Pokaż pełną wersje : Beasts v1.3 [update 26.03.2006]
Dzis o godzinie 16 jest planowany start Beasts v1.0.
Dizekuje wszystkim którzy uczestniczyli w wersji beta, bez nich wersja final bylaby o wiele pozniej ;-)
Zarys gry: tuz po rejestracji otrzymujemy tajemnicze jajko, gdy poswiecimy odpowiednio duza ilosc czasu wykluwa sie zniego male stworzenie, mozemy go trenowac w roznych dziedzinach, mierzyc sie z potworkami czy tez stworkami innych graczy, badz po prostu zwiedzac rozne ciekawe miejsca. Zadaniem jest jak najwieksze rozwiniecie stwojego potworka, aby wkoncu zyskal szcunek i miano prawdziwej bestii.
Cechy:
> naliczanie energi w realtime
> unikatowe grafiki
> statystyki w wielu kategoriach
> wiele mozliwych bestii do wychowania
> mozliwosc zamieszczenia swojej bestii na stronie badz forum
Wymagania:
> Mozilla Firefox (w przyszlosci rowniez MSIE)
> Odblokowana Java
> Udostepnione Cookies
> Wyobraznia
Nie czekaj, przylacz sie do naszego swiata.. swiata bestii!
Forum: http://www.mojeforum.net/beasts/index.php
Gra: http://beasts.pl
Nie działa, a szkoda...
404 Not Found
The request /beasts/index.php was not found on this server.
@Badzo
Trafileś akurat na restart serwera. Racon wykrył buga, który podnosił statystyki. Już można grać.
atrureks
10-02-2006, 23:52
moglo by troche szybciej sie to wyklowac :P
Fire Brus
11-02-2006, 00:29
Taaa.... jajko "troszke" długo sie wykluwa:/ No ale trudno:) Ogolnie gra zapowiada sie bardzo fajnie:) Najważniejsze to żeby gra cały czas sie rozwijała.
Thomisson
11-02-2006, 08:40
Zna ktoś może jakis poradnik do gry?? o jestem na mapie i za cholerę nie mgoę nic zrobić ;(
Hegemmon
11-02-2006, 09:51
hehe moja gadzina już się wykluła (pikna hydra)
UP:
moze nie masz punktow energii? poszukaj na forum gry
edit:
besn, w walce i podrozy w linkach brakuje alt="info" wiec nie wiadomo do czego sa ;)
Vamerian
11-02-2006, 09:57
Moja hydra się wykluwa ;-)) A niby czemu tylko w Fire Foxie? W operze działa jak ta lala ;) No i moje ulubione imię nie było zajęte ^^
I czy ta konsolka ma byc taka mala?(ok. 5x3cm)???
Nietoperz sie smieje bo ma jeszcze 32 hp! <--- besn, ty to masz poczucie humoru . . .
A moja hydra nadal siedzi i zawija sreberka...Niedlugo bedzie pikna hydra ktora zje was wszystkich :D.
@Besn : A to dlatego cie nie bylo na forum od tak dawien dawna :D.Niezla robótka :D
@Edit : 1 wzrostu...ludzie jak to dlugo sie wykluwa...
@Hege
altow nie ma, bo nie sa widoczne na ff, sa za to opisy ramek, wystarczy najechac na obrazek ;-)
http://images3.fotosik.pl/21/3vf3v1q9sjaikjojm.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3vf3v1q9sjaikjoj.html)
@Vamerian
Testowalem tylko na MSIE i FF, ale coraz czesciej slysze, ze opera tez daje rade ;-)
@pavelek
Tak, to jej urok.
Spoko gra :P stworek już się wykluł. Ale mam dziwne wrażenie że jak trace hp przy walce to życie w ogóle nie idzie do przodu (czyt. rośnie) chociaż jem te serki lub jabłka. Mógłby ktoś powiedzieć co ile sek rośnie ile hp? Jak tak to big thx. Już 14 gp mam :) Nick Norbiss
A moje się wykluwa...ciekawe ile tam posiedzi mój Shadee ;)
MuD Killer ^^
11-02-2006, 19:21
Mam Pytanko Ile trzeba czekac na wyklucie sie bestii?
@upx6 : 5 godzin
@up x5 : 5 godzin
@up x4 : 5 godzin
@up X3 : 5 godzin
@up x2 : 5 godzin
@up : 5 godzin
@Hydra niedlugo sie urodzi :D.
Glacial Hero
11-02-2006, 20:08
A moja hydra już się wykluła i jest gotowa do walki !
http://www.olsztyn.mm.pl/~thorrief/besn/bimg/h1.png
kierki11
11-02-2006, 20:22
edit:
ktos mnie w postach uprzedzil...
Fajna gra.Mysle, ze oczaruje nie jedna osobe.
POZDRO!
Ten koleś co się pytał za ile się wykluje to chyba zjadł nowe choca minis podwójnie czekoladowy smak;d Albo i popiątnie ...
A mój Shadee nadal siedzi w jajeczku;(
Gra się bardzo fajnie... ale niestety nie mam czasu, żeby ciągle być online :(
Radek 666
12-02-2006, 00:33
Zarejestrowałem się... Wcześniej nie miałem czasu :P. Prawie wszyscy wybierają hydre - ja dla odmiany wziąłem golema.
Rocky, do nogi! :P
juz jest 1.0.5 bo nowy potworek jest - banshee.Tak pisalo w newsie :D
Jest. Bansee to jest potworek magiczny, więc u niego trzeba trenować mądrość... Ja z ciekawości zrobiłem nową postać i tak oto wygląda jajo:
http://img99.imageshack.us/img99/4428/egg6je.png
kierki11
12-02-2006, 10:22
W co najlepiej trenowac hydre??
macie juz jakies techniki na dobrego pupila??
POZDRO!
Mi się nie wykluł przez całą noc -.- A założyłem go wczoraj około 15;/
@UP
Musisz byc caly czas przy kompie, co pewien czas jezeli nie klikasz w nic ( staty widok lub cos innego) to wyskakuje kod...ktory musisz wpisac...aby dalej ci nabijalo przyrost.
Gracz Tibii
12-02-2006, 21:14
Mi sie moja hydra już wykluła. Troche dziwnie wygląda, ale gra super.
@ketsok: Co za problem ściągnąć inną przeglądarke.
jedna rada..jelsi robisz gre w przegladarce, to starsj sie zeby ta gra dobrze dzialala we wszystkich przegladarkach,a bez obrazy ale w IE wyglada shitowato, a zaswiadczam ze duzo ludzi uzywa IE
fiu fiu, widze wiele rzeczy nowych dodanych. Tak trzymaj besn :)
@ketsok
Masz sporo racji, duzo osob uzywa IE, lecz jak juz powiedzialem wczesniej, nie gra wyglada "shitowo" jak to okresliles, tylko przegladarka jest shitowa, tak wiec wniosek wysuwa sie sam, nie bede pogarszal gry.
Hegemmon
13-02-2006, 16:39
@Hege
altow nie ma, bo nie sa widoczne na ff, sa za to opisy ramek, wystarczy najechac na obrazek ;-)
<ciacho>
@Vamerian
Testowalem tylko na MSIE i FF, ale coraz czesciej slysze, ze opera tez daje rade ;-)
@pavelek
Tak, to jej urok.
heh, nie rob ze mnie idioty ok? :P
u mnie sie wtedy nie pokazywala ta "wioska" ale teraz juz tak. i nie mysl sobie ze napisalem to sobie bo nie pokazalo mi sie raz. sprawdzalem kilka razy (wchodzilem w akcja) i nie bylo. nie wiem czym to bylo spowodowane, moze tym ze moj internet czasami strasznie kaszani ni stad z zowąd łapie dziwne lagi. moze jakos sie wtedy zle zalogowalem albo co...
co do podrozy w gory, to ile trzeba miec energii? :P
btw. nie daloby radyu w gierce wrzucic <title></title>?? ladniej by to wygladalo. ponadto w title na stronie logowania wciaz jest v1.0 :P
drobna sugestja- nie uzywaj czerwonej czcionki bo jak sie na takim tle ja czyta, to tak jakby ktos mi oczy wypalal.
P.S.- udalo mi sie wyczarowac jablko! chyba po 50 probie dopiero ;)
heh, nie rob ze mnie idioty ok? :P
u mnie sie wtedy nie pokazywala ta "wioska" ale teraz juz tak. i nie mysl sobie ze napisalem to sobie bo nie pokazalo mi sie raz. sprawdzalem kilka razy (wchodzilem w akcja) i nie bylo. nie wiem czym to bylo spowodowane, moze tym ze moj internet czasami strasznie kaszani ni stad z zowąd łapie dziwne lagi. moze jakos sie wtedy zle zalogowalem albo co...
co do podrozy w gory, to ile trzeba miec energii? :P
btw. nie daloby radyu w gierce wrzucic <title></title>?? ladniej by to wygladalo. ponadto w title na stronie logowania wciaz jest v1.0 :P
drobna sugestja- nie uzywaj czerwonej czcionki bo jak sie na takim tle ja czyta, to tak jakby ktos mi oczy wypalal.
P.S.- udalo mi sie wyczarowac jablko! chyba po 50 probie dopiero ;)
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Cytujesz zdjecie! Na stos, na stos!
haha, wykluł sie.. NArazie trenuje, ale od czasu do czasu ownuje szczury =
No.. Gra /2oX - jeszcze jakies 1,5 h i bede miec.. małą Hydre ! : D
@Hege
Przyznaje sie, dodalem je po twoim poscie xD
Co do podrozy w gory, to trzeba bedzie miec 3 forme ;-) a title w grze jest tlyko nie wiadomo czemu wpierw pokazuje adresik jak jest male okienko. Jezeli chodzi o v1.0 to nie zmienialem bo po co dopissywac te 5, zmienie jak bedzie 1.1 i pamietaj, ze tworzenie pozywienia to czar, a z tego co pamietam sredni z ciebie czarodziej ;d
Hegemmon
14-02-2006, 00:23
jak smiesz?! zniewaga! to oburzajace!
juz drugi raz wyczarowalem jablko :P
a co do altow- ty lotrze :P no a w walce jak nie bylo, tak nie ma :P
Badzo:
w pewnym dziale naogladalem sie tyle cytatow ze zdjeciami, gdzie jest to dozwolone, ze sie zapomnialem z pospiechu.
a ja sie obijam z tym pikachu -.x.. mala cholera nie chce spolpracowac hasasas
Moja Hydra daje radę. Gra jest wyśmienita.
Gra jest świetna. Besn wykonał kawał dobrej roboty.
Troszke informacji o postaci:
ID: 8 (:D)
Bestia: Monstrum
Gatunek: Hydra
Sila: 17.160
Szybkosc: 24.070
Madrosc: 15.164
Wielkosc: 2 (20%)
Stan na godzine 17:02; środa 15 luty.
Oczywiście to się szybko zmienia....
Gra jest bardzo dobra. Prosta i latwa w obsludze a taka wciagajaca.
Besn juz wie ze stworzyl cos dobrego ;)
Moja piekna hydra juz niedlugo skopie pare tylkow na zamku ;)
Wszystko ładnie pięknie to wygląda teraz czekam aż wykluje się bestia.
darkdodzie
17-02-2006, 20:47
A u mnie nie działa;/
"Polaczenie wygaslo."
Poprostu Extra Gra ! Hydra dopiero sie rodzi :) Nazywa sie Madafak :) Poprostu super! Polecam...
A zgadnijcie kto robił hydrę ^^
Co za skormnośc...
U mnie to jajo jakoś tak wygląda:
http://img424.imageshack.us/img424/3739/jaja5wa.png
I jak to się będzie długo wykluwało?
@up
5 godzin od rozpoczęcia gry.
@darkdodzie
Niemożesz zostawiać tego włączonego, i nie wpisywać tego kodu. Jeżeli nie wpiszesz kodu w przeciągu (chyba) 10 minut, to połączenie wygasnie.
No właśnie.. co jest z grą?
Jakiś przejściowy błąd ? zmiana servera czy to tylko u mnie ??
404 Not Found
The request /beasts/index.php was not found on this server.
Jakies 10 minut temu wprowadzilem nowa wersje. Tym razem numerek 1.20a.
Zapraszam wszystkich do testow i zycze milej zabawy.
Oto lista zmian:
> Nowa bestia do wyboru: Manticore, czyli ognisty lew.
> Wprowadzenie wielu nowych przedmiotów, w tym również jedzenia.
> Loot z potworów jest teraz wiele bogatszy, a dokładniej o części ich ciała, np. ogon szczura, czy skóra węża.
> Brak zakładki Akcja.
> Nowy system poruszania się po grze.
> Calkowicie zmieniony system walki, teraz masz wladze nad kazdym ruchem, decydujesz czy walczyc wrecz, uleczyc sie, uzyc czarow czy tez uciec z pola walki!
> Grota, czyli tam gdzie znajduje się twoja bestia, można w niej trenować, odpoczywać, czarować bądź tez wyjść na zewnątrz.
> Jeżeli chcesz cos upolować musisz udać się np. do lasy czy gór i tam poszukać potworków, zwiedzanie tych miejsc kosztuje trochę energii.
> Energia potrzebna do walki z danym potworkiem jest proporcjonalna do ciężkości jego zabicia.
> Głód znacząco wpływa na szybkość przyrostu energii i pozostałych czynników.
> Od tego, jaka rasa grasz, zależy szybkość przyrostu poszczególnych atrybutów.
> Aby kupić odpowiednie czary, musisz spełniać wymagania, tzn. posiadać np. 15 mądrości, aby kupić czar tworzenia jedzenia.
> Zostały zmienione proporcje potrzebnej ilości punktów magicznych na niektóre czary.
> Dodane zostało dużo czarów, głownie są to czary specjalistyczne, których mogą używać tylko wybrane rasy (np. tylko hydra może używać wodnego pocisku).
> System antyafk został polepszony, czas w którym się pojawia został wydłużony, lecz jest tez bardziej losowy.
> Zmienione grafiki niektórych przedmiotów, np. ikony czarów czy złoto.
> Skrzynka wyzbyta została z błędów z poprzedniej wersji.
> Tzw. "View", wystarczy podać imię, bądź id, aby zobaczyć wszelkie statystyki danej bestii (w dziale Top100).
> Zmieniony system Top Wiek, gra pokazuje jedynie osoby, które zalogowane były w ostatnim tygodniu.
> Do grona gry dołączył Limenu, został on głównym grafikiem gry oraz moderatorem, a także Bryndii.
> Gra posiada od jakiegoś czasu nowa domenę, o której zapomniałem napisać, jest to: www.beasts.pl.
> Od tej pory każda bestia w stadium 3 i wyżej może uczestniczyć w cotygodniowych turniejach organizowanych w zamku. Zapisy odbywają się w każdą sobotę, zaś sam turniej w niedziele (niewymagana jest obecność, w dziale opcje ustawiamy w jakich przypadkach i czy w ogóle używać czarów podczas walki), nie trzeba również się uleczać, brane są pod uwagę jedynie maksymalne wartości pkt. życia i pkt. magicznych. Koszt przystąpienia jest zależny od wielkości bestii.
> W produkcji jest Poradnik, w którym znajdziecie WSZYSTKO dotyczące techniki gry oraz samych bestii, jego alpha jest: tutaj.
> Dodana została również opcja 'Przypomnij hasło'.
> Nowe potworki zostały dodane do gry, aby je znaleźć musicie przeszukać wiele zakątków.
> Od czasu do czasu, będą przeprowadzane różne ciekawe wydarzenia, takie jak przyjazd dziwnych NPC do wioski, czy turniej ras w zamku.
> Dodanych jest kilka questów, lecz aby je w ogóle zacząć trzeba spełnić kilka warunków tak, więc nie pytajcie jak zdobyć jakiś quest, musicie dojść do tego sami i mieć trochę szczęścia :P.
Hegemmon
04-03-2006, 21:10
rotfl, Besn, własnie miałem to napisać i przypomnieć, że istnieje coś takiego jak forum bests :P
btw:
Bestia: Hegemmon
Sila: 25.264
Szybkosc: 74.431
Madrosc: 22.536
Wielkosc: 3 (91%)
O co w tym chodzi :P:P:P:P?????
edit@
kiedy ta larva czy jaja zrobią się wiekrze musze czekać czy coś zrobić bo nie wiem
Eugeniusz Siekiera
04-03-2006, 21:55
A super mega inteligent EuG. Chcial nazwac bestyjke never mind ale sie zapędzil i ma never mi:D
Bestia: Orleawoo
Gatunek: Banshee
Sila: 10.715
Szybkosc: 10.453
Madrosc: 10.093
Wielkosc: 1 (11%)
Moja dziewczynka juz jest na tym świecie i jest bardzo głodna :evul:
niedługo wypuszcze ją z jaskini na jedzonko więc lepiej sie strzeżcie
Mam problem. Mój kumpel z sieci dostał bana na forum i ja tez nie moge go przeglądać. Nie dalo by się czegoś z tym zrobić? Nick kumpla na forum to: Antyfan.
@Hege
Ok.
Może mi ktoś podać e-mail besna lub jego nick w grze? :D
Hegemmon
09-03-2006, 20:49
UP: to juz sprawa nie na to forum. pisz do besna w grze albo cos.
Czemu ja nie widze na tym ekranie nic oprócz mojego jajka??
Spójrzcie sami
http://img148.imageshack.us/img148/5691/beast7mo.png (http://imageshack.us)
@Up:
Zalecam jeszcze raz przeczytac wymagania 'sprzetowe'.
Kolejny update, tym razem duzo wprowadzajacy duzo nowosci :)
Jak zwykle szczegoly nt update mzoecie znalezc na naszym forum:
http://www.mojeforum.net/beasts/beasts-v13-vt143.html
Jak zwykle, zapraszam do gry.
Aval'yah
26-03-2006, 19:57
Nareszcie chodzi przyzwoicie na MSIE :D Zaczynam gre :P
Wystapil problem powtarzalnosci ip.
Ktos jest zalogowany z identycznym ip.
Jezeli grasz tylko na jednym koncie skontaktuj sie z adminem.
Mam z tym problem. Mój kumpel w sieci osiedlowej tez gra w beasts i jak on gra to ja nie moge :/ Mozesz coś z tym zrobić?
NA forum beast nie moglem napisac bo ten sam kumpel ma bana na forum i nie moge sie na nie zalogowac ani go oglądac.
@Limenu
Tak. Już wcześniej napisalem o tym posta ^^
Mogłbyś zdjąć bana na ip? plAx
czy ten twoj kumpel to przypadkiem nie "antyfan" >.<
Czekam na odpowiedz na forum beasts.pl ponad 4 dni i dalej nic..
Co mam zrobic jak niemoge zabic rata ani zadnego innego stwora bo jak klikam atak widze tylko "Szczur uciekl zanim sie zblizyles~"
Czytalalem ze ktos juz mial taki problem ale jest on spowodowany bledem gracza(zaduzo razy klikal atak) ale ja klikam tylko RAZ i za kazdym razem mam to samo..
Jak nie dostane odpowiedzi co z tym zrobic moja bestia niedlugo zdechnie z glodu...
malo wnikliwie czytales te forum ;-) wyslij mi pw na forum beasts z id i imieniem bestii
@besn, limenu
Moglibyście wreszcie sciągnąć bana na ip Antyfanowi??
Ja przez to nie moge oglądac forum a przeciez nic nie zawinilem ;( ;( ;(
Prosze juz chyba 50 raz ;0
@Kraaj
Można tak to określić. Tyle że on-line, i bardziej rozbudowane.
@AdAmSiK
Done~
Wielkie dzieki! :D
Jak sie trzeba zarejestrować do tych bestii? caly czas mi pisze :
Niestety rejestracja nie powiodla sie.
Sprobuj ponownie klikajac tutaj.
Duplicate entry 'Finelas-Finelas' for key 2 Duplicate entry 'Finelas' for key 1 Duplicate entry 'Finelas' for key 1
Co to znacyz? co mam wpisać ?
@up
Angielski sie kłania panie kolego słownik do ręki i jedziemy
Besn dobra robota.Bardzo fajna gierka, wciaga a to najwazniejsze:)
Fajna gra, lubię takie gry, tylko jeden problem. Trochę nie wiem o co w niej dokładnie chodzi :) Spoko, nie musicie tłumaczyc. Może sam do tego dojdę.
Mam tylko problem. Co chwilę mi piszę: "Czas do wyklucia minął. Nie zmieniaj nasłonecznienia...". Coś w tym stylu. A wcale czas nie minął bo jeszcze 45 minut.
Pomozcie, bo czas na wyklucie jaja (50 minut) mi minol i pisze "Poloczenie wygaslo", co to znaczy?
Sziruaczek
27-04-2006, 14:49
Założyłem sobie konto na beast.pl i czekalem te 50 min. aż sie bestia wykluje:p mineło 50 min i.... zaczeły lecieć jakies minuty na minusie :S
i niewie co zrobic plx odpiszcie fastem :S
Thx z góry za odpowiedz :p
Rinnaroc
27-04-2006, 16:30
Chcę sobie w to pograć, ale czy ktoś mógłby wkleić tutaj pare ss z tej gry ? Zawsze przed grą sprawdzam jak wygląda, a i jakie ma wymagania. Jest 2d czy 3d ? Jest takie coś jak pacc ?
Juhu, zrobiłem sobie kozacką hydrę. ;p
Czekam na wyklucie...
Chcę sobie w to pograć, ale czy ktoś mógłby wkleić tutaj pare ss z tej gry ? Zawsze przed grą sprawdzam jak wygląda, a i jakie ma wymagania. Jest 2d czy 3d ? Jest takie coś jak pacc ?
To nie jest 2D ani 3D, to jest gra tekstowa.
Zero wymagań, poprostu przeglądarka.
Jest PACC, tylko tu się to nazywa Mystic. 15 zł - 90 dni; 6,50 zł - 30 dni.
Aval'yah
27-04-2006, 19:04
Na początku gra wydawała mi się nudna. Ot, kliknąć tu, kliknąć tam. Nic ciekawego.
Teraz jestem od tego klikania praktycznie uzależniony ;>
Nic to, wracam pielęgnować swoją śliczną manikorkę. :p
Sziruaczek
27-04-2006, 23:37
Ludzie pomużcie xD juz mienlo 50 min i czas juz jest tak jakby na minusie odlicza sie na - a jak daje widok albo cos to pisze polonczenie wygaslo wylanczam to i loguje sie jeszce raz i 37 min znowu muse czekac ludzie oco chodzi ?? pomuzice plx ;p
@up
Napisz to jeszcze raz. Ze znakami interpunkcyjnymi i popraw te błędy bo na przykład ja i mój kolega nic z tej wypowiedzi nie zrozumieliśmy halp plax napisz to jeszcze raz
Interesujaco sie zapowiada ale cos dlugo sie wykluwa ;).
Zobaczymy co z tej besti będzie ;p
Mi się już wykluła(hydra). xD
Byłem na szczurach, juhu.
Tylko wolno rośnie...
Thimburd
28-04-2006, 21:14
Zapowiada się ciekawie, ale już widzę wiele niedoróbek i błędów np. w momencie odliczania czasu do następnego wyklucia, po przejściu do innej zakładki czas się resetuje... Trochę denerwujące, bo czekałem 30 min. i teraz muszę czekać znowu na wyklucie... :| No, ciekawe jak tam moja Hydra jak się wykluje będzie wyglądać :)
Hegemmon
28-04-2006, 21:22
Interesujaco sie zapowiada ale cos dlugo sie wykluwa ;).
Zobaczymy co z tej besti będzie ;p
długo? HAHA jak ja zaczynałem w to grać, to trzeba było 10h czekać.
@up:
Teraz zaczyna się na 50 minutach i można zjechać tymi bajerami do 30 :).
BTW, moja hydra ma już 2 poziom (wzrostu). Milek do boju! :D
czas w zakladce widok jest orientacyjny a nie odmierzajacy, po odswiezeniu pokazuje czas przyblizony do 2,5 minut i nie jest to błąd
Cholera, ale to wolno rośnie(mój potworek)... ;\
Ale o mało co nie padłem od szczurka...
Polny Lowca
29-04-2006, 23:37
To jakieś dzine... Moja bestia jest online już prawie 2 godziny i ciągle jest w jajku. To raczej jakiś błąd bo na stronie pisze że potrzeba jedynie 40 minut. Proszę o pomoc.
Czytałem że dla innych też długo sie wykluwa, ale na stronie nie powinni kłamać ;)
masz wylaczony system aa? odswiezyles strone z widokiem? jestes w ogole zalogowany, czy zostawiles okienko i czekasz nic nie robiac (polaczenie moglo wygasnac)
Polny Lowca
30-04-2006, 11:46
Co ok. minute odświeżam okienko i całyczas z np. 16:00 skacze na 16:00
@edit:Teraz już nic mnie nie zdziwi !!
Patrzcie:http://img132.imageshack.us/img132/6287/jajo7kk.png
Belvedor
30-04-2006, 17:57
Zarejstrowalem sie, ale gdy probuje sie zalogowac, stronka wkreca mi, ze zly login lub haslo ;(
Co ok. minute odświeżam okienko i całyczas z np. 16:00 skacze na 16:00
@edit:Teraz już nic mnie nie zdziwi !!
Patrzcie:http://img132.imageshack.us/img132/6287/jajo7kk.png
Nie patrz na czas do zakończenia, tylko na fioletowy pasek, kiedy będzię maksymalnie długi...(najedź na paski kursorem, gdybyś czytał tutoriala, to byś wiedział co i jak)
a ja wale ten beast wpisuje kod na samym paczatku i nic pisze ze zly pls powiedzcie co robie nie tak
Tawer Redeye
02-05-2006, 19:31
Czasami l jest podobne do 1 ,a o do 0 a może masz włączonego
capslocka.
Czasami l jest podobne do 1 ,a o do 0 a może masz włączonego
capslocka.
tia jasne jagbym mial to bym tez posta napisal z capsem -.- pozatym capsa nie uzywam jajk juz to shift
Śmieszną miałem dziś sytuację:
http://img187.imageshack.us/img187/7305/ded0do.png
A ja niemoge expic :( jak chce cos zaatakowac to ucieka... i jak tu grac?
malyjanek
10-05-2006, 11:01
a ja wale ten beast wpisuje kod na samym paczatku i nic pisze ze zly pls powiedzcie co robie nie tak
tez to mialem a chodzi o to ze jak pisze duze C to nie mozesz wpisac c tylko C ;)
Mam pytanie bo chcę zwiedzić zamek a strażnik nie pozwala mi wejść co mam zrobić aby mnie przepuścił.
Tawer Redeye
13-05-2006, 22:02
Narazie nie da się.
Mam pytanie bo jadę na wakację i czy jak będe grać w kafejce internetowaj w gre taką jak beasts na przeglądarce to istnije możliwośc ,że właściciel kafejki będzie miał moje hasło do tej gry,oraz jeżel ida się grac tak aby gośc nieznał hasła jak to zrobić bo wiem że w takie gry jak tibia gośc może mieć a jak to jest z taką grą na przeglądarce.
jak kolwiek by było, to komu zalezy na koncie w beasts.pl? nawet nie da sie jeszcze przekazywać przedmiotów, więc nie masz się o co martwic :p
Hiho, gram w Beastsy od niedawna i moja hyderka nie jest jeszcze zbyt potężna xD. No ale mam pytanko, od kiedy SPOKOJNIE ubije nietoperka, i czy moje statsy na 1 poziomie są dobre :]
Sila: 11.143
Szybkosc: 13.768
Madrosc: 11.262
Wielkosc: 1 (89%)
Is it good? Answer ! :D
niewiem czy masz dobre skille ale chyba normalne bo massz już prawie 2 lvl a na 2 bendziesz zabijać nietoperza ale on czasem wali ładne chity np. 25-35 itd ale może polecieć sporo gp najlepiej jak pujdziesz naniego z 50hp
POZDRO:p
Przepraszam za odświeżenie, ale mam problem z wykluciem. Gdy pisze do wyklucia: 18.00. To po chwili znowu jest 18.59. Co robic HELP !!! Mam firefoxa jakby co ;)
Descartes
14-07-2006, 22:38
Wpisuj kod, jak się pojawi zamiast pasków po prawej. To taki system Anty-AFK. A jak kodu nie przyjmuje to odśwież takim kółkiem w górnym prawym rogu.
Ale ten sam problem jest też w tedy gdy wpisuje kod.
B.T.W. Zauważyłem, że ten licznik leci dalej, ale gdzieś tak 10min = 1 min na liczniku.
Jakmś cudem zeszło mi poniżej 10 min. Ja już happy, że już wszystko ok , a tu nagle pokazuje 99:59. Myśle sobie może błąd wyświetlania. Czekam (o dziwo szło już normalnie) 90:0... PACH!!! 89:59 W takim momencie chce się tylko powiedzieć : "FUCK THE SYSTEM!!!"
Adus Zeld
15-07-2006, 17:36
Mam do was pytanie...Czekałem te 45 minut, aż to się wykluje nagle patrze i jedzie na minusie (-)...Potem mi się wyłączyło okienko, a jak odpalilem ponownie odlicza mi od nowa z tym że 40 minut. Co mam robić?
Teraz zamiast tego z boku na kod mam jakies kolorowe pionowe paski.
PS. Może to być wina przeglądarki? Bo mam IE.
Tawer Redeye
15-07-2006, 18:16
@up tak wina przeglądarki w IE nie da się wykluć
I dobrze przynajmniej gracze używają lepszych programów np FF od tej gó*nianej poj****ej dziurawej szmaty pseudo przeglądarki internetowej - IE.
Adus Zeld
15-07-2006, 19:11
Dobra wyklulo mi sie...zjechalem sile na trening i skad teraz wziasc silke np. na exp? czekam i nic
Heliwurab
15-07-2006, 21:42
O ile dobrze pamiętam, musisz czekac i odświeżac okienko.. Sama w koncu przyjdzie :D
Adus Zeld
16-07-2006, 00:10
Mam pyt czy da sie jakos przyspieszyc te rosniecie ENG, HP itp.?
Mam pyt czy da sie jakos przyspieszyc te rosniecie ENG, HP itp.?
Staraj się, aby nie było białego paska(głód).
Gierka zapowiada się fajnie ^.^
Niedlugo Mała Maszyna sterroryzuje was wszystkich muahahahaha :D
Siemka mam noobish question :baby: Zarejestrowalem sie i zalogowalem. Otworzylem okno "wyklucia" i mam tam podany czas i rozne takie czynnosci. Czas m leci caly czas i wkocny jak czas przemija to hyderka mi sie nei wykluwa tylko czas idzie np. - 2 : 21. Co sie dzieje???? ;(
Oto statystyki mojej besi :D
Bestia: Ashiin
Sila: 10.308
Szybkosc: 10.000
Madrosc: 10.000
Wielkosc: 1 (1%)
Pytanie:
Mozna tu wlaczyc ze soba :P???
Co ile dodaje 1 zycia i 1 energi??
Aval'yah
26-07-2006, 14:09
@upup
A możesz byś zajrzał na forum Beasts? :|
Tam jest tysiącpięcsetstodziewięcset tematów o tym.
Sir Sire
26-07-2006, 17:06
@upup
można walczyć w turniejach od 3 formy :D
a to moje staty (gram 6h)
Bestia: Joey Tri (miał być joey tribiani, ale ucieło)
Gatunek: Banshee
Sila: 10.759
Szybkosc: 11.027
Madrosc: 10.176
Wielkosc: 1 (23%)
Wiem, że zaraz zostanę zwyzywany, ale muszę odświeżyć temat.
Mianowicie, około tydzień temu, gra beasts przestała istnieć (mimo iż Limenu (moderator) w imieniu Besna obiecywał jakieś pół roku temu "powrót w chwale") a na forum jest w tej chwili syf i shit (około 30-40 topiców z reklamami stony porno i około 300-400 postów o tej samej treści, wyprodukowanych przez bota). Wszyscy gracze "wyginęli" jakieś dwa miesiące temu, a ci lepsi i pół roku temu.
Prosił bym również o skasowanie tego tematu (Tylko po odczekaniu jakiegoś czasu, może wypowie się ktoś kto grał lub Besn)
PS."Pozdrawiam" Besna i Limenu.
PS2. "Soon"
Quezacoatl
22-02-2007, 18:18
Gra zniknęła a forum jest niezdatne do użytku. Co tu dodawać?
Można zamknąć dla potomności, i żeby się ludzie nie dziwili, że "A mI nje dZiAłą!11".
@UP
300-400? liczyłeś? :p
na moje oko to trochę więcej się wydaje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.