PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka Akcji z Aldory

Nemesis_sF
10-02-2006, 14:31
nieudolna akcjia EM ;p
http://rapidshare.de/files/12854498/Em_vs_Anima_1_day_080206.rec.html

OF
http://rapidshare.de/files/12946164/of.rec.html

PK noobow
http://rapidshare.de/files/12946126/pkrp58.rec.html

PK noobow 2 "sork Eli Stormstrikera"
http://rapidshare.de/files/12945833/pk2.rec.html

Sent
10-02-2006, 14:34
zaby zaraz ktos nienapisal ze podejrzane bo koles dzis zalozyl konto .. FILMIKI CZYSTE JAK LZA! .. mnie interesuja tylko te 2 PK wiec oblookam i dam edita ;p

@edit
filmiki nawet ladne ..

Nemesis_sF
10-02-2006, 15:40
moze beda jakies nowe filmiki z war Anima vs EM bo znajomy tam miecie ;]

Vibratorr
10-02-2006, 19:13
Nemtor: i nevah give up

Tak to jest to ^^, te słowa mówią same za siebie, a filmiki niezłe, btw. ja jestem za Animą ;]

Modus
10-02-2006, 19:42
19:31 Nemtor: i join war

i juz nikt nie bije masy ... :P

Nemesis_sF
10-02-2006, 20:57
wiadomo ze Eli sie boij Nemtora ;p
Anima Rox

Diamonic
10-02-2006, 22:45
Bez Nemtora Masa by padł... pff, bez niego Masa jest nikim. Zresztą wystarczy poczytać forum, żeby się dowiedzieć, że masą grał ktoś z Olecka podczas wojny z BW czy tam Krishną, nie pamiętam. ;p

-Diam~

scorp
10-02-2006, 22:52
Nemtor rox blz XD

Royal Kaszalot
10-02-2006, 23:00
bo nemtor to jest ****a pedal ***any. tak na serio kazdy sie boi a by go roz***ali jak szmate ****a.

Aldruhn of Aldora
10-02-2006, 23:20
Hail Anima!
Wygramy to ;))
Oczekujcie moich filmikow z tej wojny.. bardziej udanych niz te Em lol

Latek
10-02-2006, 23:42
nie moge tego ściągnąć....rehost plaxxxxx:o

roXen
10-02-2006, 23:46
Hail Anima!
Wygramy to ;))

Chyba chciałeś napisać "bardziej udanych dla EM, ale kręconych przeze mnie (jak padam)" :(
Sorry Aldruhn, ale jesteś żałosny. Wiem, że chcesz zostać legendą Aldory, ale te 1000+ postów na forum tibi.com Ci nie pomoże ;) Lepiej przestań już się ośmieszać i daj sobie spokój ze spamowaniem wszystkich forów :P To już jest nudne...
See you Mr. Legend
(pewnie jakieś dzieci mnie teraz zwyzywają za to co napisalem :P ale szczerze mówiąc nie interesuje mnie to:))

Diamonic
11-02-2006, 02:01
Aldruhn ty pójdziesz na pierwszy ogień po Masie, bo ciebie nikt nie lubi. ;p

Platek
11-02-2006, 02:50
bo nemtor to jest ****a pedal ***any. tak na serio kazdy sie boi a by go roz***ali jak szmate ****a.

Jestes smieszny wiesz....niesadze zeby ktos na aldoze dal rade zabic nemtora tylko eli~ ma jakes szanse :) no chyba ze trapna go to wtedy juz bez szans B)

scorp
11-02-2006, 07:32
@up
to ty tez jestes smieszny powiedz co eli zrobi ze swojego miecza i explo dla nemtora? -.- chyba nic, bardziej sensowne by bylo ze masa moze zabic nemtora, chociaz nigdy tego nie zrobi
a co do wojny, to wolalbym zeby byl peace =]

Evil Maul
11-02-2006, 08:42
@up
to ty tez jestes smieszny powiedz co eli zrobi ze swojego miecza i explo dla nemtora? -.- chyba nic, bardziej sensowne by bylo ze masa moze zabic nemtora, chociaz nigdy tego nie zrobi
a co do wojny, to wolalbym zeby byl peace =]

To samo można powiedziec o nemtorze . Co zrobi nemtor jak mu zabraknie run a po drugie Eli jest w AXE -.- .

PS.
Scorp ty na tej swojej Guardi nie musisz sie niczego bać cala Tibia to dla ciebie jeden Wielki PZ

Lord Dreathan
11-02-2006, 09:58
Bauahah przestraszyli się NEmtora xDD Em potrzeba więcej Sorców a nie Knightów :D

Elmin
11-02-2006, 10:54
nemtor nie dolacza sie do wojny tylko ze wzgledu na eli... dla malego wizaka to juz tylko kwestia czasu kiedy wyleci z servera bo jak zecik powiedzial tak zrobi, a EM sie przestraszy i wymieknie i zaraz bedzie pokoj:P jak widzialem jak ta banda noobow wpadla po masaka a jak on podbiegl bali sie go ruszyc, potem jak nemtor bil ich kolesia z gildi to sie bali slowo do niego powiedziec to mnie na smiech cisnie ;) btw ciekaw jestem jak wygladala ta cala akcja z punkltu widzenia wizaka? ma ktos dostep do filmiku w jego wykonaniu? bo ewidetnie nakrecal filmik bo sie przelogowywal i nie nalezy do party

Kuligos
11-02-2006, 11:09
filmy fajne ale co do tego sporu nemtor vs eli to jestem za nemtorem bo raczej eli nie bedzie mu walil az tak poteznych hitow ze stonecuttera i z explo

Vanzi
11-02-2006, 11:22
Nie wiem jak tam się sytuacja przedstawia na Aldorze, ale ten film mnie rozbił... z 20 typa w tym 204 ek stali obok jednego 170~ms i bali się go... przecież praktycznie nic nie musieli robić żeby go trapnąć, a z taką ekipą to padłby na 1 combo z hmm ^.-

Foma
11-02-2006, 11:55
lol, Nemtora nie bili bo jakby sie wlaczyl do wojny to dopiero byla by rzez, a Wizak juz sie wyplacil podobno...

Elmin
11-02-2006, 12:20
padl by na 1 kombo dolaczyl by do masaka i rozwalili by cala gildie :-) juz tak kiedys bylo ze oni we 2 cala gildie rozwalili ;) nemtor na aldorze jest jak legenda i kazdy wie ze kto go dotknie tez bedzie "dotkniety" :P

Diamonic
11-02-2006, 13:38
Nie chcą bić Nemtora, bo nie chcą żeby CO dołączyło do wojny, bo wtedy los wojny byłby przesądzony, na stronę (fu - nie chodzi o fuck you-.-) Animy.

pozdro600
-Diam~

Nemesis_sF
11-02-2006, 13:48
tak jest em niezadrze z nemtorem boja sie go jak ognia ;]
ale anima i tak se da rade wiec tylko oczekiwac nowych filmikow pewnie bedzie co ogladac

Finger..
11-02-2006, 14:07
Nie bil Nemtora bo Eli na Priv Chanelu powiedzial zeby go nie bić...Nie wiem czemu ale tak bylo , ale przyanjmniej mogli zabic wilaggia bo on przecierz tez byl w "trapie" no ale cóż kazdy boi sie nemtora tam i nikt go nie chce ruszyc , ale gdyby em wzielo sie do roboty i all by ****li ta gre to bili by kazdego , lecz dla niektorych ta gra to zycie...Pozdro Sac~;)

Evil Maul
11-02-2006, 16:59
tak jest em niezadrze z nemtorem boja sie go jak ognia ;]
ale anima i tak se da rade wiec tylko oczekiwac nowych filmikow pewnie bedzie co ogladac

Anima da se rade ???? -.^

przed chwila Masa padł......no ale jak to sie mówi wygralismy bitwe a nie wojne

stasio druid
11-02-2006, 17:09
Masakrowiec !! Feb 11 2006, 16:14:32 CET Killed at Level 152 by Maly wizak
and by Benny Bonge
Skonczyło sie tak jak myslałem...
Po co tak kozaczyc i nawet Nemtor mu juz nie pomoze :evul:

Amnesis
11-02-2006, 21:10
Bez Nemtora Masa by padł... pff, bez niego Masa jest nikim. Zresztą wystarczy poczytać forum, żeby się dowiedzieć, że masą grał ktoś z Olecka podczas wojny z BW czy tam Krishną, nie pamiętam. ;p

-Diam~
Tak samo jak Nemtro bez Masy gdyby nie Masa to Aldora nalezy do BR -.-
8o

Royal Kaszalot
11-02-2006, 21:12
Anima da se rade ???? -.^

przed chwila Masa padł......no ale jak to sie mówi wygralismy bitwe a nie wojne

oni wygrali oni noobie a nie ty bo ty to sie tam nie udzielasz nawet

Nemesis_sF
11-02-2006, 21:46
Nie bil Nemtora bo Eli na Priv Chanelu powiedzial zeby go nie bić...Nie wiem czemu ale tak bylo , ale przyanjmniej mogli zabic wilaggia bo on przecierz tez byl w "trapie" no ale cóż kazdy boi sie nemtora tam i nikt go nie chce ruszyc , ale gdyby em wzielo sie do roboty i all by ****li ta gre to bili by kazdego , lecz dla niektorych ta gra to zycie...Pozdro Sac~;)

o lool buhahah gdyby em dotknelo nemtor to byscie tak smigneli z serwera ze hohoh

Arturo_15
12-02-2006, 12:48
Mi najbardziej podobal sie ten 2 film ;p

Keisuk Cichy
12-02-2006, 14:27
Hail Anima!
Wygramy to ;))

Haha dobry zart...fragowale sjak zloto wczoraj;) Ogladnijcie filemk Fingera~, jak Ald~ fraguje zza sciany po dedzie Masy~
:)

Erolik
12-02-2006, 15:19

-Diam~

Bah.. Jak nie wiesz, o co chodzi, to prosze Cie, nie komentuj..
Dla nie wiedzacacych (Wiec - Ty tez to przeczytaj):
Eli*1~ napisal na forum (okolo 23), ze Anima zbyt przesadza, i bedzie wojna.. Dlatego EM*2, dala im 24h na opuszczenie kazdego membera z gildi, jesli nie to aby "wyjsc" z wojny, beda musieli poplacic, etc.. No ale co z tego? - czekaj czekaj, daj skonczyc.. Jakies 1-2h po napisaniu posta na forum, EM sie zebralo i poszla na Masaka*3, ktory byl na Behe (jak widac na filmiku).. Wiec, tutaj w ch polecieli z EM, bo mieli dac 24h, a nie 1-2h.. Wiec, dlatego Masak zwolal Nemtora, i reszte, widac na filmiku..

Legenda:
*1 - Eli Stormstriker, 204lv+ Ek, Leader of Eternal March
*2 - Eternal March- Jedna z najlepszych gildi na Aldorze- Bierze udzial w wojnie z Anima..
*3 - Masakrowiec - 151lvl+ Ms, Leader of Anima

P.S. Tak szczegolowo pisze, aby wiedzieli Ci, co nie wiedza..

Signed
//Ero..

Wacuś Hydraulik
12-02-2006, 15:21
Aldruhn wez sie nie maraj ****a Panie LEGENDA BUAHAHAHA dobrze Keisuk ;p napisałes. nie no ty masz najlepsze pvp i wogule nic nie mwuie na 2 raz to moze z dp bij ?? :D a potem sie bedzie jaral no ja juz bym zabil no ale mnie nie dopuscili.Też po co sie nemtor wtraca jest wojna anima-em a nie +CO. Po 2 wygracie ale nie wiem w kiszki do 1000 a nie z nami, i wez sie tak nie jaraj lepiej, nara a i czkeajcie ale na nasze nowe filmy jak Aldruhn pada !!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Hail Eternal March !!!

Wacuś Hydraulik
12-02-2006, 15:25
Dla nie wiedzacacych (Wiec - Ty tez to przeczytaj):
Eli*1~ napisal na forum (okolo 23), ze Anima zbyt przesadza, i bedzie wojna.. Dlatego EM*2, dala im 24h na opuszczenie kazdego membera z gildi, jesli nie to aby "wyjsc" z wojny, beda musieli poplacic, etc.. No ale co z tego? - czekaj czekaj, daj skonczyc.. Jakies 1-2h po napisaniu posta na forum, EM sie zebralo i poszla na Masaka*3, ktory byl na Behe (jak widac na filmiku).. Wiec, tutaj w ch polecieli z EM, bo mieli dac 24h, a nie 1-2h.. Wiec, dlatego Masak zwolal Nemtora, i reszte, widac na filmiku..

Legenda:
*1 - Eli Stormstriker, 204lv+ Ek, Leader of Eternal March
*2 - Eternal March- Jedna z najlepszych gildi na Aldorze- Bierze udzial w wojnie z Anima..
*3 - Masakrowiec - 151lvl+ Ms, Leader of Anima

P.S. Tak szczegolowo pisze, aby wiedzieli Ci, co nie wiedza..

Signed
//Ero..

Teee cos ci sie pomieszalo na forum tibia.com było napisane ZE MAJA 24 H NA OPUSZCZNIE GILDI A NIE BYŁO NAPISANE ZE NIE BEDA ICH W TYM CZASIE LAĆ !!!!!!!!!!!!!!

sorry za 2 odp

pavo mag
12-02-2006, 20:00
wszystko fajnie ale jaa niewiem jak sie sciaga z tej strony te filmy

Makolo
12-02-2006, 20:23
Tak samo jak Nemtro bez Masy gdyby nie Masa to Aldora nalezy do BR -.-
8o

Gdybys mial troche pojecia co sie dzieje na tym serwerze tyo bys tak niegadal, wiec niemow jakis glupot o ktorych niemasz pojecia.

Kiedys Masak sam rozwalil cala gildie, bo nemtor byl niedysponowany, wiec niemowcie ze bez nemtora masak jest niczym bo niejednemu skopal du*e i niejednemu ja skopie. A co do tego ze wszyscy boja sie nemtora to ich obawy as uzasadnione , bo niewszyscy wiedza co potrafi zrobic 1 nemtor i co np zrobil na danubi ale to juz inna bajka, a Wizaka powinni ubic za to sharowanie .... wkoncu tyle osob nim gralo ze szok .

Piero
12-02-2006, 22:06
@Erolik
Mylisz sie, poniewaz Eli dal membersom Animy 24 godziny na wyjscie z gildi za free, a nie 24h do startu wojny. Przeczytaj jego post uwazniej;p

Diamonic
12-02-2006, 22:30

Ośmieszasz się szkoda, że sam tego nie widzisz.

Amnesis
14-02-2006, 19:15
Gdybys mial troche pojecia co sie dzieje na tym serwerze tyo bys tak niegadal, wiec niemow jakis glupot o ktorych niemasz pojecia.

Kiedys Masak sam rozwalil cala gildie, bo nemtor byl niedysponowany, wiec niemowcie ze bez nemtora masak jest niczym bo niejednemu skopal du*e i niejednemu ja skopie. A co do tego ze wszyscy boja sie nemtora to ich obawy as uzasadnione , bo niewszyscy wiedza co potrafi zrobic 1 nemtor i co np zrobil na danubi ale to juz inna bajka, a Wizaka powinni ubic za to sharowanie .... wkoncu tyle osob nim gralo ze szok .

Jakbys nie zauwazyl to napisalem ze gdyby nie masa to aldora nalezala by do BR
ŻAL69

Nemesis_sF
14-02-2006, 19:23
Masa Bez Nemtora tez wiele potrafi przyklad wczorajszej walki ;]