Pokaż pełną wersje : JESTES SATANISTA!
Prosze panstwa, to nie sa zarty... musicie przestac grac na komputerze, sluchac tylko muzyki powaznej, wyzucic wszystkie gry, ksiazki przez okno i spalic je daleko od domu poniewaz jest to narzedzie...
SZATANA!!!
Wszystko macie wytlumaczone tutaj (http://metal.eu.org/fun/swiatlo_zycie/index2.html), polecam szczegolnie dzial "nowa kultura" bo tam jest najciekawiej... a ja tym czasem ide sie pozbyc wszystkie co jest na tych listac by oczyscic sie ze zla... pamietajcie, szatan jest wsrod was...
ahua auha auha :D
Tutaj (http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/) jeszcze mamy przyklady jak mamy sie ubierac :D
$corcerer
18-06-2004, 10:58
co ciekawsze texty:
LISTA GIER SATANISTYCZNYCH, granie w nie JEST grzechem CIEZKIM: (niektore wypisze)
Worms (sic!)
Rayman
Z
The Sims: Światowe życie (L0L)
Baldur's Gate
Fallout
Franko (LOL)
Kings Quest
Icewind Dale
Hexen
Heretic
Jeśli posiadasz w swoim komputerze którąś z poniższych gier - wykasuj ją!
Jeśli posiadasz CD lub dyskietki z którąś z tych gier - połam je i wyrzuć!
Zespoły satanistyczne: (tesh niektore)
Led Zeppelin
Apokalyptica
Deep Purple
Elton John
Queen
Presley, Elvis
Nirvana
Nightwish
Gun's N' Roses
Santana (chyba o Carlosa chodzi :> )
Turbo
Frank Zappa
Yoko Ono (ona spiewala wogole? )
NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW,
ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP.
NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!!
(najlepiej spalić z dala od domostw)
DLA GRACZY RPG POLECAM http://metal.eu.org/fun/swiatlo_zycie/rpg.htm OSTRE BRECHTY GWARANTOWANE! (nie zeszczajcie sie ze śmiechu :> )
Nieeee naprawde bardzo sie obużyłem, ludzie podaje link do najbardziej zjebanej strony jaką widziałem (sorki za wyrazenia ale niestety musze) tu jest lista gier która według tej strony źle wpływa na psychikę http://metal.eu.org/fun/swiatlo_zycie/oaza.htm
Boże swiety jaka ta strona jest chora jakim cudem Raymana niewinna gra dla dzieci szkodzina na psychke kurde co idiota zrobił ta strone mam nadzieje ze maja jakies forum czy coś na niej to jeszzce nabluzgam na nich bo według tej strony to chyba tylko w pasjansa sobie moge pograc .Zyje już 20 lat i chyba bardziec pojebanej strony jeszcze nie otworzyłem X(
Vanhelsen
18-06-2004, 13:01
O nie, cała moja rodzina, cała moja szkoła to sataniśći, boża ratuj, gdzie ja się urodziłem :( a te simsy najbardziej mnie dobiły xD ale jak pokazałem strone qmplowi to okazało się, że on ma chyba z 3/4 tych gier !!
Andy ognisty
18-06-2004, 13:07
:( Jestem ciekaw co na temat tej strony powiedzialby sam papiez - pewnie oburzyl by sie tak jak my. w koncu chrzescijanie maja byc tolerancyjni a to co tam pisalo .......... Gdyby to wszystko byloby zle to na swiecie nie byloby nic dobrego :(
Z reguły staram się nie przeklinać, no ale teraz jestem wyprowadzony z równowagi. Tym pojebanym artykułem tylko wkurzyłem się na księży i mam ochotę przypierdolić im młotkiem. Take artykuły wzbudzają agresję u młodzieży i prowadzą do morderstw, pijaństwa i masowego walenia gruchy na budowie. Dzięki takim artykułom i zawartym w nich przekazach podprogowych księża chcą przejąć cały ten świat i wprowadzić drugie średniowiecze. Wszystkich bankierów, programistów, pingwiny (chodzi mi o prawidze pingwiny, nie siostry zakonne), okna, płyty cd, komputery, fiuty, telewizje inne niż Trwam, radia inne niż Radio Ma-paszczura, żołnierzy, Kwaśniewskiego, Leppera, kostki rubika, elektryczne żarówki, piłkę nożną, sztuczne cycki, Pamelę Anderson, muzułmanów, Murzynów, buddystów, Chińczyków, dłubających w nosie i wielu wielu innych wrzucą na stos i podpalą. Na osłodę dodam jeszcze ten artykuł:
http://www.kulty.info/czytelnia/ks04/
Polecam każdemu który zna dobrze Dooma 2(tj. potrafi zlokalizować 75% sekretów na wszystkich poziomach razem wziętych i wie jak się dostać do poziomów sekretnych) poczytanie artykułu o doomie (właśnie na tej stronie).
HAHAHAHA Zelda i Terminator: Sky Net to gry satanistyczne? Może jeszcze Arnolda Schwarzeneggera trzeba poćwiartować i pożreć?
Trzciniak
18-06-2004, 14:19
Hail Satan!!!
Ja nie moge, ta stronka jest normalnie... podałem jej adres paru kumplom to bedą basy na całą moją wioskę.
Fajne zespołe tam poumieszczali, będe wiedział co jeszcze musze zdobyć :D. Kurde umieścili Soilwork, a o In Flames zapomnieli, a przecież to autorzy iście szatańskiej piosenki "Episode 666". Chyba se do nich napisze :D. Statik-x też pominięty, a teledysk jak gościu grał z Jezusem w kosza był dobry.
Ta strona jest poryta, chyba dodam ją do ulubionych :D.
Edit.
Kurna Cradle of Filth nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapomnieli też o Nekrofagi i paru innych kapelkach, może mniej znanych, ale połowy tego co tam wypisali to nie znam.
Co do tych zdjęć to te dwa pierwsze są troche dziwne, ale najlepsze to jest to ostatnie. Wyglądaja troche jak by szli na koncer Immortal, tamci się tak malowali :D.
Heh...
Troche bezsensu,ale smieszne,Nidy bym sie tak nie ubral co prawda.Ksiazek tez nie bede pailil to taki sobie zart.
Narqa!
Jednym słowem LOL! Aż nie chce mi sie wierzyć, że to parafia rzymsko-katolicka, pewnie jacyś sekciarze robią sobie jaja :/
ku..a co wy piszecie ?????
jakieś po.....e żeczy was chyba po.....o
a tak bardziej kulturalnie to nie przepadam za maetalami i moi kumple też
a te wszystki gry grałem w prawie kazdą z nich i co ??? jakoś żyje dalej :) wiesz co pisząc takie bzdury to się tylko nararzasz na to że ludzie będą mieli beke z ciebie :P
$corcerer
18-06-2004, 15:21
To jest tylko mirror, ta strona juz dawno nie istnieje...
2. Tego nie pisal ksiądz, tylko jakiś mocno przestraszony wieśniak chyba :>
Trzciniak
18-06-2004, 15:25
Spróbujcie zobaczyć sobie ich księge gości. Godzinny transwer przekroczony, dziwne. A i wpisy są cenzurowane. Wysłałem dwa, drugi to taki list motywacyjny do cenzora. Wcale im nie wrzucałem tylko przedstawiłem swój pogląd na sprawe. Zostawiłem maila, może odpiszą :D
Mnie najbardziej dobił zakaz słuchania zespołu Queen.
Domyślam sie nawet dlaczego.
Nie pasuje im ze FREDI (HAIL) wyznawał Zoroastryzm(dziwna nazwa).
A SIMSY?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW,
ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP.
NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!!
(najlepiej spalić z dala od domostw)
LOL?
Dan the Automator
18-06-2004, 16:57
http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/
http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/1.jpg
MEGAKURVAROTFL'N'LOL!!!!!!1
In domina satani xDDDD
Mnie rozwaliło zaliczenie Soulfly do zespołów "szatanowskich" xDDD no ale coz...
to NIE może być autentyk!! xD
Aethrian
18-06-2004, 17:13
:D :D :D :D
Hłe Hłe hłe...
Drżyjcie... wywalcie wszystkie gry
(GTA - no cóż ONI jezdżą widocznie dorożkami i nie widzieli w życiu samochodu...)
Cieszcie się, że Tibia nie znalazła się na wykazie...
Buu... Już nie będe mógł czytać dzieł La Vey'a ;( ani mangi
I nie wolno posiadać czarnych świec (najlepiej spalić :D )
(Szkoda że zioło nie znalazło się na wykazie,
bo wszyscy poszliby je spalić zdala od domostw :D )
Pokemony - jak ktoś choduje to spalić żywcem :D (dlaczego nie dali tego do gier?)
chińskie ubrania :D - a co na to mają powiedzieć chińczycy?
Adwentyści Dnia Siódmego - SPALIĆ!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tak to prawda brechty miałem mocne :D :D :D :D
Ale na maxa wku[...]ia mnie jak ktoś myli satanistów z dzieciakami,
które się wpie[...]ją gdzie nie trzeba, ubierają się na czarno,
demolują cmetnaże i wykrzykują że są satanistami. X( X( X(
Poza tym Idioci zabraniają róznych rzeczy, a sami czczą krew, spotykają się w katakumbach, itd...
PS. Od kiedy smok (symbol mocy i energii) jest symbolem diabła?
Podpalacz
18-06-2004, 18:01
Kurde ale mam dola:/ Nie dostane sie do nieba bo skonczylem wszystkie czesci Fallouta. Uleglem pokusie skonczenia tej niesamowicie ciekawej i wciagajacej gry:/
Ale pocieszcie sie moi bracia
Granie w Tibie jest legalne i sluchanie KoRna tez ^^
Topic LOL
Pozdro:]
Sorcerer Maciek
18-06-2004, 20:12
Baldur's Gate przesiąkniety satanizmem?! Warcraft też?! I Heroes of Might and Magic, z Raymanem! Gram i gram, a rogi mi kurde jeszcze nie wyrosły... To musiał napisać jakiś maniak Radia Maryja (co jest bardziesz szkodliwe dla psychiki? To radio czy gry...? Fanatycy to raczej słuchacze :D ) Idy sie wyspowiadać bo popatrzyłem na okładke warcrafta.
Aha no i nie zapominajmy że palenie płyt CD i plastikowych opakowań ma wręcz niezwykle oczyszczający wpływ na środowisko.
A ja to w ogóle diabełki w piekle nabiją mnie na widły, wrzucą do smoły, poćwiartują, ukrzyżują, zjedzą i zadźgają szpilkami (w tej kolejności), bo Fallout 2 przesedłem 8 razy a Fallout 1 przeszedłem 5 razy. No i Fallout Tactics raz. A w The Sims to też swojego czasu grałem, no i w Raymana, ale Rayman miał jakieś błędy i się wrukwiłem na niego. W Herosów też grałem to może nawet sam szatan przyjdzie zrobić mi kupę na łeb.
Jejku....przekichane :D
To chyba jest jakaś prowokacja... To musi być prowokacja...
A gdzie tam Tibia w spisie? Przecież mordowanie, magia, nekromanci... :D
Entar Srebrna Tarcza
19-06-2004, 21:38
BÓG jeden wie co by sie stało gdyby sie przyczepili DIABLO 2! przeciez ta gra wg. "nich" bylaby symbolem satanizmu!chętnie się dowiem co Wy o tym sądzicie
Hegemmon
19-06-2004, 22:06
hmm to straszne... ale jak można wskazując grzech czyniąc grzech? INTERNET TO ZŁO!!!!CHOĆBY NIE WIEM CO TO ZŁO!!!!!
bez kitu j/k nawet ciekawy ale byłby lepszy gdyby adres nie zdradzał tego tak szybko
8) 8) 8) 8) 8) śmiech
troche oftopic ale:
Statystyki:
73665 Wiadomości w 6666 tematach
i " poznaj moc liczby 6 6 6"
\.../ (^o^) \.../
]v[ichal
19-06-2004, 23:24
HAHAHAH!!
OMG a tibia? przeciez tam są demony i shield of mastermind - zła symbolika!! Od jutra koncze z tibia i kasuje mp3 Cradle i Kata !! najlepiej wywale kompa przez okno .
oto teksty które bardzo mi sie spodobały:
Kiedyś w podstawówce był dzień fantastyki. Widziałem metalowca, który tam szedł. Na plecaku miał napisane jakieś dziwne zdania. Mniej więcej brzmiały one:
Karak azgull garhon werrak malaf, i tak dalej.
Z drugiej strony ktoś może sobie grać i być lektorem - na wierzchu jest wszystko OK. ale szatan działa w środku...
albo
Dzięki temu zarobiłem w siódmej klasie pięć jedynek z matematyki za brak pracy domowej i nie zdałem trzeciego etapu olimpiady.
OMG on nie zdał 3 etapu olimpiady!! Tragedia chyba sie powiesze lol...^.-
(CYTATY Z DZIAŁU O RPG )
sir abaddon
23-06-2004, 11:51
radio maryja i rydzyk to od nich sprawkasz
SZATAN IS MY LIVE WE MUST LOVE HIM HI LOVE ME :rolleyes:
Chyba do nich napiszę - zapomnieli o moim ulubionym zespole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że niby jak słucham Toola to już nie jestem satanistą??? Ale na szczęście jest tam Metallica, Pink Floyd i System OF A Down.
Wlasnie sie dowiedzialem ze "The Sims" to seria rodem z PIEKLA musze wywalic wszystki gry jakie mam ;(
Oryginalnie dodany przez Tonnyy
Wlasnie sie dowiedzialem ze "The Sims" to seria rodem z PIEKLA musze wywalic wszystki gry jakie mam ;(
Należy je spalić ;)
Trzciniak
24-06-2004, 18:59
Oryginalnie dodany przez Litawor
Chyba do nich napiszę
Ja prubowałem i nic. Na księge gości też nie da rady wejść.
spider-bialystok
24-06-2004, 19:37
O kurdę, jestem SATANISTĄ!!! Mama i Tata też!!! Wogule z satanistycznej rodziny jestem!!! 8o A tibii nima na spisie a przecież są demony, demon skeletory, shield of mastermind (tarcza wszystkich satanistów).Co zrobić??? MSG me with offers---> Bialystok :P
Vemlekos
01-07-2004, 17:16
ja za to jestem święty a moim ulubionym zespołem jest arka satana której utwory znajdziecie na www.wp.pl :P najlepsze to są ty nas osrałeś i wina szatana
::::TY NAS OSRAŁEŚ::::DZIĘKI CI::::ZMOLESTOWAŁEŚ::::
Hehe super jestem szatnistą ,ale to chyba jakiś wieśniak pisał i to taki :baby: !Tak posiadanie simsów!!To mnie dobiło :D A mój brat kolegi ma 4 lata i gra w Simsy i on tez jest szatanistą????
Vemlekos
02-07-2004, 09:54
NO PEWNIE ŻE JEST ALE JAK BĘDZIESZ SŁUCHAŁ ARKI SATANA TO BĘDZIESZ KATOLIKIEM o shit capslock
sry
U mnie w klasie ksiadz powiedzial, ze taki jeden gosc jest satanista, bo nie ogladal filmu o Ojcu PIO(ku). Albo zwymyslal moja kolezanke (metaloowa), bo miala na plecaku naszywke Metallica i, ze ma czarne wlosy nie spiete w kucyk... normalnie lalem na lekcji i dostalem uwage :)
Zapewapu
10-10-2004, 19:35
Taaa jasne moze jeszcze sapera dodadza do 'zagrozenia komputera' ta martwa po trafieniu na mine buzka u gory okna gry moze zle wplywac na psychike dziecka (lol) :baby: A do zespolow powinni Golec u Orkiestra dodac :p . Ta stronka jest porypana a najbardziej rozwalily mnie simsy na liscie gier niebezpiecznych dla psychiki oraz lamanie i palenie z dala od domostw itp
BUAHUAHUHA czarowanie w debilnych grach komputerowych = ciezki grzech?
BUAHUAHUAHUAHUAHUA czyli jak teraz stoje moim drutem i UHY klepie to mam ciezki grzech ? BUAHUAHUAHUAHUA jak pociagne jakiegos biednego zatrutego przez skorpiona newbie na redzie Z antidotum/UH(SD :D ) to tez grzech ?BUAHUAHUAHUAHAUHAU To sa tylko kretynske gry sluzace rozrywce
A oto jak skomentuje ta witryne (a przynajmniej niektore jej dzialy)
:BUAHUAHUAHUAHUAHUAHAUHAUAHUAHUAHUAHAUAHUAHAUAHAU! !!!!!!!!!!!!1
Feaga Chil
17-02-2005, 13:53
Nie no, lool po prostu XDDDD RMF-FM TO RADIO SATANISTYCZNE!!! HAHAHAHAHA. A JA JESTEM SATANISTKĄ BO GRAM W GRY RPG, I TRENUJE TAEKWONDO!!! LOL. Ten kto to pisał jest jakiś niedorozwinięty...heh...z tego co tu jest napisane, wynika, że cała moja rodzina to sataniści! A na tej ich tandetnej liście "Muzyki satanistycznej" nawet nie zamieścili Cradle of Filth...LOOL XDDDD
Feaga Chil - Urodzony Archeolog ;/;/;/
We mnie jest sataaaaan.....co mam ze soba zrobic?! AaAAaAaAaA.....
O NIE! Nirvana.... jestem satanistą -.-a teraz przepraszam ide złożyć ofia to znaczy ide grać w wormsy
primo:
http://metal.eu.org/fun/slaughtering_the_faithful/nerd.jpg
nie ma to jak spieprzona halabarda... co odlew aluminiowy to odlew <sciana>
secondo:
strona http://reidler.cjb.net/nightwalker/fun/swiatlo_zycie/oaza.htm zostala napisana, chociaz trafniejszym powinno byc okreslenie popelniona..., przez jakiegos lamera, ktory nawet strony nie potrafi stworzyc.... boshe, znaczy sie szatanie nie ma to jak dobry dobor kolorow... i ta super "polska czcionka"...
kilka cytatow:
"Słowo „krucjata” wskazuje na Krzyż jako skuteczny znak ostatecznego zwycięstwa nad wszelkim złem." - ciekawe czy ten odwrucony tez...
"Duchowa Adopcja jest modlitwą w intencji dziecka poczętego, zagrożonego zamordowaniem w łonie matki. Trwa 9 miesięcy (lub jak kto woli około 294 dni) i polega na codziennej modlitwie dziesiątką różańca dowolnej tajemnicy - radosnej, światła, bolesnej lub chwalebnej (Ojcze Nasz, 10 Zdrowaś Maryjo, Chwała Ojcu, O mój Jezu)" - o moj jezu co to za *******y...
" Naszą pewność opieramy na wierze we Wszechmoc i nieograniczone Miłosierdzie Boże. Bóg jest Dawcą Życia i Jego wolą jest, by każde poczęte dzieciątko żyło i było otoczone miłością rodziców." - tak "milosierdzie boze" mielismy watpliwy zaszczyt ogladac z ataku tsunami... ( czyzby bog chcial sam adoptowac dzieci? )
"Czy przerywa się Duchową Adopcję, gdy zaniedbało się modlitwę przez dłuższy czas?
Długa przerwa (ponad dwa tygodnie) przerywa Duchową Adopcję." - wedlug jakiego kalendarza? slonecznego, biologicznego czy ksiezycowego?. poza tym uwaga zabijamy w ten sposob dziecko...
" Diagnozowanie z moczu" - o ja pierdziele... to nawet opieka zdrowotna jest skalana satanizmem? <sciana> od dzisiaj nie chodze do lekarza...
" Dzwonki z chińskimi znakami" - bede mial dzwonek z wizerunkiem hitlera i ze swastyka - wedlug tych debili to jest "koscielie poprawne"
" Kościół Zielonoświątkowy ("zieloni", Zielonoświątkowcy)" - partia zielonych tez jest opetna przez satana, tym samym zapewne wszystkie partie i organizacje pro-ekologiczne - jak ktos bedzie chcial byc w greenpeace i bedzie chcial ratowac wieloryby to bedzie robil to w imie satana ]:->
" Maski afrykańskie lub inne tego typu" - przyklad innego typu - maska przeciw gazowa - biedni zolnierze tez sa ofiarami satana...
" Odgrywanie roli diabła (pantomimy, przedstawienia lub choćby dla zabawy, w jasełkach)" - jaki z tego wniosek? ksieza tworzac jaselka takze sluza czesciowo satanowi.
"Podkowa" - biedne konie... przez 2000 lat konie byly podkuwane ( nadal sa ) i bylo dobrze... wniosek: kon jest narzedziem satana, poniewaz wykorzystuje podkowe, ktora jest narzedziem satana. kowal zakladajacy koniowi podkowe takze jest satanista poniewaz nie dosc ze podkuwa konie zakazanym przedmiotem, to jeszcze je wytwarza. wytwarza takze inne przedmioty wiez te przedmioty nie moga byc poswiecone niczemu innemu jak tylko czczeniu satana...
" Przedmioty przynoszące szczęście, ochraniające" - przyklad krzyzyk poswiecony przez papieza, biskupa, czy zwyklego kleryka
" Słoniki" ale tylko te malutkie do 1 cm wysokosci, poniewaz wszystkie inne wieksze to sa juz slonie i nie sa zabronione...
"Talizmany" - no w pewnym secie krzyzyk na lancuszku, ktory nosi spora czesc katoli to tez jest pewnego rodzaju talizman... jestescie satanistami. powinniscie zniszczyc ten krzyzyk!!!
" Ziołolecznictwo (od szamana albo Herbalife)" - ale wszystkie inne zrodla sa juz "koscielnie poprawne" dajmy na to handel zielonym THC ...
gry:
mam diablo 2 wraz z dodatkiem "lord of destruction" i nie jestem "skalany grzechem" hurra uratowany <sciana>
ech pierona komus sie nie chcialo wyslilic mozgownicy ( no chyba ze nie ma to usprawiedliwiony ). gier z przemoca i innymi elementami "zakazanymi" jest duzo, duzo wiecej... zaczynajac od gry "sheep" gdzie mamy przeprowadzic owieczki z jednego miejsca laki na druga strone ( a owieczki czesto nie sluchaja i sie "denerwujemy" ) konczac na windowsie, dzieki ktoremu kazdy nastepny zwis systemu powoduje w nas podbudowanie moralne w wiare kosciola...
muzyka:
" - znaczne zmniejszenie kontroli inteligencji i woli przez pod�wiadomo�ć" - wiec ja byc debil a oni byc mondzy?
" Brujera" dobrze ze slucham zespolu " Brujera" wiec jestem bezpieczny ^^
gry:
" Gra karciana �Kult� (Już sam tytuł wydaje się podejrzany)" - przyklad innej "gry podejrzanej" kult w boga...
"W RPG jest wiele sprzeczno�ci. Występujš dobre demony (WFRP), co jest niemożliwe. A także zabijanie demonów (co tez jest niemożliwe) i to do tego magiš. Jak wiadomo, nie można diabła zabić mocš diabła. (Jezusa posšdzali, że złe duchy wypędza mocš Belzebuba)." - pojecie belzebub powstalo w sredniowieczu dopiero i to poznym za czasow krucjat. zadajmy sobie pytanie: co lub kto to jest demon. demonem jest ten ktos, kto ma nadzwyczajne wlasciwosci i umiejetnosci. mowi sie o jakims podzespole komputerowym ze jest "demonem szybkosci", "demonem wydajnosci". "demonem umiejetnosci" byl jezus. on potrafil uzywac swoich umiejetnosci szamanskich ( uleczenie kogos slina i blotem ), oraz umiejetnosciami nekromancyjnymi ( wskszeszenie lazarza chociazby, czy tez swoje wlasne zmartwych wstanie - ale tutaj nie wiadomo czy nie pomogl mu z tym bog...) wniosek z tego jest jeden. skoro jezus byl demonem, czyli nie mogl byc dobrym demonem -> byl wiec evul one. jako ze byl zly przedstawial siebie jako narzedzie satana, czyli boj jest satanem, czyli laczmy sie bracia kochani sataniscie i katolicy bo czcimy tego samego boga, tylko pod innym imieniem...
odnosnie symboli odwroconych krzyzy itp itd:
krzyzowanie bylo wykorzystywane za czasow rzymskich do karania przestepcow - przyklad jezus na krzyzu mial obok siebie 2 lotrow. wywyzszac wiec symbolu krzyza moga tez przestepcy. jezus byl tylko jeden, a przestepcow wielu i duzo wiecej przed nim. to tak jak by ludzie mowili "moj swiat". kura byla przed nimi i sobie nie rosci praw do swiata...
odnosnie odwroconego krzyza: zostal w ten sposob ukrzyzowany "swiety" piotr przez rzymian. to ten sam "swiety" piotr, ktory rzekomo wpuszcza nas przez bram niebieskie...
Druidek of secura
17-02-2005, 18:25
Co wy chcecie od NIRVany że koles (wokalista) Kurt Combain Strzelił kulą w banie która po strzale odpadła i wyleciała Przez okno . nawet z tego powodu nadal słucham ich utworów bo są wyj****. ;)
Drackmir
17-02-2005, 18:50
I wszystko jest pięknie ale w sumie to ksiądz z mojej parafii też jest satanistą ?? 8o
Hahahah jade do częstochowy do tej parafii B)
------To nie żart------ i zademonstruje im grę hmmm........ może tibia suma sumarum w tibii też giną niewinni gracze :]
Ciekawe co poiwiedzą :o
I wszystko jest pięknie ale w sumie to ksiądz z mojej parafii też jest satanistą ?? 8o
Hahahah jade do częstochowy do tej parafii B)
------To nie żart------ i zademonstruje im grę hmmm........ może tibia suma sumarum w tibii też giną niewinni gracze :]
Ciekawe co poiwiedzą :o
Demon - oznaka satanizmu. Jesli huntujesz demony, jestes czysty. Jesli demon cie zabije (czyli pochlanie twa dusze) jestes zgubiony na wieki!!!!1111one
odnosnie ksiezy to mam swoje prywatne zdanie... wedlug mnie facet, ktory chodzi w sukience jest troszke "inny". wyjatkiem sa szkoci ale to juz zupelnie inna para kaloszy.
Oj moje biedne owieczki boże, które zeszłyście na złą drogę prowadzoną w imię Szatana. Po waszych wypowiedziach z przykrością stwierdzam, że 99% z was to GOTHCI ! Jeżeli ktoś nie jest tego pewny, może sprawdzić to na stronie http://www.satan.pl/varia/25/
Btw. Miłego czytania, radzę przejrzeć całą Varię, bo jest ciekawa, jednakże ostrzegam, że może urazić poglądy 'zatwardziałych chrześcijan'.
Zielevitz
18-02-2005, 09:30
odnosnie odwroconego krzyza: zostal w ten sposob ukrzyzowany "swiety" piotr przez rzymian. to ten sam "swiety" piotr, ktory rzekomo wpuszcza nas przez bram niebieskie...
tak ale na własne życzenie gdyż uważał że nie jest godny umrzeć tak jak Jezus
umie sie troche :D
@ up
rozwalił mnie ten cytat:
28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.)
29. Gra w gry komputerowe, które sa brutalne.
30. Nadużywa internetu.
31. Kreśli symbole satanistyczne lub/i brutalnie potrząsa głową w rytm muzyki.
32. Tańczy poruszając się prowokacyjnie i seksualnie.
33. Wykazuje zainteresowanie seksem.
czyli jak poznam jakąś panienkę to nie tknąc jej bo się splamię :D
Oooo nie !
Moja siostra ma już taki ciężki grzeeeech ! To wszystko przez te złe, "szatanisztyczne" Simsy, za okno ! A ja ? Dla mnie to już nawet piekło jest zbyt dobre bo oglądałem tyle satanistycznych filmów i każda gra, w którą grałem powinna być spalona. Co ja teraz zroooobie ? Tak więc JESTEM już od urodzenia satanistą bo mój ojciec jest fanem Queena ? Mam to we krwi !
Zielevitz:
Ciekawe czy mogę się przysunąć do dziewczyny na więcej niż metr ... :)
6. Słucha gotyckiej lub jakiejkolwiek innej anty-socjalnej muzyki. (Marylin Manson twierdzi, że jest antychrystem i wypowiada się publicznie przeciwko Panu. Proszę, wyrzuć takie płyty kompaktowe NATYCHMIAST.)
7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie.
8. Nie wykazuje zainteresowania w takich czynnościach jak: czytanie Biblii, modleniu się, chodzeniu do koscioła lub uprawianiu sportu.
ad6. - beznadziejne, jeżeli ktoś ma płytę to jej nie wyrzuci, a ktoś do tego zdolny jej poprostu nie ma ...
ad7. - ekscentrycznie - Jaś Fasola ?
ad8. - czytanie Biblii - naszła tu kogoś kiedyś ochota żeby poczytać sobie Biblie ? Przecież każdy UWIELBIA zasówać do kościółka w niedziele. Co ma sport do wiary ?
-----------
20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.)
Odp: A nie pomyśleli o odrabianiu lekcji ?
-----------
21. Nalega, by spędzać czas z przyjaciółmi bez uczestnictwa dorosłego.
Odp: A poszedł/poszła byś na randkę zabierając ze sobą rodziców ?
-----------
30. Nadużywa internetu.
Odp: Do siedzienia na satanistycznym forum tibii.pl ...
-----------
Jeżeli pięć lub więcej punktów odnosi się do Twego dziecka, powinnieneś szybko zainterweniować. Kultura gotycka jest niebezpieczna, a Szatan 'rośnie' dzięki niej. Jeżeli któryś z problemów trwa, zapisz swoje dziecko na terapię psychologiczną.
Odp: Jak można być Gothem i nawet o tym nie wiedzieć ?
kilka prawd o ksiezach:
1. Regularnie nosi czarną odzież. - kto raz widzial ksiedza ten wie o co chodzi :)
7. Zadaje się z innymi ludźmi, którzy ubierają się, zachowują i mówią ekscentrycznie. ( kazania, ojciec rydzyk, siostry zakonne, itp)
11. Pije alkohol. ( i to swinia pije sam (!!!) na mszy nie czestujac nikogo... a jak sie pije samemu to sie ma sklonnosci do alkoholizmu raczej...)
19. Spędza bardzo dużo czasu samotnie. ( to sie podobno nazywa modlitwa - jakos nikogo nie widzialem zeby sie modlil tam gdzie jest sporo ludzi ( wylaczajac kosciol ) dajmy na to w sklepie ( jak by sie zaczol modlic to by ludzie juz zadzwonili to szpitala specjalistycznego :) )
20. Żąda czasu sam na sam ze sobą oraz ciszy.(Prawdopodobnie to po to, by Twoje dziecko mogło rozmawiać ze złymi mocami poprzez medytację.) ( patrz punkt poprzedni - dodatkowy dowod na to ze bog jest satanem )
23. Żle zachowuje się w szkole. - na lekcjach "katechezy" pierdzieli o karabinach ze az uszy wiedna...
26. Je żywność gotycką. - przykladowo chleb w ciagu dnia i wino na mszy...
27. Pije krew lub wyraża zainteresowanie w tym kierunku.(Wampiry wierza, że to sposób by dosięgnąć Szatana. Takie zachowanie jest niebezpieczne i trzeba oduczyć tego NATYCHMIAST.) - katolicy wierza, ze podczas tzw "przemienienia" wino zamienia sie w krew, a oplatek w cialo jezusa chytrusa. mamy tu okaz vampiryzmu i kanibalizmu w jednym...
28. Ogląda telewizję kablową lub inne skorumpowane media. (Zapytaj się w lokalnej parafii jakie programy telewizyjne są odpowiednie dla Twego dziecka.) - z tego co wiem "telewizji niepokalanow" nie puszczaja na antenie zbiorczej
33. Wykazuje zainteresowanie seksem. - patrz punkt nastepny
35. Jest homoseksualny lub/i biseksualny. - malo to przykladow ze ksieza sa pedofilami i wykorzystuja maloletnich i to przewaznie chlopcow...
no i w taki sposob mamy tutaj 11 puktow z 37. do "pomyslnego" zdania tego pseudo-egzaminu wystarczy 5 punktow... jaki z tego moral? powinno sie wszystkich ksiezy wyslac do psychologa a raczej do psychiatry, bo ten pierwszy juz raczej nic nie pomoze...
Anaconde
21-02-2005, 22:10
IM EVUL 8o
Strona mi sie nie wyświetliła, ale z postów powiem tak:
Gram w simsy, grałem w raymana i w falout. Słucham nightwisha i Arke Satana. Nie uważam się za sataniste, arka satana to pieśni o winie w muzyce arki noego 8o
Nie jestem satanistą i nei zamierzam nim być :)
pozostaje mi tylko stwierdzić, iż rzeczywiście ktoś sobie żarty robi. Bo
nazwy "Światło Życie", "oaza", "nowa kultura" są mi bardzo dobrze znane i można mi wierzyć na słowo, ktoś kto wypisuje takie głupoty nie ma pojęcia o tych sprawach, np. co oznacza pojęcie "nowej kultury".
@re: Khazad
Ja rozumiem, iż ta lista to zupełny idiotyzm, ale również Ty mogłeś wykazać odrobinę tolerancji (patrz twoja uwaga do punktu 27) i oderwania od stareotypów o xiężach.
@re: Khazad
Ja rozumiem, iż ta lista to zupełny idiotyzm, ale również Ty mogłeś wykazać odrobinę tolerancji (patrz twoja uwaga do punktu 27) i oderwania od stareotypów o xiężach.
primo:
nie wierze w boga
secundo:
ani tymbardziej w ksiezy
tertio:
osobiscie pozwolil bym ksieza na posiadanie normalnych rodzin. nie wiem czy pamietacie, ale jakis czas temu mial wejsc do szkol przedmiot "wychowanie seksualne". mieli go uczyc ludzie ktorzy nie powinni NIC o tym wiedziec ( ksieza (!!!) )
quadro:
wiekszosc ksiezy to sa typowi wyzyskiwacze, a poza tym sa chciwi na kase. proponowal bym rozwiazanie takie jak jest w niemczech. istnieje cos takiego jak zawod ksiadz. ludzie wierzacy placa podatek koscielny, a ksiadz rozlicza sie z kazdego "ojro" ktore zarobi ( oprocz tacy - ale na tace malo osob daje ).
podsumowanie:
mi osobiscie nie przeszkadza ze ktos wierzy w boga. szczerze powiedziawszy wisi mi to rowno.
co do mojej odpowiedzi do punktu 27. takie sa fakty i nic tego nie zmieni... sorry vinetou, ja tej religii nie wymyslalem... poza tym przypomina mi sie haslo:
"stworzcie boga na wlasne podobienstwo,
niechaj bedzie brzydki i parszywy,
wtedy wszyscy w niego uwierza"
katolicy uwarzaja boga jako cos najlepszego, najdoskonalszego, cos co potrafi zrobic rzeczy niemozliwe. tutaj powinienem wtracic cytat einsteina: "czy bog moze wszystko? tak. czy bog moze stworzyc kamien? moze. czy bog moze podniesc kazdy kamien? moze. czy bog wiec moze stworzyc taki wielki kamien ktorego nie bedzie w stanie podniesc?"
Wszystkie gry spod znaku Bioware i Black Isle...
Shit! Heroes of Might & Magic też? ;.; Darujcie, to połowa moich szczenięcych lat XD
Counterstrike też leży... hm... Gdzieś tam figuruje Ultima... więc MMO też są bardzo złe XD
hm... papierowe RPG też są okultystyczne... O... wymienieli nawet Kryształy Czasu XD Żadko kto wie, co to wogule jest :P
"Polski system RPG (polska gra) posiada bardzo ładnie opisany rozdział przedstawiający oręż (kilkanaście ładnych kartek). Możemy się zaopatrzyć od samurajskich gwiazdek po dwuręczne ciężkie bojowe topory, bojowe cepy, kosy, miecze, maczugi, noże. Do wyboru, do koloru. Gra także polega głównie na machaniu mieczem i czarowaniu. "
Cholewcia... kadzidełka i diagnozowanie z moczu też jest złe... niedobrze...
Harry Potter jest zły...
Pokemony też...
Zbyszek Nowak jest zły...
Chińskie ubrania... dziwne... 80% produktów na naszym rynku ma znaczek "made in China" ;]
interia ma powiązania z RMF...
Kościół Świadków Jehowy jest zły...
„Magick”... chyba chodzi o M:tg, ale nie dam głowy ;]
Cała myzyka jakiej słucham jest zła...
Amagasz, manga i anime też? Główna droga mojego życia jest zła XD
AMAGAD! Za to nie przebacze! Jak można zrezić Final Fantasy... wybacze dużo, ale tego już za wiele :evul:
LOL... Troche poodpowiadam...:
Co do Kajulca:
Ten ksiądz to jest troszku nietolerancyjny
Co do strony oazy z Częstochowy:
Rzeczy ktore mnie troszku rozbawily:
Anime i Manga (rasizm*), Diagnozowanie moczu i tęczówki oka (Lol, dializa też?), Harry Potter, www.interia.pl i RMF FM, Leki o. Klimuszki i o. Grzegorza, muzyka antychrześcijańska (skoro metal i rock to czy zespoły religijne typu: Armia, 2Tm2,3, 3siostry etc. też niszczą religię?), Odgrywanie roli diabła (moje koleżanik które na Mikołajki są diabłami popełniają grzech?), Pacyfka, Pokemony (mam grzech bo gralem i utrzymuję kontakt z MoDrZeWiEm i jego stroną**), Walki wschodu (Mój kumpel judoka grzesznikiem?), WOŚP
Co do Gier
Jestem grzesznikiem bo gram w Pokemony, Baldur's Gate, Simsy i Icewind Dale'a
Co do Muzyki:
Jestem zły, bo słucham rocka i metalu (Metallica = zło - AAAA! jestem zły), w tym równiez zespołów religijnych (www.kdm.pl)
P.L - miło mi znać na tymże forum takich katolików
A wkurzyło mnie to, iż najpierw najeżdżają na "Mocną muzykę chrześcijańską" (czy jakos tak), ale w linkach umieszczają strone www.kdm.pl (Klub Dobrej Muzyki)
Podsumowując: czas na pogaduchy z katechetą (spox gość, pozdro dla pana K. Kopiczko)
Wg. zamieszczonych tu tekstów (duża część to bzdury) jestem strasznym grzesznikiem...
*japoniec też człowiek, co nie
** Modrzew to webmaster strony o pokemonach www.pokerulz.net
Tibia jest satanistyczna!!!! Przecież jest w niej Ankh!!! POMOCY!!!! 10 latki - NIE GRAJCIE W RAYMANA!!!! AAAAAA!!!! Mój brat ogląda pokemony AAAAAA!!!!! Ratunku! Nie biorę rodziców na randki i na dyskoteki! JESTEM SATANISTKĄ! Mój avatar jest całkowicie satanistyczny!
Mój avatar jest całkowicie satanistyczny!
No Baa skond go wzielas z www.satan.pl ?? :p wogule w tym avatarze sa wstawki pornograficzne zniszcz go jak najszybciej z daleka od domostwa.
nie grajcie w tibie bo satan wlami zawladnie zobaczcie co sie stalo z rydzykiem gral w tibie a teraz...
ps: polecam film "przystanek woodstock przystanek do piekla"
Shanhaevel
29-03-2005, 11:27
Polecam "Radio Maryja Rock" ;) . Powiedz mi w co grasz, a powiem ci kim jesteś?
Chore.
Nie rozumiem co ma do tego Rayman. W Baldur's Gate grałam w Icewind Dale też...
No rozumiem zabronić strzelanek typu : facet chodzui z piłą motorową i zażyna ludzi...
Nie rozumiem co może być w tym złego. Przecież wszyscy wiedzą że to TYLKO zabawa...
I żeby Elvisa zabronić. On miał nawet fajne pioseki :)
Krzesław
01-04-2005, 17:29
MOCHEROWE BERETY ROX!!! Założe się, że to pisała babcia jakiegoś "satanisty".
O Boże jeśli Sims światowe życie tam jest to co dopiero Sims 2, przecierz tam są elementy seksu!
Ale Battlefield i Cod były a co z Medal of honor, Cs i delta force???
n/c -.-
WIARA LUDZKA NIE ZNA GRANIC
ide rysowac pentagramy pod kościołem :p
A Ironow pomineli. Nie jestem TRU ;(
ROTFL! Nightwish narzędziem szatana! Baldur's Gate wychowuje dzieci na morderców! Lekarza!
Rayman to oczywiście Teksańska Masakra Pięścią Mechaniczną, zbiera się termojądrowe jagody i rozwala bezbronnych przeciwników.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.