zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dead cobra body.

Pan Klocek
10-02-2006, 18:51
Witam wszystkich serdecznie.

Niedawno kupilem sobie piekny domek, chcialem go sobie przyozdobic pieknym szkieletem cobry o . Chodzi mi o ostatnie stadium rozkladu cobry. Pasowaloby to idealnie do stylu w jakim dom bedzie prowadzony. Jak wszyscy wiemy cialo rozklada sie w domku wiec nie moge tak zwyczajnie wrzucic tam zdeclego weza, potrzebuje ciala ktore sie respi. Wiem ze sa takie cial (np. cyklop, smok itp) ale czy jest cialo cobry? Jezeli tak to gdzie moge je znalezc. Z gory dziekuje za odpowiedzi :]

jogamy z morgany
10-02-2006, 19:12
Niemożna przynajmniej z moich źródeł wiem, włóż se dragona albo cyca jak te dedy sie respiom. Moja rada panie klocku:cup:

Pan Klocek
10-02-2006, 19:23
Niemożna przynajmniej z moich źródeł wiem, włóż se dragona albo cyca jak te dedy sie respiom. Moja rada panie klocku:cup:

Co nie mozna? Ja sie pytalem gdzie sie respi dead cobra a nei czy mozna :confused: I jednak wolalbym odpowiedz od kogos kto ma jakies pojecie o Tibi....

morwi
10-02-2006, 19:36
Co nie mozna? Ja sie pytalem gdzie sie respi dead cobra a nei czy mozna :confused: I jednak wolalbym odpowiedz od kogos kto ma jakies pojecie o Tibi....

Nie ma. Zresztą on ci odpowiedział...

zielony-lp
13-02-2006, 18:13
A gdzie sie respi Dragon?

NooB from LW
14-02-2006, 19:33
W kazzo jak sie idze do phiromancera po drodze sa schody na dol
tam sie respio zdechle dragi

Todix Dain
16-02-2006, 19:39
ciało cobry?
nie raczej nie respi sie z tego co ja wiem(a wiem duzo hehehe;) ).