak pacc straci waznosc to tez bede mial dostep do tych rzeczy co zaraz po zakupie pacc? juz sie w tym gubie
Nie ma sie co gubic, tylko szukac, kvrwa mac.
PACC jest na okreslony czas. Gdy sie skonczy, wszystko co do tej pory bylo tWOIM 'przywilejem', znika. Wiec nie masz domku, promocji, czarow dla PACC i nie mozesz wchodzic na tereny PACCowskie.
Tzn chodzi ci o itemy z domku czy mozliwosci pacc? Jezeli o itemy to po uplynieciu "daty waznosci" pacc domek tracisz a itemy ida do twojego depo. Tak samo jest kiedy nie zaplacisz czynszu. Kiedy kupisz promocje i staniesz sie np elite knightem to po skonczeniu sie pacc tracisz promocje ale kiedy kupisz nastepny pacc promocja automatycznie wraca, bez wydawania nastepnych 20k. Z czarami chyba jest podobnie ale tego akurat nie wiem w stu procentach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.