PDA

Pokaż pełną wersje : Ghostland

^SiR^
18-06-2004, 16:28
Mam pytania o tą część Tibi. A MIANOWICIE CZY OPLACA SIĘ TAM WYBRAĆ PALLADYNEM (sKILE 55/35, LEVEL19)?
Co tam moge napotkać ?

Vanhelsen
18-06-2004, 17:12
Opłaca się, a spotakć tam można rozmaite potwory ale to zalerzy gdzie dokładniej, na powierzchni najśilniejszt to slim a już w podziemiach to nawet DS są i FD :P

Jak grasz na danoobi to możesz domnie zagadać (Vis Maior) to bym cie oprowadził

]v[ichal
18-06-2004, 18:22
Oplaca sie tam chodzic
spotkasz na powierzchni :
Raty,cave rat, poison spidery i slima
a pod ziemią skorpiony szkielety ghule Demon szkielety Fire devile a nawet Gsa (ostatnio mi kumpla ubil hitami 200 i 150 :) )
ogolnie mozesz spokojnie chodzic ale exura vita + BP UH i pare GFB to podstawa.zrob jeszcze do 60 dista , to bedzie jeszcze ekonomiczniej :) i tyle strzal i UH nie zejdzie.Aha w godzine palkiem zrobisz okolo 10-20 K expa na twqoim lvl ( druidem w 20 minut robilem kolo 5 K przy full resp)

Sinsu Master
19-06-2004, 08:02
bardzo się opłaca tam chodic ja chodze tam codziennie

majq
19-06-2004, 11:33
A mozecie zapodac jakas mapke?? Tez bym sobie pozniej poszla ale nie wiem gdzie to :( to jest gdzies w poblizu jak sie idzie na Isle of Kings?

Artur-Knight
19-06-2004, 12:21
Isle of Kings nie polecam raz poszedłem z kumplami teraz mam tam przewalone musze 1k zaplacic:(a trzeba family broch i idzie sie do statku mówi:
hi
brooch
yes
yes
passage
yes
tam som chyba tylko monki:)

^SiR^
19-06-2004, 18:43
Jak trenować palladynem żeby mu szybko skile rosly ?

Mathayus
19-06-2004, 19:02
no nie wi mczy oplaca tam sie chodizc bo ty glownie bys musial na ds siedziec bo w dziurach z ds nie ma gdzie uciekac a jest ich tam duzo kiedys bylem tam gdzies na 30 lvl to ledwo ucieklem bo niewidke puscilem tak bylby dead

Jarro
19-06-2004, 21:16
Oryginalnie dodany przez ^SiR^
Jak trenować palladynem żeby mu szybko skile rosly ?

Z takim lvlem i skilami to mugłbys isc na cyklopy z włuczniami, ale to zalezy jeszcze od twojego ekwipunku. Ja mam plate seta, dwarven shielda, szalik, lether bootsy. A skilsy tylko 53/32 :D i cyce ze strata srednio 80 -100 hp <na full defensie> zabijam pojedynczo. Ale na ccycach to trzeba mieć BP UH-ów albo sporo many na exure vite. Ja trenujac godzinke zdobylem 3 w distansie i 3 w shildingu 8o . Ale to tylko zależy od ciebie. Ruwnie dobrze możesz znaleźć jakiegos palla na 18-20 i z nim trenowac.

Jarro/pally/21lvl 8 mlvl <nareszcie>/Carlin/Eternia
best monster- demon skieleton

Jarro Talgesi/knight/18 lvl 3 mlvl <gdzie ten 4 mlvl X( > /Carlin/ Eternia
Best monster-dwarv soldier

"Nie martw się, jutro będzie gożej!!!"