Pokaż pełną wersje : Kilka Akcji z Aldory
Nemesis_sF
10-02-2006, 14:31
nieudolna akcjia EM ;p
http://rapidshare.de/files/12854498/Em_vs_Anima_1_day_080206.rec.html
OF
http://rapidshare.de/files/12946164/of.rec.html
PK noobow
http://rapidshare.de/files/12946126/pkrp58.rec.html
PK noobow 2 "sork Eli Stormstrikera"
http://rapidshare.de/files/12945833/pk2.rec.html
zaby zaraz ktos nienapisal ze podejrzane bo koles dzis zalozyl konto .. FILMIKI CZYSTE JAK LZA! .. mnie interesuja tylko te 2 PK wiec oblookam i dam edita ;p
@edit
filmiki nawet ladne ..
Nemesis_sF
10-02-2006, 15:40
moze beda jakies nowe filmiki z war Anima vs EM bo znajomy tam miecie ;]
Vibratorr
10-02-2006, 19:13
Nemtor: i nevah give up
Tak to jest to ^^, te słowa mówią same za siebie, a filmiki niezłe, btw. ja jestem za Animą ;]
19:31 Nemtor: i join war
i juz nikt nie bije masy ... :P
Nemesis_sF
10-02-2006, 20:57
wiadomo ze Eli sie boij Nemtora ;p
Anima Rox
Diamonic
10-02-2006, 22:45
Bez Nemtora Masa by padł... pff, bez niego Masa jest nikim. Zresztą wystarczy poczytać forum, żeby się dowiedzieć, że masą grał ktoś z Olecka podczas wojny z BW czy tam Krishną, nie pamiętam. ;p
-Diam~
Royal Kaszalot
10-02-2006, 23:00
bo nemtor to jest ****a pedal ***any. tak na serio kazdy sie boi a by go roz***ali jak szmate ****a.
Aldruhn of Aldora
10-02-2006, 23:20
Hail Anima!
Wygramy to ;))
Oczekujcie moich filmikow z tej wojny.. bardziej udanych niz te Em lol
nie moge tego ściągnąć....rehost plaxxxxx:o
Hail Anima!
Wygramy to ;))
Chyba chciałeś napisać "bardziej udanych dla EM, ale kręconych przeze mnie (jak padam)" :(
Sorry Aldruhn, ale jesteś żałosny. Wiem, że chcesz zostać legendą Aldory, ale te 1000+ postów na forum tibi.com Ci nie pomoże ;) Lepiej przestań już się ośmieszać i daj sobie spokój ze spamowaniem wszystkich forów :P To już jest nudne...
See you Mr. Legend
(pewnie jakieś dzieci mnie teraz zwyzywają za to co napisalem :P ale szczerze mówiąc nie interesuje mnie to:))
Diamonic
11-02-2006, 02:01
Aldruhn ty pójdziesz na pierwszy ogień po Masie, bo ciebie nikt nie lubi. ;p
bo nemtor to jest ****a pedal ***any. tak na serio kazdy sie boi a by go roz***ali jak szmate ****a.
Jestes smieszny wiesz....niesadze zeby ktos na aldoze dal rade zabic nemtora tylko eli~ ma jakes szanse :) no chyba ze trapna go to wtedy juz bez szans B)
@up
to ty tez jestes smieszny powiedz co eli zrobi ze swojego miecza i explo dla nemtora? -.- chyba nic, bardziej sensowne by bylo ze masa moze zabic nemtora, chociaz nigdy tego nie zrobi
a co do wojny, to wolalbym zeby byl peace =]
Evil Maul
11-02-2006, 08:42
@up
to ty tez jestes smieszny powiedz co eli zrobi ze swojego miecza i explo dla nemtora? -.- chyba nic, bardziej sensowne by bylo ze masa moze zabic nemtora, chociaz nigdy tego nie zrobi
a co do wojny, to wolalbym zeby byl peace =]
To samo można powiedziec o nemtorze . Co zrobi nemtor jak mu zabraknie run a po drugie Eli jest w AXE -.- .
PS.
Scorp ty na tej swojej Guardi nie musisz sie niczego bać cala Tibia to dla ciebie jeden Wielki PZ
Lord Dreathan
11-02-2006, 09:58
Bauahah przestraszyli się NEmtora xDD Em potrzeba więcej Sorców a nie Knightów :D
nemtor nie dolacza sie do wojny tylko ze wzgledu na eli... dla malego wizaka to juz tylko kwestia czasu kiedy wyleci z servera bo jak zecik powiedzial tak zrobi, a EM sie przestraszy i wymieknie i zaraz bedzie pokoj:P jak widzialem jak ta banda noobow wpadla po masaka a jak on podbiegl bali sie go ruszyc, potem jak nemtor bil ich kolesia z gildi to sie bali slowo do niego powiedziec to mnie na smiech cisnie ;) btw ciekaw jestem jak wygladala ta cala akcja z punkltu widzenia wizaka? ma ktos dostep do filmiku w jego wykonaniu? bo ewidetnie nakrecal filmik bo sie przelogowywal i nie nalezy do party
filmy fajne ale co do tego sporu nemtor vs eli to jestem za nemtorem bo raczej eli nie bedzie mu walil az tak poteznych hitow ze stonecuttera i z explo
Nie wiem jak tam się sytuacja przedstawia na Aldorze, ale ten film mnie rozbił... z 20 typa w tym 204 ek stali obok jednego 170~ms i bali się go... przecież praktycznie nic nie musieli robić żeby go trapnąć, a z taką ekipą to padłby na 1 combo z hmm ^.-
lol, Nemtora nie bili bo jakby sie wlaczyl do wojny to dopiero byla by rzez, a Wizak juz sie wyplacil podobno...
padl by na 1 kombo dolaczyl by do masaka i rozwalili by cala gildie :-) juz tak kiedys bylo ze oni we 2 cala gildie rozwalili ;) nemtor na aldorze jest jak legenda i kazdy wie ze kto go dotknie tez bedzie "dotkniety" :P
Diamonic
11-02-2006, 13:38
Nie chcą bić Nemtora, bo nie chcą żeby CO dołączyło do wojny, bo wtedy los wojny byłby przesądzony, na stronę (fu - nie chodzi o fuck you-.-) Animy.
pozdro600
-Diam~
Nemesis_sF
11-02-2006, 13:48
tak jest em niezadrze z nemtorem boja sie go jak ognia ;]
ale anima i tak se da rade wiec tylko oczekiwac nowych filmikow pewnie bedzie co ogladac
Finger..
11-02-2006, 14:07
Nie bil Nemtora bo Eli na Priv Chanelu powiedzial zeby go nie bić...Nie wiem czemu ale tak bylo , ale przyanjmniej mogli zabic wilaggia bo on przecierz tez byl w "trapie" no ale cóż kazdy boi sie nemtora tam i nikt go nie chce ruszyc , ale gdyby em wzielo sie do roboty i all by ****li ta gre to bili by kazdego , lecz dla niektorych ta gra to zycie...Pozdro Sac~;)
Evil Maul
11-02-2006, 16:59
tak jest em niezadrze z nemtorem boja sie go jak ognia ;]
ale anima i tak se da rade wiec tylko oczekiwac nowych filmikow pewnie bedzie co ogladac
Anima da se rade ???? -.^
przed chwila Masa padł......no ale jak to sie mówi wygralismy bitwe a nie wojne
stasio druid
11-02-2006, 17:09
Masakrowiec !! Feb 11 2006, 16:14:32 CET Killed at Level 152 by Maly wizak
and by Benny Bonge
Skonczyło sie tak jak myslałem...
Po co tak kozaczyc i nawet Nemtor mu juz nie pomoze :evul:
Bez Nemtora Masa by padł... pff, bez niego Masa jest nikim. Zresztą wystarczy poczytać forum, żeby się dowiedzieć, że masą grał ktoś z Olecka podczas wojny z BW czy tam Krishną, nie pamiętam. ;p
-Diam~
Tak samo jak Nemtro bez Masy gdyby nie Masa to Aldora nalezy do BR -.-
8o
Royal Kaszalot
11-02-2006, 21:12
Anima da se rade ???? -.^
przed chwila Masa padł......no ale jak to sie mówi wygralismy bitwe a nie wojne
oni wygrali oni noobie a nie ty bo ty to sie tam nie udzielasz nawet
Nemesis_sF
11-02-2006, 21:46
Nie bil Nemtora bo Eli na Priv Chanelu powiedzial zeby go nie bić...Nie wiem czemu ale tak bylo , ale przyanjmniej mogli zabic wilaggia bo on przecierz tez byl w "trapie" no ale cóż kazdy boi sie nemtora tam i nikt go nie chce ruszyc , ale gdyby em wzielo sie do roboty i all by ****li ta gre to bili by kazdego , lecz dla niektorych ta gra to zycie...Pozdro Sac~;)
o lool buhahah gdyby em dotknelo nemtor to byscie tak smigneli z serwera ze hohoh
Arturo_15
12-02-2006, 12:48
Mi najbardziej podobal sie ten 2 film ;p
Keisuk Cichy
12-02-2006, 14:27
Hail Anima!
Wygramy to ;))
Haha dobry zart...fragowale sjak zloto wczoraj;) Ogladnijcie filemk Fingera~, jak Ald~ fraguje zza sciany po dedzie Masy~
:)
-Diam~
Bah.. Jak nie wiesz, o co chodzi, to prosze Cie, nie komentuj..
Dla nie wiedzacacych (Wiec - Ty tez to przeczytaj):
Eli*1~ napisal na forum (okolo 23), ze Anima zbyt przesadza, i bedzie wojna.. Dlatego EM*2, dala im 24h na opuszczenie kazdego membera z gildi, jesli nie to aby "wyjsc" z wojny, beda musieli poplacic, etc.. No ale co z tego? - czekaj czekaj, daj skonczyc.. Jakies 1-2h po napisaniu posta na forum, EM sie zebralo i poszla na Masaka*3, ktory byl na Behe (jak widac na filmiku).. Wiec, tutaj w ch polecieli z EM, bo mieli dac 24h, a nie 1-2h.. Wiec, dlatego Masak zwolal Nemtora, i reszte, widac na filmiku..
Legenda:
*1 - Eli Stormstriker, 204lv+ Ek, Leader of Eternal March
*2 - Eternal March- Jedna z najlepszych gildi na Aldorze- Bierze udzial w wojnie z Anima..
*3 - Masakrowiec - 151lvl+ Ms, Leader of Anima
P.S. Tak szczegolowo pisze, aby wiedzieli Ci, co nie wiedza..
Signed
//Ero..
Wacuś Hydraulik
12-02-2006, 15:21
Aldruhn wez sie nie maraj ****a Panie LEGENDA BUAHAHAHA dobrze Keisuk ;p napisałes. nie no ty masz najlepsze pvp i wogule nic nie mwuie na 2 raz to moze z dp bij ?? :D a potem sie bedzie jaral no ja juz bym zabil no ale mnie nie dopuscili.Też po co sie nemtor wtraca jest wojna anima-em a nie +CO. Po 2 wygracie ale nie wiem w kiszki do 1000 a nie z nami, i wez sie tak nie jaraj lepiej, nara a i czkeajcie ale na nasze nowe filmy jak Aldruhn pada !!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Hail Eternal March !!!
Wacuś Hydraulik
12-02-2006, 15:25
Dla nie wiedzacacych (Wiec - Ty tez to przeczytaj):
Eli*1~ napisal na forum (okolo 23), ze Anima zbyt przesadza, i bedzie wojna.. Dlatego EM*2, dala im 24h na opuszczenie kazdego membera z gildi, jesli nie to aby "wyjsc" z wojny, beda musieli poplacic, etc.. No ale co z tego? - czekaj czekaj, daj skonczyc.. Jakies 1-2h po napisaniu posta na forum, EM sie zebralo i poszla na Masaka*3, ktory byl na Behe (jak widac na filmiku).. Wiec, tutaj w ch polecieli z EM, bo mieli dac 24h, a nie 1-2h.. Wiec, dlatego Masak zwolal Nemtora, i reszte, widac na filmiku..
Legenda:
*1 - Eli Stormstriker, 204lv+ Ek, Leader of Eternal March
*2 - Eternal March- Jedna z najlepszych gildi na Aldorze- Bierze udzial w wojnie z Anima..
*3 - Masakrowiec - 151lvl+ Ms, Leader of Anima
P.S. Tak szczegolowo pisze, aby wiedzieli Ci, co nie wiedza..
Signed
//Ero..
Teee cos ci sie pomieszalo na forum tibia.com było napisane ZE MAJA 24 H NA OPUSZCZNIE GILDI A NIE BYŁO NAPISANE ZE NIE BEDA ICH W TYM CZASIE LAĆ !!!!!!!!!!!!!!
sorry za 2 odp
pavo mag
12-02-2006, 20:00
wszystko fajnie ale jaa niewiem jak sie sciaga z tej strony te filmy
Tak samo jak Nemtro bez Masy gdyby nie Masa to Aldora nalezy do BR -.-
8o
Gdybys mial troche pojecia co sie dzieje na tym serwerze tyo bys tak niegadal, wiec niemow jakis glupot o ktorych niemasz pojecia.
Kiedys Masak sam rozwalil cala gildie, bo nemtor byl niedysponowany, wiec niemowcie ze bez nemtora masak jest niczym bo niejednemu skopal du*e i niejednemu ja skopie. A co do tego ze wszyscy boja sie nemtora to ich obawy as uzasadnione , bo niewszyscy wiedza co potrafi zrobic 1 nemtor i co np zrobil na danubi ale to juz inna bajka, a Wizaka powinni ubic za to sharowanie .... wkoncu tyle osob nim gralo ze szok .
@Erolik
Mylisz sie, poniewaz Eli dal membersom Animy 24 godziny na wyjscie z gildi za free, a nie 24h do startu wojny. Przeczytaj jego post uwazniej;p
Diamonic
12-02-2006, 22:30
Ośmieszasz się szkoda, że sam tego nie widzisz.
Gdybys mial troche pojecia co sie dzieje na tym serwerze tyo bys tak niegadal, wiec niemow jakis glupot o ktorych niemasz pojecia.
Kiedys Masak sam rozwalil cala gildie, bo nemtor byl niedysponowany, wiec niemowcie ze bez nemtora masak jest niczym bo niejednemu skopal du*e i niejednemu ja skopie. A co do tego ze wszyscy boja sie nemtora to ich obawy as uzasadnione , bo niewszyscy wiedza co potrafi zrobic 1 nemtor i co np zrobil na danubi ale to juz inna bajka, a Wizaka powinni ubic za to sharowanie .... wkoncu tyle osob nim gralo ze szok .
Jakbys nie zauwazyl to napisalem ze gdyby nie masa to aldora nalezala by do BR
ŻAL69
Nemesis_sF
14-02-2006, 19:23
Masa Bez Nemtora tez wiele potrafi przyklad wczorajszej walki ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.